Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – komoly karaktergenerálás a Battlefield 4-ben

Pletykaszinten került a köztudatba az a friss információ, mely szerint az Electronic Arts új funkcióval kívánja bővíteni a Battlefield című First Person Shooter sorozat következő, Playstation 3-ra és Playstation 4-re is érkező epizódját, a [B]Battlefield 4[/B]-et.A szóbeszéd azt mondja, a BF4-ben minden eddiginél komolyabb és részletesebb karaktergeneráló opció lesz, mely során a játékosok nem csak a multiplayer háborúba vitt figurájuk külsejét – pl. arcberendezés – állíthatják be kedvükre, de még annak nemét is.Az infót egyelőre kezeld pletykaként![I](a kép a vg247.com tulajdona)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””Az a baj, hogy bármilyen hangnemben is igyekeznek téged felvilágosítani dolgokról, süket fülekre találunk”” Na látod, én is ugyan ezt érzem veletek kapcsolatban. A többire meg csak annyit, hogy maradj a tárgynál, ugyan is semmi köze a témának ahoz, hogy kinek van éretségije, és kinek mennyi az IQ-ja. Egy vitát nem úgy kell megnyerni, hogy ha csúszós a talaj, elkezded kerülgetni a kását. Ha pedig idejösz nekem szemtöl szembe, ugyan ezeket a szavakat fogod hallani, erröl biztosíthatlak. Ha kell szemptöl szemben is bármikor kiállok az igazamért. Amit rólad erösen kétlek…”

  • “De csezdmeg, azt magyarázd már el nekem, hogy te most mi a jó égbe vagy megsértve? És minek kérdezlek, ha nem tudod értelmezni, amit leírok? Nyugi, ez már költői kérdés. Mint ahogy az is, hogy milyen kását kerülget itt kicsoda? A tárgytól is te tértél el.. Súgd már meg nekem pl, hogy lentebb mit akartál ezzel a “”rólam meg a bandámról is tudok olyanokat mondani, hogy hú meg há””..? Mert hogy konkrétum sehol nem található, az 100, és ez az, amikor az ember kerülget valami kását.. Nem akarok én itt semmilyen vitát nyerni, értelmetlen, mivel azt sem tudod értelmezni, amit leírok.”

   • Azt hiszem reménytelen téged okítanom. Most már tényleg kezd itt értelmetlenné, és nevetségessé válni a dolog. A kérdésedre válaszul pedig mind1, mert nem fogok órákat pazarolni arra, hogy mégértessem veled, ezt az igen is érthetö, felfogható mondatot, csak hogy aztán megint találj egy kibúvót, és kezdjük az egészet elölröl. Ezt zárjuk le itt és most, mind kettönk érdekében, mert már tényleg elegem van abból, hogy azért kell írkálnom három napja, mert leírtam az érem másik oldalát, és ez egyeseknek valamiért fáj… Ennek itt legyen vége, és ne tovább.

    • Nem érzem, hogy okításra lenne szükségem, pláne egy kölyöktől, de jam, zárjuk le, mert megint semmi konkrétum nem volt a kommentedben, így meg vitázni sem lehet. 🙂 Pá!

 2. azzal, hogy nem csinálsz semmit, és csak foglalod a helyet, azokkal baszol ki, akik azért jöttek fel hogy játszanak egy jót,? WTF? Soha nem is játszottunk együtt, de mert leírtam, hogy szeretem élvezni a játékot tuti nem is csinálok semmit. Woodoo tegnap conquest közben felvilágosított, hogy te valami 14 éves kisgyerek vagy aki kurvakeménynek képzeli magát BF3-ban. Szóval semmi probléma, majd felnősz. Jó SZÓRAKOZÁST majd a BF4-hez! Szevasz!

  • Azt tedd már hozzá, hogy ráadásul még nem is dolgoztunk össze, és direkt kicsesztünk a csapatunkkal.Storm, csak egy tanács, nem kéne mindent ennyire komolyan venni. Ha Neked csak azok jók, akik mindent vérkomolyan vesznek egy videójátékban, ami már önmagában elég érdekes, akkor bérelsz egy szervert, és csak azokkal játszol.Megnyugtatlak, mi is fogunk venni. És néha komolyan játszunk. Néha meg az egész napos, fárasztó meló után, éjszaka, pár sörrel körülvéve, csak úgy ellötyögünk, lövöldözünk, dumálunk, szórakozunk. Nade Neked ehhez pl semmi közöd. Ha ilyen társaságba kerülsz, és nem a saját szájízed szerint mennek a dolgok, van quit, van másik szerver. De azért ott még nem tartunk, hogy egyenesen megtiltod valakinek, hogy megvegyen valamit.. Javaslom továbbá, hogy némileg több tiszteletet tanúsíts másokkal szemben, ha már amúgy is a halálkomoly stílust nyomod, és akkor ezt kapod vissza.

   • Adok neked is egy tanácsot. Ne forgasd ki nevetségesen a szavaimat, mint ahogy azt lassan egy éve is tettétek. Azt pedig külön kikérem, hogy egy olyan alak oktasson ki arról, hogy mi az a tisztelet, aki egy éve ugyan olyan állat módjára viselkedett, mint aminek engem állítasz most be. Ha van valaki, akinek meg kell tanulnia, hogy mi az igazi tisztelet, az te vagy…

    • Mesélni rólam? 😀 Hú de komolyan veszed magad. Azt azért vedd már észre, hogy kaptál tőlem egy normál hangvételű, építő jellegű kritikát, amit sajnos nem tudsz befogadni, de ez már nem az én szegénységi bizonyítványom. Abba meg ne menjünk bele, gyerekesen, hogy akkor is ki kezdte az okoskodást. 😀 Viszont akkor volt egy ígéreted, hogy eltűnsz, kár, hogy nem vagy szavatartó ember. Az a baj, Neked még mindig nem esik le, hogy az olyan kis taknyoktól senki nem fogad el beszólogatást, akinek még mindig anyuci veszi a vérkomoly betülfildjét.

     • A szavaim kiforgatását nem venném építö jellegü kritikának. A memóriád pedig még mindig hiányos. A büdös életben nem ígértem olyat, hogy elhagyom a fórumot. Azt mondtam, hogy részemröl ennyi volt a Battlefield, (ezt is csak egy kijelentés képpen), és ez így is lett. Már csak néha megyek fel játszani pár órára, ha kifogok egy jó meccset a haverokkal. Ritkán van kivétel, de annak komoly oka van. Kérdezz meg bárkit, igazolni fogja. Még iminek is felajánlottam, hogy vissza veszem barátlistára, csak azért hogy lássa, hogy mivel játszok, ami ezek után külön gesztusnak számít… Én kezdtem az okoskodást? Na meg szerintem az volt egy építö jellegü kritika, amit újdonsült, (vagy régi?) kollégád nem tudott lenyelni. Szóval vegyük csak át, hogy ki kezdte játszani az okostojást… Arra meg megint én hívom fel a figyelmedet, ha már szóba hoztad, hogy az nap kik kaptak fel úgy, egy normál indulat mondatot, (amiért sajnálatosan volt eszem bocsánatot kérni), hogy csak pislogtam… Lehet engem szidni, gyalázni, bemocskolni,

  • “Látom még mindíg szövegértési problémáid vannak. Woodoról pedig csak annyit, hogy én is feltudnálak világosítani pár dologról, woodoval, és a “”közösségével”” kapcsolatban. De öszintén szólva se idöm, se kedvem, sem pedig türelmem nincs ahoz, hogy ezt veled megosszam.”

   • “””woodoval, és a “”közösségével”” kapcsolatban””Egy merő fertő, ezért is játszom Woodooval, egy szar szemét szar alak… dehát hiába teszem ki az ajtón, bemászik az ablakon. Na szevasz.”

    • És ha tudnád, hogy közben már az alagút is készül.. 😀

     • de attól még te maradsz alul barátom…

     • És ezer bocsánat a kései válaszért, mint ahogy leírtam, nem áltam idö teljében.

     • Az, hogy ki marad alul, meg felül, szubjektív, de esetedben nem is releváns, mivel ezt a játékot a barátnőmmel játszom inkább. Az a baj, hogy bármilyen hangnemben is igyekeznek téged felvilágosítani dolgokról, süket fülekre találunk, de igazából ez nem is érdekel, nem szeretem a szélmalomharcokat. Igyekeztem finoman leírni a véleményem, amit te már megint szavaid kiforgatásának vélsz, amit baromira nem értek. Azt azért megnézném, hogy nem névtelenül, hanem face-to-face is ennyire vagányan beszélsz a felnőttekkel, de van rá egy tippem. Különben szerinted kit érdekel, hogy kivel játszol? Miért kéne ezt bárkinek igazolnia? Hol érdekel az engem, vagy Imit? Különben meg épp elég magas az IQ-m ahhoz, hogy játszhassam az okostojást. Majd Neked is lesz rá lehetőséged, csak előbb érettségizz le.

 3. Lehetne női karakterrel menni, de jó lenne 🙂

 4. Ez nem rossz, legalább nem fogom 50x lelőni egy menetben ugyan azt az arcot!

 5. Kár, hogy nem japánok csinálják, akkor tuti a mellméretet is lehetne majd állítani.

 6. Egy sniper csajjal sokkal szívesebben játszanék.

 7. Tetszik az ötlet

 8. 64 fős multit rakjanak bele, és akkor még talán jöhet is!

 9. Több női katona lesz a csatamezőn. Jee!

 10. Jó ötlet,jöhet….:)

 11. Full nem izgat …

 12. De jò is lenne.

 13. Végre egy jó hír erröl a rohadt játékról… Igaz hogy megszokott, hogy klónok szaladgálnak a pályán, de azért még is csak elég irreális a dolog. Jót tenne a játéknak egy ilyen változtatás. Az pedig hogy mekkora a feje, nem érdekel. Legalább könyebb lesz be headelni az állatját… 🙂 A T-bagesek miatt viszont én is aggódok… Nem szeretném minden meccsen azt látni, hogy egy 120 kilós 5-tös picsa élvezkedik a hullámon, aki úgy mászott elö a sarokból, mint Samara a tévéböl…

 14. “Egy valamit kérek csak. Ne legyenek “”poén”” cuccok. Egy resistancenál még elment a hatalmas sisak, negatovinátor… big head stb…Itt maradjanak a realitás talaján és akkor nem lesz gond”

  • OMG, már látom a rózsaszín hajú, bikinis, tranfesztita karaktereket RPG-vel szaladgálni a csatatéren, remek lesz…

 15. Jópofa, de minek?Egy FPS-ben úgysem látjuk az arcunkat.

 16. Ezzel majd jól el lehet szórakozni. Tetszik az ötlet.

 17. Ideje volt, ilyen dolgokat is beletenni :)De az új klasszok és a sebesülés modell is érdekesen hangzik 😀

 18. Valamelyik PS2-es Tony Hawk részbe lehetett beszkennelni arcunkat az Eye kamerával. Most talán még jobban működne a dolog. Beültetném nagyit a kamera elé. 😀

  • “PS2-n egy focis játékban is volt ilyen. “”This is Football”” játék volt ha nem tévedek.Ki is próbáltam jópofa volt.Jópofa lenne, ha mindenki egyedi karakterrel rohangálhatna.”

 19. Az mekkora omegakirályság lenne már ha az új Ps Eye, le tudná pásztázni olyan részletesen az arcunkat, hogy mi lennénk a főhősök? 😀 Jó hát gondolom, ez még egy kicsit odébb van.

 20. Remek, ezek után már csak a 64 fős online harcot kellene megvalósítani. Térdre ereszkedve összetett kezekkel könyörgöm!

 21. “Mondjuk a plakáton az igazából semmit sem számító karaktergeneráláson kívül érdekesebb hír a Commander-mód és a “”perkjei””, plusz az ötödik kaszt valamint a sebesülésmodell átalakítása. Ezek mintha többet számítanának mint az hogy milyen arcod lesz fps-ben. A női karakter meg remekül fog jönni..Nefinek :P”

  • Pf, mondja, aki elsőre egy bögyös-faros karaktert generál magának. Viszont végre lesz értelme a hullát gyalázni. 🙂

   • Nah a sok perverz T-bag-es *#&@/%!+ Amúgy neked nem mindegy? Akik bennégnek a járműben mert felC4ezted őket, azoknak úgysem látod a külsejét…

    • Na de nem mindegy, hogy éjszakánként milyen arccal kísértenek. Már unalmas mindig ugyanazokat látni.

     • Ugyanazok kísértenek…jaj elképzelem ahogy álmatlanul forgolódsz amikor egy 90/60/90-es katonalány t-bagelésétre gondolsz… cöh. Viszont mi lesz ötödik kaszt?BC2-ben volt ugye külön medic de nem volt kimondott support, bf3-ban a medic assault összevonva lett mellette support. Medic külön kaszt de megmarad a support és az assault is? Assault adott lőszert BC2-ben, most a support, assault gyógyít. Kíváncsi vagyok mit variáltak. Vagy marad ugyanúgy mint a bf3-ban és kapunk egy full új ötödik kasztot?

     • A commander lesz az 5. kaszt x)

     • És az síppal harcol?

     • A commander nem harcol hanem parancsokat osztogat a squad-oknak meg support-ol.

     • Valóban. Csak kérdés ennek mi értelme, mert egy dolog hogy squadban összedolgozva harcolunk node majd egy commander osztogat parancsokat és.. szóval ez elsősorban játék. Persze összedolgozunk de azért ne nevettessék ki magukat. Én a commandert úgy képzeltem el mint most a squad leadert, csak itt a squad leader igazából lényegtelen dolog, a négyesben súlyt adnának neki. Node nem ötödik kasztként.

     • A PC-s BF2-ben egy jó Parancsnok többet ért +10 embernél.Ha lehetett azonnal felvettem ezt a szerepet. Szkenneltem a területet, megjelöltem az ellenfeleket, küldtem az utánpótlást, a járműveket…

     • A tüzérségi tűzerő kezelése pedig külön öröm volt! 😀

     • “Biztos igazad van, de valahogy szkeptikus vagyok. Egy dolog úgy szórakozva játszani, hogy közben összedolgozol, de még az élvezhető fajtából, megint egy másik “”ha győzni akarsz aztcsinálod amit mondok”” módban “”játszani””. Pláne ha valami egomán faszkalap keveredik a parancsnoki székbe, mert abból dezertálás lesz. Ez szerintem adott esetben több vitát szülhet mint pozitívumot. Vagy akkor nagyon elmegy a játék az összedolgozó squadok irányába, ami oké, csak mi van akkor ha csak úgy felmegyek online játszani conquestet? Nincs fenn haver meg amúgyis csak élvezni akarom a játékot, vagy akkor marad a tdm a többiben meg a katonás vasfegyelem? Érdekel hogyan valósította ezt meg a DICE, persze elhiszem, hogy egy jó commander fél győzelem volt anno a BF2-ben PC-n. Tüzérség..szerintem a BC2-ben a recon adott területre történő zárótűz hívása tökéletesen jó volt, olyasmit visszahozhatnának. .”

     • Szeróbeállításhoz hozzádobják, lesz, ahol engedik, lesz, ahol nem. A szervertulaj vérpistiknek meg még több hatalom lesz a kezében. (Tudom, hogy ezért akarsz Te is bérelni.) Pl meghatározzák, ki lehet commandante. Akkor meg már csak normál szerót kell találni.

     • Te meg nagyon szerettél volna admin lenni, ugye? UGYE? VérGábor… :PPPPAmúgy állok elébe, remélem jól megoldja a DICE és még pazarabb lesz a játék. Csak már ott tartanánk, hogy a szerverbérlésen kell gondolkodnom…

     • Ha marad bennem estig életkedv, este apríthatunk némi enemyt, és ott majd egyezkedhetünk a dologról. 🙂

     • “””mi van akkor ha csak úgy felmegyek online játszani conquestet?”” Akkor beteszel egy másik játékot, vagy válogatsz a számtalan Close Quarter pálya közül. Ez a játék erröl szólt, a kö kemény vérre menö játékról, és taktikázásról. Nem arról, hogy levezetem a streszt délután, és trollkodunk egy kicsit a haverokkal… Akinek ez nem tetszik, annak el lehet menni. Számtalan hasonló típusú játék van a piacon, legjobb példa okáért CoD. Mert az egy dolog, hogy ti szeretnétek lazulni, de ettöl mi még nem leszünk boldogabbak, mert ugyan úgy ki fogunk kapni, mert az egész banda sniperrel lopja a napot, miközben egy 4 tagú csapat próbálja tartani a frontot 2 3 hasonló szintü játékossal, a töbszörös túlerö ellen…”

     • “””Mert az egy dolog, hogy ti szeretnétek lazulni, de ettöl mi még nem leszünk boldogabbak, mert ugyan úgy ki fogunk kapni, mert az egész banda sniperrel lopja a napot, miközben egy 4 tagú csapat próbálja tartani a frontot 2 3 hasonló szintü játékossal, a töbszörös túlerö ellen… “”Nem véletlenül röhögnek téged telibe már a BF3 fórumba is a sok észosztásodtól te szerencsétlen… Jujj ne játsz mert ez egy vérkomoly játék és nehogy élvezni merd, mert lekisérült húgyagyú játékostársam még a végén felébred hogy ő valójában nem amerikai tengerészgyalogos hanem..csak egy gémer 🙁 Te akkora balfasz vagy mint ide Tokió.”

     • “Aham, értem. Szóval azért vagyok balfasz, mert azért játszok, mert nyerni akarok, mert azt akarom hogy nyerjen a csapatom, és a mai normákkal ellentétben nem trécselni járok fel játszani… A szavaimat pedig ne dramatizáld túl. Ha nem esett volna le, azt akartam veled megértetni, hogy azzal, hogy nem csinálsz semmit, és csak foglalod a helyet, azokkal baszol ki, akik azért jöttek fel hogy játszanak egy jót, nem pedig azért, hogy 10 percenként könyörögjenek valakinek, (ugyan csak 10 percig), hogy dobjon egy ammot. Ha ezt nem tudod fölfogni, akkor már jól le is írtad magad. (Bár ezt az elözö commentedben már rég megtetted). Ennél érthetöbben pedig még a legnagyobb jóindulattal sem tudnám neked ezt elmagyarázni… Akik meg ezért “”kiröhögnek””, azokat csak sajnálni tudom. Nekik csak további “”jó”” játékot kívánok.”

     • “””Ez a játék erröl szólt, a kö kemény vérre menö játékról””Jujj.”

     • “Ez csak egy hasonlat… Nem kell komolyan venni… -_-“””

     • Megnyugodtam!

     • Örülök neki!

     • Ahogy eléred a kort, ugye jelentkezel sorkatonának?

     • Enemy Spotted!Enemy Spotted!Enemy Spotted!Enemy Spotted!Enemy Spotted!Enemy Spotted!A commanderben szerintem az volt a legjobb, hogy a játékosokra lehetett dobálni kocsikat meg lőszeres ládákat.

     • XDTényleg. Én is kilapítottam így néhány mesterlövészt. 🙂

     • Hát mondom én, hogy síppal harcol! Az a baj, hogy ez sem stresszmentes pozíció, így Neked ez sem megoldás a kéztörés elkerülése végett.. 🙁 😀

     • Azért sokkal nyugisabb, mint a csatamezőn =DSpot-olod az ellenséget meg dobálod a support-ot x)

     • Gonoszkodsz itt, csúnya vagy.. Mondjuk 1-2 DoA karaktert átvehetnének..

     • ohh, DoA-s karakterek. BAMBAMBAMBAMBAAAM, Zack tökéletes katonabohóc lenne :PJó persze értem én hogy te is a nőkre gondoltál. Uhh, nemsemmi harctéri élmény lenne lógó nyelvvel követni Tina se…izé szóval Tinát követni a B ponthoz Bazáron. Ohh.. najó wake up, wake up!

  • Vegre gondoltak ram is 🙂

 22. Remek….nem tudtam mi kellene még egy FPS-be….