Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Assassin’s Creed III Amerikában

A CVG.com érdekes pletykát szellőztetett meg nemrégiben: szerintük rövidesen, még március 31. előtt bejelentésre kerül az [B]Assassin’s Creed 3[/B], melynek témája az amerikai polgári forradalom történelmi időszaka lesz.Az amerikai forradalom 1774-1783 között zajlott, középpontjában az Angliától, Franciaországtól, Spanyolországtól, Oroszországtól, Mexikótól ilyen-olyan módszerekkel megszerzett földterület állt. A téma először az Assassin’s Creed: Brotherhood “Da Vinci Disappearance” DLC-jében bukkant fel először, melyben Amerikába, New york városába mutató koordinátákkal találkozhat a player. Emellett a Revelations is tartalmaz egy ide vágó utalást, mégpedig a végén, ahol a Föld bukkan fel, fénnyel kiemelve Amerikát.A pletyka szerint a játékban felbukkan majd maga George Washington is, akinek komoly köze van ahhoz a bizonyos [I]almához[/I]…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Szerintem ideje lenne egy “”jól összerakott”” mondern résznek is amiben Desmond az abstergo ellen megy.Főleg mivel a revelations multis sztorija és a játék vége is erre utal elég erősen.”

 2. Hát lehet ezt még fokozni? Az Ubisoft nagyon ráállt erre az AC-re, ami addig nem lesz baj ameddig nívós termékek jönnek ki.

 3. Ebben csak az a vicces, hogy ugye az Ubisoft szavazásra bocsátotta, hogy a rajongók válasszák ki merre folytatódjon tovább a történet. A 8 választható történelmi kor/hely közül ez volt a második legnépszerűtlenebb (18 szavazat a 285ből) 😛 A viktoriánus Anglia volt a legnépszerűbb 91 szavazattal. Rögtön utána az Orosz forradalom 53 szavazattal, majd az ősi egyiptom 43 szavazattal.

 4. Egész érdekesen hangzik 😀

 5. Nagyon várjuk!

 6. Jöhet a következő!!! 🙂

 7. mind1, hogy hol lesz a story, nem fogják elrontani, kötelező vétel lesz

 8. Jeeez, ennek is ekkora nagy sagája van ? Lesz mit pótolnom…

 9. Én Kínára tippelek. De kitudja. Valahogy jobban eltudom képzelni ott az assassin-okat mint a vadnyugaton. 🙂

 10. Valahogy ez eddig nem tünik túl logikus döntésnek figyelembe véve azt, hogy AC sorozat hol helyezte el eddig térben és időben az eseményeit. Eddig mindig olyan várost választottak ami egyrészről több száz éves történelmi múlttal rendelkezik, másfelől ami egy klasszikus orgyilkos számára ideális lehet (magas, könnyen mászható épületek, rengeteg potenciális rejtőzködési pont, stb.)Ezeket figyelembe véve a XVIII. század Amerikája elég valószerütlennek tünik, de ha játékmenetben megújul a sorozat, még simán lehet…Annál is inkább, mert igy kébe kerülhetnek a szabadkőmüvesek, és végre megtudhatjuk mit jelent az egydollároson a piramis, közepén a szemmel a játék értelmezése szerint…

 11. A pletyka jól hangzik, az viszont kevésbé, hogy még mindig nem tudtam megszerezni a mellékszálakat. 🙁 Se pénzem (megvenni), se időm (rendszeresen játszani).

 12. “úúú már nagyon “”ráizgultam”” :Dmost már muszáj megcsinálniuk ! :)”

 13. Én nem bántam volna ha itt már csak Desmond-dal kell a jelenben akciózni.

 14. én nem értem. 1.2.brotherhoodrevelations3. ?

 15. jól hangzik.

 16. Mindegy, csak végre kapjunk válaszokat, ne újabb kérdéseket.

 17. “És a főhős nem más lesz, mint “”Emberfogó Freeman”””

 18. lehet most már pótolnom kéne az eddigi részeket mert még sajna azok is hátra vannak nekem 🙁

 19. Isten adja, hogy legyen így!

 20. “Tisztelettel, de az említett “”amerikai polgári forradalom”” alatt véletlenül nem a “”függetlenségi háborúra”” gondol a kedves szerző? Innen jön a név is: a függetlenség napja (július 4).”

  • Ugyanaz szerintem a kettő. A pletyka nem tér ki rá pontosan, hogy az AC3 csak a függetlenségi háborúról, vagy egy bővebb intervallumról szól.

   • nem ugyanaz a kettő…de időben nincsenek annyira távol egymástól,hogy ne lehetne megoldani egy játékban a szerepeltetéstegyébként díjazom a pletykát,szuper volna 🙂 imádom azt a korszakot valamiért (és nem azért mert július 4.-én születtem xD)még egy francia forradalom kéne…

 21. Én is így vagyok vele. 🙂 De amúgy jó ötlet lenne.

 22. Tökmindegy. Kell és kész.

  • valahogy úgy csak én lemaradtam erről a fénygömbről lehet hogy a feliratoknál volt remélem nem lesz lövöldözős.Meg inkább kelljen gondolkodni hogy kit hogy lehet megölni minthogy mindenkit lekaszabolok

  • Tényleg igy van, de azért jobban örülnék europának.Kevés játék játszodik eu-ban, mindih usa seggèt nyaljàk, nem kell, hogy ez is beálljon a sorba.