Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pletyka – Gran Turismo 5 Special Edition

A francia Amazon webáruház 2010. március 31-i megjelenéssel [A http://www.amazon.fr/gp/product/B002N9DQ66]listázta be[/A] a Playstation 3 exkluzív [B]Gran Turismo 5[/B]-öt. Érdekes, hisz a Sony egyelőre nem adott ki hivatalos EU dátumot… További újdonság a játékból rendelhető “Special Edition” változat, ami 10 euróval drágábban szerepel az Amazon listájában… talán [A http://playstationcommunity.hu/note/2356]erről[/A] a különleges kiadásról lehet szó?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem rossz, megvenném. Szép nagyon.

 2. Ez a játék nekem a legfullossabb kiadásban lesz meg,kerül amibe kerül

 3. Azt hittem lesz hozzá egy Nissan Skyline R34 GTR…

 4. Ők kezdték el a december 4.-et is, nem?

 5. Ebből mindenki gyűjtőit akar venni ? (én is) Csak csináljanak belőle eleget. 😀

 6. Azt meg megertem,hogy sokan feleslegesnek tartjak a specko kiadasokat,vagy nincs ra penzuk,de azok minek elnek,akik meg fikazzak is azt,akinek tobb jutott?Meg hogy anyam takaritja a babakat.Lol.Ennek a gyujtoije alap,hogy meglesz,siman felaldozom a szomszedomat erte valami oltaron,ha kell.

 7. jőhet akár mi is legyen 😀

 8. Legyen bármi,tuti vétel! 🙂

 9. Erre nem sajnálom a pénzt, bármennyire is kerüljön.

 10. bármennyi pénzt megér

 11. Az egyetlen játék számomra amiből a legjobb és legtartalmasabb verziót veszem meg kerüljön az bármennyivel is többe a sima verziónál.

 12. Csak jönne már . – erről ennyit 🙂

 13. fake edition ütne.

 14. ejellato nem lessz hozza!? :-)) valahogy kezdem unni ezeket a special meg collector, prestige, hardened meg kitudja mijen neveket talalnak meg ki hozza, MAXIMAL edition nem leszz?? :-))

 15. Én ugyan még semmiből nem vettem gyüjtői változatot, de ebből azt hiszem megvenném. Mégiscsak a GT5-ről van szó…

 16. Beszélték, hogy tartalmi különbségek is lehetnek – pl. ha kell az Editor, spéci változatot veszel, ha nem kell, vagy nem gondoltad át, letöltheted kiegészítő formájában, természetesen pénzért. Vagy a SE vásárlója nem fizet az első néhány + autócsomagért.A megjelenési dátumot pedig hanyagoljuk – amíg nincs hivatalos Polyphony által megerősített adat, mert ez már így is bohózatba fordult. (Egy francia bolt Sony-s hivatkozással December 4-et írt… lássuk mi lett belőle.)A japánhoz 2 hónap plusz úgy benne van, mint a szél!

 17. Hihetetlenek ezek az emberek. A maximalizmussal mondjuk még senki sem járt rosszul. 🙂

 18. 🙂 mert biztos marha szép meg érdekes dolgok ezek, de nem létszükség, lehet mérlegelni néha, játékélményekhez hozzá rak egy flancos papírdoboz, fémtáska, műanyagkukker, kamuiránytű, kisbicska, printtelt térkép? mer’ az oké hogy mondjuk 1 játékot kiválaszt (sorozatot akár) pl FF vagy GOW és abból pár ilyen csetreszt megszerez, de hogy mindenből.. na az azért $.Szeretem a GT-t, Prologue-al játszok is, de ennyi.

  • Jaja, én is furcsállom, hogy bizonyos játékosok a nagyobb címekből kizárólag gyűjtői, meg fémdobozos változatokat vesznek. Hirtelen mindenki mekkora gyűjtő lett. De a kiadók egész jól meglovagolják eme őrület keltette hullámokat, és jönnek az érdektelenebbnél érdektelenebb papírtokos-fémdobozos csodák. Amik a melléjük pakolt redeem-kódokon kívül nem is különböznek az alapváltozattól…

   • Alakítsátok meg az ,,Utálom az öszes embert aki gyűjtői kiadást vesz klubbot,,. XD Beszarok rajtatok.

 19. tegyenek bele autókulcsod… és mondjuk nyáron jöhetnek a kulcsokkal lesz egy kocsi és viruljon a sok 1000 ember feje nyomják megy a kulcsot és akinek bepittyen az vigye a nyomi kocsit.. és tapossák össze egymást mert tuti pár százan egyszerre nyomják meg és karcolják össze a szép fényezést meg horpasszák be az új kocsit… na jó nem rontom a hangulatot.. de megnéznék egy ilyen birka összejövetelt, h mi lenne belőle XD

 20. “Minden játéknak van valami spéci “”vedd meg drágán, de pdfben leszeded még aznap kéz alatt az artbookokat”” kiadása és meg vannak őőőőrülve az emberek, de mondjuk abból a pénzből segíthetné a szüleit, ha még otthon él, legalább a netet fizesse ki, vagy ilyesmi, de nem. Majd anyuci leporolja a szobában a babákat tokokat, mert ugye ilyen gyerek nem takarít, nincs ideje, trófeaháború van és a Géza már a 21436 fejezetnél tart, edződni kell az esti multikra, legalább addig amíg megy a barátokközt vagy a fókusz. Amúgy meg fogom venni, de csak a játékot, és apámnak, csak úgy. had’ örüljön.Amúgymeg FAKE :D”

 21. Nagyon remélem hogy valami kreatív dolgot találnak ki a gyűjtői változat részére, egy részletesen kidolgozott nissan gtr modellautót szívesen nézegetnék mondjuk 😛

 22. Szvsz inkrrekt üzleti fogás az Amazon részéről.Mindig ezt csinálják.

 23. Nem tudom mit tudnának belerakni még? 😀