Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Fallout: New Vegas infómorzsák

A még tavaly Playstation 3-ra (is) bejelentett [B]Fallout: New Vegas[/B] körül eddig elég nagy volt a csend: mondhatni a címén kívül semmit sem lehetett tudni a poszt-apokaliptikus TPS-RPG következő felvonásáról. Ma felbukkant/kiszivárgott pár [U]állítólagosan halálbiztos[/U] információ a játékkal kapcsolatban, elvileg annak apropójából, hogy a game a világpremierjeiről híres Game Informer magazin következő számában debütál majd. A Bethesda persze azonnal reagált a szóbeszédre, a szokásos “pletykákat nem kommentálunk” frázis elpukkantásával…- Az új epizód sokkal nagyobb bejárható terepet kínál, mint az F3 Capital Wastelandje.- A game elején több felgöngyölítendő “háttérsztori” közül lehet választani, a karaktergenerálás is ennek függvényében alakul.- A nagyobb terep a megjelenő és használható/fejleszthető járművek miatt van. Az első járművet pár óra játék után szerezheted meg, a tuningcuccok küldetésekből és boltokból jönnek.- Mások is járműveket használnak: pl. a fosztogató bandák és a kereskedő-karavánok.- Járműveddel indulhatsz futurisztikus arénaversenyeken.- Vegas a nagy világégés után is a szerencsejátékok paradicsoma marad, ergo nyerőgépezésre természetesen lesz lehetőség.Ezek az infók egyelőre – a Game Informer megjelenéséig – totális pletykaként kezelendők. (A részleteket vizsgálva egy icipici RAGE beütés vélek felfedezni, főleg az arénás roncsderbiket illetően…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Atyaég ez mekkora játék lesz…érzem 🙂

  2. Nagyon várom kedvenc gamem folytatását,de remélem nem valami DLC,hanem valami új,a Fallout3 remek game de hogy a vége felé,akadozva ment ill.lefagyott sokszor,ezt remélem már kijavitják.KILLERPAPAJOE-NAK MEG JÓ HASMENÉST!…’WAR NEVER CHANGE’

  3. Ezt a Vegas dolgot mar elottek. Annal jobb hangulatot meg ketlem h tudnanak csinalni Vegasnak.

  4. Instant must-have nálam. Bazz már a F3-tól is elszálltam, nade ha hihetünk ezen pletykáknak…!

  5. DLC vagy Diszken jön?

  6. Ez már fallout 4 akar lenni? nem egy újabb kiegészítés?

  7. Kicsit talán még a Fallout 3-on kéne dolgozniuk basszameg! Mondjuk egy patch-en.Azt hittem, hogy most majd egy elder scroll epizód fog megint jönni a következő fallout előtt.

  8. Jól hangzik, kíváncsi leszek hogy képes lesz-e felülmúlni a 3-at

  9. Ahogy látom hasonszőrű poszt-apokaliptikus gamekkel bőven elleszünk látva.Tán ez most a menő ?Killzone 3 és a Resistance 3 előjeleit érzhetően,igen.

  10. Kicsit kezd nekem hasonlítani a RAGE-re. Ott ígérnek ennyi lehetőséget a küldetések mellé.Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek arra, hogy néz ki egy Posztapokaliktikus Vegas, elég sok mindent ki lehet fricskázni benne.Várom az első képeket a játékból.