Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Dead or Alive 5 PS3 exkluzivitással?

Az [A http://playstationcommunity.hu/note/2771]első hírek még 2009-ben[/A] érkeztek arról, hogy a Tecmo Koei Playstation 3-ra is elkészíti a [B]Dead or Alive 5[/B]-öt. A dolog azért érdekes, mert a Playstation 2-es DoA2 óta nem volt playstationös DoA megjelenés.A téma most újra előkerült, bár csak egy szélfútta pletyka formájában. Források arról beszélnek, hogy a Dead or Alive 5 gameplay videóit már mutogatják zárt ajtók mögött az érintett befektetőknek és kereskedőknek: mégpedig a Playstation 3-on futó verziót, ami állítólag “bődületesen jól néz ki”. Emellett megemlítik, hogy a játékkal kapcsolatban jelenleg csak a PS3 változatról beszélnek az üzletembereknek.Természetesen az kizárható, hogy a DoA5 PS3 exkluzív szoftverként debütál. Valamiféle “időleges” PS exkluzivitás ugyanakkor szóba jöhet, de ennél valamivel valószínűbb az, hogy a programot elsődlegesen PS3-on fejlesztik, és onnan portolják majd tovább. Ez garantálhatja a Playstation 3 kód minőségét.Bár ez az egész lehet egy sima kitaláció is, a kis pletyi máris felkorbácsolta a kedélyeket. Egy külföldi, X360 tulaj fórumos kommentáló megjegyzi: sokkal jobban tetszett neki, amíg a Team Ninja stúdiót egy “X360 fanboy” (Tomonobu Itagaki) vezette, nem pedig ez a mostani “PS3 fanboy” (Yosuke Hayashi).

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mivel volt DoA PSP rész is mostanság, elképzelhető egy PS3 kiadás.Szerintem a PS társaság jobban vevő lenne erre a sorozatra.Csak ennek is kicsit meg kellene újulni.

 2. Kit érdekel, csak pattogjanak a csecsek.

 3. Nekem mind1 mire jön csak már mondjanak valamit a játékról még idén.

 4. DOA bármikor jöhet…szeressük.

 5. Erre befizetek:) Doa az kung fu mekka:)

 6. leszarom az exkluzivítást, DOA-t várok ezer évea ps1en imádtam ,hogy vissza lehetett ütnidreamcasten meg hatalmas meccseket vívtunk haverommalBár a boxos verziókból amiket láttam azok mintha túl gyorsak lettek volna. Remélem a sebességből visszavesznek.

 7. Ez nekünk igen jó hír.

 8. Várom/Várnám! xD

 9. Mar igencsak ideje lenne… DoA es Dead Rising miatt akartam csak Boxot… most, h a Dead Rising 2 jon PSre is, mar csak egy kis DoA hianyzik az eletembol 🙂

 10. Csak jöjjön könyörgöm!!!Azon meg senki se lepődjön meg, ha tényleg bődületesen jól fog kinézni, a Tekken6 nagyon-nagyon alacsonyra tette a lécet.

 11. Örülnék neki, ha jönne.

 12. Áhhh (sóhaj)Mióta a Sony lecserélte a marketing gépezetét egyre másra jönnek a régen időszakos extrákat uraló gamek…. ők meg semmit sem tudnak felmutatni. Ja Kinect mint új platform. Nem kiegészítő…..Ringó melleket, bérgyilkosokat és counter támadásokat a népnek…..