Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – készül a The Elder Scrolls V

Bizonyos források “tutifixre” mondják, hogy már jó ideje fejlesztés alatt áll és tulajdonképpen csak bejelentésre vár a Bethesda fantasy szerepjáték szériájának következő felvonása, a [B]The Elder Scrolls V[/B], mely állítólag Playstation 3-ra is érkezik. A game a PS3-ra 2007-ben megjelent, játékoskörökben igen sikeres The Elder Scrolls IV: Oblivion direkt folytatása lesz.Egyesek úgy hiszik, a hivatals bejelentés a decemberi VGA2010 rendezvényen eshet meg.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Épp itt lenne az ideje… a műfajában nincs nagy túlkínálat, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó játék volt, imádtam. Isten tudja hány játékórát raktam bele.

 2. Ez jól hangzik, de mintha régebben azt hallottam volna, hogy az 5ös MMO lesz. Persze az is csak pletyka volt.Amúgy tök jó. Nem rég vettem rá magam a PS3 megvételére, és azóta pont olyan játékokról jönnek a megjelenési hírek amiknek az elődeit szeretem. 😀

 3. Jöhet az Obli volt az elsö gammám ps3-ra.

 4. Régebben olyasmit lehetett hallani, hogy az új Oblivion olyannyira RPG, hogy ha meghalsz a fiad átveszi a helyedet (RDR) , majd ha azzal is végeztél jöhet valamelyik unoka és így tovább…Tehát örökített lesz.(ez nem tény)

 5. ez nagyon jó volna 4. nagyon eltalálták

 6. Világ egyik legjobb játéka volt ! Imádtam minden percét. DLC-k is qurva jók voltak.

 7. Hmm… várom. Kíváncsi vagyok,hogy hogyan fog folytatódni a történet.Most pedig megragadom az alkalmat a reklámra! :DEladó Oblivion GOTY PS3ra. 1x végigjátszott ,szép állapotú.Hirdetés: http://href.hu/x/ds2m

 8. Elder Scrolls IV…Még PS3-am sem volt, csak terveztem, hogy 2-3 hónap és lesz, de már akkor megvolt ez és a Ninja Gaiden Sigma, hogy legyen majd mivel játszani.Régi szép idők…

 9. Nagyon örülöknék neki. Ez az a játék amihez eltudnék egy Moveos támogatást képzelni!Nekem az oblivion talán nem olyan mértékben jött be, mint a morrowind (a legjobb rpg amivel eddig játszottam), de feltétlenül nem volt rossz.

 10. Amikor beszereztem az Obliviont egy jó ideig csak azzal játszottam. Aztán sajnos abbahagytam és azóta egyszer próbáltam folytatni, de már baromira nem voltam képben az eseményekkel, így lezáratlan maradt számomra a sztori.

 11. Obliviont még be kéne szereznem…

 12. Kell! O_O A 4et nagyon szerettem, valahogy jobban megfogott, mint a többi RPG.

 13. Amúgy állat lenne. 4. részt nemrég toltam ki, gondoltam, hogy megveszem PS3ra a goty verziót.

 14. Pont a napokban gondoltam rá hogy milyen jó lenne egy ilyen középkoros mászkálós játék. Én is szerettem a 4. részt de ez most nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

 15. Én annak örülnék ha ez az új rész már a next gen masinákra készülne el.

 16. Nagyon nagy élményt jelentett számomra az oblivion.Az volt számomra az első elder scrolls epizód és bizony az első pár tíz órában magába szipantott a játék.Később leült a hangulat és monotonná vált egy picit,de még így is elmondhatom hogy ebben a konzol generációban ez a játék kötött le eddig a legjobban.

 17. Egyik játék sem hozta át nekem a kalandozás élményeit, mint az Előd. Gazdag erdőkben kirándulni. Vízeséssel öltöztetett kőszirtről ugrani egy seggeset, megmártózni a tavakban. Rideg, sötét barlangokban botorkálni. Betérni egy kiadós pihenésre egy fogadóba, ahol puha ágy, friss cipó, gyümölcs, hús és mézsör vár bennünket…Ezt mindet akarom újra, és még többet, nagyobbat és szebbet!!

 18. Végre… furcsa is volt, hogy ha a Fallout: New Wegas-t kiadták egy másik csapatnak, akkor ők mit csinálnak…

 19. Neverwinter Nights is jöhetne, nekem az jobban bejött 🙂

 20. Jöjjön , csak új motorral . A régiben már nincs elég kraft .

 21. Jöhetne

 22. Nem ártana:)

 23. Ez már rám férne!Egy jó Elder Scroll!!! 😀

 24. Jó lenne. Az Oblivion nagy kedvencem! Közel 180 órát öltem bele. :]

 25. “Gyerekeknek cégen belül ott van ugye az ID tech5, vagy akár még az újabb verziója , mármint bárki használhatja Carmack “”csodáját”” ha nem veszik igénybe ezt a lehetőséget akkor ,nem is tudom…….”

 26. oblivion-t ps3 kivételével mindenen végigtoltam meg rohangáltam több 100 órát mindenhol!PS3-ra is be akarnám szerezni de nem találok olyan GotY kiadást ami nem platinum!PC-n és X-en nagyon favorit játék volt 🙂

 27. jöhet, oblivion-t is bekéne potolni

  • Töki felejtsd el!a bc-t is 🙂 most tudtam emg,h berendelhető németföldről a two worlds 2 (multi co-op akár az egész stb)

 28. Nagyon jó lenne. :)Egyet remélek, – és szerintem ezzel nem leszek egyedül – hogy elfelejtik végre azt a retkes motort, amire a 4 és az új Fallout-ok épültek.

  • Nekem is csak a motorral van problémám x)

  • Érdekes, hogy a TES IV Obli 5x jobban éz ki és stabilabban, rángatásmentesebben fut, mint a két Fallout, ugyanazzal a motorral. Persze én is remélem, hogy lecserélik valami korszerűbb engine-re. És nem lesznek benne a karakterrel együtt szintet lépő szörnyek…

   • Na ja! Komplett Ebony felszerelésben nekem rontó, útonálló csőcselék. O.o A csatornákban már vártam a páncélban felvértezett patkányokat. :)Jöhet bizony! Ez a Bethesda odavág a hangulatnak, ügyes kis csapat.

    • Én elcsesztem az egyik karimat és annyi szar volt már az utakon, h nem bírtam egyszerűen átmenni egy másik városba … nem mertem kimenni a fővárosból xDAztán a köv. karival egyszer sem aludtam még, de már 1-2 skill-e 100-on van =D

 29. Végre!egyre több Rpg!Two worlds 2 igaz németföldről behozatós jelenleg..Dragon Age 2 márciusbanRemélem ez az epizód pedi g már nem lesz 100%ig pc mozgás/szagú 🙂