Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Modern Warfare előzmény készül

Hírforrások egy “nagyon megbízható” helyről érkezett információ alapján – ahonnan már több beigazolódott pletyka is származott korábban – azt mondják, a kissé [I]kiherélt[/I], de éledező Infinity Ward stúdió az Activision szárnyai alatt egy új [B]Modern Warfare[/B] játékon dolgozik. A game állítólag a történet (Call of Duty 4: Modern Warfare) előzményét – és a híres csapat megalakulását – mutatja majd be, főszereplője pedig a koponya-álarcos kommandós, Ghost – és természetesen a Task Force 141.A stuff alatt a Modern Warfare 2 motorja fut, és – részben – feltűnnek benne az MW és MW2-ből ismert helyszínek is, de teljesen más perspektívából.Tavaly már volt szóbeszéd egy Ghost-központú játékról, könnyen lehet, hogy ebből tényleg kerekedik valami.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó lesz.

 2. A jobbak és a normálisabbak BC2-vel játszanak. Nem értem hogy veszik ezt a kuka játékot több millióan. Évről évre ugyan az jön ki de azért vesszik millió számra……..hihetetlen. Nulla grafikia , semmi fizika , MI sehol , agyonscriptelt játékmenetja és a fantasztikusan unalmas pár órás single. Már láttom előre a pontozást. COD8 10-9 pont.

 3. pfffffffffffff…..Ugyan az a mocsok megint??? :/:/:/

 4. Volt egy másik hír, hogy a következő cod az az űrben fog játszódni.Akkor fél év alatt lesz 2 cod is, vagy az űrben játszódót el lehet felejteni?

 5. Akármi is lesz tuti vétel !

 6. MW2 Az 1 kalap……..volt!!Az egész,a grafikától kezdve,attól a pillanattól,hogy megvettem!Black Ops na az megint csodálatos 1 játék,attól a pontól kezdve,hogy nem vettem meg!!Most lesz még 1 Modern Warfar, az MW2 motorjával biztos Faantaasztikus játékot kapunk isméét!!Akk mondok valamit,az 1etlen jó lövölde a Cod 4 volt és marad is!Inkább azt tuningolják fel,ujj pályák aztán jólvan!Dobják ki a francba az MW2 kaki motorját és csináljanak végre olyan Modern Warfaret ami modern,és megveszem énis!!

 7. Mégegy CoD???Ebből sose lesz uccsó rész???

 8. ÖÖö, most a Back Ops nem a MW2 grafikát vitte tovább ?Igazán ki hagyhatnának egy évet, hogy csináljanak egy új motort.Ugye ez a Ghost gyerek a 4.-ben nem tünt fel ? Jah, hogy azért lesz más szemszögből a 4. rész pályái.

 9. Jól hangzik, főleg hogy a MW2 motorját használja majd 🙂

  • Te belegondoltál, hogy min 2 év míg kijön, és a mw2 motorja már 2 éves????Komolyan mondom lassan már az activison lesz az új capcom. rókabőrkirályok…..

   • valóban. 1 új grafikus motort már nagyon elbírna a sorozat. ha jól tudom valami ősrégi motort tuningolnak már évek óta… nem mondom, h hozzák fel a sorozatot grafikailag mondjuk a killzone szintjére (ez kb lehetetlen abban a tempóban ahogy készülnek az új részek szinte évente), de jó lenne ha valami minőségi változás már végbemenne a sorozattal kapcsoltban. kezd nagyon elmaradni a cod…de hát pénz beszél, kutya ugat. :/

 10. Faszom már ebbe a sok COD-ba, kíváncsi vagyok még hány rókabőrt fognak lenyúzni.

 11. -majd elválik …

 12. mw2 el lett b*szva a szar perkekkel, world at war a járművekkel és mp40 + drum mag + jugger kombóval. black ops jó lehetne ha nem laggolna és akadna.ha ez nem fog laggolni és a perk/killstreak balance-ot is megtaláljak, akkor azt mondom jöjjön. engem főként a multi érdekel.

 13. Ha kiveszik a multibol a kill/death streakokat es a perkeket akkor nalam elso napos lesz a jatek.

 14. Erre kiváncsi vagyok! Eddig a CoD2 ill. CoD4 ami bejött az MW2-t inkább nem kommentálnám! Megfogattam soha többet CoD, de majd meglátjuk.

 15. JAJ de jó….

 16. Már képregény is megjelent külön Moder Warfare 2: Ghost címmel (nálam rendelhető :)), tehát lehet, hogy azt fogja feldolgozni az új game. 🙂