Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – készül a Heavenly Sword 2

Az angol PlayGamer nevű PlayStation magazin pletykája szerint már egy ideje fejlesztés alatt áll a kiváló minőségű, 2007-es, Playstation 3 exkluzív külső nézetes akciójáték (kaszabolda), a [B]Heavenly Sword[/B] második epizódja. Azt mondják, a game nyitott ilágban játszódik majd, 10 évvel az első sztori eseményei után.A magazin úgy tudja, újrajátszható küldetéseket és interaktív környezetet kapunk majd. A híres Heavenly Sword fegyver nem lesz azonnal elérhető: lépésről lépésre kell majd megszerezni különféle kunsztok megtanulásával.Az első részt készítő Ninja Theory stúdió jelenleg egy multiplatform fejlesztésen dolgozik, így ők – szinte – biztosan nem érintettek. De akkor melyik belsős SCE csapat munkálkodhat a szoftveren, mely csak Playstation 3 exkluzív lehet, hisz a franchise a Sony tulajdona…?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ismerve az első részt, kíváncsian várom.

 2. Igen ne pletyka legyen, tény. Imádtam az első részt. Legelső játékok egyike volt nekem ps3-ra. Egyszerűen imádtam.

 3. Az a baj hogy csak pletyka.

 4. Totál mindegy, biztos szépre gyúrják majd, ha belső stúdióban bugyog, de sixaxis irányítás legyen benne!!!!!!!!!!!!! ( Tökre hiányolom már a mai játékokból. )

 5. Aha, Kai volt nálam is a tuti úgy teleszórtam egy-két ellenfelet a kis nyilakkal, hogy úgy nézett ki a holttest mint egy sündecnyó. Ja és az a zene…vááááhh

 6. Jöjjön csak, az első rész mai napig a gyűjteményben van. Nem volt szívem eladni vagy elcserélni, nagyon hangulatos kis játék.

 7. remélem nem csak pletyka…szeretettel várom/várjuk az új Nariko-t

 8. Pár hónapja toltam ki megint …….. jó sokadjára. XD Az egyszer biztos, hogy hihetetlen jó munkát végeztek a játékon. Nem sok gém van amiben ilyen irto élethüen sikerült megformázni a karakterek jellemét az arc mimikáját. A kedvencem Kai karaktere volt. Egyszerüen fenomenális az a kiscsaj csipálom az ilyen kissé zakkant élölényeket 🙂 De maga a történet, a jelenetek, a hangok, a helyszinek és a pikánks SIXAXIS jelenetek mind mind epikusak, és hihetetlen magasra tolták a lécet. Nagyon jó lenne ha jönne a 2. rész. Amugy még jó régen (?1-2 éve?) olvasgattam különbözö Teri néni pletykákat, de akkoriban arrol vol szó hogy Kai lesz a fö karakterünk mig Nariko a tulvilágról fog segiteni, csak olyan csavarral a háttérben, hogy 10 évvel késöbb (ahogy a hírben is leirták) fog játszodni, oszt Kai éret növé fog cseperedni és a növérét akarja vissza hozni az élök sorai közé, de Nariko nem öregszik meg mert számárá csak napok telnek el.De akármilyen is legyen a történet hiszem, hogy megint korszak alkotót fognak létre hozni.

 9. Pont mostanság játszottam az első résszel, hát piszok nehéz, remélem ez könnyebb lesz, ha lesz.

 10. Bírtam az első részt, jöhet a 2-es:D mai napig vannak kellemes emlékeim a gémől. pl.: mikor a várat/erődöt támadták és ágyúzni kellett a millió ellenfelet, a faltörőket. stb:D

 11. Nagyon reméltem, hogy lesz második rész és végre felcsillant a remény!

 12. Az sem érdekel, hogy csak pletyka! Bizakodva várom a további fejleményeket! 🙂

 13. Remélem lesz olyan jó mint az egy, mert az egyik legnagyobb élmény volt amit egy ilyen game nyújthat 🙂

 14. Pont most játszom újra az első részt (Hell módban már csak Bohan van hátra). Nekem nagyon tetszik a játék, főleg a gonosz karakterek megformálása és szinkronhangja (Flying Fox és Bohan az átvezetőkben nagyon komoly egyéniséggé nőtte ki magát). Ja, és ha Kai nem lesz benne, akkor én szomorú leszek.

 15. Az első részt ideje pótolnom…

 16. Remélem a Santa Monica kapta meg. Ez garantálná a kiváló minőséget és Kratost is hagynák békében nyugodni.

 17. Nagy élmény volt az 1.,úgyhogy jöhet az új is!

 18. Kíváncsi leszek sikerül e felülmúlni az első rész drámai prezentációját. Igencsak emlékezetes az első rész, de ki lesz a főszereplő? Kai? Hát, ha nem is, azért remélem visszatér!

 19. Uncharted: Drake’s Fortune mellett az első játékom volt 2008 szeptemberében PS3-ra. Jó játék!

 20. Elsö rész jo volt

 21. Jól hangzik.

 22. “Az első rész megvan , nagyon jó game . Várom a 2. részt , csak nehogy elfelejtsék a SIXAXIS-t kihasználni -imádom a mozgásérzékeléses “”lövedék-írányítást”” , főleg amikor a hídon kell bevédeni az öreget ( ilyenkor bejön , hogy 2 képen folyik az akció , lehet durva dolgokat látni ) vagy több ezer katona közé ágyúgolyóval lövöldözni -nagyon látványos dolgokat lehet művelni , pl.: “”kötényt lőni”” , kerülgetni az ellent , felkapni őket , hogy nekivághassam egy 30 m-rel arrébb levőnek, de hordókat vagy kardokat hajigálni , frizbizni a pajzsokkal vagy csak nézegetni így a pályát , Nagyon várom .”

 23. Az 1. részt meglehetősen lepontozták pedig nagyon jó volt. Legelső ps3 játék amivel játszottam 🙂

  • 576-ban 8.5 kapott ( asszem ) , annyit meg simán megér . Korrekt játék . GT-n meg 7.9-et , userektől meg 8.9-et , átlag .

 24. Bevallom még az 1-el sem játszottam, csak a demójával, ami tetszett, szóval idővel be fogom szerezni.

 25. Van valakinek egy zsebkendője?folyik a nyálam XD

 26. “Az első nagyon jó volt. Ezzel kezdtem a “”next-gen””-t.”

 27. Jó lenne egy 2. rész. :]

 28. Az első rész jó volt kíváncsian várom ebből mi sül ki. 🙂

 29. Nem akarom bántani a Ninja Theory-t de nem is annyira nagy baj, h nem ők csinálják… :)amúgy jó lenne egy 2. rész, az 1et nagyon szeretem a mai napig! 🙂

  • Ha a mai napig szereted az első részt akkor miért lenne baj,ha a Ninja Theory készítené a másodikat?Enyhe képzavar.A vicc az ,hogy a HS videóbejátszásai,az arcmimika és harcrendszer magasan verik a jelenlegi csúcsjátékok 99%-át.

   • teljesen igazat adok, nekem az első játékom volt PS3-raa grafikáról gondolom senki sem fog vitatkozni :)annyit fűznék még a témához, hogy amikor játszottam vele nővérem megkérdezte, hogy mi ez a yo film amit nézek 🙂

 30. Én a nyitott világtól félek, hogy unalmas lesz…

 31. Nariko emlékeim szerint meghalt az első rész végén, nem? szerintem nem kéne folytatni… túl magasra tette az első rész a lécet egy esetleges másodiknak…

 32. Ígéretesen hangzik. 🙂

 33. itt lenne az ideje a 2

 34. Az 1 végsö bossfightja szopatott rendesen, kb 1 ora ráment.