Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – ez itt egy Hitman 5 poszter?

Az elmúlt két hétben több alkalommal is pletykatéma volt a Hitman széria egy lehetséges új epizódja, a Playstation 3-ra is minden bizonnyal tervezett [B]Hitman 5[/B]. A legfrissebb ezek közül végre némi [I]szemmel fogható[/I] anyagot is tartalmaz: egy állítólagos H5 poszter-szkent. A képet egy névtelenségbe burkolózó informátor töltötte fel a GameReactor.se magazin blogjába, néhány “titkos” infóval megfejelve:- A Hitman 5 reboot lesz, azaz “újrafeldolgozása” a szériának- A küldetések “nyitott világos” módban kerülnek tálalásra- A játékban sok “lineáris” tűzharc lesz, fedezékes rendszerben- A történet során nem csak egy karakter – Agent 47 – játszható- A szoftvert az új Hitman filmmel együtt fejlesztik

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélhetőleg 47-es küllemét nem igazítják majd az elefánt vagy hogyhíjják nevű színészkéhez. Annak a tagnak a fejéről nem igazán süt az agresszió, különösen, ha az aranyos kis kölyökkutya-tekintetét nézzük.

 2. “””A játékban sok “”lineáris”” tűzharc lesz, fedezékes rendszerben””Ez nagyon nagy baj lenne! Remélem nem így lesz, mert tökön szúrom magam ha ezt is elbaltázzák!”

 3. Remélem a scan is kamu, mert hát kérem szépen, milyen arcberendezése van már 47-nek? Jellegtelen! Blood Money, ott egy igazi Hitman-küllem volt, kíméletlen, érzelemmentes, mégis megnyerő arc. Visszavárjuk!

 4. Hááát… mi lett szerencsétlen 47-essel? hogynézki :DDEgyébként tényleg nem hangzik valami jól… szerintem kamu. (ha a szken nem is, de az infók valószínúleg azok, ha meg nem, az mégrosszabb)

 5. “””Lineáris”” tűzharc, az mi? Valaki fordítson …Fedezék rendszer? Hitman-ben, ne hülyéskedjünk már … ez nem a Kane&Lynch ahol egy várost kell eltenni láb alól … ha meg olyan lesz, akkor ennyit a Hitman 5-ről …Persze, ez még erős véleménynyilvánítás lenne 5 mondatból, de inkább a lopakodás felé kéne húznia, minthogy a “”fedezékrendszer”” felé … az meg, h nem csak Fortyseven-t lehet majd irányítani egyenesen baromság … na mindegy, inkább nem mondok semmit …”

 6. Jézusom.

 7. bizti jo lessz

 8. Várom,de nem ilyet.

 9. Hogy én mennyire várom az új Hitmant… csak jól sikerüljön!!! Egyik kedvenc szériám.Viszont nem akarok vészjósló lenni, de tényleg nem jót sejtet, ha a filmmel együtt fejlesztik, és az sem, hogy nem csak Agent 47-tel játszhatunk, és a képen lévő csávó sem 47-re emlékeztet, és a tűzharc sem egy Hitman-jellegzetesség:S Ennél a játéknál pont az a legnagyobb mikor egy küldetést úgy viszel végig, hogy csak és kizárólag a célszemélyt ölöd meg, és senki nem vett észre, semmi bizonyíték.

 10. Ez sztem elég kamu szagú.És ez a kép és eléggé gány minőségű.

 11. Ez nagyon bénán hangzik. És a pofája is nagyon béna a képen.

 12. Félek nem sok köze lesz már a régi részekhez, inkább csak egy filmel egybekötött marketing és mehet az agymosott plázavásárlóknak!

 13. Ez a tűzharcos dolog nem igen hangzik jól de ki tudja…..

  • Olyan értelmben belefér talán ha a sztori úgy adja hogy lebukik és tűzharcba kell keverednie. De ha minden pályán az már tényleg nem Hitman…

 14. fedezékes tűzharc??amint lebuktam és mészárlás lett már magamtól restartoltam,mert egy hitman nem erről szól

 15. “Ez szerintem kamu..””A játékban sok “”lineáris”” tűzharc lesz, fedezékes rendszerben.””Ha ez így lesz akkor az már nem Hitman.:(Ott pont az volt a lényeg,hogy csak a célpontott muszály megölni.”

 16. “Ezek a “”titkos infók”” minden érdeklődésemet elvették, pedig imádom a sorozatot. “”reboot””, “”lineáris””, “”film””… setét fellegek ezek.”

 17. Hm. Ha a filmmel együtt fejlesztik az nem sok jót jelent…

 18. Remélem jó lesz és még ajövő év első felében +érkezik!