Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Final Fantasy XV bejelentés jön

A GamesMaster magazin szerint a Square Enix 2012-ben ünnepli a Final Fantasy széria 25. évfordulóját, ebből kifolyólag az E3 2012 videojátékos kiállításon új játék bejelentése várható. A már állítólag fejlesztés alatt álló [B]Final Fantasy XV[/B] minden asztali platformra kijön, tehát Playstation 3-ra is, valószínűleg 2013-ban.Úgy tűnik, ez lesz e konzolgeneráció uccsó’ bejelentett nagygépes FF-felvonása.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. FF az jöhet minden mennyiségben 😀

 2. “Én úgy tippelem, hogy a hosszabb távon helyrepofozott XIV Online “”második esélye”” a XV, amely talán valamilyen kiegészítő csomaggal verziószámot lép, és végre konzolokra is kijön. Aztán persze lehet a Versus, én csak a PC miatt kételkedem benne.”

 3. “Majd meglátjuk mi sül ki belőle . Szépnek biztos szép lesz , de eléggé “”kalandozós”” is ? Várunk , aztán csak kiderül .”

 4. …..remélhetőleg észbe kapnak és végre kapunk egy valódi fájnolfantáziát ,mert kb a nyolcadik résztől nem játszom vele, ya boccs a kilencedik részt még csipáztam, de ennyi ….:(

 5. FF XV hogy megy az idő…

 6. ..online! 🙂

 7. Ha jo lesz jöhet :] FFből sose elég :]

 8. Call of Final Fantasy

 9. “Még talán az érdekelne, ha a Versus-t átkeresztelnék XV-re, és úgy jelentenék be újra, és villantanának belőle valami épkézláb “”végleges”” státuszú gameplay trailert, meg megdobnák egy dátummal.”

 10. Hááát sajnos ezsem a régi….

 11. Már előre félek . Régen nagy rajongó voltam . Mióta ilyenekt kiadtak ,hogy X-2 XII XIII na és a legborzasztóbb Dirdge cerberus azóta már félek .

 12. Jahj ne…

 13. Én azt se tudtam hogy XIV is van, úgytudtam most a XIII volt a legutóbbi. a X rész óta már nem játszom FF ekkel…pedig próbáltam de nem találtam már meg azt a fílinget mint a VII-ben a X-ben vagy akár a VIII ban.

 14. Nem tud már lázba hozni sajnos:(

 15. “Vajon visszaváltanak-e középkori fantasy stílusba, vagy marad a scifi? Mivel a Versus is egy technológiailag fejlett világban játszódik, szívesen látnék egy stílusváltást (talán egy steampunkosabb világképet mint a 7-é, vagy egy “”mese””világot mint a 9-é, vagy a Tactics Advanced-é)Uhhh….ha egy nagygépes FF Tactics lenne, imába foglalnám Square nevét! Sajnos ez feltehetőleg nem fog bekövetkezni ):”

 16. FF13-3 jön .

 17. a Deus ex human volt egy szoba ahol volt egy FF plakát és 27 rész volt ráirva XD

 18. Nagyon várom. Jó lesz megint elmerülni egy csodálatos új világban hónapokra. Jó lesz megismerni új, izgalmas karaktereket és történeteiket. Jó lesz felfedezni a varázslatos helyszíneket és végigizgulni egy fordulatokban gazdag történetet valamint átélni az érzelmek széles skáláját megragadó hangulatot. És a végén örökre szívünkbe zárna ezt az egészet. (Vagyis jó lenne)

 19. A 13.rész egy nagy csalodás volt számomra,remélem a 15. rész a nagy régi címekhez fog hasonlítani.

 20. Lefelé mutató hüvelykujj. Ez már csak egy keményen megkopott név, 15-ik lehúzása… 😛

 21. hűhafinnal fantasy viii lenne a nagyobb bejelentés

 22. Valahogy ez nem hoz lázba,mégha a Gow4-rő lenne szó.

 23. jaj, mi lesz most? xD

 24. még jó hogy nem érdekel ez az egész FF világ!

 25. Nyaljanak sót, miez már?Beharangozzák a Versus-t és semmi hír nincs róla, de nyomatják a XIII-2-őt ezerrel, ami persze nem baj. Akkor a Type-0-t is csak japánul adják ki? o_O a FFVII Remake is milyen jó lenne már… ha azt megcsinálnák, annyi bevételük lenne,h 10 évig nem kellene aggódni Afrika lakosainak kajáltatásával… xdMúltkor még azt mondogatták,h átveszi a FF az amcsi game stílust,h minden évben egy új FF, most meg már uccsó’ game? FTW? ._.

 26. A versus meg PS6-re jön majd?:D

 27. Verus meghalt? Vagy majd PS4-en hozzák? Lassan annyi ideje készül, mint a Duke Nukem….

 28. én igazából már összetenném a két kezem, ha a XIV-et is kiadnák normálisan, nem úgy, mint a pc-s változatot! Meg ideérhetne már a XIII-2 is! A japánok már 2 hete tolják legalább! 🙂