Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – már készül a GTA 6

A Techradarnek nyilatkozott egy „Rockstar közeli forrás”, aki szerint a népszerű [b]Grand Theft Auto[/b] legújabb része már a fejlesztés kezdeti stádiumában van, bár a helyszínt még nem döntötték el. Állítólag egykor a Rockstar egy tokiói részt is tervezett, de ezt idővel elvetették.„A Rockstar pár éve meglátogatta a japán fővárost azért, hogy felmérje a benne rejlő lehetőségeket egy teljes GTA játékhoz, de végül dobták az ötletet.” Ennek számos oka volt, mint például a „problematikus” útrendszer.A Techradar kitért arra is, hogy a Take-Two Interactive 2003-ban levédette a GTA: Tokyo, a GTA: Bogota és a GTA: Sin City neveket is.A régi Londonban játszódó epizódon kívül a GTA soha nem járt még az Egyesült Államokon kívül, így érdekes lenne, ha a jövőben meglátogathatnánk egy európai vagy ázsiai várost.Forrás: [A http://www.techradar.com/news/gaming/rockstar-came-close-to-making-grand-theft-auto-tokyo-1317622]Techradar[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Tetszenne!

  2. Nagyot kell alkossanak, hogy a Yakuza-t lenyomja 🙂

  3. Első napos vétel még ha nem is tudok róla semmit 🙂

  4. Kell. 🙂

  5. Remélem igaz is hogy készül!

  6. “Erről már tavaly is volt pletyó, persze hogy készül. Akkor floridai helyszínt emlegettek (Vice City 2, jeeee) meg azt, hogy már az online lesz az elsődleges szegmens. Azért várom a további infónak, nem véletlenül kezdenek “”kiszivárogni”” az infók.Abban tökéletesen biztos vagyok, hogy nem most kezdték el fejleszteni a játékot. A 5. rész 2.5 éve jelent meg, azóta csak az online bővítésével foglalkoztak ami dicséretes, de nem akkora munka hogy lefoglalja a komplett fejlesztő brigádot, pláne hogy több stúdió is részt vesz a fejlesztésekben. Nem csodálkoznék ha már idén látnánk belőle egy szösszenet mozgóképet, vagy legalább egy bejelentést.”

  7. Azért a GTA ízig-vérig amerikai játék (attól függetlenül, hogy volt egy Londonos rész is), elsőre lehet furán venné ki magát egy kontinensváltás.