Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Dragon’s Dogma a Capcomtól

A From Software kitűnő Playstation 3 exkluzív kalandjátéka, a Demon’s Souls igazi sikertörténet. A szoftver erejében még a kiadó sem bízott igazán, így mindenkit meglepett, hogy a PS3 közönség és a kritikusok is ünnepelték a játékot. Úgy tűnik, a DS fogadtatása most több japán és féljapán fejlesztőt/kiadót is megihletett.Források azt mondják (hiszik? tudják?), hogy a tegnapi capcomos [A http://playstationcommunity.hu/note/5234]visszaszámláló oldalas[/A] hír mögött egy vadiúj játék áll, nem pedig ismert franchise folytatás. A titokzatos game címe állítólag [B]Dragon’s Dogma[/B]. A programot az MT Framework motor hajtja, fantasy stílusú kaland, nem RPG, mely nyitott világban játszódik – szóval hasonlít a Demon’s Souls-ra. Karakterszerkesztés, nevelés, online cserélgetés lesz benne, és természetesen valami jóféle multi. A harci rendszer csíráiban hajaz a White Knight Chronicles-ére……ezt beszélik. Valószínűleg multiplatform (PS3 is) cím.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. OMG. Lehet csak rémeket látok, de a DS egyre többször tűnik fel a médiában, mint követendő példa. Azt gondoltam, hogy híres (azt meg tudtam, hogy fantasztikus) egy játék, na de hogy ennyire meghatározó szerepe legyen a jövőben, ez kelllemes meglepetés. Kíváncsian várom a bejelentést.

 2. Az érdekes lenne.

 3. demonbol japót vegyél, ha tényleg érdekel a game!

 4. Na, ez de durva lenne! A címet levédték, úgyhogy az szinte tuti.

 5. Pont a Demon’s Souls beszerzésén töprengtem nemrég. Azt hiszem, jöhet.

 6. Inkabb egy kis Monster Huntert csempeszhetnenek bele… Demon’s Souls + Monster Hunter… szerintem kellemes is lehetne 🙂

  • Igen Igen nagygépes Monster Hunternak jobban örülne a nép még ha pspről portolják akkor is. RpG-ket szeressük szóval kíváncsi leszek rá.

   • Nem is feltetlenul muszaj, hogy Monster Hunter legyen… lehet valami teljesen uj dolog is, de ha hajaz a MH sorozatra, egy kis DS hangulattal nyakonontve… az nekem maga lenne a kanaan!

 7. Engem a White Knight Chronicles féle harcrendszer aggaszt… inkább lett volna valós, mint a Demon’s Souls.

  • pontosan.a white knightal ez az egyetlen gond..de viszont nagyon aktivizálódtak az rpg-k :)) most örülök igazán

  • Ez valami bizonytalan fordításból eredő infó úgy gondolom, hisz a hír Japánból jött. Szerintem a harci rendszernek az online részét akarták a WKC-hez hasonlítani, azaz 3-4 playeres online co-op lehet benne.

 8. Egyrészt biztató, mert a Capcom játékai jók szoktak lenni és nem igazán nyúlnak mellé amikor teljesen új játék kiadásáról van szó (a folytatások az már más tészta ugye), másrészt viszont egy ilyen játékhoz rengeteg külön DLC-t lehet kiadni, amit a Capcom ki is fog használni, szal már most elmegy az ember kedve a megjelenés utáni gyors beszerzéstől… :S