Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – készül egy fontos” HD-kollekció”

(Ha van otthon saját, külön bejáratú Metal Gear Solid házi oltárod mindenféle gyűjtői verziókkal, könyvekkel és figurákkal, most térdelj elé és mormolj egy egy imát…)A PSM3 magazin legutóbbi számában azt pletykálja, hogy a júniusi E3 2011 rendezvényen egy újabb Playstation 3 exkluzív HD-kollekciót jelentenek majd be, mely egy “fontos és híres” franchise-hoz köthető. Bár a lap nem dob be semmi támpontot, annyit azért hozzáfűznek, hogy “szeretni fogjátok” a dolgot…Források most már nagyon pedzegetik, hogy ez bizony Hideo Kojima Metal Gear Solid trilógiája lesz, nagyfelbontásban, trófeatámogatással, egy Blu-ray diszken. Gyakorlatilag mindhárom game olyan gyönyörű volt a maga idejében, hogy még az MGS1 esetében is komoly eredmény várható HD grafikával, de az MGS2 és MGS3 alapanyagokból már egészen kiváló végeredmény prognosztizálható……HA a pletyka igaznak bizonyul.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Úristen, bár így lenne! örök kedvenc az összes rész!

 2. Reménykedem már egy ideje MGS HD kollekcióban, ha valamit megéri újra kiadni akkor ezek azok!!!Az 1. részből kíváncsi vagyok melyik kerülne fel,bár elég esélyes a gamecube verzió,ami sajnos mérföldekkel elmarad hangulatban a psx-es változattól.

 3. Nem kell a hülye MGS! Jak & Daxter kell!

 4. lehet egy gta collection is. 🙂

 5. Isten adja, hogy a Metal Gear Solid legyen az!War has change..

 6. MORMOL,MORMOL,MORMOL,….

 7. Crash Bandicoot collection jöhetne.

 8. Nekem egy Jak and Dexter kéne aminél lenne egy bejelentő trailer a discen, hogy jön az új rész ps3-ra(mint a Sly-nál):D meg egy Ratchet collection.

 9. AKAROM!

 10. Én mondjuk nem örülnék ha a Twin Snakest húznák fel, ha jól tudom lecseréltek pár eredeti szinkron hangot, pl Mei Lingnek amerikai akcentusa van.

 11. Mi Kojimánk ki vagy a mennyekben,szenteltessék meg a te neved,jöjjön el a te játékod,legyen meg a te akaratod…Mint a játékban úgy az életben is,mindennapi extreme fokozatot add meg nekünk ma és bocsáss meg a mi türelmetlenkedésünkért mert mi is megbocsátunk a velünk türelmetlenkedőknek.És né végy minket a kísértésbe,szabadíts meg Sam Fishertől…Mert tiéd a játékvilág,a díj,a dicsőség mindörökre ÁMEN!

 12. Venném, de egy GTA Collectionnek jobban örülnék.

 13. szavazás: melyik PlayStation játékból látnál szívesen HD remake-et?

 14. Naggyon KÍGYÓ lesz, morék! 😀

 15. You can do it Snake !!

 16. Bármi lehet. MGS, DMC, Onimusha. 😀

 17. Remélem igazad lesz és mehetek megvenni,pedig minden rész meg van.a 3.ráadásul fémdobozos.

 18. Megvéve. :)))

 19. Akármi is lesz, remélem sietnek vele… Az eddig megjelent HD kollekciók nem nagyon érdekelnek, az ICO/Colossus meg késik.MGS lenne a legjobb, de benne van a pakliban GTA vagy akár néhány Sony játék is, pölö Jak & Daxter vagy Ratchet. De én ofkorz a metálgérben reménykedem…

 20. Nagyon király lenne, ha MGS lenne! Aki azt mondja van belőle elég, vagy nem ezt várja, vagy túl fiatal és akkor még nem is élt amikor mi tátott szájjal játszottuk ki az első részt, vagy egyszerűen csak nem játszott vele, mert aki ebbe egyszer belecsöppen, nem teszi le az is biztos! : )

 21. Final fantasy 7-8-9 :D:D:D

 22. Kötelező! Kell! 🙂

 23. MGS esetében csak ne a Twin Snakes-t húzzák át első részként!

 24. Uram, atyám, de jó lenne! Ha ebben az évtizedben csak egy játékot vehetnék, ezt választanám!

 25. Remélem nem a Gran Turismo. 😀

 26. ha a pletyka igaznak bizonyul,leszopom magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 27. akkor lehet belekezdek a szériába :]

 28. Uhhh! Ez nagyon jó hír!

 29. Jó hír. Bár mire kijön az még legalább úgy 1000 év

 30. Kicsit pesszimista vagyok, de imádkozom és reménykedek. Bízom benne, hogy ha nem is most, de valaha meglesz az MGS kollekció.Amúgy az előttem szólók említették a többi címet is, amiket el tudnék még viselni.

 31. Onimushának örülnék a legjobban, ha már a jelenlegi generációban hanyagolja a Capcom ezt a franchise-t.

 32. LoK, Onimusha, FF, DMC jöhet. MGS hidegen hagy.

 33. Erösen bízok egy Legacy of Kain Anthology -ban. Blood Omennel kezdve egészen a Defiance-ig. Ahhh…. Esetleg egy Zone of the Enders 3 az elsö 2 résszel a korongon…. Ahhhhhhh…..Metal Gear lesz sajna, nincs még belöle elég….

 34. Reménykedjünk hogy tényleg MGS kolleksönt kapunk majd!

 35. Remélem tényleg igaz lesz, mert ez miatt nem vettem meg a 4. részt mivel az előző részekkel nem játszottam, így teljesen ismeretlen lett volna az egész történet.

 36. remélem igaznak bizonyul majd

 37. Hát azért egy Gta gyűjtemény sem lenne rossz, Gta III, Vice city és San Andreas, szerintem nagyobb siker lenn mint egy Mgs gyűjtemény, de mind a kettő nagyon jó lenne.

 38. Reméljük így lesz 😀

 39. az első résznek jobb szerintem a psx-es verzája, én jobban szeretem azokat a zenéket, amik abban vannak, na meg a párbeszédek és jobbak.

 40. azt ne mondják ne tudnák megoldani vhogy a ps2es emulációt@@@##@{&{ába

 41. Abban kételkedem, hogy a Nintendo odaadja a gamecube-os remake-jét. Persze attól, hogy amúgy is megvan a Twin Snakes még szurkolok, hogy valami csoda folytán az kerüljön a korongra, ellenben szívesen fogadom az eredeti ps1-es kiadás-t is HD kozmetikázás után.A 2. és 3. rész esetében meg én is örülnék, ha a extrákkal bővített verziókat kapnánk meg.

  • Szerintem a nintendonak nincs bele szòlàsa,mert a konami volt a kiadò!!! Èn drukkolok a twin snake-èrt!!! Brutàlisan erös gyüjtemèny lenne egy lemezen a hàrom legenda!!Azt hiszem elmegyek templomba!!!

  • Jó kérdés amúgy ez a Twin Snakes, vagy original probléma… elvileg ugye a ’98-as PS1-es mellett szól az hogy az volna az eredeti, de a TTS szerény véleményem szerint annyira jól sikerült (éppen most tolom…), hogy én annak jobban örülnék…Két apró módosítás kellene csak: Enclosure vissza Sniper Wolfhoz (!!), illetve Snake kiábrándító hisztijét kivághatnák még onnan ahol Baker közli vele hogy nem emlékszik Meryl kódjára… :DDe amúgy zseniális a TTS, jó volna ha az lenne rajta a discen… már ha lesz ebből egyáltalán valami…

   • Kapnánk már olyan MGS bőségtálat, amitől a boxosok csak pislognának mint hal a szatyorban. :)Benne lenne az eredeti és a nintendós első rész HD-ba, sőt lenne még olyan digi pakkos kiadás, amelyhez még a 4. részt is hozzá csapnák…Álmodik a nyomor. 🙂

   • Nekem is meg volt a TTS GC-re , szerintem is király volt nagyon . De a legjobb az lenne , ha mindegyiket megcsinálnák a 4. rész motorjával !!! Nem ?! :] Plusz szeretnék egy HD Killzone-t is . + a Liberation-t EXTRA ajándékként PS3-ra !!

    • Ja, persze hogy jó lenne, de mondjuk egyelőre csak egy bizonytalan hírünk van, ráadásul az is csak pletyka szintű, úgyhogy ezek egyelőre csak álmodozások…És ha már álmodozás: MGS Peace Walker PS3 portról van azóta valami új? Vagy ezt még mindig nem gondolták komolyan?

  • A splinter cell kollekciónál is a PC-s verziót használták, és nem a PS2-est, itt is meg van az esély rá, hogy a jobb minőségű verziót használják, és ha jól tudom a TS az MGS2 motorját használja, így nem látok akadályt, hogy az fusson PS3-on, ha már az MGS2 is futni fog.A hírhez annyi, hogy ha ez kijön, akkor én megyek és veszek egy PS3-at.:)

 42. A 4et azért nem vettem meg, mert révén egy résszel sem játszottam, nem tudtam volna beleélni magam. Szal én örülnék ha tudnám pótolni ezt az űrt.De Pl egy Jak&Daxter trilogynak is örülnék. Vagy egy Fatal Frame-nek. Final fantasy. Persona….stb. 😀

 43. Örülnék, mert pótolnom kéne…Még egy R&C-nek örülnék…

 44. Én egy Devil May Cry HD-ra jobban vágyok, de ez is azonnal beszerzős lenne 🙂

 45. A Nap híre!!!

 46. SHUT UP AND TAKE MY MONEY!

 47. 100% hogy jönni fog ilyen ziccert nem fognak kihagyni, mert ebből több milliós eladás lesz. Engem inkább az érdekelne hogy az MGS1 melyik verziója lesz felhúzva HD-re, mert jó lenne ha GameCub-os verzió lenne az. Bár tök mindegy első napos vétel lesz így is. 🙂

 48. Mi Hideo Kojimánk ki vagy a KonaminálSzenteltessék meg a Te nevedJöjjön el az MGS Collection-ödLegyen meg a Mi akaratunk…

 49. Leborultam, és azóta mormolom a La-Li-Lu-Le-Lo imát.(Remélem ezért a tettemért Peace Walker-t is kapunk nagygépre…)

 50. f*ck yeah… úgyis kimaradt az első 3 rész, most legalább pótolhatom 🙂

 51. azonnali vétel!

 52. Van még helye a vitrinben:P

 53. Remélem a pletyka beigazolódik!

 54. én pedig egy jak & daxter hd collectiont szeretnék, de nagyon:)

 55. jó lenne, mert már kijátszanám megint 😀

 56. Ha nem vagyok pofátlan, akkor már lehetne a 2-3. részből a substance kiadásokat. Köszi. =)

 57. Pont tegnap gondoltam erre, hogy kellene.

 58. Az első részt lehet megcsinálják a gamecubeos remakeből. Sztem nem kéne hozzá olyan nagy technikai varázslat.

 59. … ha a pletyka igaznak bizonyul … elszabadul a pokol ….mi Atyánk, ki vagy a ….

 60. jézusmária