Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – minden egyes beszélt megkötést eltöröl a Microsoft

Egy friss, mai pletyka szerint komoly lépésre szánta el magát a Microsoft. Azt beszélik, a redmondi konzolgyártó holnap hivatalosan is bejelenti, hogy minden egyes korábban szóba került DRM-megkötést eltörölnek nextgen konzoljukkal, az Xbox One-nal kapcsolatban. A szóbeszéd azt mondja, a konzol olyan szintű negatív kritikát kapott az E3 2013 után, hogy tarthatatlan lett az eddig kőbe vésettnek hitt új, agyonszigorított üzletpolitika.Az E3 2013-on a Sony egyértelművé tette, hogy a PS4-nél sem online bejelentkezés, sem állandó netkapcsolat nem kell majd a játékhoz, valamint a használt szoftverek is minden probléma nélkül eladhatók vagy cserélhetők lesznek. Amennyiben igaz a pletyka, a Microsoft kénytelen-kelletlen, de ugyanezt az utat választhatja.A dolog persze lehet, hogy csak egy újabb internetes szívatás, és egy szó sem igaz belőle. Mindenképpen érdekes lesz kivárni a fejleményeket, hogy az esetleges teljesülés esetén hogyan kommunikálja majd le a Microsoft azt a változást, aminek 100%-osan az ellenkezőjét hirdették az elmúlt hetekben.Vajon tényleg sikeres volt a rajongói nyomás és negatív hisztéria?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Inkább SiNyaKoUgAm nevű felhasználónak szólt a hsz,csak véletlen félre nyomtam….

 2. … a lényeg az xbogz kuka, mindig is kuka volt, a ps4 meg sirály akinek meg nem tetszik majd fog..:)

 3. Ne etessétek a trollt.

 4. “Valószínűleg több haszna lett volna a Micronak az úgy rendszerrel mint így hogy visszavonta az eddigi korlátozásokat. Én sajnálom, mert most már a One is egy igen könnyen törhető rendszer lesz akár a PS4 és az eredeti elképzelései jók voltak a Microsoftnak ( szerintem és sokak szerint is) kát hogy a gamer társadalom akik ennyire károgóak és nyafogóak, (többnyire a tizenéves flame tinikről van szó akik 24/24-ben a neten lógnak és köpködnek) okozták ezt az egészet. Mégegyszer kihangsúlyoznám, a Sony is simán beállt volna a sorba de ők ezt már az elején tudták így csak a játékosok haragját erősítették az egész E3-on ezért is tartom gusztustalannak a Sony jelenlegi üzletpolitikáját. Igen a Micro is megéri a pénzét de most végre lehetett volna egy Nextgen ami igazi nextgen így most rengeteg One szolgáltatás ment a kukába ( még a játékok közötti azonnali váltás is 🙁 Én nagyon sajnálom hogy a nyafogás és lázongás ilyen méreteket öltött. Ígyis úgyis megveszem a Onet és jelenleg is sokkal nagyobb potenciált látok a gépben mint a kissé “”fáradt”” koncepciójú PS4-ben. De hát ilyen ez a világ 🙂 Hasonló érzésem támadt egy játék rebootolása kapcsán is a neve : DmC. Kb utoljára ott láttam ekkora ratyiháborút.”

  • azért azt tegyük hozzá, hogy evvel a hercehurcával nem csak a gamerek hanem a kereskedők is sz*ptak volna. Ez a koncepció elég meredek volt a felvázolt formájában.De én azt sem értem, hogy miért veszi mindenki biztosra a könnyű törést?!? Ez olyan egyértelmű?!? Netán már meg is történt?!? Ja és megnyugtatlak, itthon így is, úgy is kimaradsz a ONE szolgáltatásaiból jó pár évre (de lehet, hogy a generáció alatt végig). Akkor meg nem mindegy?!?

   • “Lehet itt megint fanyalogni, meg somolyogni ( ugye főszerkesztő úr 😛 de ezt a nextgen erat, nem a Microsoft fogja most az egyszer hátráltatni, hanem a Sony “”nagyszerű”” üzletpolitkiája. Ezt ők is nagyon jól tudták az elején. De engem mindenesetre annyira nem zavar. Mindenki azzal játszik amivel akar. És mellesleg nem maradok ki a Live szolgáltatásaiból, mert hivatalos info támasztja alá hogy bármilyen régióban működik bármilyen acc akárhol is laksz 🙂 Úgyhogy nyugodtan előrendeltem a One-omat és örök nyugovóra tettem ezzel a Playstation nevet. Én lehúztam két generációt a Sony gépeivel de számomra semmit nem nyújtottak a multi címeken kívül. Most megnézem a másik oldalt is. Ahelyett hogy vadul fikázva nyafogna mindenki , másnak is ezt tanácsolnám. További kellemes totemimádato kívánok és rinyálást, sírást és trollkodást :)”

    • Utoljára szólok, hogy pályát tévesztettél.

    • te beteg vagy ember:D ezt miert itt csinalod? vedd meg az xboxodat es talald meg benne az oromodet. nem veszed eszre hogy ez egy ps rajongoi oldal, megis mit varsz? pont az a taknyos orru konzolhuszar vagy aki szellel szemben szeret pisalni,vagy egy hulye troll vagy, maskulomben mit keresnel itt? keverni a szart? 😀

  • És a nextgen az attól nextgen, hogy szinte mindig online kell lenni, és nem lehet használt játékokkal kereskedni? Meg tudsz tévét nézni a konzolon, amihez alapból kell tévé? Ez aztán tényleg hatalmas lépés.

   • 95-ös kommentem alapján, ha csak ezt láttad bennük, akkor elvakult seggtitán vagy, nem több. Felhőbe kivezetett számítások, letöltött játékok megosztása akár 10 fővel is(!!!), játékok közötti azonnali váltás(kifejezetten jópofa volt, hogy míg party-t keresett az X1 egy játékban, közben lezavart a játékos egy menetet a Killer Instinct-ben). Sony semmi nextgent nem tett le, csak korszerűsítette a hardware-t. Ezek után ki tett tényleges lépéseket a nextgen felé? Sony? Röhög a vakbelem… Ami ezúttal kapunk, nem lesznek mások, mint játékok szebb köntösben, és ennek majd a tizenéves vérpistikék lesznek a haszonélvezői, akik már most is egy játék grafikájára nyúzzák a bohócot és a Heavy Rain-re meg a még meg sem jelent Metal Gear Solid 5 látványáre is azt mondják, hogy közel sem elég jó… LOL

    • Másik poén, hogy ha már egyszer csatlakozik netre a konzolod, nem hiszem, hogy olyan kurva megerőltető lenne belépni a profilodba. Sőt, automatikusan bejelentkezik a konzol az online fiókodba, ha beállítod ezt az opciót akármelyik konzolon. Nyilván velem van a baj, ez annyira megerőltető lehet egyeseknek, mint lefutni egy maratont, azért sajnálatos na. Manapság ha valaki bekapcsolja a konzolját, 85%-ban istant rohannak is online. Tényleg nagyon megterhelő… És ha valakinek van netkapcsolata, kb 1 évben 1 kezemen megtudom számolni hányszor van internetkimaradás. Nem kéne úgy viselkedni, mintha Bangkokban élnénk lol…

    • “””95-ös kommentem alapján, ha csak ezt láttad bennük, akkor elvakult seggtitán vagy, nem több.””Először is, kikérem magamnak ezt a hozzászólást, már csak azért is, mert én senkivel nem beszéltem ilyen lekezelő stílusban, hozzád, meg főleg nem szóltam. Másodszor, ha valaki, akkor én pont hogy nem vagyok elvakult, csak olvastam pár cikket az E3-ról, és nekem az ott bemutatottak alapján szimpatikusabb a PS4. Én értem, hogy Te véded a véleményed, de ilyen reakcióval pont, hogy Te tűnsz egy elvakult fanatikus fogyatékosnak, akinek fizikai fájdalmat okoz, ha valaki rossz véleménnyel van istenített konzoljáról.”

     • A jelenlegi reakciód ettől függetlenül még mindig nem úgy fest mintha tudomásul vennéd az előnyöket amik tényleg nextgenné tették volna a gépet. Mert mindenben könnyű hibát találni és felróni azokat, de sajnos sokan tudomást sem szeretnének venni az esetleges előnyökről, és megfelejtkeznek róla olyan szinten, mintha nem is léteznének. Engem csak ez a hozzáállás zavar, meg a minden áron ahol csak tudjuk, fikázzuk mentalitás(ez pl nagy általánosságban igaz emberekre, főleg ezen az oldalon). És valóban nem beszéltél senkivel lekezelően, de mégis úgy ítélkezel, hogy csak a rosszat látod a Microsoft-ban is, holott ott voltak jövőbe vezető elképzelések(példának okáért a felhőbe kivezetett számítások, amik szerintem esetleg online kapcsolatkor ugyanúgy megmaradnak remélhetőleg, és már van egy pont ami miatt érdemes gondolni az X1-re mint igazi nextgen konzol).

     • Amit te most csinálsz: az Xbox One minden funkcióját rózsaszín ködben nézed, mintha az úgy szépen és tökéletesen lenne ahogy te leírod (pedig k.rvára nem így van), nem veszed figyelemben a konzol hátrányait. A PS-nek meg csak a hibáit emeled ki, és nem veszed figyelembe azt a sok jót, amit ad. Így nem lehet adni a szavaidra.

     • PS4 lényegében egy korszerűsített új konzol. Lényegi tartalomban nem igazán bővült, talán most lesz teljes a PSN mert végre megkapja a már PS3-ra is ígért funkciókat. Szerintem ez nem olyan nagy előrelépés. Persze javíts ki ha tévedek.Amúgy én nem akarok sokat a Sonytól, csak egy normális online supportot, mert a mostani kb szart sem ér. Ettől függetlenül nem hagyom ki ezt a konzolt sem, mert offline nagyon jó gépről beszélhetünk már a PS3 esetében is.

     • “Miért, a MS gépe mivel ,,nextgenebb””? A PS4-nek másfélszer nagyobb a számítási teljesítménye. Felhő ugyanúgy lesz PS4-hez is. Az online részre meg konkrétan rágyúrnek, nem nézted a februári bejelentést? Még streamelve is nézheted, hogy a másik mit játszik. Sőt, átveheted az irányítást a másik játéka felett, interneten keresztül. A játékok online lehetőségeire egyelőre jobbnak tűnik a PS4.A másik, meg hogy mitől lesz kevésbé nextgen a változtatások után az X1? Hogy nem lehet majd egy vásárolt játékot rácsatolni más felhasználókra? Ez aztán nagy dolog…”

     • Ja, felhőszámítás, mint a SimCity 2013 esetében, mi? Amiről kiderült, kamu. Egyelőre nincs is rá szükség.Később lesz, és jó lesz, aláírom, hol kell? De tudtommal a PS ezt ugyanúgy tudja majd. A PS új kezelőfelülete sem lesz kutya, ha a videó igaz, akkor a villámgyors váltás ott is simán meglesz. Sosem értettem ezt a konzolwart, mind a kettőnek van előnye, meg hátránya, de a rettenetesen elcseszett marketing miatt az MS most szív, mint a torkosborz. Ennyi.

     • Egyet értek veled.

    • Örülnék, ha visszavenné az arcodból vagy elhúznál egy másik fórumra, ahol szívesen látnak. Köszi.

    • “Biztos jó oldalon írsz ilyen faszságokat??? Tudod mit? Legyen igazad,nekem volt xbox 360-am,remélem ezek az új gépek kibírják hűtésmód nélkül az 1 évet,és nem kell a kukába basznom,remélem ez a “”kis”” idő elég volt a Microsoftnak,hogy megtanuljanak forrasztani “”normálisan””,és ha véletlen arra szánom el magam 1 év után,hogy megnézzem a belsejét kíváncsiságból a mellesleg nem működő konzolomnak,akkor ne szörnyülködjek el rajta,mert az első Pentium 2-es PC-m igényesebben össze volt rakva mint ez a hulladék!!!Ezek után ne csodálkozzon egyetlen xbox fan se,hogy miért szeretem a Sonyt,és miért vagyok elvakult….Tisztába vagyok az előnyeivel és a hátrányaival,xboxon fasza a LIVE,csak nem értem a konzolba miért nem fektettek ennyi energiát.Ezekívül engem ezek a “”nextgen”” dolgok kurvára hidegen hagynak,ha játszok akkor 1 játékkal játszok,és csak jobb grafikára,játékélményre és egy normális multira vágyom,szerintem erről szól egy konzol és nem arról,hogy tv-t nézzek rajta,és bámuljon egy kurva kamera ami folyamat be van kapcsolva…Elnézést,hogy nyersen fogalmaztam.”

  • LOL

 5. Na szép, végre egy jó döntés MS-től. Eddig is biztos voltam benne, szóval nagyon nem osztott nem szorzott, Xbox One lesz a következő konzolgépem az fix.

 6. jövő7en bejelentik,hogy nem lesz új box,köszönhetően a PS4-nek.

 7. Azt tényleg nem gondolhatták komolyan, hogy ilyen megkötések mellett bárki is megvette volna a konzoljukat. Biztos, hogy változtatni fognak, mert különben lehúzhatják a rolót.

 8. Kötelező Kinect? Árszabás? Messze van még november… :DSzerintem megkérdeztek néhány piaci elemzőt, és rájöttek, hogy így legfeljebb a Wii U-val lennének versenyben.Ezt majd a rajongókra fogják, közben a Sony miatt van. Így nem egy drasztikus alázás lesz, hanem csak sima PS4 fölény.

 9. ja és hozzateszem nem vagyok ps elkötelezett (a ps3 az első sony cuccom). de sztem az x egy nagy szar.

 10. Szánalmas komédiások…….

 11. Akkor már csak a hardvert (GPU, RAM) pumpálják fel PS4 szintre, az árát csökkentsék 100 juróval és tegyék elérhetővé a karácsonyi szezonra nálunk is. Ja és ismerjék el a giga PR hibát, illetve rúgjanak ki minden felelőst és akkor talán TALÁN mégsem pártolok el tőlük a pillanatnyi elmezavar miatt. Mondom mindezt úgy, hogy 11 éve vok X tulaj.

 12. Ha igaz is a pletyka akkor sem fogok venni fosboxot.

 13. Ha igaz akkor ennek örülni kell, mert minden játékosnak az a jó, ha verseny van.

 14. Ezt a sok fikát még az MS sem nyelte le xD

 15. “Én is inkább arra leszek kíváncsi törhető lesz-e a zikszbokszván…Egyébként “”nem örülök az ms döntésnek””, de üzleti szempontból jó lépés volt a részükről viszakozni. Inkább hülyézzék le őket most, mint hogy később a pénzügyi jelentések miatt legyenek a konzol piac legnagyobb lúzerei.”

 16. Kíváncsi leszek, hogy a sok agymosott amcsi hogyan fog erre reagálni. Nagyon sok felháborodott youtuber vidóját megnéztem a napokban… Most újakat fognak csinálni, hogy ”tenkjúú májkroszáft” vagy megint legugatják az MS-t… Micsoda móka ez! Nem győzök szakadni!Akkor lenne ez egy igazi fordulatokkal teli brazil szappanopera, ha a Sony bejelentené, hogy ingyen lesz a psn… Popcorn-t elő emberek!

  • hát szerintem indokolt lenne mert amennyire stabilok a játék netes megoldásai … hát azért külön pénzt elkérni szerintem pofátlanság .

 17. “Jól döntöttek, bár én nem így kommunikáltam volna a dolgot, mert most úgy tűnnek, mint akik fülüket-farkukat behúzták. Bár ki tudja melyik módszer lett volna kifizetődő. Ha eleve így nyitank, akkor fel sem merül a “”fos”” jelző (legyen előtte mikro~ vagy se…). A lényeg hogy várható volt ez a lépés, megtették, ennek inkább örüljünk és lássuk meg benne a pozitívumot. Van elég dolog még ami miatt lehet ekézni nyugodtan őket.”

 18. “””Nézd meg Pacher-t. Ugyan ezt mondja. A különbség, hogy ő 20 éve van a szakmában, mint szakértő.””Muhahaha, az a fickó egy bohóc, épp ezért van a Gametrailerz-en. A pasas minden páros héten benyög valami nagy bullshitet, a lényeg hogy felkapd rá a fejed, aztán minden páratlan héten elfelejtődik a dolog. Az egész egy show, erről szól, de te jól beszoptad a “”mindenttudó elemző”” felállást.”

  • “Az biztos, hogy azzal a tudatlan, fanboy Pacherrel érvelni nevetséges.De a GT-t nem írnám le miatta, mivel ott van még Marcus és Bossman,igazi elfogulatlan “”szakértők”” akik enyhén szólva nem a száraz, poéntalan stílusban nyomják.”

 19. Nálam amúgy így is simán a PS a nyerő. Lehet, hogy majd valamikor, amikor jön a következő Halo, beruházok egy X-re, de előtte szerintem egész egyszerűen hülyeség X-et venni. Sokkal gyengébb és még drágább is, na meg a francnak kell Hal 9000 a nappaliba.

 20. Mire megjelenik a box addig hivatalos lesz ez. Rájöttek, hogy nem sikerült letolni a torkokon ezt az irányt, főleg nem úgy, hogy a Sony nem volt partner. A játékosok pedig döntöttek, az előrendelések is megmutatták. Az M$ most korrigál, bőven időben vannak még, messze a konzol startja, ráadásul messze nem jön mindenhol idén.

 21. Azért nem semmi az MS. Múlt héten még: A DRM és a minding online a jövő, majd meglátjátok, mi látjuk a jövőt, és el is hozzuk!Most meg: A DRM és az always online hülyeség, nem tudom ki akar ilyen marhaságokat a konzolján.(A kedvencem, előtte meg: Mi semmit sem változtatunk meg, a PS4 elsöprő sikerét látva pláne nem)

 22. “””Arról nem beszélve, hogy a két cég között az MS aki lépést tett a tényleges nextgen felé még ha kicsit esetlenül is, de legalább megpróbálták”” Ezt a marhaságot miből vetted, már ne haragudj?”

 23. Na nem mintha ennek hatására xbox-ot fogok venni, de azért örülök, hogy végre elkezdték használni végre a fejüket is.

 24. “Már megint ez a “”hallgatunk a játékos közösségre”” duma. Mekkora bullshit. 😀 Addig miért volt csukva a fülük, míg a SONY be nem jelentette a PS4 részleteit? Meglátták az előrendelési adatokat és szívrohamot kaptak. De értékelem, hogy volt merszük a hátraarchoz. :)”

 25. Teljesen mindegy mit csinál az MS itt úgyis fikázni fogja mindenki…Szerintem meg szánalmas fentakadni +100S-on, miközben tudjuk, hogy idővel lejjeb megy és hasonló lesz várhatóan a két konzol ára. Arról nem beszélve, hogy a két cég között az MS aki lépést tett a tényleges nextgen felé még ha kicsit esetlenül is, de legalább megpróbálták. Most meg finomítanak csiszolnak rajta és ők a szánalmasak ? A Sonynak soha nem voltak ballépései ? vagy antijátékosbarát üzletpolitikája ? Nekik is voltak rossz lépéseik, most nem nyúltak mellé ez tény hiszen no kockázat no fantázia, csak erősebb hardver olcsó ár, Playstation 3.1

  • mivel próbáltaka nextgen felé lépni? kinect ami eddig is totál siker volt..(hát persze)?skype? hát hatalmas újítás,internet explorer? komolyan nem elfogultan de ami butaság azt észre kell venni.

   • “Idézem magam: “”Voltak ott azért jövőbe mutató elképzelések amik kár, hogy nem valósultak meg(10 emberrel megosztás, online vett játékok megoszthatósága, stb… Akármilyen szempontból is nézzük a cloud meg ez lesz a jövő. nem a fizikai adathordozó). Viszont ez van, nem vagyunk még készen egy ilyen ugrásra “”És most gyere, és mondd, hogy de a korlátozás meg tököm tudja mennyire nextgen. Elvakult seggtitánnak kell lenni, hogy lásd, hogy azok már nem nextgen lépések lennének, sokkal inkább profitmaximalizálás céljából tették volna ezt az MS-nél. Nem jött össze, és lemondtak róla, legalább megtették.Sokan írnak itt a törésről, hogy vajon milyen hamar fogják feltörni. Nos több helyen is olvastam, hogy a PC-khez hasonló felépítés miatt mind az X1 mind a PS4 könnyen törhető lesz. Ebből azt szűröm le, hogy 50-50% az esély, hogy a PS4-et vagy az X1-et törik fel előbb, max pár hónap különbség lesz a kettő között. Persze ez csak találgatás, kéretik nem komolyan venni.Másrészt ott a Sony féle PSN. Mivel most már hivatalosan is van játékcserélgetés boxra, már tuti, hogy X1-et fogok beszerezni előbb(megjelenést követő 1 évben), mert online téren eddig is körberöhögte a Sony féle PSN-t, és most már azzal sem jöhetnek az elvakult fanok, hogy de hát a PSN+ meg a játékok… Majd ha nem fog ilyen-olyan mondvacsinált indokkal szaggatni az online játék(10 megabites netnél, közben meg X360-anon folyamatos a játék online órákon át), vagy szarakodni a játékok update-jénél(hihetetlen, hogy egy szimpla update-et is órákig tart letölteni, és olykor-olykor törölni kell a mentéseket, hogy települni tudjon az update ROFLOL), meg minden egyes router cserénél szopni(csak jelzem, a másik oldalon ilyen gondom sem volt). És akármi hiba van, a hibakódok 95%-ára az a megoldás a PS3-nál, hogy rakd DMZ-be, de kicsit már nehéz DMZ-be rakni, ha már abba megy egy ideje, és ha meg is csinálom a DMZ-t, ugyanúgy bedobja a hibát… Sony online support meg hibamegoldásokban kb totál alkalmatlan.Mi van még? Jah, PSN+. Live fényévekre volt tőle úgy is, hogy nem voltak havonta játékok hozzá, a szolgáltatás minősége olyan nagyban különbözik, hogy az eszméletlen. PSN+ után a Live használata, olyan mintha átülnék egy kis Polskiból egy full extrás S osztályú Mercedes-be(csak hasonlat, nem kell teljesen komolyan venni). A PSN még jelenleg sincs olyan állapotban, hogy annak szolgáltatásaiért pénzt lehessen kérni, inkább a Sonynak kéne fízetnie a felhasználók felé, hogy használják.Valamint kicsit gáznak érzem, hogy a Sony már nem egyszer kiadott olyan update-et a PS3-hoz ami használhatatlanná tette a gépeket. Kíváncsi vagyok, hogy a PSN+os autamata update hány PS4-et fog majd tönkrevágni egy 1-2 rosszul összerakott update miatt. Ettől függetlenül megveszem a PS4-et, de online játékra semmi esetre sem fogom használni, hacsak nem jön valami exkluzív ami miatt érdemes.”

    • Na meg a Cloud-ba kivezetett számítások sem lettek volna rosszak. Sőt, kifejezetten jót tett volna a játékoknak és egy igazi jövőbemutató dologról beszélünk itt is…

    • Ha ennyire qrvajo szted az xone akkor minek veszel mellé ps4-et ? Azert hogy offline-ba jatsz ? hiszen azt irod, hogy a ps-en egy szopás jatszani online. Igaz én nem sokat jatszok a ps3on online, de nekem sose volt problémám az online jateknal. (kivéve hogy 1,5 éve GT5-özgetek és 2x kidobott).

     • Talán az exkluzívok miatt? Bocsásd meg nekem, hogy hozzád képest én csak egy mezei idióta vagyok, aki szeret játszani. LOL

     • de akkor nyugtass meg , hogy azokkal nem tolod online , és nem kapsz szivrohamot ha esetleg kidob a game .

     • Ki beszélt itt szívrohamról? Ami szar, az szar, ez a helyzet. Hogy te ezeket a problémákat nem tapasztalod nevezheted magad szerencsésnek, de hidd el, hogy nem kicsit tele lenne a faszod az egésszel, ha folyamatosan valami köcsög hibára kellene megoldást keresned. Attól, hogy te még nem tapasztalod, attól még nem lehet átsiklani fölötte, mintha csak egy kibaszott mendemonda lenne… Ha majd ezt felfogod, akkor tárgyalhatunk, csak sajnos amióta a Sony megcsinálta a PSN-t, túl sok mindent nem javítottak és változtattak rajta, persze ehhez is képtelen vagy érdemben hozzászólni. Külön tetszik a lekezelő stílusod, hogy kicsit a lelkivilágodba gázoltam az előző kommentemmel, egyből próbálsz nekem visszavágni, mintha én nem létező mesebeli dolgokról prédikálnék :). Vicc 🙂

     • akkor egyszerű a matek: az xboxot az online miatt veszed, a playstationt meg a játékok miatt. 🙂

  • Az X miért is lépett előrébb, miben nextgenebb, mint a PS4? Ezt kifejthetnéd. (Az nem ér, hogy a konzolból set-top boxot csináltak, az nem nextgen.)

 26. innen mar semmivel nem mosssak ki magukat ennyi leégtek

  • 1-2 hét és minden olyan lesz mint régen, eddig tartott a PR dominancia, most már a Sony és a MS is ugyanakkora célpont lesz mint eddig voltak.

 27. meg kellett lépniük, mert akkor egy konzolt sem adtak volna el. 😀

 28. szerintem igy is bukták a dolgokat. drágább, gyengébb gép.

 29. Es mikor jelentik be hogy torheto is lesz ? 😀

 30. Rèszemről az MS kinyalhatja. Az első benyomàs alapjàn a PS mellett döntöttem.

 31. 😀

 32. S mi lesz a kötelező kamerával?

 33. ésszerű lépés, így partíba hozták magukat ismét. De az is lehet, hogy eredetileg az ipari kémjeik fals/kamu híreket szállítottak annó, ők meg beleszaladtak…:)mondjuk gáz ha egy cég az álláspontján csavar egy 180fokot. később ez fordítva is elképzelhető, szal csak óvatosan.

  • “””mondjuk gáz ha egy cég az álláspontján csavar egy 180fokot. később ez fordítva is elképzelhető””Viktor és társai is a MS emberei?:D”

 34. a MS pont olyan mint a magyar kormány, beszél össze-vissza:Dfélre a tréfával, jót tették, hogy meggondolták magukat

 35. A + $100 és a kukkoló kinect még mindig ott van.

 36. VICC ez a microfossss! 😀 😛

 37. “Nem pletyka, változott az Xbox One üzletpolitikájáról szóló cikk is a hivatalos oldalon, mellesleg ez volt kiírva eddig : “” A Microsoft mint hivatalos szerv, bármikor megvltoztathatja az üzletpolitikáját vagy eltörölheti a jelenlegit másikkal helyettesítve azt”” és már megtette 🙂 Semmi köze ennek a Sonyhoz , ne ferdítsünk, ez csupán annak köszönhető hogy bukták volna a generációt így és a játékosoknak nem tetszettek a megkötések de semiféleképpen sem a Sony hatására tették a változtatást. Balga dolog volna ezt állítani :)”

  • Persze hogy semmi koze:3 Akkor is ezt tettek volna ha a Sony is bejelenti a DRM-et, regiozarat, a mindig online-t. Gondolom erre akarsz kilyukadni:O

   • Flameszagot érzek a hozzszólásodban így nem kívánok válaszolni , szép napot :))

    • “ne erezz benne semmit kerlek. egyszeru mint az 1×1. azert dontottek igy mert a konkurencia rajuk licitalt es lattak hogy ez igy nem jo vala, mert igy nem dol a “”gempa””. gondolom ez a flame dolog rad sem igaz, ahogy ram sem. szep napot neked is:)”

 38. “Lehet meg azt is kitalaljak hogy csak 350dodo:3 Uristen!!! Mi lesz itt meg:D Egyebkent ez erosen “”have to”” kategoria, de varhato volt.”

 39. Nekem semmi gáz nincs abban, hogy mernek akár visszakozni is, ha a helyzet( júzer, üzlet) azt kívánja. Ezt hívják rugalmasságnak. Az meg, hogy bepróbálkoztak, úgy hívják haszonmaximalizálás.Nekem sokkal gázabb az, a nintendo csinál a wii u-val. Az istennek nem megy a konzol, mert ugye ki a fenének kell egy 2006-os alkatrészekből összedobált gép, száz rongyért, ugyanazokkal a nyomorult mariokkal meg pokemonokkal, amivel már húsz éve untatják a népet. De nem, nem olcsósítanak, nem újítanak játékstílusokat, mer’ majd történik valami csoda és a sok gémer majd retrózni akar száz rongyért a mario újraszínezett változatával..

 40. Szánalmas szerintem, hogy idáig jutott az MS. Tény és való az utóbbi idők legjobb döntése volt amit meghoztak, de én akkor sem felejtem el, hogy mindezt NYOMÁS hatására csinálták. Így hogy a lőtéri döglött kutya se vette volna meg a konzolt kénytelenek voltak ezt meglépni. Nem ismerem a Sony múltját, nem volt PS3-mam. Ha ők tettek annó valamit megkapták gondolom érte a negatív kritikát. Ugyanezt szerintem jogosan tesszük a Box-nál is. Nekem másolás szaga van az egésznek de mindegy. Annak örülök, hogy nem egyeduralkodó lesz a Sony és nem fog ellustulni, ugyanakkor valaki már megsemmisíthetné a Microsoftot egy fronton, mert a beképzeltség határtalan náluk.

 41. Apám, ha ezt meséli valaki nekem akkor képenröhögöm és nem hiszem el. Volt már valaha ekkora blama a szórakoztató elektronikai piacon?

 42. Ezt profin időzítették az Ms-nél.Dupla gyomros a Sonynak, a tegnapi után,mikor a kötelező 4.45-ös fw, hazavágott egy rakás 500 gb és feletti vinyós gépet,ami elég mókás, hogy még mindig nincs hírezve.Persze már visszavonták azóta.

  • Nemhiszem, hogy a 4.45-ös hiba Playstationös körökön kívül nagyon elterjedt volna. Csírájában elfojtották a dolgot, mert ilyen időkben öngyilkosság lett volna ha nem érdekli őket a dolog. Volt már ilyen hibás fw, csak akkor nem volt ilyen feszült a piaci hangulat és le is sz..t magasról.

 43. Xbox 180

 44. háááát tulajdonképp, ha igaz, akkor kicsit pozitívabb lesz a mérleg. Mert most ha csak pletyka, szerintem lehúzhatják a rolót…

 45. Nem pletyka a dolog, már visszavontak minden DRM, és állandó online dolgot! Ekkora becsokizást életemben nem láttam még! 😀 😀 😀

 46. Engem nemzavartak az eddigiek sem. Ha igy lessz akkor viszont plusz pirospont a Micronak, hogy engednek a rajongói nyomásnak.

 47. Ez gáz………, szégyen a mikrofos.

 48. Hallgattak a feedbackre, és ezért a magam részéről becsülöm őket.

  • Gondolom nem volt más választásuk, mert így kb nem venné meg senki.

  • Nem a feedbackre hallgattak, hanem a tőzsdére. Nagyon csúnyán megindultak lefelé az MS részvények, lépniük kellett. Két dolgot tehettek:1. foggal-körömmel ragaszkodnak az elképzeléseikhez, aminek az lett volna hosszútávon az eredménye, hogy lehúzhatják a konzol részlegen a rolót.2. mentsük a menthetőt, dobjuk a francba az eddigi nézeteinket, engedjünk és reménykedjünk benne, hogy nem lesz nagyobb bajunk annál, hogy a fél világ hülyének néz minket.Na az MS a 2-es számú versenyzőt választotta.

   • Erről tudsz konkrét számokat mutatni vagy fejből vagy ilyen nagyon okos ? Esetleg vmi komplex összeesküvés a fejedben ?Csak mert kb februári 27$ -> most cirka 34$ on állnak a részvényeik.Elsőre full bukónak tűnik az időszak, jahh nem is.Tudom – tudom én vagyok az idióta, hogy szóltam, hogy megint hülyét csinálsz magadból. És tényleg ne haragudj, hogy kipukkasztottam a lufit amit a hangok súgtak a fejedben. Pedig olyan szép elmélet volt xDhttp://finance.yahoo.com/q/hp?s=MSFThttp://www.plus500.hu/Instruments/MSFT?gclid=CPGmrL2R8bcCFcXKtAod3GEAuw

   • Voltak ott azért jövőbe mutató elképzelések amik kár, hogy nem valósultak meg(10 emberrel megosztás, online vett játékok megoszthatósága, stb… Akármilyen szempontból is nézzük a cloud meg ez lesz a jövő. nem a fizikai adathordozó). Viszont ez van, nem vagyunk még készen egy ilyen ugrásra

 49. A MS bekaphatja! Nálam már sokkal hamarabb eldőlt hogy a PS4 lesz a köv konzolom!

 50. lehet hülyét csináltak magukból de meglépték amit kellett és más nem számít, a játékosok lezúzták a MS-ot.

 51. Amúgy ezek jó hírek de a régiózárat meg a +100 dollár meg mindig zavaró számomra…

 52. Jó nagy hülyét csináltak magukból, de tény, hogy fel fognak ezzel zárkózni a PS4 mellé. Nálam sose volt kérdés, hogy PS4 lesz a következő gépem, de azért örülök, hogy a One tulajokat sem fogják szívatni.

 53. Hát ez qrva meleg. És igen, sikeres volt. Nem volt más választásuk.

 54. Megerősítették… most egy jó páran biztos királynak fogják őket tartani, de eddig meg pár fejlesztő (főleg akik az MS-nek dolgoznak/dolgoztak) hogy mondta már, hogy ez így jó ennek így kell lennie teljesen egyetértenek velük… most meg visszalépnek. Sokak szemében ez jó fényt vet az MS-re, de nálam még lejjebb viszi őket

  • Ez már kezd eléggé röhejes lenni. Számomra az ms egy megbízhatatlan cég… A magyaroknak legalább ezek után se kell gondolkodni, hogy melyik konzolt veszik meg karácsonykor… 🙂

 55. ha ez igaz akkor kell a box is.

 56. Még mielőtt mindenki elkezdené újra ezt a marhaságot, megkérdezném:Anno miért nem volt olyan vicces, mikor eltűnt a bumeráng kontroller, a 2 HDMI meg a Cell nagy ereje? Just sayin’… 🙂

 57. Lehet a gif-eken nem nevettek olyan jókat mint mi 😀

 58. Ha úgy marad minden, ahogy eddig volt, akkor ugyan úgy mennek a rosszindulatú kommentek, de ha megváltoztatják, akkor meg elég ciki, mert eddig végig azt beszélték, hogy muszáj ezt csinálni, mert különben nem lesznek olyanok a trpla A-s címek, amilyeneknek lenniük kell és a többi…

 59. Szerintem igaz lehet dolog rendesen beszart a Microsoft XD de engem nem érdekelne ez használt játék meg kamera meg stb de az hogy Magyarországon nem jelenik meg (egy darabig) azért az kemény, ennyire ne szarjanak már le minket .

  • MS csak azokat az országokat szarja le, ahol alig van vásárló. A Sony anno egész Európát leszarta. Utóbbi rosszabb.Az MS szerencsés. Szoftveresen cseszték el csak a boxot. A Sonynak nem volt ilyen szerencséje 2006-ban.És innentől ez a háború sokkal szorosabb lesz.

   • Már ha igaz.Bár szerintem ha igaz, az nem lesz jótékony hatással az MS részvényeire.Elég érdekesen fog lejönni, hogy eddig minden erejükkel kiálltak a dolog mellett, most meg hirtelen meggondolták magukat.Ez azért elárul valamit a szavahihetőségükről.

    • Mit árul el? miért kell ilyen nagy feneket keríteni ennek a dolognak? Belátták hogy ez így nem fog menni, ez volt az egyetlen esélyük, meglépték. Biztos ismered a Belga – Az a baj című számot… de nem is értem miért érdekel ez itt ennyi embert, ha úgyis PS-t fognak venni (ahogy én is, de csakis a játékok miatt, nekem mindegy mi van ráírva a dobozra).

    • Hogy jön ide a szavahihetőség? Nem hazudtak, csak visszakoztak.New Coke conspiracy is lehet, gyanúsan a tömeg ellen mentek. Majd kiderül, hogy ha az-e, működni fog-e. Elméletben egy merész, de igen hatásos módszer.És igen. Az MS idióta döntéseket hozott, de volt annyi eszük, hogy helyre tegyék a dolgokat. PS3 sokkal szarabbul indult. Ott hazudtak is rengeteget. Nagyon átjön a sok buta Sony fanboy itt az oldalon most, hogy a másik oldalon is megtörtént (tisztelet a kivételnek). Vicces olvasni a sok visszajelzést.

     • Úgy, hogy segget csináltak a szájukból.Eddig foggal körömmel védték az elképzelésüket, most meg hirtelen meggondolták magukat.Ez egyszerűen rossz fényt vet rájuk. Te hogyan néznél egy olyan emberre aki össze vissza beszél? Egyszer ezt mondja, egyszer meg az ellenkezőjét?Persze érthető amit csináltak, mert még így is jobban járnak mintha hagyták volna, de mint vállalatra akkor is fényt vet.És mielőtt még le fanboyoznál, valószínűleg fogok venni így már XO-t egyszer valamikor.

     • akkor is rossz fényt vet*

     • Akkor már ha Playstation oldal. Melyik vetne rosszabb fényt valakire. Ha feltörnék a teljes online rendszerüket, ellopva bankkártyaadatokat, vagy az, hogy egy buta döntés után változtatnak.És ott jön le legjobban a túlzásod, hogy nem ragaszkodtak hozzá foggal-körömmel. Az egész kommunikáció ködös volt és ordított róla, hogy ezen akármikor változtathatnak. Semmi nem volt biztos, az MS stratégiája olyan volt, mintha egy nagyon szégyenlős, dadogós kisgyerek lenne. Teljesen más, mint az EA brutális SimCity megközelítése.Senkinek nem szabad elfelejteni, amivel az MS próbálkozott, rengetegen hangoztatják ezt itt, de a Sony-féle, hazudjunk a target-renderekről, de a fenét, hazudjunk mindenről hozzáállást mégis sikerült, pedig az sokkal rosszabb voltam.

     • “Nem értem hogyan jön ide a PSN feltörése? Minden rendszerben vannak biztonsági rések, semmi köze ahhoz, hogy maguk sem tudják mit csinálnak.És de, foggal körömmel védték. Mindent bevetettek, hogy elfogadtassák a játékosokkal a dolgot. Nem egy interjú volt róla.Még egy olyanra is emlékszem ahol azt mondták, ha “”nincs stabil interneted akkor vegyél X360-at””Szóval védték az álláspontjukat. Ezért is hat hülyén, hogy most meg megváltoztatták.”

     • ,Ha nincs neted ott a 360′ azert eros volt.