Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – már PS5-re fejlesztenek…

A VG247.com pletykája szerint a Sony belsős – azaz [first-party] – stúdiói már mind PlayStation 5-re – vagy hívják majd bárhogy is az új, még be nem jelentett konzolt – fejlesztetnek. Egy Daniel Ahmad nevű informátor azt állítja, “túl korai” még a masináról nyilatkozni, azonban a GDC környékén (2019. március 18-23.) esetleg már villanhat valami konkrétum.Ahmad szerint a PlayStationnek még vannak be nem jelentett játékai, melyek “már meglévő sorozatokra” épülnek és PS4-re szánták őket… legalábbis félig-meddig, ugyanis az átállást a Sony cross-platform formátumban képzeli el. Ez tehát azt jelenti, hogy egyes vadonatúj szoftverek mindkét konzolra (PS4 és PS5) is kijöhetnek.Nagy kérdés ezek után, hogy mi lesz a Ghost of Tsushima, a Death Stranding, és a The Last of Us: Part 2 sorsa…2019-ben tehát úgy tűnik nem jelenik meg az új gép, azonban a 2020-as időpontot egyre több forrás emlegeti.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jöjjön, ne jöjjön? Azt tudom, hogy mindig felcsigáz, amikor közeleg az új Playstation. Egyébként én is azt mondom, hogy a Guerrilla és a Santa Monica következő dobása már az új generációban érkezik.

 2. Egy Bloodborne 2-t nyitócímnek és veszem is ! De azért a Sony taposson bele, mert a Switch-kisgömböc már egyre nő.

 3. Az lenne inkabb meglepö, ha ps6ra fejlesztenenek

 4. Nem lehetne inkább azt, hogy ps6 jöjjön?

 5. “Annyira nem vágyom az újra, én is most rendeltem be a pro-t… de hát jöjjön csak, én attól elleszek azzal a “”néhány”” játékkal :)”

 6. 2019 nov/dec.

 7. “kedvencem amikor a facebookon a most vett ps4 friss tulaj beírja “” mi a fasznak… még csak most vettem ps4-et. Előbb ezt aknázzák ki teljesen””Ez nyilt titok volt…2 cross game tippem van… a Last of us part 2… és a Death Standing.”

  • “Bár én itt a “”NAGY KÉRDÉS”” részt nem teljesen értem, mi olyan nagy kérdés van ebben.- The Last of Us: Part 2 szerintem egyértelműen elkészül még idén.- Death Stranding – is idei gyanús vagy 2020 eleje. Kérdés Kojimat meddig engedik pepecselni vele, de ha már a Guerrilla srácok tolták akkor az se lehet olyan rossz stádiumban. – Ghost of Tsushima ami neccesebb… ez esélyesebb DUAL platform lesz már.Én inkább a The Last of Us: Part 2 és a Ghost of Tsushima páros tenném meg a két platformos megjelenésre. – Ghost of Tsushima leginkább azért, mert az áll tán a leggyengébb fejlesztési szinten és ha abból csinálnak egy feltúrózottabb Nextgen portot az annak a játéknak biztosan jól állna.- The Last of Us: Part 2-t már PS4-en is brutál, de tuti hogy azt még tudnák a ND srácok fokozni PS5ön. valamint mert nagy a játék népszerűsége és az első részből is jól fogyott a remastered.Akinek 2018ban ki lett adva játéka azok már biztosan az új konzolra dolgoznak.Guerilla Games – már szerintem 1000% tuti már PS5re fejleszt, premier cím kell. Santa Monica Studio is esélyes….stb.”

   • Én a Ghost of Tsushima helyett, mellé a Dreams-t mondanám. Akkora potenciál van benne, hogy azt tuti crossgen cuccnak szánja a sony. Kétlem hogy csak a generáció végére dobnák ki és csak ps4-re, több értelme lenne már cross címként.

  • Nekem premier óta van és azt mondom minek még?

 8. Micsoda pletyka. A legvadabb álmaimban se gondoltam volna.A PS5 színéről nincs valami komoly pletyó?