Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pletyka – Green Lantern játékot hegeszt a Double Helix?

A VentureBeat.com weboldal megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy a Double Helix Games stúdió (Sillent Hill: Homecoming PS3) játékot készít a [B]Green Lantern[/B] nevű DC szuperhős kalandjaiból. A játék valószínűleg a szintén folyamatban levő, 2011. június 17-én debütáló Zöld Lámpás mozifilmhez lesz köthető, és Playstation 3-ra (is) kijön.A mozit a DC/Warner Bros. páros jegyzi. Főszereplőjét három finalistából válaszották ki: a döntés végül arra a Ryan Reynoldsra esett, aki legutóbb a Wolverine filmben Wade Wilson/Deadpool karakterét is játszotta. Rendezője Martin Campbell (Casino Royale).A Warner Bros. “pletykának és spekulációnak” állította be a VentureBeat hírét.(A képregényfigurák jelenleg nagy üzletnek számítanak a mozivilágban. A jövőben több híres szuperhős – vagy csapat – kalandjait is meg kívánják filmesíteni: többek között Captain America, Green Hornet, Justice League, The Flash, Thor, Venom és Wonder Woman mozi is készül…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ezt a green latern srácot be kell potolnom,restellem de nem ismerem

 2. Vevő vagyok a mozifilmre és a játékra is! Szeretem a képregényeket! 😀

 3. Azért remélem nem jut a Flash játék sorsára és hogy legalább olyan színvonalas lesz mint a Wolverine vagy a most következő Batman AA ( bár utóbbiról még nem tudható milyen lesz ugye, de jónak ígérkezik ).Zöld Lámpásról többet, magyarul: http://netsurfclub.hu/users/newgen/gal/DC_kepregenyek/Dc%20Karakterek/Hosok/DC%20Univerzum-Hosok%201/GREEN%20LANTERN1-HAL%20JORDAN-1.jpghttp://netsurfclub.hu/users/newgen/gal/DC_kepregenyek/Dc%20Karakterek/Hosok/DC%20Univerzum-Hosok%201/GREEN%20LANTERN1-HAL%20JORDAN-2.jpgAzért Hal Jordant válaszottam, mert nagy valószínűséggel ő lesz a film főszereplője, egyébként több Zöld Lámpás is van.

 4. Én inkább The Flash-re leszek jobban kíváncsi majd:)

 5. Ha faszán megcsinálnák, tuti vétel lenne nekem. 🙂

 6. Tegnap azt hallottam, hogy Justin Timberlake lesz Lantern. :DVagyis akár filmből játék dolog lehet a háttérben.

 7. Nagyon nyomatják a DC-t…Végül is olcsóbb mint a MARVEL.

  • Én azt nem értem, hogy miért nem nyomat a marvel egy sorozatot.A smallville hatalmas durranás lett, most fog jönni a 9 évad, de a Heroes-os stan lee közreműködés híján más projektben nem nagyon vannak- voltak Marvel szereplőkre hajazó egyedek.Pedig de király lenne egy Avengers, vagy egy jó kis X-man sorozat. Anyag van hozzá, csodálom ,hogy még senki sem harapott rá. A rajzfilmek most nem játszanak

   • Más cég sajnos nem is gondolkodik Marvel adaptációkon a hatalmas jogdíj miatt.A nemrég alakult Marvel Studios remélem változtat ezen a helyzeten és hamarosan jönni fognak a film sorozatok is.De szép is lenne..Bár szerintem a rajzfilmek jobban visszaadják a képregény hangulatát.

   • 2006-ban csináltak egy Blade sorozatot (Snipes nélkül, nem a marvel) ami csúnyát bukott. Összesen 12 részt élt meg. Gondolom emiatt sem erőltetik a filmsorozatokat. De szerintem is lenne rá potencia.

  • hozzám valamiért közelebb áll a DC világa.

 8. Ez ki a …?:)

 9. Remélem igaz :)Szeresssük a szuperhősöket…