Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – a fizetős PSN szolgáltatások

Egy belső munkatárs korábbi óvatlan kijelentése, miszerint a Sony fizetőssé kívánja tenni a PSN szolgáltatásait, hirtelen nagy vihart kavart netszerte – pár héttel ezelőtt. Maga Kaz Hirai tett utána gyors sajtóközleményt, melyben leszögezte: szó sincs az online játék megadóztatásáról, ez továbbra is ingyenes marad a PlayStation tulajdonosoknak.Ugyanebben a hírben szó volt viszont arról, hogy az ezt igénylő felhasználóknak bevezetnek egy bizonyos “prémium” szolgáltatásokkal járó szisztémát – de arról, hogy mik lesznek a pénzért vásárolható extra lehetőségek, még csak pletykaszinten sem beszélt senki. Egészen mostanáig…Nyilvánosságra került egy [U]állítólagos[/U] Sony-s “Ez hogy tetszene?” típusú kérdőív, melyen a PSN lehetséges prémium opcióiról kérdezősködik az anyacég. A dolog egyelőre láthatóan csak tervstádiumban van, és konkrétumok nélküli tapogatózás, kvázi piacfelmérés folyik. A kérdőiv valódiságát a Sony még nem erősítette meg!- Az éves díj 69.99 USD (kb. 13500Ft), havidíj 9.99 USD- Egy órás “trial” próbalehetőség minden megjelent PS3 játékhoz- PSone klasszikusok korlátlan letöltése- Korlátlan cross-game chat (alapfelhasználóknak időkorláttal)- “Cloud Storage Space” tárolási lehetőség: a Sony szerverére tölthetsz a gépedről bizonyos helyfoglaló, vagy (pl. letörléstől, elvesztéstől) védeni kívánt adatokat- Tokenek: extra PSN-es cuccokra beváltható virtuális pénz- Netflix (mozik, DVD-k, Blu-ray online) stream a (jelenleg) kötelező diszk nélkül- Hulu (filmek, videók, sorozatok online) felhasználói elérés- PSP/PS3 Minis korlátlan letöltése- Exkluzív PS3 demók elérése és ezek megosztási lehetősége (barátokkal)- Exkluzív letölthető PS3 játéktartalmak- Saját online zene-TV csatorna- Online zenehallgatás adatbankkal- Prémium képernyőtémák- Bétateszt lehetősége még készülő játékokhozA felvetett opciók között vannak igazán szimpatikusak is, melyek mindenképpen túlmutatnak a jelenlegi – ingyenes – lehetőségeken. Kérdés az, ezekből mi valósulhat meg a jövőben?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. annak idején ezér is inkább ps3-at vettem xbox helyett, mer ingyenes az online playhadd ne csalódjak má most az egyszer a japcsikban(gyorsan mindent ami engyenes le kell tölteni a store-ról, és valahova menteni, mer ki tudja ami tegnap még ingyenes volt, az holnap már 9.99 dollár XD)

 2. szerintem ez így elfogadható lenne az éves díj is és a szolgáltatások is és az a korlátlan psone game letöltés nagyon jól hangzik 🙂

 3. nem nagyon hatmeg amiket felkinál,ingyé legyen az online játék a többbit lexarom…..legjobb: prémium képernyötémák ,na ez az 1érdekelne,de ezekböl is a mozgotéma,mikor jött ki?szeptember,azota keményen összedobtak 6db témát,grat hozzá,pedig nekem annyi ötletem van h mijen kéne,nem hiszem el náluk nincs ötlet,na meg akkor minek adták ki,ha nemis foglalkoznak

 4. kb. 13500Ft nem is olyan vészes ahhoz képest amiket kínál!

 5. Nem rossz dolgok ezek.

 6. És gyanítom ez Mo-on nem lesz elérhető.

 7. végiggondolva ezeket, azért ebben nagy fantázia vangyakorlatilag minden létező netes tevékenységet felsoroltak, bár van egy olyan érzésem, hogy némelyiket csak a jópofaság érdekében dobtak be, na meg a Sony munkatempóját ismerve…valamikor lesz ebből valami 2015 tájékán

 8. “a felsorolt dolgok között vannak érdekesek, pl ez: “”- Bétateszt lehetősége még készülő játékokhoz””egy dologért ne kérjenek pénzt, az online játékért, ennyi a lényegakkor se ha a világ legnagyobb szerverparkját kell üzemeltetni érte, pofátlanságez nagyon tetszik: “”- Egy órás “”trial”” próbalehetőség minden megjelent PS3 játékhoz”””

 9. Hogy pontosan mi lessz ezekből!!! Szerintem jővő nyáron beigazolódik hamarabb nem hiném!

 10. Ha valóban benne lenne az árban a PS1-es klasszikusok korlátlan letöltése, az tuti, hogy előfizetnék. 🙂

 11. ilyen béke párti gondokodás móddal nem gondolatofd komolyan az aláírásod. Amúgy én azért jegyeztem meg hogy ez probléma lehet hogy USd-ben van kiirva és 13 500 ezer helyett 19 339 jelenglegi helyzet szerint …most mond ha szerinted nem jön ki 20 ra az éves előfizetés ….

  • Hova szeretnéd befizetni azt a 20ezer forintot évente? Nincs Magyar store, és Idén Szeptemberig, a társaság 99%-a az Amerikai Store-t használta. Akinek szüksége van erre, az megtalálja ez után is.Az aláírásom a Destroy all Humans mottója. Poén, semmi több.

   • mi az hogy hova szeretném? Ha valaki pl PSN carddal venné meg , az angoljához. Ő nem volt figyelmes és pórul jár. És most mondhatod hogy ilyen ember nincs, de figyeld meg ha így lessz lessz olyan ember aki nem USa-n veszi.

   • Magyar Live sincs, mégis megy a feltöltős előfizetés. Ha fizetsz, nem nézik az IP-t. 🙂

    • Igy igaz. Emellett kártya típusát azt figyelik.Viza kártya megfelel az USA Store-ra, és ez az elterjedtebb.Ha elöfizetünk a gépünk egyik accountjával, akkor vajon a Magyar account is használhatja a chat-et? Nem tartom kizártnak, hogy a semmiröl beszélgetünk, hiszen Magyar accountal kizárólag játszani, és updatelni lehet. Letölthetö játékok, dlc-k, nem nekünk szólnak.

 12. Ez jol hangzik, bar engem nem mozgat.

 13. Ezekből van pár nagyon jó amikért egymagában fizetnék 😛

 14. A trécselésért pénzt kérni pofátlanság. A többi viszont nagyon is rendbe van.

  • Miért? Van olyan hülye aki órákig pofázik valakivel a chatképernyőn? 😀 Azt megtehetik online játszadozás közben is.

 15. eeeezzzzzz kkkkeeeeeellllllllllllllakármennyit fizetnék érte

 16. Ez mind szép és jó csak fizetős.

 17. Igen azt vágom hogy maga ez mi de az hogy ez korlátozva van mármint az ideje a beszélgetésnek?

 18. Engem megvennének ezzel.

 19. Nekem tetszenek az opciók valszeg vevő lennék rá

 20. Kicsit kuporgatok, gyűjtögetek és lehet beruházok majd erre a még csak tervstádiumban leledző dologra. Maximum tényleg leszokok a dohányzásról…megint.

 21. nem rossz dolgok. de ezek valószínüleg még karcsusodni fognak. én fizetnék érte.

 22. de dollárban annyi… euróban kitudja mennyi … meg fontban …. és egyáltalán magyar accon működik-e a premium. …soook sok kérdés áll még nyitva 😀

  • Amit te mondasz, az a kézzelfogható dolgokra vonatkozik. Az online tartalmaknál nem szoktak 1 az 1ben váltani a dollárt euróra. Menj fel a különböző storeok-ra, és meglátod. Vagy nézd meg a legutóbbi storeos hírnél milyen árak szerepelnek régiónként!http://playstationcommunity.hu/note/2700

   • euro / fontot váltanak de dollár/eurot nem ha alaposan megnézed …pont a linken amit mutattál.Megjelenés: december 22.Ár: £4.79 / €5.99 / US $5.99 látod? euro – dollár egyenlő

    • Akkor egy kérdés ezzel el is dölt. Az Angol és az USA store-ról szoktam vásárolni, ezért aztán benéztem. A lényeg az, hogy ez alapján lehet számolni szerintem, és akkor sem jön ki 20ezer forintra az éves (nem kötelezö) elöfizetés.Miért van ez a hihetetlen kétségbe esés, egy állítólagos kérdöív miatt? Nekem ez a fura. Jön egy pletyka, esetleges bónusz lehetöségekröl, és a társaság fele máris vicsorogva az öklét rázza.

 23. engem most lehet megköveztek, de nekem tetszik ez az egész dolog 13500Ft-ért xD

 24. cross game chat az az hogy más-más játékkal játszotok, és közben mégis megbezsélitek a hétvégi bebaszást?

 25. Na nem rossz ez tettszik csak ez a cross game chat alapfelhasználóknak időkorláttal ez mi mert nekem még nincs headsetem és nem tudom aki megmondaná nekem annak előre is köszi szóval nekem tettszik ez a premium dolog!

 26. Hát én sem valószínű, hogy használnám…PS1-es klasszikok nem rosszak, de ha játszom akkor nem régi gamekkel fogok…

 27. megint azok fognak szívni, akiknek a hazájukban nincs store, ugyanis ez a tokenes meg mindenféle új rendszer biztos, hogy alapjaiban meg fogja változtatni az emberek hozzáállását, és sokkal kevesebben fognak használni egynél több accountot. Gondolo itt arra, ha pl 2 tesó otthonról PSNezik, minek külön tokenezni? Ergo az egyik account fölös.

 28. nem rossz 😀

 29. amúgy ami 70 USD az valószínű hogy európában 70 Euro … :S

  • jahh ami egy rosszabb pillanatban már 20 ropi felett van : ) gyorsan inflálódunk : )

   • jaja úgyis msot is romlik a forint …multkor 298 volt egy font most már 312

    • én eddig 311 ért váltottam legjobban eurot -> forintra , igaz az vmikor az év elején volt . De most is gyengül a forint . 1 hete 265 ért most 276 ért váltottam. Be akarják hozni a szomszédok pénzét és rontják a pénzt : ) de tényleg. Mert minden hülye tótnak megéri átjönni ilyen váltásnál.

 30. A lényeg az, hogy a jelenlegi szolgáltatásokat ne tegyék fizetőssé, az hogy milyen prémium szolgáltatások csinálnak ezenfelül nem izgat túlzottan, de biztos találnak rá előfizetőket mert elég jól hangzik ez a sok dolog így egyben 🙂

 31. Ha így be vagytok rezelve, kérdezzétek meg Kevin Buttlert a pletykaellenörző részleg vezetőjét, ingyenes marad e a PSN!http://playstationcommunity.hu/note/1979

 32. Húú, már megijedtem. Az összes dolgot leszarom és perkáljon akit érdekelnek ezek:)De, ha a multit 1szer mégis fizetőssé tennék azt is hagyom a francba és legalább lesz ismét időm kipörgetni a multi nélküli gémeket.

 33. cross-game chat ingyenes legyen sztm…ezért fizetni ? egyben aki nem fizet érte az mennyit beszélhet majd , max 10p…. ez inkább legyen ingyenes

 34. “PSone klasszikusok korlátlan letöltése – azért fizessek hogy azt amit már megvásároltam “”örökké”” az enyém lehessen ? WTF ? szerintem előbb vagy utóbb minden fizetős lesz a PSN-en, csak lasssan adagolják.”

  • Nem, nem azokért kell fizetni … azokért kell amiket még nem vettél meg … lolÉn pl. egyelőre csak 2 darab PS1-es játékot vettem Store-ról … nekem lazán megérné 10 dollárért leszedni a klasszikokat …

   • egyelöre meg van szabva hogy hányszor töltheted le a megvásárolt tartalmakat, ez az új szolgáltatás ezt tenné korlátlanná.

 35. Na ezert en fizetnek evi 70$-t 🙂

 36. Csábító, de túl drága.

 37. ha ez mind benne lenne, nem is lenne olyan rossz!

 38. Nem rossz így kezdetnek…

 39. Ez igen,nem semmi!! jò dolgog ezek.szerintem megéri a lovét.Lebontva havi 1000-1200kb teljesen jó

 40. Sok jó dolog lenne ebben a fizetős részben, de inkább kihagynám

 41. Ha a felsorolt dolgok elérhetők lennének a Premium szolgáltatás mellet akkor szó nélkül fizetnék érte.Nem hinném, hogy az éves kb 14e ft olyan megterhelő lenne bárkinek is.

 42. Azért van PS3-mam, mert PS3-as game-ekkel akarok játszani. Ami érdekelt, azt végignyomtam a saját idejében. Nem adok ki érte megint lótyit.

 43. ha ez így megvalósulna, vagy csak egy része, komolyan elgondolkodnék h befizetek rá 🙂

 44. cross-ga-chat miatt elö kell fizetni

 45. nee legyen fizetős.Aztán ha beszarik a géped és elküldöd javíttatni kidobtál egy csomó pénzt.

 46. Azt hiszem hogy ilyen áron ilyen tartalmakkal simán befizetném egy évre.Én zöld utat adok neki.

 47. de nagyon könnyen dobálóztok azzal, hogy kidobjátok a PS3-at…megnézném én azt.

 48. 😀 nem rossz. Én lennék Prenium tag..

 49. “egy hónapra érdemes befizni. nagy sávszél, lekapni egy csomó PS1 játékot ami kell azt csövi :DAmúgy valaki irta h a sony nem olyan hülye. A Sony sztem van olyan hülye. lásd PSP go. PSP Go-ban is a saját szabványukat hagyták ki. Az UMD-t . Azt mondját senki nem használta. Persze. Az nem is aki törtön játszott de vagytok sokan akik eredetivel és nem tudjátok lecserélni a konzolt mert az UMD “”kötelez””.”

  • Te tenyleg azt hiszed,hogy az UMD azert hianyzik a Go-bol,mert nem vettek az UMD-t?Azert hianyzik,mert jovore a Sony is beinditja a sajat CloudComp szolgaltatasat,es az UMD kb ki is hal vele a vilag sok reszen,meg a DVD,BD is szepen lassan.Helyukre jonnek majd a flash memoria es HD kombinaciok olcson.A Go az jovoallo,elsokent a jatekkonzolok kozott.

 50. Én nem igazán díjaznám ha fizetős lenne. És nem lennék Premium felhasználó sem szerintem,

 51. “””PSone klasszikusok korlátlan letöltése””Ha ez igaz, tuti megveszem!Gondoljatok bele egy ps1 játék kb 1-2ezer, namost már simán megéri ez az extra”

  • ps3on ps1 game-eket tolni?húha.Ha van időm játszani akkor a mostani generáció játékaival teszem.PS1es korszakom volt,szép volt,jó volt,VÉGE.

 52. Tudjak ingyenesen multizni és ugyanúgy használni a Store-t, mint eddig.Mondjuk a trialozás, PSOne klasszikusok, tárolási lehetőség nagyon jól hangzik, a többit nem igazán használnám.

 53. Jól hangzik, de ha be is vezetik akkor is az ingyenesnél maradok. Nagyon egyik dolog sem mozgat meg.

 54. Gondolom így a Hulu-n ingyenesek lennének a dolgok, PSone játékok, béta tesztek, demok, mind nagyon jo dologok, viszont nem hiszem, hogy túl sokan fizetnének ezekért, azért ez a $70 nem kevés.

 55. Ha nem lessz ingyenes a multi akkor lehet by-by PS3 üdv warezBox.

 56. Ez király lenne, simán megér havi ezer forintot.

 57. Nekem személyesen tetszik az ötlet, igy el tudja mindenki magának dönteni h kell e a premium vagy nem, de az online móka meg ingyenes marad. (meg nem is olyan drága)

  • Ha ingyenes marad… várd ki a végét.

   • Szerintem ingyenes fog maradni. Sokan ezér is veszik a PS-t mert ingyenes és nem kell havonta fizetni érte. A Sony meg csak nem olyan hülye, h ezt, ami az 1ik legjobb érv a PS3 mellett eldobják maguktól.

    • “””Korlátlan cross-game chat (alapfelhasználóknak időkorláttal)”” – nekem már itt sántít a dolog. Ezt az egész a pénzről szól, mennyit tudnak kihúzni az emberek zsebéből. De nektek / neked legyen igazad. 🙂 De én pesszimista vagyok ilyen téren.”

     • Most komolyan, minek hergeled itt a népet? Oda van írva, hogy az alap szolgáltatások maradnak ingyen. Sápitozol itt mintha jönne lenne a világvége.Különben is, amerikában tuti beperelnék a sony-t egy ilyen húzásért (fizetős net), mert valószínüleg szerezdést szegnének vele és akkor a reklámaik többsége is hazugságot tartalmaznának. Szóval korai még az érvágás.

     • Ki hergeli? Nem írhatom le a véleményem? Bólogatnom kellene, beállni a sorba?

     • “Nem, de vagy 5-ször írtad le ugyan azt a parádat, sőt wutang17 57-es hsz-ra is egy ilyen pesszimista Nosztredámuszként reagáltál. Nem kell fölöslegesen idegelni az embereket, így is túl sokan képzelik bele saját félelmeiket ebbe a hírbe.Kb. olyan voltál mint azok a mukik akik nyakukba akasztott palánkal ordítják, hogy ,,Itt a világvége!”””

     • Még jó hogy a pénzröl szól. Te sem a munka szeretete miatt jársz el dolgozni. Ha fizetössé szeretnék tenni az online játékot, akkor nem kéne ilyen extra opcionális dolgokkal kérdöivezni.

     • Az oké hogy egyes fö funkciókat amiket a PS3 userek NAGYON várnak fizetössé teszik (félig meddig), igy tudnak 1 kicsit a vesztességböl lefaragni. Nem tudom hogy itt olvastam -e vagy nem, de még mindig vesztességet hoz a PS (minden eladott egységnél -40 dodo). Bár ezt nemtudom hogy hogy akarják megcsinálni a c.g.c-el, hogy aki nem premium user az heti 20 órát dumcsizhat vagy ….?

    • Választható lesz.

 58. Ez azt elentené hogy egy csomó game ingyen lenne évi ~15k -ért.

 59. hú kezdtem megijedni h a PSN fizetős lesz mint az Xbox Live……de hála Istennek nem….viszont ezek a prémium szolgáltatások nem is hangzanak rosszul,bár kicsit drágák.

 60. Nem is lenne olyan rossz ez a 13500ft-ért korlátlan ps classic letöltögetés, csak az elmult hónapban többet költöttem rájuk:)

 61. Engem 2 dolog érdekel:1. Hogy be tudjak jelentkezni a profilomba.2. Hogy az összes játék multija ingyenes legyen.Ez az egész prémiumosdi, nem győzött meg.

 62. Psone játékok és a trial lehetőség eléggé vonzóak. Egy évre nem valószínű, hogy előfizetnék, inkább időközönként 1-1 hónapra, attól függ, hogy mi érdekelne. Mondjuk a CSS miatt meg valószínű kellene az 1 év. Vagy a feltöltött tartalom elérhető akkor is ha éppen nincs érvényes előfizetésem, csak feltölteni nem lehet? (ez nem hiszem, hogy így lenne)

 63. fizetős korlátlan cross-game chat? nanee!a többi szerintem okés.

 64. Összes PS1 játék, összes Minis, 1 óra trial játék minden megjelenő játékból … omg! Ezek qrva jók …

  • igen.. megéri akinek fussa rá, a többieknek meg marad az eddigi (a konkurenciánál nagyobb szolgáltatás)nincs ezzel semmi bajhajrá!

 65. Ha a fejlesztők a pénzért cserébe ráveszik magukat, hogy minden egyes játékhoz legyen demo, kulcsot kapsz minden bétához, akkor ez simán megéri.Nem tudom, mennyire sikerült fényt csinálnom a fejekben, de ez egyelőre NEM HIVATALOS, csak PLETYKA, csak TERV, és a jelenlegi szolgáltatásokat NEM ÉRINTI.

  • Engem pont ez zavar, hogy TERV. Már javában folynak a munkálatok, csak nem akarnak botrányt. Nagyon kíváncsi leszek mi sül ki ebből, főleg akkor ha a magyar accountot kizárják az egész mókából…

 66. Ha ez mind-mind benne lenne gyk egy PS3 játék árában, akkor ez elég baráti! 🙂

 67. A felsorolt csomagot, szolgáltatásokat simán megvenném ennyiért!!!

 68. Nem kell.Nem az ár miatt, hanem mondjuk azért, mert a netflix és a hulu amennyire tudom csak az usában műxik, a PSOne classicsból már majdnem mindent megvettem ami kell. Más lenne, ha annyi játék lenne az usa, angol store-on is, mint a japánon.Az egy órás trial pedig mi?Le lehet majd húzni minden új játékot a netről? Az nem 1GB/letöltés.

 69. Ennyit nekem sem érne meg ez az egész :)Inkább törés 😀

  • Te miről beszélsz?Mit akarsz ezen törni?Menj fel szépen storera és nézd meg mennyibe kerülnek mondjuk a PSone-s játékok, számolgass picit és gyere vissza. Ha csak az előfizetés alatt érvényes a dolog, akkor is 1 év alatt minden PSone-s játékot végig lehet tolni amit az ember szeretne és fenn van storen.

 70. Ez szerintem kurva jo!!!!!!!!!!

 71. Ha legalabb annyit adnak,ami itt fel van sorolva,siman megeri majd.Gyanitom be fogok ra nevezni.

 72. Mellékesen… mindenki sír, hogy nincs zseton… pedig ott hever a konzol (esetleg konzolok), a hdtv, a net, van mit enni… hmm…

 73. Kíváncsi vagyok milyen filmeket lehet elérni majd, mert az évews díjért szerintem megérné az a Netflix is. Persze másnak másért fogja megérni.Támogatom ezt a premium dolgot. Ha letisztázódtak a dolgok, akkor eldöntöm fizetek-e.

 74. Ha ide is jó lesznek a kódos cuccok akkor kibírható, akárcsak a Xboxon. Én úgy vagyok vele, ami megéri, azért szívesen fizetek!Ez pedig egál szolgáltatásnak tűnik, akárcsak a Live. Szerintem a Nintendo is hamarosan át fog térni erre. Sok felhasználó, megszokta, ha kell fizet érte… Ennyi. Szvsz…

 75. Nekem is megakadt a szemem a cross-game chaten. Ennek nem örülnék és tényleg meg sem kaptuk és már korlátozzák, ez vicces.

 76. Nem. Vannak jó dolgok ez igaz a felsoroltak között, de azokat meg megveszem ha éppen megkívánom. Egyik felsorolt sem létszükséglet, hogy ezért előfizessek.

  • Egyetértek! Meg nem merték odaírni hogy az online játék is fizetős lesz. Mert az az opció a legfontosabb, és ezt tudják is. Csak azzal tudnak igazán pénzt kiszedni emberekből… Pedig van egy olyan érzésem hogy fizetős lesz. 🙁

 77. Nekem nagyon tetszik, szimpatikus az egész. Az ára is elfogadható. Viszont magyar store hiányában a listában szereplő tételek közül többet is (Netflix, saját online zene-Tv csatorna) elfelejthetünk.

 78. Így már nem hangzik rosszul, a kérdés csak a mennyiség, meg hogy hogyan működne a dolog. Magyarokat kizárnák megint? Mert ezen se csodálkoznék.Nekem megfelel a mostani. Ha az ingyenes része így maradna ahogy most van, kellene a fenének az extra. Ha viszont nem akkor a kényszer nagy úr és lehet befizetnék én is, viszont nincs hozzá kedvem. Ahogy lentebb írják nincs rá keret.

 79. Köszi Sony, de én nem leszek előfizető! Nincs rá keret!

 80. szerintem ez tök frankó. simán megéri. + 1 évre nem is olyan sok.ha azt nézzük egy játék ára.

 81. Ha ez ilyen lesz tényleg, akkor nálam tuti előfizetés lesz éves szinten!

 82. Hát kissé sok az az évi 14 ropi, de egyébként sem olyan megragadó a kínálat.A korlátlan cross-game chat meg kötelezően ingyenes kell, hogy legyen!

 83. Hirai bejelentése óta szinte biztos vagyok benne ha meghvalósítható a xgc akkor az a prémium szolgáltatások közé fog kerülni.

 84. Nekem ezzel csak egy fentartásom van. Vajon az elöfizetés accountonként számít? Ha igen, akkor a Magyar accountal korlátozott chat lesz csak elérhetö, hiszen nincs hova befizetni a bónusz szolgáltatások díját.

 85. Köszi nem, de jól hangzik a psone os rész…

 86. A korlátlan PSone és mini letöltések, valamint az egyórás trial MINDEN (?) játékhoz elég jónak tűnik. Utóbbi mondjuk nagyon merész, én speciel el sem tudom képzelni, hogyan valósulhat meg. Előbbi meg azért bajos, mert teszem azt előfizetek egy hónapra, és azalatt letöltöm az összes létező PSone játékot tíz dolcsiért? Ha tényleg lenne ilyesmi, valószínűleg úgy lenne megoldva, hogy az előfizetés időtartama alatt használhatók csak a játékok. Úgy meg máris nem hangzik olyan jól.Persze tudom, mindez csak pletyka, de mindenképp érdekes. Várom a fejleményeket.

 87. Ha minden ami most van marad a régiben akkor teljesen mindegy, hogy lesz ez a plusz vagy nem, akinek nem kell nem fizet elő, játszik tovább. Talán a PSone classicokért lenne jó, de 13500Fton már 2 PS3as játékot lehet venni. Felőlem csinálják, engem nem fog zavarni, ameddig játszhatok, ingyen.

 88. Nem ért meglepetésként, ez várható volt.

 89. Maradok a mostani felállásnál,egyébként nem rossz az ötletük

 90. PSone, Netflix, demok ókés, de nem ennyi pénzért. cross-game chat még nincs is de már is korlátoznák ez azért kicsit vicces.

 91. Szimpatikus a lista, csak egyelőre nem tudom, kihasználnám-e.Persze a PSone játékok miatt megérné, de nemtom. Lehet egyenkénti vásárlással jobban kijönnék, úgyse tudok mindennel játszani egyszerre.

 92. Érdekes lehetőségek.

 93. már mindenből pénct akarnak kisajtolni

 94. kapják be…fizetni..akkor dobom az egész ps-t a fenébe csak elbasszák az egészet,szerintem most ahogy van így jó..de mindent csak elkúrnak,fizess hónaponta,ott meg a prémium képernyok azé is fuzess,nyomják fol a seggukbe.de még meglátjuk mi lessz.tobbi dolog jó de hogy fizetni az egész psn ért az má túlzás.

  • “Ne legyél már hülye! Olvasd el figyelmesen. A multiplayer és minden amit most kapsz továbbra is ingyenes marad, szóval felesleges itt fröcsögnöd! Egy kis plusz pénzért (mert ez az, ha azt vesszük, hogy a boxosok ugyanennyit fizetnek azért, hogy játszhassanak, amit mi ugye ingyen teszünk) csomó dolgot kap az ember. A psn így simán a live fölé kerekedik (hisz ott fizetni kell a “”minis””-ekért). Korlátlan minis és psone gámek és még csomó finomság. Jóféle nagyon.”

  • Ugye tisztában vagy vele, hogy amit eddig ingyen igénybevettél az a jövöben is ingyes lesz a tervek szerint?

  • no mind1 még meglátjuk mi lesz belöle,elgondolkodtam rajta még 1x nem lesz rossz dolog.

 95. Vannak nagyon jò opciòk,de ez a 13ezer nagyon sok,legalàbbis az èn pènztàrcàmnak,ìgy is èvi 5-6 gamet birok venni 🙁

 96. Én tuti nem fizetnék elő, mivel nincs ZS, de a 3. opcióért már megérné 🙂

 97. “Tehát itt is az lesz, mint boxnál… -_-“””

 98. – Korlátlan cross-game chat (alapfelhasználóknak időkorláttal)Ez nekem nagyon nem tetszik! Nehogy már korlátozva legyen annak aki nem fizet. Pláne, hogy már elég régóta várjuk ezt…

  • Ezen nekem is megakadt a szemem…A többi valóban jó kis szolgáltatás, és az ár is korrekt, igaz én soha nem fogom használni.

 99. Így elsőre én ezt a tartalmat ennyi pénzért kevésnek tartom. Persze ma már semmi sincs ingyen, de ez nekem akkor is sok. Főleg, hogy ezeknek a felét én nem is használnám, vagy nem is tudnám használni.Szerintem ez minket különösen negatívan érintene.

 100. Nem is rosszak ezek a lehetőségek 13500 Ft-ért.Sokan élnének a lehetőséggel és előfizetnének köztük én is. Ja és ezerszer többet ér mint a konkurens konzol fizetős tartalma. Tanulhatnának a Sonytól.

  • Nagyjából az is ennyibe kerül.

   • Csak ott az ért fizetsz, hogy online játszhass. Itt meg az ingyen van.

    • Ott meg van crosstalk már a kezdetek óta.Szerintem aki megvett egy ps3-at és hozzá egy hdtévét, annak nem jelent gondot évente egy játék árát kiperkálnia azért, hogy egy valóban színvonalas online szolgáltatást kaphasson.

     • ennyi.Akinek meg nincs ra keret,az a mostani szolgaltatasokkal is ellesz.Semmi olyat nem akarnak fizetosse tenni,ami most is ingyenes,de az elkovetkezo extrakat mar nem adjak puszira.Az igazi kerdes az itt,hogy egy Magyar pl mennyit tud majd profitalni az extrakbol.

 101. A lehetőségek tetszenek, más kérdés ez megér nekünk 13 ezret?!??!