Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – karnyújtásnyira a Magyar PS Store!

A nemrégiben megrendezésre került PlayStation Vita buli délutáni, meghívott gémereknek tartott felvonásában mindenki füle hallatára hangzott el a Sony hazai képviselőjének szájából: készül az oly régóta óhajtott magyar PlayStation Store. A PSC szerkesztőségének – és személy szerint nekem – már nem volt akkora bomba a hír: a Sony főhadiszállásán többször is beszéltem már róla az illetékesekkel.Pénteken azonban újabb pletykával lettem gazdagabb: a Vita tesztgépek átvétele közben ismét a Hun Store került szóba. A kérdéskör a Vita szempontjából kikerülhetetlen, égető és aktuális központi téma, hisz az SCEE és a külsős partnerkiadók sem fizikai adathordozón intézik a vitás szoftverek tesztpéldányait: PSN-es voucher kódokat kaptunk a készülékhez, melyekkel a játékok letölthetők a gépre.Mi a Konzol Magazin tulajdonosával április hónapra tippeltünk a magyar Store indulását illetően. Az érkező válasz azonban még minket is meglepett……lehet, hogy nem is kell áprilisig várnunk! A PlayStation.Community pletykája szerint valamikor márciusban már megindulhat a szolgáltatás. Hallottunk forintos fizetési megoldásról, forintos feltöltőkártyáról, és… és a többit majd nemsokára.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem sokatok magyar accountal játszik 😀

 2. De várom már és az accountokkal illetve a trofeákkal mi lesz,bár mindegy csak lássák milyen sokan várjuk/vártuk már.

 3. A Uk storeon a Mafia 2 beárazva magyar pénzre! 9000 ft. Úgyhogy már csak a időpontra kell várni,hogy megnyíljon a mi kis Storeunk! 🙂

 4. Eejj de jó lenne..nem kéne szarakodni a feltöltőkártyákkal:)

 5. JUJJ,de izgi !

 6. Én ezért játszom magyar accountal, de van UK és USA accom is, de amúgy igazad van:D

 7. Ebben az a cinkes, ha valaki amerikába regisztrált, mint én, hogy hozzáférhessen minden ps store-es tartalomhoz, és mondjuk sokat játszott már és van kb 800 trófeája, akkor ha magyarra akarod változtatni a ps storet akkor új accot kell regisztrálni és az a trófeák elvesztésével jár :S

 8. Még 1 magyar acc van a gépen, felfogok rá nézni.

 9. Várjuk nagyon… mégis megérte megtartani a magyar accot!

 10. Lâjk!

 11. Magyar PlayStationbe Magyar Storet!!!

 12. :)) komolyabb játékokra gondoltam

 13. Ebböl bunyo lessz!:))

 14. Na végre, ez nagyon jó hír!

 15. nekem teljesen megfelel az uk accountom.. nem okoz gondot az angol. meg most csináljak egy ujat azt kezdjem elöröl a trophykat.?? haha vicces is lenne föleg aki ott tart ahol én.. megváltoztatni meg nem lehet az uk t hun ra, már hogy lehetne te jo ég…….. plus van 1 sejtésem,h drágább lesz az összes storenál.. miert.? mert a magyarok a leg lehuzosabb nép… meg hun felirat,arrol lehet álmodni asszem. istenem sokan olyat tudnak irni,h beszarok..

  • mondjuk van par jatek ami magyar felirattal jott ki… sot van magyar szinkronos is szoval nem kell rola almodni mert letezik. az uk accrol hun-ra valtasra volt lehetoseg mikor xboxon megjelent a hivatalos magyar market (vagy hogy hivjak) szoval nyugodtan ossze is kakkanthatod magadat….

  • jah es senki nem kerte hogy valtsal at magyarra. en kerdeztem MARTIN-t hogy esetleg hallott-e errol infot. arakrol meg szerintem korai kijelenteni ezt hogy az osszes masik store-nal dragabb lesz mert akkor a kutya nem vasarol onnan ergo felesleges is a store….

   • ugy nézett ki,h neked válaszoltam..??? a saját véleményem irtam le! tényleg x en volt ilyen lehetöség?? kinem szarja le! azért mert x en lehetett váltani az azt jelenti,h ps en is igy lesz.? ugyan már. meg ha annyira biztos vagy benne akkor wft ért kérdezted a Martintol ? kimondta,h nem létezik hun felirat 1-2 gamen.. itt a storrol volt szo,h ott majd lesz sokan azt hiszik..

    • “hat ugy nezett ki igen:ezt irtam en: “”uk acc atvaltas hu-ra lehetseges majd vagy errol meg ne mtudni semmit?””””ezt meg te: megváltoztatni meg nem lehet az uk t hun ra, már hogy lehetne te jo ég……..””””istenem sokan olyat tudnak irni,h beszarok..””most ezek utan azt mondod nem nekem irtad? :DD na mind1”

     • annyira biztos vagy a dolgodban, akkor ne a martint kérdezd, ö itt egy föszerkesztö, nem pedig a sony sajtofönöke.. mint mondtam a saját véleményem irtam le , amiben szová tettem amit te irtál. nem pedig neked válaszoltam

  • Teljesen egyet értek veled, én is ugyanezt gondoltam. A Te írásod elolvasása után…

   • hát de nem..? ha kicsit is logikusan gondolkodna mindenki értené azt amiröl beszélek.. magyarban minden drágább mint máshol, és a lé is kevesebb .. vagy csak én gondolom igy.. 🙂 a kajátol kezdve a müszaki cikktöl a megélhetésig.. miért lenne a hun store olcsobb v egyárban a többivel.. meg lehet nézni a uk és az usa storeon mennyi az eltérés. ez csak 1 példa…

    • Ja vágom én. Itt senki sem gondolkodik logikusan csak te! Még szerencse, hogy itt vagy és jó útra terelsz minket…

     • Ja, egyet értek veled. Már majdnem én is kezdtem magam beleélni hátha lesz majd magyar hun sub több játékban így hogy lesz store-unk, és itt máris megmondják a frankót! Most itt vagy az van hogy ő a magyar sony képviselő fia hogy ő má tudja mi lesz vagy csak szimplán látnok hogy nem lesz semmi és drágább lesz mint bármelyik. De ha már reménykedik az ember vmiben és az is baj, hát istenem erre mondják nagy az isten állatkertje.

     • Ezt én se tudtam volna szebben megfogalmazni! 🙂

     • nem a frankot mondom csak amit gondolok. az, h x-en ezt meg azt lehetett, az nem jelenti ,h a storeon is ugy lesz.. szerintem nem azt irtam,h nem lesz semmi.. majd meglátjuk,h mit fognak tenni a magyar store-ba. látnok az nem vagyok, de ha szeretnéd tudni mi lesz hivd az ezo tv-t. 😀 igazad van reménykedni lehet… az hal meg utoljára.. az utolso mondatodat figyelmen kivül hagyom, mert megtehetem 😀

     • Ki beszélt itt a terelésröl.?! meg itt vagyok, jo vagy nem ugyan ugy hozzászolok ahogy ti. ez nem észosztás csak a véleményem irom le mint más..

    • Nem hinném, hogy más árak lennének, mint máshol, hacsak nem magasabb magyar adóteher lenne az ilyen vásárlásoknál, mint máshol. De a Sony-nál sem hülyék, hogy akkor nem lenne értelme a magyar store-nak, nyilván okorba konpenzálna. Egyébként szerintem lehet átvinni accountot, hisz meg tudod változtatni a címedet, e-mail címet bármit, akkor azt is. Engem nem érint pl.

     • “pontosan azért irtam,h saját véleményem szerint az adoterhek miatt lesz majd magasabb az ár. igazad van, meg lehet változtatni a cimet és a várost. de a country / regiot nem.. de ha meg is lehetne akkor is az ember bukja amiket eddig vett.. már aki vett. ezért nem lenne érdemes ha “”meglehetne””. ez nem fanyalgás , csak hozzászolás. persze jo ha lesz magyar föleg akik pl azzal játszanak.”

    • Ja,l emaradt…. nem érint, mert angolról töltök le, és magyar accounttal játszom, nem mintha trófea vadász lennék. És várom a magyar store-t, mint a legtöbben, és nem fanyalgok, mint te.

  • Az, hogy a magyar a leglehúzósabb nép arra te vagy a legjobb példa. A Sony a kisujját nyújtja, te meg letépnéd az egész karját. Adnak nekünk Store-t, neked már egyből minden magyarul kéne ráadásul ingyen vagy annál kicsit olcsóbban. Biztos, hogy fokozatosan egyre több mindent kapunk majd. Addig is törődj az UK account-oddal aminek semmi köze a magyar store-hoz. 🙂

   • Te tudod értelmezni is , amit én irtam??! mert a válaszodbol nem ez jött le nekem..mi kéne nekem magyarul, meg ingyen.? eddig is amit akartam azt megvettem magamnak! ember pont,h leszarom a hun-t .. a szavaidat meg válogasd meg a lehuzos mondatodat illetöen, mert az ilyentöl kibaszottul felmegy bennem a pumpa! remélem elég világos voltam! Amig nem ismersz ne irkálj rolam faszságokat!!!!

 16. PLAYSTATION®Network elérhetősége A PLAYSTATION®Network elérhető Magyarországon.A PLAYSTATION®Store jelenleg nem érhető el Magyarországon.ezt hamarosan javitani kell :Đ

 17. Kiváncsian várom .

 18. Nemsokára mert még nem tudni részleteket vagy nemsokára, hogy még húzzátok az agyunk ?

 19. yeaaa

 20. Ez nagyon jó hir alig várom

 21. Már alig várom

 22. végre…. camin

 23. ajjj de jó lenne, kicsit várom már, kicsit egyszerűbb lesz sztem, no de ki tudja:d

 24. faca

 25. Nagyon jó hír.

 26. Ja, és egyelőre csak a Store front lesz magyarosítva, a többi marad angol. De a fizetést is megoldják forintosan.

  • a vita premierjével egy időben érkező store az nagyon merész várakozás?

   • Igen. Márciusban jön.

    • martin es mondjuk uk acc atvaltas hu-ra lehetseges majd vagy errol meg ne mtudni semmit? vagy csinaljak egy magyar accot aztan kezdjem el azon a trofeagyujtest? 🙂 gt5 cuccaimat fogok sajnalni de egyszer mar ujrakezdtem 0-rol a gt5-ot most is megcsinalom ha kell 🙂

 27. Végre valami mozgolodik a hun store körül! Jo lenne ha játékokhoz lelehetne majd tölteni hun feliratot.!

  • Abba én is nagyon bízok, de gondolom tuti lesz előbb vagy utóbb mert lenne rá igény az biztos és gondolom nem olyan nagy meló megcsinálni azt a pici kis file-t.

   • Esetleg magyar hangsáv a video store-os tartalmakhoz stb. 🙂 Persze ez még a jövő zenéje, de miért ne lehetne?

    • “Meg magyar menü, és akkor talán filmnézéskor nem kéne belehallgatni mind a 12 “”Other”” nyelvű hangsávba, hogy melyik a magyar.”

  • Rövidesen érkezik egy közkedvelt franchise legújabb részének a magyarosított kiadása Playstation 3-ra. Sajnos olyan game, amiben egyébként alig van szöveg – de legalább már valami.

 28. Nagyon remek, örülünk neki. A Forintos feltöltés különösen jól hangzik. Kíváncsi vagyok, hogy a Home (és egyebek) elérhetőek lesznek-e. Mégiscsak megérte a magyar accounttal ‘szenvedni’. 🙂

 29. Végre-végre-végre!!! Már ideje volt ennek! 😀

 30. Megérte ma felkelni, főleg, hogy BF3 DLC-ről is van szó.http://www.gamestar.hu/uj-battlefield-3-dlc-t-jelentenek-be.htmlVehetném magyar Storeról. De jó is lenne.

 31. Egész jól hangzik 😀

 32. ez egy facántos hírecske 😀

 33. Mondjuk engem DCUO miatt érdekelne, mivel az UK acchoz van kötve, gondolom azt nem lehet áthozni semmiféleképp sem? Csak mert mivel ott is 10font a tagság, egyszerűbb lenne 10font összegű forintot kifizetni havonta, mint vásárolni feltöltőkártyát.Csak pont az miatt, hogy egyszerre 25fontos kártyát nem akarok venni, inkább vásárolnék magyar forintra átváltva tartalmat.

 34. Mikor már lassan jön a ps4. 🙁

 35. Miért akar mindenki account összevonást??? Magyaron vásárolsz, játszani meg azon játszol amin eddig. Nem értem a problémát. A lényeg, hogy hivatalosan tudunk vásárolni forintért, magyar kártyával és nem kell 8k-ért feltöltőt venni, ha csak egy 2k-s dlct akarsz venni nem?

  • A zászló miatt lenne értelme.

  • Gondolom azért, mert sokan szívesen látnák a magyar zászlót (vagy nem 😀 ) a nevük mellett, és amikor anno létrehozták a profilt, a támogatalanság miatt választottak másik országot, azok most magyarra váltanának. Szerintem az volt a legegyszerűbb megoldás, amit pl. én is csinálok, magyarral játszom, többivel letöltök. Most már majd magyarral is tudok letölteni, és a gyári avatart is le lehet cserélni ójee. 🙂

   • Ezt sem érzem különösebb problémának. A magyar accomat pár éve töröltem. Amúgy milyen zászlóról beszéltek? XD Szerintem nincs valami sok játék ami zászlót is mutat a id mellé. Talán eddig ha kettő ilyennel találkoztam a kb. százból.

  • “””A lényeg, hogy hivatalosan tudunk vásárolni forintért, magyar kártyával és nem kell 8k-ért feltöltőt venni, ha csak egy 2k-s dlct akarsz venni nem? “”remélem így lesz:)”

 36. Na végre már! (-Akkor mos örülünk Vincent?) :DCsak ne csúsztatgassák ennek a megjelenését is…

 37. A rendszer nem a Vita magyar debütálásakor indul, hanem valamivel utána, és egyelőre nincs szó account átvitelről.

  • Az a lényeg, hogy most már 100%, hogy lesz magyar store, viszont ha nem lesz account átvitel, akkor szerintem valóban sokan nem fognak átállni, azok, akik alapból nem magyar accounttal játszanak a kezdetek óta, a külföldi accounton gyűjtött trófeákat, stb. nem fogják veszni hagyni. Bár nekem személy szerint ilyen problémám nincsen. 🙂 Szóval majd mindenki döntse el maga, hogy mit akar. De előbb legyen az asztalon az étel, aztán üljünk le enni…

   • Szerintem még akkor se hoznák át sokan a profiljukat, mert nem fognak egy tartalmasabb storet otthagyni jóval kevesebb tartalmú miatt. Mert 100% nem lesz olyan tartalmas mint az UK store.Ezt leszámítva örülök neki, hogy végre lesz legalább akiknek magyar profiljuk van gond nélkül tudják majd aktiválni az online passt:)

    • A tartalomnak ehhez nincs sok köze, én a kezdetek óta magyarral játszok, és azt veszek meg UK-ról, USA-ról, amit akarok. Te attól függetlenül még beszerezheted akárhonnan a cuccokat, hogy magyar a fő profilod, érted. Itt a hangsúly a profilhoz kötött dolgokon van.

 38. Viva la revulocion!

 39. Remélem megoldják az account átvitelt úgy, mint a Live-nál.

 40. És mi van akkor, ha most február 8-án indul? Amikor a PSN és a SEN összeolvad, és egységesen csak Sony Entertainment Network lesz? Ki tudja, benne van a pakliban.

 41. VIVÁT!

 42. Na ez egy igazán jó hír.

 43. “Nem hittem volna, hogy valaha is sikerülni fog. Örülök, hogy tévedtem. Ha nem lehet “”honosítani”” az account-ot, akkor csinálok egy újat. Játszani a régivel fogok, de vásárolni az újjal természetesen.Ha már kisírtuk magunknak a magyar store-t és meg is kapjuk, úgy gondolom, hogy ez a minimum…”

 44. Ismét ps3 tulajként(még 1 hét 🙂 ) engem csak az érdekel ,hogy az eddigi megvásárolt tartalmaimat át tudom-e vinni a Magyar Store-ra?! X-en ez úgy működött, hogy -hiába van meg a játék a Magyar Store-on is- sikerrel elveszítettem a megvásárolt tartalmaim TÖBB mint a felét!

 45. biztos drágább is lesz mintha az uk storerol vennénk.

 46. Ihajjcsuhéjj! Jujjdejó!

 47. halleluja! ft-tal lehet majd fizetni?

 48. Fáintos…akkor végre használhatom a magyar accomon a GT5 minden DLC-jét. (pontosabban az első DLC minden elemét, miután újra kicsengettem az árát, jómagyar forintban)

 49. most hosszabbitottam meg a plus-t egy evvel. azt nem hagyom ott csak azert hogy egy magyar zaszlo legyen a nevem mellett. amugy meg fasza. lassan, de biztosan. 🙂

 50. Itt lenne az ideje…

 51. Ámen testvéreim, ámen!

 52. Végreeee!

 53. amúgy is ha lesz a lengyel store fog hasonlítani azaz minden angol csak ft fizethetsz . Profil átemelést oldják meg….mert csak akkor van értelme az egésznek !

 54. ha lehet magyarosítani a uk reget, akkor átmegyek, ha nem, akkor maradok.

 55. “””Ezáe öröm e-bódottág!!! Ettet a mitulát báti hotta!!!”””

 56. Már csak azt a régiófüggő dlc faszságokat kellene megszünteni (BCES kódokat) mert idegesítő.A store-nak örülünk.

 57. Ez de zsír, remélem lesz sok content, és nem lesz drága. 🙂

 58. Végre 😀

 59. naaa ez kurva jo lenne (bocs a kifejezésért ) de jo lenne minden magyar ps3 tulajnak. szerintem. és még a forintos feltoltokartya KIRALY!

 60. Na ennek nagyon örülök! Megérte anno magyar profilt csinálni és azon játszani:)

 61. fúúú de jó lenne 😀

 62. Böngészném.

 63. majd ha működni fog a kor elkezdek örülni de addig maradnak a külföldi store

 64. Felavatnám mondjuk egy Bejeweled 3-mal a magyar Store-t. 🙂

 65. végre

 66. De ettől függetlenül örülök neki.

 67. Sony agyához is eljutott, hogy Magyarország megtalálható a térképen. 😛

 68. Csak kérdés h a deviza árfolyamok folyamatos váltakozása mennyire teszi drágává egy magyar store-ról való vásárlást….

 69. Jó lenne ha át lehetne konvertálni az UK accot magyarra.

 70. A betyárját! Ez aztán az örömteli hír.

 71. kivancsian varom.

 72. április bolondja 😀

 73. nem lenne rossz!

 74. Remélem nyugodt szívvel dobhatom majd ki az UK és USA accjaimat!Március tényleg félelmetesen korai dátum. Na persze nem hinném, hogy most kezdték volna el ezt kisakkozni. Egy ideje már mehetnek a munkálatok!

  • Én kb tavaly ilyenkor írtam egy levelet puszta kíváncsiságból a Sony-nak, hogy lesz-e valaha magyar store szolgáltatás. Azt válaszolták másnap, hogy már dolgoznak rajta és legkésőbb ősszel indulni fog. Kicsit megcsúszott, de annak örüljünk hogy kapunk.

 75. Ez nagyon jó hír, örülök, hogy végre nekünk is lesz saját Store hozzáférésünk. Kijárt már a magyar PS3-as gémereknek.

 76. Vajon külföldi profil migrálható-e, bár akinek plusz előfizetése van… hmm..

 77. Nem lenne szar az biztos 🙂

 78. Juhééé! :DNagyon örülök, de szuper lesz, hogy végre nem kell feltöltőkártya, és a saját nyelvemen nézelődhetek! :)Biztosan csinálok majd magyar accot, mert én US-en játszok, és bár átállni nem fogok tartósan, de a vásárlást csak onnan bonyolítom le, amikor lehet. 🙂

 79. NAGYON JÓ HÍR!!!Én is és bátyám is magyar profillal toljuk. A következő feltöltő kártya már biztos magyar lesz. 🙂 Ha nincs Vita akkor nem kapnánk Store-t. Szerintem tartalommal nem lesz probléma, nyilván kevesebb lesz mint az UK-n, de az is lehet hogy egy kezdő képernyő fogadása után átdob majd, csak minden magyar lesz. :)Mellesleg nem értem hogy miért nem csinált mindenki magyar accot, mert az UK-n vásárolt cuccok simán mennek alatta, Ráadásul még az teljes letöltős USA-s játékok is futnak. Na mindegy…

 80. Bocs a hülye kérdést, de akkor ez Ps3-ra is ugyanúgy vonatkozik?

 81. Amint jön elő is fizetek egy egy éves Plus szolgáltatást. Nem akarok telhetetlen lenni, de akkor már jöhetne a Home is.

 82. Ezzel jöhetne még egy magyar menü is a Ps3-ba 🙂

 83. Én nem értem, hogy miért kellene accot átvinni, ha lesz magyar store és eddig angol vagy usa accot használt valaki. Ez csak egy store, amiről vásárolsz, letöltesz, installálod, majd bármelyik accodon használhatod.

 84. Várom nagyon. Magyar accot használok. (mi mást) Végre én is lehetek plusszos, bizonyos játékoknál ahol a játékból kellett a store-ra menni már én is igénybe vehetek minden szolgáltatást, amit eddig nem. És a kártyás fizetés is kell. Ha csak egy 3 fontos (1000? Ft-os) játékot akarok venni, akkor csak annyit fizetek. És nincs az, hogy mindig többet kell venni (feltöltő kártyát) mondván majd elköltöm valamire.

  • Én is alig várom, hogy eltűnjenek a handicap-ek, amikkel a magyar account használata eddig járt. Igazából most térül majd meg az a befektetés, hogy elejétől végéig magyar PSN ID alól játszottam. Remélem nem tántorít el a váltástól senkit sem a külföldi acc-okon összevadászott trófeák mennyisége. ^^

 85. “mondjuk ez eleg bena duma hogy “”lehet nem kell aprilisig varni”” ezek szerint tuti nem kell. sot szerintem a vitaval egyidoben fog indulni :)”

 86. Na végre lesz haszna hogy magyar profilom van a kezdetek óta!

 87. Szerintem szégyen volt ,hogy eddig nem létezett és kénytelen voltam kamu reget csinálni de ha összehoznak egy működőképes oldalt megbocsájtok.

 88. Ez az idei év eddigi legjobb híre !! Nem akartam idegen accountokat létrehozni, hamis adatokat megadni, átverni a rendszert, stb . . .Inkább megvártam amig elérhető lesz nálunk is !!!

 89. Elkezdem gondolkodni a Magyar felhasználói nevemen…..

 90. Megérte várni! És megérte tartani a magyar profilt! Örülök. Mondjuk a gépem meg pont most szarakodik.Lehet ,hogy köze van a PSN –SEN való átállásához. Igaz ez még csak pletyka.

  • ps2true csak nehogy addigra behaljon a geped :S a hirnek pedig nagyon orulok 🙂 nemtudom lesz-e lehetoseg a mostani uk accomat magyarra atrakni vagy ujat kell kezdeni.

 91. Én sem magyar stor-on tolom, de ha lesz akkor mindenképp azon fogom. Áttérés ide vagy oda.

 92. Magyar a fő fiókom, mert nekem fontos hogy ne egy idegen ország zászlaja legyen a nevem mellett ha multizok.És akkor talán végre újra be tudok lépni lbp.me -re :):):)Welcome back program be lesz pótolva? 😀

 93. szerintem atemeles lesz. ahogy boxnal is volt. en udvozlom,de 2okbol se mennek at egybol.1 megvarnam azert milesz.illetve mert kulfoldon vagyok.

 94. Látom most már te sem kételkedsz a magyar store megvalósulásában! 🙂 A héten volt szerencsém kipróbálni egy Vita-t Uncharted-al és még egy pár játékkal, Sándor Csaba jóvoltából. Kérdezgettem a magyar storeról, és több mint valószínű, hogy forint kártyák lesznek itthon, és a hazai bankkártyákat is lehet majd használni. Fix dátumot ő sem mondott, csak annyit, hogy ˝NAGYON hamarosan!˝ 🙂

 95. Nincs magyar accountom, de ha jól meg tudom oldani a fizetést, akkor lehet, hogy csinálok egyet.

 96. 😛

 97. szerintem euba fogjak merni ugyan ugy mint mashol vagy fontba. kap egy hun kezdokepet azt csokolom

 98. “,,Ha mással nem is, de ezzel Európa része leszünk… végre!!!!”” Tudtommal most is az vagyunk. Bocs, de ezt nem hagyhattam ki:)”

 99. Várom!

 100. Én majd az árakra leszek kíváncsi az UK Store-hoz viszonyítva…

 101. Itt lenne mar az ideje mert a kezdetek ota magyar accon jatszok. 🙂

 102. Én már biztos nem megyek át Magyar azonosító alá.Legfeljebb a következő generációban.Könnyebb lesz majd magyaron vásárolni a DLC-ket. (reméljük)UK alatt meg biztos futnak majd, mint eddig… mert én azzal tolom.Legfontosabb kérdés számomra a Singstar Store.Mert legtöbbet mondhatni azon vásároltam az elmúlt időben.Ha azon nem lehet magyar azonosítóval vásárolni, akkor marad arra az UK profil, magyarra meg a többi. Azért csak könnyebb lesz magyar bankkártyával vásárolni, mint hülye feltöltő kártyák után rohangálni (ha engedik).Várjuk. Minél hamarabb annál jobb.Ha mással nem is, de ezzel Európa része leszünk… végre!!!!

 103. el se hiszem! 😀

 104. dlc-knek semmi bajuk nem lesz. ha csak nem multi accos a dlc

 105. Hoppá! Ennek nagyon örülnék! 😛

 106. Csinálhatok HUN Felhasználót! FASZA! 😀 Bárcsak a BF3at lehetne Használni HUN Store al :S Sajnos UKba lett beregelve :S

 107. Ez mind szép és jó de nekem nincs kedvem most egy magyar felhasználót csinálni! :S

 108. Azért account áthozását jó lenne,ha lehetővé tennék,mert az nélkül szinte halott ötlet…

  • Persze, persze. Lehet odaszólok, hogy inkább hagyják is, mert te azt mondod.

   • jo a duma. de nem biztos meglepik ezt. sehol nhogy acc em hallotam azt mentes lehetet volna.ahol nem volt store es kesobb lett

    • Ezt kinevezném 2012 eddigi legérthetetlenebb hozzászólásának. Persze könnyen lehet, hogy csak én nem beszélek elég idegen nyelvet.

     • szarkodik a laptop bill. erre nem nagyon koltok 😀 szoval irtak hogy akkor az acc mentes is legyen,mert nincs ertelme. erre irtam,azt ,hogy en nem nem tudok olyanrol,hogy az acc is atemelesre kerult volna mint a boxnal…..bocs megegyszer…

   • Nem csak az én véleményem,de akinek külföldi fiókja van,és pénz is van rátöltve,meg DLC-k nem fogja otthagyni a magyar store-ért…

   • Tényleg megtennéd? De rendi vagy! 😀 😛

  • Felesleges ez az opció. Én ezzel a lehetőséggel nem élnék az biztos. Most is meg lehet nézni az USA és az UK store tartalma között is nagy a különbség. Aki eddig us vagy uk profilt használt nem fog váltani magyarra, mert tartalmilag jóval kevesebb lesz mint mondjuk az uk store.Ugyanaz lesz mint a livenál mindenki örült, hogy lesz sokan áthozták a profiljukat, amit jó páran meg is bántak a jóval kevesebb tartalom miatt.

 109. Fain. Engem is főleg a bankkártyás fizetés érdekelne, ill. annak örülnék.

 110. Várom már ezért nem is vettem US feltöltő kártyát, remélem nem sokkal lesznek drágábbak a dolgok.

 111. ÉLJEN! 😀

 112. Ez nagyon jó hír! Végre! És már azt hittem, hogy rosszul döntöttem, amikor magyar felhasználót csináltam, és azt használom elsődlegesnek…

 113. Úgy legyen.

 114. Solidus barátom, hogy is állunk azzal a fogadással ? 🙂

 115. nekem az is elég lenne, ha a bankkártyámat használhatnám.várjuk.

 116. beindul a szekér =DDDmondjuk már épp ideje volt =)

 117. Már ideje lenne

 118. Na végre már valami!Gratula!