Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – ez lehet az augusztusi PS+ játék

Források egy EA Access-re mutató szivárogtatásra hivatkozva állítják, véletlenül nyilvánosságra került az augusztusi PlayStation Plus IGC kínálatának egyik(?) játéka. Ez a szóbeszéd szerint vagy a Star Wars Battlefront 2, vagy pedig az EA Sports UFC 3…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az UFC3-at komáznám.

 2. Egyiknek sem. SWBF2 meg van már és az egyik leggyengébb játék amivel valaha játszottam. Kb. arra jó, hogy ingyen adják. A másik meg nagyon réteg játék.Bár nem panaszkodok, mert a július nagyon korrekt volt végre.

  • Tényleg érdekel. Miért olyan gyenge?Nincs lag, töménytelen tartalom. Érdekes kasztok, hősök, járművek. Fegyverek, játék módok… Balanszolt játékmenet, heti frissítés, blogbejegyzesek.

   • És ezt mennyi idő alatt értek el ? Megjelenés napján vettem. Szóval nekem éveket kellett volna várnom ezzel a játékkal, hogy játszhassak egy normálisat. Mert megjelenéskor semmi, de ismétlem semmi nem volt a játékban.Azt a töménytelen tartalmat meg hagyjuk. Érdekes kasztok ? Max ha soha nem volt alkalmad játszani SWBf vagy BF játékkal. Hősöket évente raknak be kb. kettőt meg pályát….fegyverek? Alig vannak.Lag az nem volt tényleg. Meg szervert mindig tudott találni, annak ellenére, hogy Dice játék.

    • Oké, de 2019 van. Aki most veszi meg, nem fogja meghatni, hogy neked mennyi bajod volt másfél évvel ezelőtt

    • Ez a cím produkálta a legnagyobb visszajövetelt.Haragszol rá tehát azért mert rossz Volt, ma már jó de akkor is rossz mert várni kellett rá. Bf és sw játékokkal is játszottam bőven. Próbáltad már az új módokat a játékban? 1-2 hónapja jöttek. Tudom szívás, loot box fiasko stb DE a múlt, adj neki még egy esélyt Ma.

 3. SW-nek nagyon örülnék…

 4. Elvileg nm ezek lesznek…

 5. Kösz nem. 3dik lehetöseg?

 6. Ket eve fizetem a plust online multi miatt. Eddig egy ps plusos jatekal se jatszottam , ps vr jatekokat tettem csak felre libaryba.Beyondot vettem meg plusba kerules elott masfel hettel. Ufc3 lenne az elso jatek amivel tenyleg jatszanek is szoval csekely az esely hogy tenyleg ezek lesznek a haviban…

 7. biztos akkor adják oda ps plusba amikor jön a ea access ps4re ne legyetek már ennyire ostobák

  • Marketing felvezetés?? Most megkapod ezt a kettőt… és ha további ea gyöngyszemekre vársz ( 😀 hahaha) akkor fizess elő .Van ebben ráció.Lásd elző hónapban a detroit. Visszakapta a jogokat a QD és kb a pc megjelenéssel egyidőben odaadták ps+-ba is. Ott csücsül az oldalakon, mennek a hírlevelek…. kvázi van marketing értéke. Az egyszeri pc-s meg rákeres ,hogy ez vajon van e neki… és lám ott csücsül a pc verza.

 8. Star Wars érdekelne.

 9. UFC3 jöhet, de jobban örülnék már egy zsír új Fight Night résznek….

 10. Nem tetszene egyik sem.

 11. Az egyik legjobb cím jelen generációban a swbf2Igen, nehezen indult de ekkora átformálást ritkán látni, nagyon jó játék. Rengeteg tartalom, ingyen megszerezheto. Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne, mai napig hetente /havonta jön az új tartalom.

 12. Egyiknek sem. SW Battlefront 2 remek játék, csak már megvan. Több mint fél éve platina, de még mindig játszom vele. Ez persze az én gondom. Szolidaritásból mondom jöhet így többen játszhatnak vele.UFC 3 nem az én harcom, nagyon nem…

 13. A Battlefront 2 megvan és a sok fikázás ellenére nekem összeségében tetszett. Kár, hogy nem maradtunk a birodalom oldalán. Kicsit kezd már unalmas mindig jónak lenni… Az UFC3 engem egyáltalán nem érdekel!!!Szóval személy szerint én nagyon remélem, hogy ez a szivárgás téves. Vagy ha nem akkor a Sony emiatt változtat a felhozatalon.

 14. UFC3 kajálnám.

 15. Ufc jo lenneBf2 ritkaszar tps

 16. Nem lenne rossz.

 17. Akkor inkább a UFC3, de csak ha nem erőlteti annyira a földharcot, mint az előző rész.