Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – MGS: Peace Walker PS3-ra

A PlayStation.Community pletykarovatában nem is olyan régen [A http://playstationcommunity.hu/note/3296]már beszéltünk róla[/A], hogy a HipHopGamerShow műsorvezetője szerint készül egy izgalmas, egyelőre titkos Playstation 3-as MGS játék, aminek “valami köze lesz” a PSP exkluzív Peace Walkerhez. Akkor ott egy lehetséges Peace Walker 2 került szóba. Ez a téma egy [A http://playstationcommunity.hu/note/2852]még korábbi hírhez[/A] is köthető, melyben arról volt szó, hogy Kojima és csapata kezdetben Metal Gear Solid 5-nek hívta a kézi konzolos projektet, akkora elánnal dolgoztak a nagygépes szoftvereket is megszégyenítő programon…Most újabb fejlemények vannak ez ügyben! A Konami a Peace Walker japán debütálása alkalmából egy “kérdezz-felelek” interjúban utalt rá, hogy a programból PS3 verzió is készülhet – legalábbis a kiadó jelenlegi tervei szerint. A PlayStation Network-ös, tehát letölthető változatba online multiplayert is tennének, a Metal Gear Olnine-hoz hasonló megoldással.Források a világrengető bejelentést az E3-ra várják. Komoly lenne… [A http://www.youtube.com/watch?v=Rb236c5Mc8g&feature=player_embedded]tengerparti kishölgyüldözés[/A] HD-ben, finom testi kényszerrel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Még mindig nagyon sajnálom, hogy most egy “”nem teljes értékű”” MGS-t kapunk – szerintem azért nem az, mert ehhez kifejezetten PS3-as címnek kellene lennie, odab@szós grafikával és mindennel, ami ezzel jár.”

 2. Nem látok rá sok sanszot, de hajrá! És akkor a Monster Hunter-es részt is bennehagynák a PS3 verzióban is?

 3. Addigra ezerszer kijatszom,de azert hajra

 4. kétlem, hogy jönne PS3-ra- bár jó lenne…..éppen játszom a játékot, 10 óra van benne, és azt kell mondjam, hogy ŐRÜLET! soha nem játszottam még ilyen jó játékkal…komolyan mondom

 5. nem lesz :DDDD

 6. Ps3-ra jöhet!

 7. Király volna.

 8. Húh, nagyon remélem, hogy igaz.

 9. Online Multi!!!!

 10. Nehéz egy kézzel gépelni!:D

 11. “””Peace Walker HD”” és még ha kijönne BD-n azonnal venném.”

 12. Ha csak PSP-re jön is PSN cím lesz… mivel a PSP játékok a Store-ról is letölthetők. 😛

 13. Akkor késne a Rising…

  • A Rising mindenképp késik, gyakorlatilag szerintem, mióta Kojima és az MGS4 team átment teljesen újraformálódott a Rising koncepciója. Az idei E3-ra már várok egy trailert róla…

 14. A lényeg, hogy várom nagyon 🙂

 15. Ha nagy gépre ki jön kézzel fogható verzióba tuti beszerzem, mert nagyon érdekelne.De ha csak PSP-re jön, akkor nekem tuti kimarad PSP hiányában.

 16. Várjuk szeretettel! 😀

 17. Nem kétség, hogy a Peace Walker komoly cím lesz, de ez megszellőztetett termékkapcsolás nem túl szimpatikus: Kulcstartó, ezer bábu, aranyveretes nyereg, turmixgép, egyéb játékok. Persze ez nem Kojima hibája. A Konaminak nem sok más maradt mint az MGS.

 18. kicsit se bugos

 19. kezdi kavarni már … ebből megint későbbi vásárlás lesz

 20. Nem tartom valószínűnek. A játék dizájn teljesen más egy egyszerűbb kézi konzolnál és egy szuperszámítógép esetében. Kvázi kiábrándító lenne ha egy Peace Walker Turbo jönne PS3-ra. Mármint az eredeti -így már elég meghúzott lehetőségekkel bíró – PSP verzióhoz képest. Egy második vagy párhuzamos részt simán el tudnék képzelni PS3-ra. De biztos nem lesz teljes értékű rész. Szerintem persze.

  • Ez a játék PS3 játékokat aláz porig tartalomban. Maximum azért kéne rá 1-2 módosítás, hogy legyen benne valami amit hozzáadtak.

   • Én is bizakodó vagyok persze. De ahogy egyel lejjebb írtam, ez szerintem nem Kojima hanem a Konami agyszüleménye mind. Ne legyen igazam, tényleg ne.

    • Kijátszottam és nem ezen a véleményen vagyok. Pont azt érzem, hogy végre kiélhette magát kicsit Kojima. Vannak benne nagyon egyedi dolgok, sok lehetőség. 37 órám van benne eddig és nem tudom letenni a PSP-t. Termékkapcsolás ide vagy oda, meg reklám, én állítom ennek a játéknak nem azért kellett a reklám, hogy több fogyjon belőle, mivel tényleg olyan érdemi tartalommal bír amivel nem találkozni túl gyakran.

     • A PSP verzió biztos mindent aláz. Én csak az ezt követő PS3-as címre gondolok. Paranoid feltételezés de a Konami utóbbi szereplése alapján félő, hogy picit megerőszakolják a játékot. Bár azt hiszem Kojima ezt tuti nem hagyja. GrayFox, te akkor japánul játszottad végig – grat a nyelvtudáshoz. Melyik részhez tudnád leginkább hasonlítani hangulatában, történet vezetés tekintetében?

     • “Maximum az angol nyelvtudásomhoz gratulálhatsz 😀 A rajzolt sztori átvezetők a japán verzióban angol szövegbuborékokkal vannak 🙂 A történetet előre látom, hogy nagyon sok ember lefogja szólni mert nem az “”amire számítottak””. Próbál kötődni a 4-hez és a 3-hoz is, de nem tökéletes “”missing link””. Egyébként érthető marketingfogás ez a PS3 port a Konami részéről, de ebben a játékban szerintem van annyi potenciál, hogy egy lehetséges PS3 verzió is sikeres legyen.”

     • Ez csak egy saga kezdete, megmondták.

     • De a sztorira való kijelentésem ezúton vissza is vontam a tegnap után 😀

 21. úúú ha ez igaz ,rendelem is meg a feltöltő kártyát 😀

 22. Az év legnagyobb kellemes meglepetése lenne számomra.

 23. PSN-re adják ki, egy az egyben, nem is kell rajta turbózni.

 24. Leborulnék… 😀

 25. Jöhet!

 26. érdemes lesz még erre odafigyelni

 27. Ez a játék sokkal több mint amennyit a PSP-re szántak. Egyszerűen annyit tud, hogy elmondani se lehet. Tudomásom szerint legalább 60 küldetés így is kimaradt belőle. Jöjjön ez a PSN verza, nagyon jó lenne.

 28. Csak folytatni fogják a MGS szériát, szerintem vagyis biztos lesz 5 rész.

 29. Ez bitang jó, az év meglepetése lenne. 🙂 Én bizakodó vagyok.