Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – jön egy multiplayer Silent Hill?

2011-ben AAA-kategóriás játékot multiplayer opció nélkül kiadni több szempontból sem szerencsés – és ezen szempontok között az “üzleti” igen sokat nyom a latba.”Belsős forrásból származó” értesülésekre alapozva röppent fel a hír, hogy a Konami valamilyen formában szeretne belenyúlni egy multiplayer alapú [B]Silent Hill[/B] játékba. Mivel a következő SH epizód, a Silent Hill: Downpour jelen állás szerint nem tartalmaz majd többjátékos módot, könnyen elképzelhető, hogy a Konami önálló, PSN-ről (is) tölthető fejezetként ad ki egy multis játékot – de az is előfordulhat, hogy DLC lesz belőle.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem ebbe felesleges beleerőltetni a multit,mert ez inkább szolo típusú játék,de persze ,ha jön,az se baj.

 2. Tiszta hülyesèg!!! Nekem az a vélemènyem,hogy a horror az egyedüli mòka.Ülsz a sötèt szobàba és tele csokizod az alsò gatyàdat. Nem hiszem hogy a konami ennyire rà lenne szorulva a zsozsòra!!! Inkàbb a MGO-nt kellene fojamatosan javìtgatni és bövìtteni ùj tèrkèpekkel. Ne akarjanak a SH-böl COD-ot csinàlni!!! Amit meglehetne valòsìttani az szerintem egy kòperatìv feladat megoldòs játèk menet(resident evil 0) mèg jòl sülhetne el.

 3. Ótejóég!

 4. DLC még ok, de multi egy SH-ban? Na neee :DD

 5. Sztem ez szar lesz ! ha lesz !

 6. “””De mééér??”””

 7. Point’n’Click stuffokban mikor lesz már végre deathmatch? 🙂 (egy capture the flag módozat pláne jó móka lenne, lol)

 8. Hát én még nem játszottam túl sok Silent Hill-el, de ami tapasztalatom van benne, úgy veszem észre, hogy azt egyedül jó nyomni.

 9. Én jobban örülnék egy Silent Hill Kartnak. A város ködös utcáin versenyezve néha átdriftelsz egy alternatív SH-ba. :)Vagy akár egy SH vs Resident Evil verekedős stuff se lenne rossz.

 10. Na ne lol. Csak a SH-ba ne menjen multi…

 11. Miért erőltetik ezt a multit egyfolytában. eddig még nem találkoztam egy normálissal sem.Valamint biztos vagyok benne, hogy a single rovására megy, valamilyen szinten.

  • “””2011-ben AAA-kategóriás játékot multiplayer opció nélkül kiadni több szempontból sem szerencsés – és ezen szempontok között az “”üzleti”” igen sokat nyom a latba.”””

 12. Coop jó lenne.

 13. Az a baj ezzel az egész multival a SH esetében hogy kapacitást vonna el az egyjátékos mód fejlesztésétől! (lásd: DS2) Még ha ezt cáfolják is majd a fejlesztők.Nem kell bele, rengeteg játék van amivel multizhatunk és egy balul elsűlt multival a ló másik oldalára esne át a Konami!

 14. Ne má!!!! A Dead Space 2. multi is egy fs, de ebbe tényleg ne legyen már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Na neee 😀

 16. Deathmatch-et akarok és Capture the little girl-t xDA coop meg valahogy így nézne ki:http://www.youtube.com/watch?v=O9wDD-cA15s&feature=relatedFuck yeah =D

 17. te jáááóóó ég:Dna de amúgy ez elég szomorú hír!!!…lassan minden játékot sikerül elbasszintani a multirplayerrel:((((

 18. Van olyan játékok amikbe nem kell multi. Pl.: Túlélő horror. Múltiban már túlélő akció lenne….Most vettem meg a DS2 limitedet. használtan, online pass nélkül.A DS2 sem multiplayer játék….. és ez sem lesz az. DLC-ben azt adnak ki amit akarnak és nem veszek sose DLC-t…..

 19. Már csak egy level up, és jön a Silent Hill MMO. Oh yeah.

 20. Nem tomm hogy lehet horror game-ben multizni, de ha jó lesz akkor érdekel 🙂

 21. horror barát játékban a mulit, nagyon tuti ötlet szerintem:D

 22. Ha olyan lesz mint az Obscure, akkor jó, de amúgy tök fölösleges a multi.

 23. Talán jó lesz a resident evil outbreaknél is jól bevált a coop főleg hogy az óriási pályákon (kórház például) mindenki szabadon járkált és összeszedhette a kulcsokat vagy menekült a boss elől 🙂

 24. aha…Oké…

 25. Szerintem meg egyetlen egy darab olyan igazi HORROR játékot nem tudsz mondani ami 2 vagy akár multiplay-es.báár az Obscure szerintem egész jó volt….mikor megrohantak és kiabálsz a másikkal hogy ablaaak.jól rá lehet hangolódni. de ez a 0-99 éves korig koncepció megöli a játékok lelkét,és ma már egy játék nem azért kap 18+ os besorolást mert ijesztő hanem mert tele van belsőséggel….régi jó fatal frame hangulat miss you 🙁

 26. mi a f*sznak multi az ilyen játékokhoz? Jah pénz,s bőrlehúzás…

 27. Neeeeeeeee!!!!!!!

 28. Hát valahogy arena matchben ezt nem tudom elképzelni, csak coopban. Az viszont megölné a hangulatot, tudván van egy társad a bajban, és egyből nem olyan nyomasztó a helyzet. Persze egy mellékágként (dlc, expansion) szívesen kipróbálnám, egy jó konceptel akár AAAs élményt nyújthat (Csak legyen splitscreen!)