Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – a God of War alkotói új PSVR játékon dolgoznak

Ugyan a PlayStation VR már pár hónapja kapható, a kezdeti játékfelhozatal – a friss [i]Farpoint[/i] megjelenésével – apadni kezd, a siker további fenntartásához pedig újabb, tartalmas alkotásokra van szükség a független címek mellett. Belső források szerint a Sony Interactive Entertainment már készül a PSVR „második hullámára”, amely élén a [i]God of War[/i] játékokról híres Sony Santa Monica áll.A csapat egyébként eddig olyan VR alkotásokba segített be, mint a [i]Modern Zombie Taxi Co.[/i], a [i]Here They Lie[/i] vagy a [i]Bound[/i], régebben pedig egy [i]God of War VR[/i] projektet is elkészített egy demonstráció részeként.A VRFocus hírei alapján most egy teljes, kidolgozott játékon szorgoskodik a stúdió és az anonimitáshoz ragaszkodó forrás szerint „hamarosan bejelentik és biztos, hogy a PlayStation közönség kedvelni fogja”.Természetesen ez mind pletyka, amíg hivatalosan meg nem erősítik. Talán a „hamarosan” az E3-at takarja…[i]Forrás: [a https://www.vrfocus.com/2017/05/sony-santa-monica-working-on-2nd-wave-playstation-vr-title/]VRFocus[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Resi 7 féle gamek kellenek rá. Mondjuk úgy 6-8 és akkor engem is kezdene komolyan érdekelni.

 2. Ha eddig nem jött ki normális felhozatal, ezután sem fog, a PS VR kuka mint a Move. Maximum 1-2 komolyan vehető játék lesz rá, és ezzel még optimistán nyilatkoztam.

  • “Pont ezt akartam írni………..amit eddig láttam abból egyedül a resi volt értékelhető VR-ra, a többi ilyen fél óra után megunom cucc volt kb. Ezt adja a sorminta……csak ez mondjuk annyiba fájt mint a gép és nem annyiba mint egy kamera meg 1-2 move kontroller. A “”második hullám”” kb az utolsó lesz………”

  • Nyilván, a gépek nyitócímei mindig csúcsszuperek voltak és volt belőlük egy csomó.Ezek szerint Knack tetszett.

   • 7 hónappal a megjelenés után vagyunk, és még be sincs jelentve egyetlen komolyan vehető cím rá.Kb csak ami amúgy is elkészült volna (GT Sport) az számít valamit. De kifejezetten VR-re, szinte nulla a felhozatal, mint Move-ra volt. Ennek is ez lesz a sorsa. Pistike megveszi drágán megjelenéskor, játszik párszor félórát aztán megunja, mert nincs normális tartalom. Aztán egy év múlva megjelenik valami érdekes, egy rövid időre leveszi a polcról, hamar végigmegy azon is, aztán örökre visszateszi a polcra és semmire nem fog kelleni. Ahhoz képest elég drága.

 3. Elvileg 11.30.kiadják elvileg…

  • Hát őőő… úgy legyen. E3-n bejelenthetnek egy év végi premiert. Days Gone és a Detroit-ból idén nem hiszem, hogy lesz valami, viszont ha valóban ekkor jön ki a GoW 4 akkor az idei év a legerősebb a generációban. A Scorpio-nak szépen odacsapna mivel arra a kanyarba se jön ilyen minőségű exkluzív.

 4. Ez érdekes.

 5. “Na várjunk csak, a GoW4 még a kanyarban sincs, nyilvánvaló hogy idén meg se jelenik (de nyugodtan rámcáfolhat a Sony) de a stúdió már egy VR játékon is dolgozik párhuzamosan? Az ilyen megosztottságnak ritkán születik kiemelkedő eredménye. De ha “”csak”” besegítenek egy másik stúdiónak akkor egy szót se szóltam.”

  • Hatalmas stúdió, nem lenne túl meglepő. Egyébként megosztottságból született az Uncharted 3 és a 4, valamint a The Last of Us. Mindhárom említett játékot kiemelkedőnek mondanám.

   • Az Uncharted 3 semmiképpen, a többi kétségtelenül kiemelkedő. Az általad felsoroltak Naughty Dog játékok, ők nagyobb stúdió mint a Santa Monica, szerintem. Az Order kapcsán láttam nem egy fejlesztői videót ahol a csapatot és a székhelyüket mutatták és abszolút nem tűntek nagynak, létszámilag semmiképp. Ebből indultam ki mivel a GoW 4 nem kis falat, de ha teljesen alaptalan az aggodalmam annak én örülök a legjobban.

    • Az Uncharted 3 relatív, de összességében nem középszerű alkotásként tartja számon az utókor 😀 Santa Monica 220 fős stúdió.

 6. Én már csak a Media Molecula-ban bízok, hogy a Dreams-szel valamit kiokoskodott VR-ra, és azért késik.