Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pletyka – készül a Killzone 3

Atombombát robbantott az [I]Official PlayStation Magazine[/I]: legfrissebb számukban több “titkos” Playstation 3 fejlesztésről is pletykálnak – igen “pletykálnak”: hivatalos bejelentés még egyikről sem volt, csak szóbeszéd. 2010-ben a magazin szerint érkezik a már javában feljesztés alatt álló [B]Killzone 3[/B] (simán elképzelhető, hisz a Guerrilla KZ2 motorja párját ritkítóan komoly, azzal már nem kell foglalkozni, csak a dizájnnal), a Resistance 3 (mégis valódi volt a múltkori hirdetőtábla?) és a CoD: World at War 2 (a Treyarch biztosan domborítani akar majd, hogy megszorongassa az Infinity Wardot).

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó hamar.

 2. Tanulságos, olvasmányos fight 🙂

 3. “Szerintem majd esetleg 2011 végén érkezik majd Killzone 3. Amit meg igazán csiszolhatnának az a csapattársak inteligenciája, mint például K2-ben mikor “”RADEC”” és társai ellen kellett harcolni elit nehézségi fokon, Rico semmit se ért!”

 4. 2011 előtt meg sem szeretném látni. Nincs olyan gyakran karácsony és szülinapom, hogy ennyi játékot megszerezzek. 😛

 5. 2011 februàr-màrcius.ekkor fog megjelenni.még talàn fogadni is mernék rà.

 6. kz3 remélem hosszabb lesz mint a 2

 7. Nekem rico ágyúja hiányzik a 2. részből…..más nemigazán.Nekem tökéletes játék. 10 gémet vettem és adtem el azóta, de ez marad.

 8. Pontosabban R2-ben kaliforniai erdoseg minden formajaban ritkajo. Tobbi selejt sztem, Chicago egyenesen vicc.

 9. jah igen a témához: a Resi 3-at azért jó lenne egy kicsit erősebb motorral kiadni és akkor tényleg jó lenne. Nem mondom hogy rossz a grafja a Resinek, csak hát a többihez képest gyengébbnek tűnik. De szerintem az Insomniac elő fog állni egy bitang motorral.

 10. En monnyuk egy FPS mellett sem vagyok ilyen elkotelezett es nem is tudnam a stilus egyik kepviselojet sem szeretni mint egy MGS-t, FF-t. A HL-ben es a Bio-ban jokat kalandoztam-elmerultem, a CoD4-el, de a BF-el is havernal jokat multiztam.KZ2 megvolt elite-en, addigra pont meguntam, de jo volt. Multijaban voltam egyik heten 1%-ban is, de rauntam a hangulatara meg kicsit keszekusza – ahogy R2 sem online kapraztatott.

 11. Meg annyit mondott haver probaljak a KZ3-at olyanra csinalni,hogy kihasznalja a ps3 100%-at.1080p-ben 60fps-el…Kivancsi leszek mi valosul meg belole 😀

 12. Hat ismeros mondasa alapjan aki a KZ2-on is dolgozott,a KZ3 nem jon 2010-ben…De barmi valtozhat mondjuk…

 13. Jah: és amúgy oly mindegy ez még, mert idén lesz egy valszeg mindent földbedöngölő MW2-nk ám!Én arra gerjedek, hárdkór létemre.

  • az project mellett, csinálják tovább a Ratchetot:D Vagy valami hasonló stílusú játékkal foglalkozzanak. A Ratchet and Clankot annyira eltalálták, hogy nem bírom megunni:D

 14. “A KZ2 multijába jobban belemélyedve rájöttem, hogy hitvány rossz. Jó, ez azért erős, de konkurens játékok ilyen téren tudnak nagyobbat villantani. Szinglije okés, csak ha kevésbé érezném úgy, hogy dobozba vagyok zárva, ott meg egyfolytában terelgetve, az fasza volna. Ha a multira rágyúrnak, jobban balanszolják, hangulatosabbá teszik, tuti vétel. Bár valszeg ígyis, tiszteletből.World at War: ebben kábé csak a multi stimmelt – meg az utolsó pálya. Főleg ez a “”eresszük a kutyákat”” feeling 7-es killstreak után volt bejövős. Részemről ezt már valszeg kihagyom, az első is csak azért van meg, mert baziolcsón szereztem akkor, amikor még bazidrága volt. Második vh. suxxx már, az az ábra.Resistance 3-ra vevő vagyok, de azért ha végeznek vele, örülnék, ha az Álmatlan fiúk új projecten kezdenék törni a fejüket. Platformerük és lövödéjük egy kicsit már kezd kimerülni.”

  • “””A KZ2 multijába jobban belemélyedve rájöttem, hogy hitvány rossz. Jó, ez azért erős, de konkurens játékok ilyen téren tudnak nagyobbat villantani.”” Melyek azok és miben nagyobb vagy más az a villantás?A CoD4 szinglije is “”csőben haladok”” FPS volt, a KZ2 is az és szerintem a “”valszeg mindent földbedöngölő MW2″” is az lesz, pont ezért tudnak ilyen pörgős játékmenettel rendelkezni. Nézőpont kérdése hogy ez most előnyös vagy hátrányos.”

 15. Az se baj ha csúszik egy kicsit az idő, csak nagyon komoly legyen.Meg alapból több multiplayer térképet.

 16. Én nagyon örülök mind a KZ3-nak, mind a RES3-nak! Nekem a Killzone 2 a PS3 etalon FPS-e, max. az irányításba piszkálnék egy kicsit bele, de így sem vészes. Várom türelmetlenül a 3-at 🙂

 17. “Ja még valami. Én tiszteletben tartom mások véleményét, de akkor miért nem azt írjátok, hogy “”nekem nem jön be az írányítás””, minthogy általában mindenki egyszerűen leszarozza.”

 18. faxa… mind a 3 jöhet! 😀

 19. Speciel örülök, hogy készül, pedig én is azok közé tartozom, akik megutálták a KZ2-t. Az biztos hogy nem fogok rohanni a boltba, de figyelemmel fogom kisérni.A COD-ot meg most is, és szerintem a jövőben is kihagyom.

 20. Megpróbálom figyelmen kívül hagyni a cuccot, bizalmamat egyszer már eljátszották , így lehet ,hogy kellemesen csalódni fogok, szinglivel nem volt gond, a multira gyúrjanak rá,művészet nem művészet- az irányítást oldják meg… 🙂 ..ja nem kell a harci szimulátor, meg egyedi blalalala szöveg, zoomolva lövöldözhető megoldás kéne , nem kötekedek csak a véleményem, ha ezt megoldják simán KZ junkie lennék 🙂

  • Az irányítás így tökéletes. Nem kell egy railshooter mint a cod. Érdekes mindenki tud vele rendesen játszani.A killzone 2 nem egy tucat Fps, ez reálisabb mint amennyire a cod akar lenni.Jó hogynem minden Fps amelyinek is kicsit más az irányítása szar……A cod-osok nagy része el van lustulva. A 93-ben még minden game más irányítással jött ki, gyakran egy stíluson belül is komoly eltérések voltak…. Mi lett volna akkor veletek 😀

   • “Hát ha szerinted ez így jó …:)Lusta?? Mi lett volna velem?? jól el voltam, nem kell féltened, meg miért beszélsz többes számban , a szomorú az ha valakinek nem jön be a “”reálisabb”” irányítás akkor már cod kocka?? nem a kedvenc játékom a cod, de vele játszok online ,mert a kezelése nekem fekszik, hidd el nem kicsit vártam a KZ-t hogy nyomjuk a haverokkal, De semmi értelme itt beszélni bármiről is, mindjárt skatulyába dobjátok az embereket, el van intézve avval ,hogy codos noobok, mainstream bagázs , nem értik a “”művészetet””és ez igaz fordítva is ez van 🙁 kapnak pálmafát stb….. vicc”

    • “Sajnos ezt a stakuját egyes kodosok miatt alakították ki a világon.Színte minden külföldi fórumon, azt rótták fel hibának a játékkal kapcsolatban, hogy “”szar az irányítása, mert nem másolja a cod-ét”” A rengeteg véresszáju cod player fikázta a gamet.Én nem bántásként írtam, de érdekes ,hogy senkinek sincs baja az irányítással csak a cod-on nevelkedett embereknek.Mindenki döntse el, hogy meik kategóriába tartozik. Anno a hivatalos fórumon volt egy két ilyen bejegyzés amire a készítők válasza az volt- “”hogy ha lemásolták volna a Cod-ot akkor meg az lett volna a baj. Nem akartak klónt kreálni. Akinek nem tetszik ne játszon vele, de ne kisebbítse a game érdemeit holmi mondvacsinált pletykákkal”””

     • persze,nekem is van olyan cod4b*zi haverom,aki bejött KZ2-őzni,és miután sorban fejbelőtték 10x, nyugtázta,hogy szar az irányítás…persze hiába mondtuk neki,hogy az elején egyik játékban sem tud villogni amíg meg nem szokja az irányítást,szart rá….idő kell hozzá,és mingyá lesz sikerélmény….

     • komolyabb játékokban kell szokni és akkor nagyobb élményt nyújthat, a COD run&gun arcade shooter, amiben nem nagyon kell szokni, pont ez a lényege, egy árkád autóverseny irányítását is félóra múlva kiismeri az ember, egy szimulátorféleségét napokig/hetekig szokni kell és kiismerni, utána viszont jóval nagyobb a játék élvezeti faktora – szerintem…

   • “Remélem soha nem lesz olyan mint a CoD, az a “”sínen futás”” nagyon gagyi, a KZ2-be próbáltak realisztikusabb megközelítés belevinni ami szerintem is nagyjából sikerült nekik.”

  • Tényleg felesleges mindent a CoD4-hez mérni azért, mert neked az a kedvenc FPS-ed.

 21. szuper…várom

 22. gondoltam hogy lesz , már a vége is ordított a folytatásért .Ugyan azzal a motorral kicsit felhúzva ,elképzelhető hogy jövőre jön .Szerintem idáig készült next-gen fps közül, még mindig a KZ2 van a legjobb grafikája ,még a konkurens gépen a 360 sem lehet ilyen grafot látni , így szerintem ugyan azzal a motorral(feltuningolt) lazán kilehet adni !

 23. COD: WaW2?Nem arról volt szó, hogy a vietnámi összecsapásokon fog dolgozni a Trey?OK tom, hogy pletyka, szóval marad a várakozás.

 24. Règi szereplöket vissza, multiba jàmüveket es kesz. A többi ugy jo ahogy van.

 25. Én úgy tudom,hogy már elkezdődtek a munkálatok,a Killzone 3-ban a fejlesztőknek az a céljuk,hogy megháromszorozzák a texturákat ezzel is kihsználva teljesen a PS3-ban lévő tartalékokat,mivel állításuk szerint,olyan 60%-ban használta a Killzone 2 a PS3-om hardverét!

  • Szerintem a grafika már így is több mint elég. Inkább a játékmenet és a pályák változatossága legyen megháromszorozva. És legyen benne rengeteg járműhasználat is.

 26. KZ3? Ejha, még ezzel az isteni csoda 2.ik részével sem tud betelni az ember. Mindegy, jöhet. Van hely neki. Legjobb multis gáma. ^^

 27. “Egy kèrdès, az aki üres tech demonak nevezi a K2 az tud angolul?Figyelt a törtènetre???? Vagy talàn elöre szèt spoilerezte magànak az egèsz jàtèkot. A sajàt thibàidèrt ne a Guerillàt hibàztassàtok màr. A törtènettel nem volt bajom, mondjatok egy fps-t mely””mèly”” Oscardijas törtènettel rendelkezik?? Mindegyik egy Bkategòriàs film szintjèn mozog.Trendi lett fikàzni a Killzone-t ,de èrdekes, hogy az èrdemeit sehol nem soroljàk fel, csak a “”hibàit””.”

  • Hagyjad. Néhány fikamaki mindig lesz. Pont olyanok rinyálnak a történet miatt, akik azt sem tudják hol játszódott a 2-ik rész. Innentől kezdve már cinkes az egész. =]

  • Sajnos akkora volt körülötte az elvárás, hogy a legkisebb hiba is óriásira nött a játékosok szemében. Mindenki valamiféle csodát várt.Nekem nagyon tetszett. Az első rész nekem jobban bejött, de ez a második rész is döbbenet volt részemről, még ha nekem is volt hiányérzetem.No, majd a harmadik rész hátha minden téren elvarázsol. 🙂

   • “””Sajnos akkora volt körülötte az elvárás, hogy a legkisebb hiba is óriásira nött a játékosok szemében. Mindenki valamiféle csodát várt.”” Ez egy jó meglátás, egyetértek, a KZ2 egy FPS, van hozzá szerintem egy ehhez képest korrekt történet igen jó szinglivel, egy nagyon jól kitalált és összerakott multival és…és ennyi.Komolyan érthetetlen hogy egyesek mit vártak, a megváltót vagy mit?”

  • Bioshock

  • Figyeltem a tortenetet es ertettem is, de nem is azzal volt bajom, hanem a dogunalom jatekmenettel.

   • Melyik az az FPS ami neked, vagyis számodra nem dögunalmas játékmenettel rendelkezik?

    • Az első KZ máig a kedvenc FPS-em.

     • Jó lenne ha a folytatásban visszahoznák ezt a többkarakteres megoldást, illetve a hozzájuk tartozó különböző útvonalakat, nagyjából csak ezeket hiányoltam a kettőből. Nekem a másodlagos lövés és az extra animációk – sáncon átugrás, késelés – hiánya nem fájt, jó ezek nélkül is.

  • COD 4?LOL, röhögök amúgy, most mind az xboxosok, mind a ps-esek szemében a COD 4 lett a közellenség, mert zavarja őket, hogy nem az isteni Halo, vagy az isteni Killzone 2 a legjobb FPS

   • mert sokan játszák, azért még nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a COD4 lenne a legjobb FPS, mivel nézőpont kérdése, kinek mi…számomra pl. tök átlagos FPS, kifejezetten a multi miatt vettem meg, de ahogy jött a Bad Company, cseréltem is le azt a kétutcás árkád lövöldét, számomra a BC lazán körberöhögte multis játékélményben, kicsit komolyabb arcoknak való…ettől függetlenül megveszem az MW2-t is, míg lesz BC2, talán ebben már nem kétutcányi területeken kell szaladgálni árkád lövölde módra – ezzel semmi bajom, de hamar unalmassá válik, nem rejt sok lehetőséget magában, és attól tartok az MW2 pedig nem lesz sokkal több, maradnak a bevált receptnél, de ne legyen igazam…amit írni akartam, hogy ami nem COD4, az attól még nem sz@r, sőt mások szemében pont pozitívum, hogy nem arra hasonlít – Sega Rallyval is lehet száguldozni, meg majd a Gt5-tel is, de azért a kettő játékélménye közt komolyabbra vágyóknak van egy kis különbség…speciel jelen generáción a KZ2-őnél én nem láttam (PS3-on biztos nem) jobb FPS-t, nemcsak grafikában, hanem úgy ánblokk, dehogy a COD4 jobb lenne, az meg számomra röhejes kijelentés, ezért mondtam, hogy nézőpont kérdése…

  • Aki techdemót dobál a KZ2-re szerintem azt sem tudja mit jelent ez a szó, nekik biztos a Linger in Shadows a játék 🙂

 28. OK,jöjjön a Killzone 3,de akkor hasonló legyen ,mint az első rész.Resistance 3 is jöhet,a COD 7-nél a korszak még mindig a múltban marad gondolom,tán ez lesz a Vietnámos rész ?

 29. Egy sztori folytatás simán elképzelhető, mert a játék végén Visari halála után elég jól láthatóan befellegzett az ISA-nak :Hellghast űrhajók lepték el az eget.Ezek szerint nem csak a Vekta-n élnek Hellghastok ?

 30. Jó lenne, de én biztos vagyok benne, hogy jövőre nem lesz KZ3….

 31. “Anélkül, hogy bárkit bántani akarnék: egyszerűen őrület, hogy már mindekinek minden szar! A KZ2 grafikára azt mondani, hogy szar?? Persze, ízlések és pofonok, de azért objektíven nézve is kiemelkedik az átlagból.Persze az is lehet, hogy csak én vagyok elfogult a játékokkal, és a bennük lévő technikai fejlődéssel, mert nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, mennyire leesett az állam, amikor először játszottam a C+4-en a “”3D-s”” Mercenary-val.”

 32. Jöjjenek csak!!!!

 33. FPS mérgezésem van.

 34. oszt:)?

 35. Ezzel nagy meglepetést nem okoztak. Resi 3, Killzone 3 eddig is borítékolható volt. 2010-es KZ3 meg szvsz kizárt, minimum 2 évnek el kell telnie egy ekkora projektnél. Inkább 2011 tavasz, a 2010 téli Resi3 után.

  • én is inkább 2011-re voksolnék a KZ3-nál…Sok lenne egyszerre az fps exkluzív…Bár a motor kész van,de ha csak azt nézem mennyi újjítást sorolnak fel/mutatnak be a KZ2 4D trailerben,már most kiráz hideg,hogy mit heggesztenek GG-ék…

 36. KZ2, R2 jöhetnek

 37. Mind a 3 játékot szívesen fogadnám! 😛

 38. remélem nem lesz olyan lapos a multija mint a 2nek

 39. Én olyan egyhangú fossal mint a Killzone 2 még nem játszottam. A látványon kívül nulla . Semmi fantázia . Guerrilla lol

  • Fú, kókemény vagy, remélem ezek után a lemezt is kettétörted… 🙂

   • Ő nem olyan ostoba,hogy kettétörje,inkább elcserélte másra.Sajnos a Killzone 2 egy üres techdemo lett semmi több.Hiányzott belőle a KILLZONE hangulat amiért az első részt annyira szerettük:(

    • *ásít*Nyilván nem gondoltam komolyan a lemeztörést, ostoba dolog volt benyelni, elcseréled, eladod. A KZ hangulat szépen ott van a kettőben is csak neked meg pár embernek nem jött le.

     • Te sajnos egy elvakult killzone fan vagy szóval a véleményed nem lehet mérvadó.Attól még ,hogy párunknak nem jött be te még ugyanúgy fogod élvezni a játékot,vagy tévedek?Ez a benyelted duma azért elég kőkemény volt…

     • “Te meg elvakult Emberboy rajongó lehetsz, nem tudom hogy minek “”védted”” meg. Azért remélem leszel a virtuális barátom :(“

     • Vigyázz !Magyarországon minden 10.ember szívinfarktusban hal meg.Nehogy te legyél a következő.Csak azért gúnyolódtál vele mert neki nem tetszik életed játéka…Egyébként ha nem akarod érteni ,hogy mit értettem techdemo alatt akkor nem is fogod.Erődemonstráció + dögunalom = Killzone 2.

     • Pont lesz*rom hogy mibe halok meg, ha ismernél nem is jönnél ilyenekkel. Látom életed legnagyobb csalódása volt a KZ2 mert még mindig ezen lovagolsz, szerintem most már mindenki megértette.

     • Csak te nem…

     • “Nyugodj bele megértettem, láthatod, ennyire vagyok “”elvakult””.A kérdés neked is szól: melyik az az FPS ami neked, vagyis számodra nem dögunalmas játékmenettel rendelkezik?”

     • pl….Killzone 1?!

    • Nagyon igazad van!

    • hat szerintem pont a killzon hangulat vitte el a hatan a jatekot, bar nem jatszottam az elso reszel szval nem mondhatom biztosra hogy az KZ hangulat volt, de nagyon hangulatos volt. A grafikatol en sem ajultam el de akkoriban eros volt a mezony RE5 FarCry2 es ezekhez kepest meg ugyancsak jol alta sarat.Meg mellesleg ugy nem is lehet bemutatni egy eros grafikat ha mindig sotet van a jatekban. Ami pedig a multit jobba varazsolhatna az max a tobb fegyver es azok modositasa mint a COD4-ben, mert massal nem igazan lehetne, es ez nem negativum.

     • Maradjunk annyiban ,hogy az elsőt 4x-5x kijátszottam minden karakterrel,a 2.-at pedig bőven elég volt 1x végigjátszanom.Még most is szívesebben játszok osztott képernyős offline multit az elsővel mint a K2 multijával.

 40. Húú basz várom:)

 41. Nah, pont erről ment a csevegés a KZ2 topikban, idővel úgyis meglátjuk majd, hogy mennyi az annyi. Ja a játékot persze kicsit sem várom 🙂

 42. Jöhet.

 43. “””Távoli helyeken, dombokon, vizeken.”” – remélem a trópusokban lesz.”

 44. Ha a KZ3 is akkora fostalicska tucatfps lessz mint a 2ik rèsz akkor elbùjhat a Guerilla,szerintem.

  • Az lesz, sőt még olyanabb… 🙂

  • “””És mondd, a te bolygódon milyen a klíma?””:D”

  • Valamennyire egyet kell ertenem. De azert szarnak egyaltalan nem neveznem mert a grafika paratlan foleg a feny effektek es a mesterseges intelligencia is olyan amit meg mashol soha nem latam. A tortenet kicsit lapos es a multi se egy COD vero de az egyjatekosmodban szerintem van olyan hangulata mint a cod4nek ha nem jobb. Ha a torteneten es a multin csiszolnak a 3ban akkor maradandot is alkothat a Guerilla.

  • Huha, kemeny vagy mint a taszari beton.:)ON: Eleg valoszinutlennek tartanam a KZ3-at 2010-ben, meg ev vegen is, de ne nekem (es szkepticizmusomnak) legyen igaza.

 45. tetszett a killzone 2 úgyh jöhet! de nem túl korai?

  • Ha rögtön a második után nekiálltak és nem változtatnak nagyot, csak csinálnak 20 új pályát + mondjuk más járműveket, akkor 2010 őszén simán megjöhet… vagy 2010 Karácsony.

   • szerintem egy grafikai fejlődés elférne benne, mert én a kz2 grafikájától nem dobtam hátast! 🙂

    • Az egyetlen dolog ami nem volt kifogàsolhatò a KZ2ben az a grafika.

     • én nem azt mondtam h nem tetszett, csak nem dobtam tőle hátast!

     • Mindenki nem eshet hanyatt tőle, ettől függetlenül pazar grafikája volt. A koszos látványvilág az alapkoncepció a haldokló bolygó miatt, ez több embernek nem tetszett. Majd a harmadikban lesz megint fa és bokor. Technikailag a KZ2 a legerősebb grafikájú FPS.

     • “Egyes emberek még azt sem tudják, hogy hol játszódik a game. Valaki megkérdezte tőlem, hol az első rész zöld élővilága, mocsara stb.. Erre én haver ez nem a Vekta? Ez a Helgan. Igen??? Erre megkérdeztem-“”mennyit tudsz a k2 világáról”” . “”Semmit””-válaszolta.De persze a cod4azisten kiáltással 30 per után a kukába vágtad……… :-D”

     • A KZ2 művészet, érthető, hogy nem értik. Majd a MW2-ben lesz pálmafa, meg minden, ami a népnek kell.

     • Művèszet?Minek a művèszete?Annak hogy hogyan degradàljunk le egy egyedi,hangulatos ès zseniàlis gamet (Killzone 1),egy csili-vili grafikàjù de minden màs tèren 0 tucatfps-sè?!

     • Sokat vártál tőle bonta barátom. Bedőltél a hypenak és ez lett a vége 🙁

     • Hát igen :(Vagyis annak aki ezt a hypeot generàlta!

     • “Hát igen ilyen a világ. Én mostanában alig nézek videókat a játékokból megjelenés előtt mivel lelövik benne a poénok 80 %-kát, végigtolod és keserű szájízzel mondod-“”ennyi? Ezt már láttam””.Nekem anno a DMC4 volt így, na akkor fogadtam meg, hogy soha többet GT- review megjelenés előtt.”

     • Nem is konkrètan a videòkkal van bajom,nem sokat nèztem belölük,hanem konkrètan azzal az 1 szemèllyel aki ezt a szintű hypeot generàlta,ès aki miatt megvettem ezt a gamet…Na mindeggy,èn befejeztem.

     • “Azt hiszem szinte a létező összes nextgen FPS-t végigjátszottam, ezért a “”tucat”” jelzővel vitába tudnék szállni… de nem akarok. Evidenciákat nem fogok magyarázni, főleg neked nem. Annyira habzik már a szád a KZ2 ellen, hogy az én képernyőmet is törölgetni kell. Neked nem tetszik, én ezt elfogadom, a többin meg mosolygok.”

     • DAHANDE NE HABOZZ! XD

     • Nem bírom ki , neked tényleg habzik a szád . K2 király game , ez van , tudod kinek a pap , ……. . :]

     • Csak azt nem veszed èszre hogy neked is ùgyanùgy habzik a szàd…

     • Na , ha ezzel a motorral visszamegyünk a Vektára , majd lesz ámulás – bámulás . Néha a KZ2 – ben is volt olyan , mintha egy CG – t néznék .

    • O.o!?Egy ütős történettel (ami hiánycikk volt a 2. részben) szépen le is lehetne zárni a sorozatot, még mielőtt elcsépelt lenne, mint pl. a Háló. És szeretném viszont látni az első rész karaktereit Hakha, Luger, egy csavaros fordulattal még akár Templar-t is.

 46. ez jó hir, várjuk mindegyiket nagy szeretettel:)