Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Assassin’s Creed Origins a következő epizód címe

Netes pletykaforrások szerint [B]Assassin’s Creed Origins[/B] lesz a címe a közkedvelt Ubisoft-széria soron következő epizódjának, mely PS4-re is fejlesztés alatt áll. Az állítólag 2017 őszén-végén megjelenő friss részt az E3 2017-en leplezik le hivatalosan, de már az esemény előtt várható némi “szivárgás”.Egy korábbi szóbeszéd még azt mondta, a szóban forgó folytatás az Assassin’s Creed Empire lesz és Egyiptomban játszódik. E pletykából úgy tűnik mostanra csak Egyiptom maradt, mely, úgy beszélik, egy hatalmas bejárható nyitott világként lesz jelen a játékban. A lényeg it a “hatalmas” és a “teljesen nyitott” kifejezéseken van. A sztori az eredeti bérgyilkos-guild keletkezését mutatja be, és elvileg két játszható főhőse lesz: egy hölgy és egy férfi. A játékmenet abszolút nem lineáris, a szivárogtató forrás a Skyrim mechanikáját emlegette.Emellett a pletyka beszél Görögországról is, mint lehetséges helyszínről. A hajók is visszatérnek, melyekkel a mediterrán tengeren lehet majd csatázni.A pletyka egy állítólagos Ubisoft CGI teaserről is szól, melyben különböző történelmi korszakok villantak fel – például Ázsia, a második világháborús Franciaország, vagy az Abstergo Industries jövőbeli központja.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Neme a syndicate a top, amit ott megalkotottaz UBI….mestermű. De még az eddigieknél is open worldebb??? Azt már nem bírná a gyomrom….Örülnék ha végre megszűnne az open world trend.

 2. Én nem kattantam le az AC-ről. Várom ezt is mint a többit, hiányzik már, de az Ezio Collection-el elleszek addig. A fanyalgók meg igyanak inkább egy felest meg egy sört ‘szt talán szebbnek látják majd a világot amibe ez a csúnya AC sorozat belerondít…fúúj!!! 😀

 3. Szóval ez lesz az a rész aminek teljesen újragondolt, forradalmi játékmenete lesz? Amiben a melléküldetések valójában főküldetések? Tavaly valami ilyesmi etetős marketing dumákat vágtak be ha jól emlékszem.

 4. nagyon hiányoltam a hajókat….

 5. Unity-t megvettem már jó ideje, lassacskán ki kellene próbálni. A Syndicate viszont már videók alapján sem tetszett. Nagyot kell dobbantania a sorozatnak, hogy megint ráharapjak.

 6. A dögunalmasan sivár MGSV-féle Afganisztán után, úgy kell látványban hasonló és méretben még nagyobb pálya, mint egy falat kenyér ! Dehátha az Ubi jobban tudja.

 7. Roppant eredeti.

 8. amúgy ennél nyitottab hogy lehet egy open wolrd stílusú játék? még több felesleges üres terültetk pakolnak bele vagy mi a fene?

 9. Elsőnapos!

 10. Jól hangzik, meglátjuk mi sül ki belőle.

 11. Kár, hogy lesz benne tengeri harc, elég volt már abból.

 12. Egyiptom, és Görögország nagyon hálás téma, szóval nem illik elcseszni.