Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Monster Hunter készül Vitára

A japán Nikkei Trendy magazin még csak “belsős pletykaként” emlegeti azt a hírt, melynek igazságtartalma szerintem minden, a videojátékok világában már középszinten is jártas gémer számára egyértelmű: a Capcom 2012 második felében új [B]Monster Hunter[/B] epizódot jelent(et) be (meg).Maguk az MH játékok lényegében a kirándulásról és vadászatól szólnak. Fantasy környezetben kell bejárni egy nagy nyitott világot (lehet csapatban is, online), különféle méretű szörnyeket legyőzni, azok húsát megfőzni, mindenfélét gyűjtögetni, valamint barkácsolni és fejleszteniAz új Vita fejlesztés már csak azért is valószínű, mert PS3-ra a hihetetlen igény ellenére sem készült saját epizód, mindössze a Monster Hunter Portable 3rd HD ver., mely egy PSP-s rész nagyfelbontásba húzott portja – és ez is kizárólag a japán piacra.A Monster Hunter széria itt Európában egy kevésbé ismert, nem igazán közkedvelt jelenség – habár az öreg kontinens játékosai általában kedvelik a csemegéket -, Amerikában pedig, ahol kvázi csak izmos poligon felsőtestű hősökkel, vagy XXXL-es sportmezekkel lehet érvényesülni, kifejezetten elhanyagolható tényező.Japánban ugyanakkor a Capcom sorozata “system seller”, azaz amelyik gépre kijön egy új felvonás, azt rögtön veszik, mint a cukrot, a szoftver pedig legalább 3 hétig az eladási listák élén tanyázik.Egy vadiúj Monster Hunter akár Vita-hisztériát kis kiválthat a felkelő nap országában.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. vitavitavitaps3ra(EU) adjanak már ki egy nyomorult verziót,hogy rohadjon meg a capcom

  2. “A Monster Hunter Portable 3rd HD ver. jelen állás szerint két okból nem készül el amerikai és európai verzióban:1 – Nincsenek benne trófeák, és a Capcom “”nem is akar”” csinálni hozzá, enélkül pedig nem lehet kiadni nálunk2 – Az online multi olyan ad-hoc szisztémát használ, amit az Eu/US PSN még nem tud.A dolog nem kizárt, de egyelőre nem valószínű.”

  3. Nem értem miért nem dobnak ki MH-t európába, A Hd verziót pedig vettem volna, de most értesültem, hogy nem is fog jönni, csak japánban.

  4. PS3-ra Dragon’s Dogma jön, ez tulajdonképpen olyan, mint az MH, csak klasszikus fantasy környezetben, gondolom pont azért, hogy az EU, illetve segghülye amcsiknak is könnyebben emészthető legyen.

  5. Bakker, nem is tudtam, hogy a Monster Hunter Portable 3rd HD nem jon EUba… nyaljanak sot… PSPs verziot sem adtak ki itt… azert szerintem ANNYIRA nem teljesitene szarul, hogy ne erje meg nekik kiadni…

  6. Hidegen hagy sajna.

  7. Ha jön akkor én tuti megveszem 😀

  8. Hátőő..akkor én nem nagyon vagyok jártas még a videojátékos témában…:D

  9. Miért nem tudták ezt a launchra időzíteni? Fogadok ,hogy millió közeli eladott példányszám lenne…

  10. Azon se csodálkoznék, ha a PS3ra megjelenő MHP3 HD ver. jönne VITAra. Mint tudjuk egyes címeket PS3ról majd át lehet importálni VITA-ra. Lehet ebbe is tesznek egy ilyet. Minimális fejlesztés, amiből csak lesz bevétel.