Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – az E3 2014-en villan a Resident Evil 7

Nagytudású videojátékos pletykafészkek szerint sok vadonatúj játék is villan majd az E3 2014 szakkiállításon, melyek izomból indítják be a még csak szárnyait bontogató nextgen érát. Egy ilyen friss game lesz a [B]Resident Evil 7[/B] a Capcomtól, mely PlayStation 4-re is készül, de állítólag nem lehet exkluzív szoftver, hanem szokás szerint multiplatform. A lap jelenleg csak PS4 verzióról beszél, de ez nem jelent sokat, hisz a japán médiának egyelőre csak az új PlayStation konzol a nextgen.A japán magazinforrásból származó pletyka szerint a Capcom nagyot akar kaszálni ezzel a címmel: legalább 5.6 millió darabot kívánnak értékesíteni belőle.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ja és mekkora lenne már PS4-en 1080p-ben egy RE2 áhhh

 2. RE2,RE3 remake kéne nem új rész!

 3. Olvasgatok, olvasgatok és meg kell védjem a 6-ot, ma elkezdtem másodszor is és még most is nagyon ott van. Teljesen értetlenül állok az ezt a játékot fikázók hada előtt, értem én hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik de hogy szinte kivétel nélkül így bántani egy egyébként remek történettel megáldott játékot. Ritka, hogy négy szálon futó cselekmény legyen egy játékban külön más más lehetőséggel és a végén összeáll az egész, komolyan nem értem, hogy ez hogy kerül szerintetek a hulladék kategóriába. Én az 5-tel játszottam először az igaz aztán jött a 6 és fellelkesedtem kipróbáltam a 4-et is, amit nem a grafika miatt hagytam abba hanem mert egyszerűen irányíthatatlan (nekem). A korábbi részeket csak youtube-on láttam, de a mai szemmel nagyon érdekes már biztos nem játszanék velük, tulajdonképpen nem csak a grafika miatt, mert néha újranézünk egy-egy nagy klasszikust filmen is (én pl tegnap a Robotzsarut (1987) és még most is tetszett, de ma az a játék már kevés lenne.

 4. Annyi emlékem van az egészről, hogy meg akartam venni a hatodik részt megjelenés napján, erre már jön a hetedik is? Ez mindent elárul a RE-ről. Az ilyen Operation Fuckyou City féle próbálkozások miatt kicsit elfáradt már ez a név, de azért még reménykedek, mert a számozott részek annyira nem vészesek.

 5. el kéne már temetni ezt a sorozatot kedves capcom, mert már fájóan ciki lett

 6. Had jöjjön…….

 7. Hát igen amíg vérpistikéknek gyártjuk a játékot és a pénz beszél addig sajnos ez marad a tendencia. Csak olyan jó lenne ha több vállalat maradna meg olyannak amilyennek indult és pénz ide vagy oda nem engedné, hogy minőségtelenné váljon a játékuk. Van egy kettő ilyen, de egyre kevesebb. Meg úgy vagyok vele, hogy Vérpisti megvenné a normális játékot is HA nem lenne más aztán előbb utóbb eljutna a csöpp kis agyába, hogy nna igen ez a minőség. Érdekes én videojátékon nőttem fel, értsd úgy hogy többet toltam a Crasht, meg társait mint bicikliztem és lett belőlem egy normális ember elvárásokkal. Dehát ami most megy az vicc 😀

 8. épp most tolom a 4-részt. Remélem ez nem lesz csalódás, mint a 6.

 9. “Szerintem meg kapja be mindenki! :DÉn játszok az összes résszel, és nem sírok, hogy “”Húúú, de gagyi ez, meg az…””. Ott van az, hogy ha a Resit akcióba akarom látni, akkor betolom a 6-ot, ha kicsit az agyamat akarom dolgoztatni, akkor a RE2-őt, ha hajón akarok gyilkolászni, akkor a csinos seggű Jill-t fogom nézni, vagy Bruce-t, a Dead Aim-ből. Ha lövöldözni akarok, akkor ott van a két Chronicles.Nem értem miért sír mindenki, hogy nem jó az új, amikor a RE szinte MINDEN műfajban szerepet foglalt már. Én nem szoktam eladni a játékokat, amikért egyszer megdolgoztam és pénzt adtam érte, azok ott csücsülnek a polcomon és ha félni, akciózni, lövöldözni, vagy túlélni akarok, akkor mindegyik vágyamat kitudom elégíteni egy-egy Resivel. Ennyire egyszerű szerintem. :)”

 10. Csak úgy mellékesen kap tőlem egy baráti vállveregetést a Konami, amiért nem álltak be eddig a sorba, és nem tették tönkre a Silent Hill sorozatot!Tény, hogy a legutóbbi rész a Downpour nem sikerült a legjobban, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy továbbra is az a játék aminek indult anno, és jól is van ez így!Mert hát miért ne lehetne egy Silent Hill-be is bele erőltetni egy co-op módot valami kamu mellék szereplővel…. Az 5. résszel a Resident Evil-be is éppen ilyen izzadság szagúan lett bele erőltetve, ezzel megpecsételve a sorozat jövőjét.

 11. nevetséges,h nem tudnak uj játékokkal elöjönni már…. asszem a sony ps 5 nem lesz megvéve….. minek?? resident 15, battlefield 23, tombraider 30 stb….. emennek már a bus picsába

 12. Nagyra törő álmok.

 13. Jó lenne, ha már összekapná magát a Capcom, mert ugye a Last of Us keresztbe lenyelte, ha Resident szériát még nem is, de 6. rész ne volt neki ellenfél.

 14. a 4-t szidták és a code veronicát is, pedig azok jó részek voltak.kipróbálom a zsiráfos epizódot erre a manus fordulás helyett elkezd oldalazni mint valami buzi fps-ben, hát ez kész, de tényleg XDa 3ds-ről portolt epizód már kezdi kapizsgálni, miről van szó, de ott meg a botrányos kamerakezeléssel szúrták tökön a játékot.kíváncsi vagyok merre viszik tovább ezt az egészet, de sok jóra nem számítok

 15. régen azért ment a sírás, hogy miért nem lehet mozgás közben lőni, erre itt van :DDDnem jó nektek semmi 😀

 16. Nagyon remélem, ha esetleg tényleg jön, akkor nem olyan lesz mint a 6. volt, mert az szépen szólva se lett vmi jó.

 17. Egy közepes 5.rész és egy agyatlan QTE-s 6.rész után van akit ez a sorozat még érdekel? A vicc az egészben ugyanazt a szart mondják a fejlesztők mint a 6.résznél visszatérünk a gyökerekhez:DRE7-n ne 600 dolgozzanak mint a 6.részen, hanem 1200, hogy még nagyobb legyen a minőségi javulás:DNem hiszem el, hogy annyira bonyolult egy tps horrort csinálni a mai világban. Vagy a Capcomnál hülyék hozzá?

  • Tudod mit mondok én erre?Nem a Capcom-nál vannak a hülyék hanem a gémereknél akik megveszik! A Capcom csak a piaci igényeket elégíti ki, nem ők tehetnek róla, hogy manapság 2 fő elvárás van: lehessen ölni valamilyen formában és legyen co-op. Ebből a párosból meg nem lehet horrort csinálni, (pontosabban az ORC-t és a 6-t mégis horrornak nevezném, ebből is látszik, hogy milyen tág fogalom) azt hiszem ezt a Dead Space sorozat is igazolja!Tudnának ők még jó Resit csinálni, csak az nem hozná az 5 milliós eladást, ennyi.

   • Így van, ezt teljesen így látom én is!Mi, gamerek vagyunk a hülyék, az igénytelenek, mi adunk több pénzt a szemétért és ezért nem meglepő módon szemetet adnak nekünk. De ez máshol is igaz, mert mi, TV-nézők vagyunk azok a gyökerek, akik minden egyes nap beülünk a retek Valóvilág elé, ezért nem meglepő módon a VV-t huszadszor is beadják nekünk, mert nem elég hogy szart nézünk, de sőt, még csak meg se unjuk.Amíg erre nem jövünk rá, addig ne csodálkozzunk a tendenciákon. Inkább imádkozzunk hogy annak a kis rétegnek, amely még igényli a minőséget, megadasson néhány olyan kreatív fejlesztőcsapat, akik képesek fából vaskarikát csinálni és úgy produkálnak minőséget, hogy az egyben eladható is.VAGY hogy legyen néhány olyan elhivatott és vakmerő szponzor mint amilyen néha a Sony, hogy zöld utat és támogatást ad olyan anyagoknak is, amiről előre lehet tudni hogy nem lesz blockbuster, mert inkább művészi mint populáris (ICO, Colossus).VAGY hogy továbbra is támogassanak olyan egyszerű és nagyszerű ötleteket mint az indie fejlesztésű játékok, mert iszonyat királyságokat tud néhány kis nevenincs, de roppant kreatív csapat összehozni, ráadásul abszolút kevés pénzből, olcsóért.

    • beszélj a magad nevében

     • A magam nevében pont hogy nem beszélhetek, mert én is a változatosságot, minőséget, egyediséget támogatnám a játékokban, nem azt, ami ma mainstream. Én általánosságban írtam amit írtam.És a most futó (vagy már vége van?) Valóvilágból egyetlen szereplő nevét nem tudnám megmondani vagy képről felismerni. Ez mondjuk most először van így, mert a korábbi szériákból sajnos ismertem egy-két nevet amikhez még arcot is tudtam párosítani. Szégyen, tudom! :)De te se vedd magadra a lentebb írtakat, ha nem érzed találva magad. Úgy látom, te sem vagy az a tucatgamer, akikre méretezik a mostani játékokat. És ez így is van jól! 🙂

     • hát ez a fórumok figyelésének átka, hogy néha erősebben szól az egyszeri gémer, mint kéne.egy akkora cégnek, mint a sony illik is figyelni a kínálatra, ugyanis ha csak a legjobban menő címekre összpontosítanának, hosszú távon eladhatatlanná válna a gépük. cod-ozni, assasinozni pc-n is lehet

    • Durva, hogy minden reményünk (kis költői túlzással természetesen) a minőségi játékokat illetően az indie fejlesztők.Pontosabban ők még mernek/merhetnek olyan játékot készíteni amilyet szeretnének, nincsenek olyan gigavállalatok befolyása alatt mint például az EA vagy teszem azt ugye a Capcom! Feltételezem a 6.rész készítői is tudtak volna jobb (pontosabban másabb) játékot készíteni, csak hát a marketing osztály parancsa a fejük fölött lógott: agyatlan hentelés co-op móddal, 0 logikával és feladvánnyal.

     • “(btw most nézem hogy kicsit talán pontatlan kifejezés ez a “”minőségi”” mert a maga módján egy CoD is az, ezt el kell ismerni, de talán érthető a többieknek is hogy mi mit értünk alatta…)És igen, az indie azért egy megakirályság, mert az AAA címek költségvetésének töredékéből készülnek el. Így ezek képesek azokat a “”piaci réseket”” lefedni, amit a dollármilliókból készülő nagy címek nem. Mert ott nem kockáztatnak. Az indie-nél meg ha van 10 játékos akiknek bejön a cucc, akkor már pénzüknél vannak.A kreativitáshoz, egyediséghez pedig nem kellenek vagyonok. Emlékszem egy ősrégi 576 cikkre, amiben éppen azt fejtegette az író – talán a szerényebb technikai tudású Nintendo GC konzol kapcsán -, hogy a korlátok nem feltétlenül rosszak. Sőt, inspirálhatnak újszerű, egyedi ötletek megvalósítására. Ha pl. a gép nem bírja a fotórealisztikus megjelenítést, akkor legyen cell-shaded grafika. De olyan, hogy az viszont lemászik a képernyőről. Az indie-nél ugyanez van, A kevesebb pénz + élelmes, kreatív fejlesztőgárda = úttörő, korszakalkotó megoldások.”

   • Tudod itt az a baj, h a gamer réteg nagy százaléka az agyatlan lövöldözésre vevő. Hiába sírunk itt kb. 10-en, h jaj de jó lenne vmi jó kis horror, ha a másik 100 meg a shooter-re van ráálva. Persze ez most képletes volt, de példázom értelmesebben is. Ott a mobil piac, ha bemész egy mobil szaküzletbe, a 30 telóból 25 érintőkijelzős. Hiába nem szereted az érintő kijelzőt, és hiába tudsz még vagy 10 embert mutatni aki szintén a hagyományost pártolja ha ott van a többi több tucat ember akinek meg az érintő kell.Tod a kiadó nem azt nézi, h mi az élvezhető/kreatív, hanem azt, h mit vesz a többség. Ha 100-ból 80 inkább CoD-ot vesz, akkor feláldozzák azt a 20-at aki inkább Ico-t tolna. Na jó asszem ebbe kezdek belebonyolódni, de sztem érted mit akarok mondani.

 18. Lehet tényleg nem kéne ezt már erőltetni… vagy nem úgy ahogy az 5. és a 6. részben. Teljesen jelentéktelenre sikerültek (na jó a hatodik részben a Leon-os szakasz azért tűrhető volt)…..A legrosszabb hogy nem hoz lázba a hír, régen azért ez nagyon nem így volt. Tűkön ülve vártuk az új Resit….

 19. Jill-t akarok régi formában!!!! Mint a Resi 3-ban pihentessük végre Leonékat…

 20. Remélem lessz olyan jó mint anno a 4. rész! ha ,meg nem, akkor nem is kell!

 21. Nem örülök neki, inkább új Dino Crisist vagy Onimushát hegesszenek, Resit meg pihentessék jó pár évre.

 22. 6-nál csak jobb lehet.Mondjuk azt nem lehet mondani,hogy szar lett a resi 6 de nem volt több egy zs kategóriás akciómozinál.Valahogy nagyon félresikerült lett pedig látszott rajta a sok munka.

  • Egyszer nem bírtam végigvinni azt a hulladékot. Pedig nálam azért nem olyan magas a mérce, ráadásul egyik kedvenc sorozatom volt a játék. Szerintem folytatni kéne az Outbreak vonalat, de csak online. Kijutni a városból a többi túlélővel egymást segítve.

 23. Villantanak, ………… resident evil 7 zoknit, meg gatyát.

 24. Persze, ebből a pusztulatból 5-6 milla…

  • Ha jó lesz és tényleg visszatérnek az eredeti Rsi fílinghez, akkor röhögve bezsebelik azt az 5-6 milla eladást.

   • Resi*

   • Mindannyian – a Capcom is – pontosan tudjuk hogy ha visszatérnének a gyökerekhez (for real!), abból per pillanat biztosan nem lehetne eladni 5 millió darabot. Csak jóval kevesebbet. Sajnos. A különböző gamer fórumokon az egykori keménymagot jelentő Resi rajongók talán még mindig nagyobb számban képviseltetik magukat és a sorozattal szemben érzett erős elhivatottságuk okán jobban hallatják a hangukat, mint azok, akik az újabb generációs Resiket, mint tucatlövöldéket kedvelik. De ettől még a helyzet szerintem csalóka, mert az előbbi csapat mégis kisebbségben van az utóbbi réteghez képest. Talán nem nagy élmény nekik készíteni játékot (végigpörgetik – talán – aztán félreteszik a többi porosodó sablon program közé), mint a hardcore közönségnek, akik még 10-15 évvel később is előveszik, végigjátsszák ezredszer is, minden porcikáját ismerik és állandóan beszélnek róla, mint meghatározó élményről. De itt nem a játékosok minősége, hanem a mennyisége számít, az eladások.Ezért a max amiben reménykedhetünk az az, hogy valami olyasmi kerekedik ki a projektból, mint mondjuk a Resi 4, ami bár nagyon megosztó volt, mégis sikeres tudott lenni még a hc resifanok egy részénél is.

 25. annyita lejàrattàk a nevet, hogy csak ingyen èrdekel. ès még úgy se nagyon…

 26. dep dónnal mi lesz?lenne inkább lemezes, az jobban érdekel jelenleg.

 27. Remélem visszatérnek a gyökerekhez, de ez csak álom marad. 🙁

  • Jó vicc. 😀

  • “Minden résznél elsütik ezt a “”visszatérünk a régi gyökerekhez”” marketing szöveget, biztos lehetsz benne, hogy a 7.rész kapcsán is megkapod ezt az ígéretet. Aki meg el is hiszi ennyi év után az meg is érdemli amit kap majd cserébe!”

   • sztem közvetlen folytatása lesz a 6-nak, szal annyira nem izgat. :)6 jó volt mint játék, de RE-nek édeskevés. mennyit adtak el a 6-ból, ezt jó lenne tudni mert a coop igen csak megdobja az eladásokat.

    • Nulla elvárással persze, hogy nem olyan vészes a 6., sőt még az ORC is korrektnek mondható, hiszen van benne co-op. (akkor már szar nem lehet, igaz?:p)Az meg megint más kérdés, hogy ki vásárol nulla elvárással játékot. Ki az aki úgy vásárol Resident Evil játékot, hogy nem is vár el tőle Resdent Evil féle játékélményt, elég ha van co-op.Áhh, szánalmas ami történt ezzel a sorozattal, nem kell ezt magyarázni… 🙂

    • Majdnem 5 milliót adtak el eddig belőle.