Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – frankón jön az FFVII remake

PS1-re jelent meg, de azóta minden évben megszellőztetik, hogy elkészülhet minden idők egyik legjobb – ha nem A legjobb – JRPG-jének, a [B]Final Fantasy VII[/B]-nek remake verziója. Egy friss ipari pletyka szerint nem csak “-het”, de most már tényleg el is készül.Yoshinori Kitase Square Enix például meg is csinálná, ha lenne rá igény. Persze van. Egy másik forrás szerint a munka már el is kezdődött, de annyira nagy feladat a game újrahasznosítása, hogy sokáig fog tartani…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””Ha lenne rá igény”” … LoL, nem ezért rinyálnak a fanok már évek óta?”

 2. “Abból kindulva, hogy a nem kevés pénzből kalapált XIII-ból is jött még 2 rész, szerintem mostanában a Square inkább a XV-öt fogja ugyanúgy, vagy hasonló módon “”felhasználni””, újrahasznosítani, vagyis sztem majd jön a XV-2, -3,…. Plusz Kitase szavaiból is az jön le egy interjúban, hogy nem túl valószínű, hogy mostanában ennek a projektnek nekiindulna. http://www.ign.com/articles/2014/02/17/final-fantasy-7-hd-remake-discussed-by-director A másik oldala viszont az a dolognak, hogy (igaz, hogy főleg az legelső trailerek alapján, amik már elég régen voltak) nekem a XVből látott eddigi dolgok (főleg a város és a karakterek stílusa) emlékeztetnek valamennyire a VII világára (a legújabb trailerben sztem van egy csávó, aki első blikkre elég Cloud-os). Ergo onnan már nem lenne olyan nagy ugrás a remake… Eléggé örülnénk azt hiszem :P”

 3. Tuti hogy nem ujgenerácios grafikával jön, az nekik tul megeröltetö lenne. Már a XV-röl is azt pletykálják hogy több részes lesz.Az FFVII durván akkora játék mint mindhárom XIII egybevéve.Most vagy iOS-re jön, vagy Vita-ra/3DS esetleg PS3.

 4. Gyerekek ne bénázzatok már.PC-re a rajongók lelkes modder csoportja már évek óta gatyába rázta a játékot:http://youtu.be/Vze1MnyUZyIÉs igen, működik az új fajta steam-re kijött verzióval is.

 5. lehet, h ez lesz az opmuk címlapján.

 6. PS5 re?

 7. Nem tudom amúgy, ki hogy van vele, de szerintem a klasszikus részeknek az a varázsa, hogy nincs bennük szinkron. Az olvasással a saját fantáziánkra vannak bízva a karakterek, a történet, a segítséget pedig a nagyszerű aláfestő zene adja ehhez.A VI és a VII az alap formájában nagyon szerethető számomra, főleg a VI a 2D-s figuráival, szövegeivel, és Nobuo Uematsu zenéjével! Ha remake-t akarnék a VII-ből, nekem az is elég lenne, ha FFVIII szintü karaktermegjelenítést kapna, meg irányítást, meg egy összefoglaló log-ot mentés betöltésekor, mint az első MGS-ben, hogy tudjam, hol hagytam abba. Szinkron nem kell! 🙂

 8. Ez ennyire jó volt?

 9. Elveszne belöle a lényeg! Az a hangulat megismételhetetlen.

 10. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 11. 7-9 g imádtam, aztán nem érdekelt egy ideig de most nyomom a Realm Reborn betat és újra ég a tűz XD

 12. Becsokizok!Ez az év legjobb híre!!:D

 13. Nekem a FF VII Top 5-ös játék, de vegyesek lennének az érzéseim, ha bejelentenék, hogy ez hivatalos…

 14. Csak nem ez lesz a múltkori ( http://playstationcommunity.hu/note/10496 ) titkos angol Playstation Magazin bejelentése ?

 15. Ez tuti keszul,tobben is mondtak,hogy a betakulcsokat a The Last Guardian 3-hoz fogjak adni.

 16. Az FFVII a világ legjobb játéka. Ennyi. Viszont mások voltak a játékosok is akkoriban. Nem hinném, hogy akkorát szólna, mint a maga korában. A Square nem véletlenül tért át a nyomkodós, lineáris játékokra.

 17. nem hinném, hogy megcsinálják, vagy ha mégis tuti elb@sznák..

 18. Én már ott tartok, hogy börtön büntetést szavaznék meg mindazokra akik éltetik/terjesztik a pletykát! xD (Nálam már a remény is meghalt még az előző generációban!) 🙁

 19. Jöjjön ki a Final Fantasy XIII enige-vel és ugyanabba a formába és én leszek a legboldogabb ember!:D

 20. iOS-re fog jonni. Most jelent meg a VI. resz appleStore-on.

 21. Ezt bejelentik biztosra, fél óra múlva már ott fog pihenni a ps4 az asztalomon.

 22. Én nagyon félek ettől… Csodás lenne ha jól megcsinálnák, őrületes látványvilága volt már akkor is, nem is beszélve a zenékről meg az egész sötét atmoszférától.. De én személy szerint jobban bírnám, ha a 6-ot csinálnák meg, szerintem az a legjobb, és ott hatalmas tér lenne az önmegvalósításra látvány tekintetében, úgy, hogy közben nem okoznak csalódást a régi rajongóknak sem.

 23. Ez nem az a Shinra Company játék ami készül?

 24. most értek el a 6. részhez, telefonokra. úgyhogy egész biztos készül a square valamilyen ff7 portra 🙂

 25. Ha az eredeti, vágatlan japán verziót csinálják meg és akkor imába foglalom a Square-Enix nevét. Bár ez csak merő ábránd az Advent Children miatt. 🙁

 26. Nemrég felkerült a magyar store-ra, le is csaptam rá. Egy csomó játék várat még magára – Bioshock, Metro, Remember Me, Ni no Kuni – de inkább ezzel játszom. Hihetetlen, hogy semmit nem kopott a varázsa. Nem kéne elbaltázni…

  • Tavaly játszottam vele egy jó 90 órát pc-n. Most megvásároltam a 6-al 8-al 9-el együtt store-ról, míg akciós volt. Magánvélemény, de szerintem a 13, 13-2-őt simán kenterbe veri. Jó így az alapformájában.

   • Halálra veri az összes XIII-as részt. Fele annyi tök nincsen az abból kiadott három részben összesen, mint amennyi ebben az egy játékban volt.De sajna ennyit tud ez a cég manapság, a régi nagy címeit felhasználva élősködve tengődik a rajongók emlékein (FFXIII-3 Cloud ruha, meg Yuna ruha, meg Zidan ruha wtf?)

 27. két generációt is kihagytak

 28. Nekem ő volt az első FF és egyszerűen imdátam. Sőt, még az asszony is. 🙂