Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – 2012-ben jön a Resident Evil 6

Állítólag a múlt hónapban megtartott San Diego Comic-Con-on már mutogatták zárt ajtók mögött azt a [B]Resident Evil 6[/B]-ot, mely az Official PlayStation Magazine UK szerint 2012-ben érkezik a boltokba. A Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló R6-ról Masachika Kawata capcomos fejlesztő azt nyilatkozta, hogy a felhasznált játékelemek “minden szinten újragondolásra kerültek”, ugyanakkor “nem felejtették el a sorozat gyökereit sem”.Kíváncsi vagyok, az utolsó mondatban lapuló méretes ellentmondásból mi sül majd ki?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””nem felejtették el a sorozat gyökereit sem””Ebből megint csak az lesz hogy majd valami régi szereplő felbukkan egy chapter erejéig meg bejön valami régi emlékkép a régi részekből!”

 2. Én az 5-öt is 6x vittem végig. A hatodikkal sem lesz ez másképp.

 3. 😀 szerintem az 5 öt is vedd meg rewen

 4. nekem kell akármilyen lesz

 5. sztem mindenki orulne egy re1,2 vagy 3 remakenek, de inkabb lepjenek meg akkora ujdonsagokkal mint anno az 1 vagy a 2 volt.szep alom igaz? :)mikor lesznek megint olyan game-ek? nagyon ugy tunik, hogy soha.

 6. “Nyomokban az 5. rész is tartalmazott ilyen “”sorozat gyökereket””, mint a zöld növény, a kés meg… több nem jut eszembe.”

 7. Remélem a DS sikerein felbuzdulva nem fogják a sorozatot az űrbe tenni. Na és persze egy új főszereplő sem ártana már.

 8. Szörnyü a tény, de be kell ismernem:Amire ráirják, hogy resident evil, azt én megveszem.

 9. Csak jöjjön és legyen élvezetes 🙂

 10. De nem érdekel már ez a sorozat… már rég elcseszték.

 11. Már csak én nem veszem be az ehhez hasonló szövegeket?

 12. XDDD

 13. Remakeljek ujra az elso 3 reszt, aztan 10-15 ev mulva ujra remakeljek oket, es utana majd meg egyszer, es majd meg parszor…jatszunk ugyanazokkal a jatekokkal orokkon orokke, uj szinesebb jobb grafikaval. Mostantol csak Resi1-2-3 legyen juuuujjj…meg az oriasi masodik resz, tudod a kettes az….igen a 2.! Remake!!! Neked megvan….niiiincs? Ne legyen mar uj resze semminek,regi jatekokat akarunk amig csak elunk!!!!

 14. Kiváncsian várom!

 15. Ezt már nem veszem meg olyan hamar megjelenés után mint az elődjét.

 16. Reméljük ez az ,,újragondolás,, nem a DMC féle vonalat takarja.Mert akkor aztán nem kell értetlenül vakargatniuk fejüket, hogy már megint miért csökkent dollármilliókal a bevétel oldal. Ugye capcom?

 17. Hál istennek, még gondolnak a régiekre. Szeretnék egy olyan RE-t ami annyira játszható, és legalább annyira leköt mint egy resident evil 3, vagy 2, esetleg 1. Az 5 el sincs baj, csak más irányba ment el mint amit sejtett régi stuff (szerintem).

 18. én személy szerint örülnék ha inkább 1 outbrake-t csinálnának vagy a ps2-t hd-sítanák.

 19. Ej, hát ez az utolsó mondat semmi jóval nem kecsegtet már megint, :SInkább nem reménykedem és akkor talán kellemesen csalódhatok a végén 😀

 20. Várjuk szeretettel,de aztán sikerüljön……..

 21. Egy Resident Evil 2 HD-nak jobban örülnék.

  • Martin kedvenc szavával élve, INKÁBB egy RE 2 Remake kellene. Aztán szépen áthoznák a 0. és az 1. rész, és a három részből kiadnának egy collection-t:) Csak sajnos erre nincs eszük, inkább összedobnak 4 új karaktert meg két pályát a Street Fighter-be és kiadják negyedszer is.

 22. Resi jöhet akármikkor:)

 23. majd jó lesz ez 2013-ban gold edition-nek is…………..

 24. A Resi1 előtti időszak, 1900-as évek eleje.Az durva lenne.

 25. Remélem nem lesz emós a főszereplő (nem mintha az izompista jobb lenne)

 26. Pont tegnap nosztalgiáztam és vittem végig a 3ik részt.Még mindig letud kötni.Soha nem lesz olyan már egy új resident sem.

 27. Vissz a gyökerekhez? Akkor egy vadiúj zombizsúfolt városkában fogunk lövöldözni? Ehh…ilyenekből van annyi mint a szemét D: Remélem inkább valami egzotikus/titokzatos helyszínt választanak, változatos pályákkal! Kicsit több horror bele némi kalandal fűszerezve és kész is az új resi! Delicious!

 28. Jöjjön csak! Várjuk! 🙂

 29. A Resident Evil 6 most lehetne az Outbreak 3 és akkor szerintem mindenki megkapná azt amit akart : klasszikus játékmenet, multiplayer, változatosság stb. Most itt a lehetőség, az online adott, a psn tárt karokkal várja, csak a Capcom-nál malmoznak, persze ha lenne miből….

 30. Nekem sajnos a PS1-es részek kimaradtak. A 4. nagyon tetszett, az 5. érezhetően gyengébb volt elődjénél, de még az is el tudott szórakoztatni. Ha a 4-re még rátesznek egy lapáttal és tudnak újat mutatni, akkor jó is kisülhet a dologból.

 31. 4. a legjobb.Egy olyat kérünk.

 32. Csak azt mondom, amit mindig: Dead Space az új resi.

  • …ami meg játékmenetét tekintve a resi 4-et másolta, lásd célzás és többiek. De tény, hogy a DS nagyobb horrorjáték volt, mint a RE4 és 5 együttvéve.(úgy értem ijesztőbb és félelmetesebb volt, nem a minőségre gondolok)

 33. a négyes tökéletes megreformálása volt a sorozatnak, tehát az újragondolás egyszer már jól sült el. Az ötös valóban egy puszta akciójáték volt, ami mellőzte a kaland és logikai elemeket, de ez ugye azért volt, mert az 5-öst coop játéknak tervezték, és utóbbiak lassították volna a pergős osztott játékot. Én valami olyat szeretnék, mint a RE5 gold-ban a Jill-es mellékszál (Lost in Nightmares?), az jó volt, mindenki szerette, jöhetne. Úgy a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad (vagy mi).

 34. Én egy továbbgondolt Resident Evil 5 -re tippelek, a Lost in Nightmares-ben nagyon bevált az ajtós trükk amivel külső nézetbe lehetett váltani, valamint a versus mód akár hetekre-hónapokra is le tudott kötni, akár coopban hentelni a zombikat vagy team ill. szóló PvP -ben megmérettetni egymást.

 35. Adják vissza a zombikat meg a normális single módot, addig itt nem lesz semmilyen Resident Evil.

 36. Kíváncsian várjuk…

 37. Ez a játék akkor érdekelne ha tps helyet fps lenne . De erre sajnos kicsi az esély.

 38. Ideje lesz valamivel előrukkolniuk mert a harmadik rész után már csak mély zuhanást produkáltak!

 39. Úgy, hogy az újragondoljuk a játékelemek alatt az előző részekre gondol, a sorozat gyökerei alatt meg az első kettőre, gondolom.

  • Ha jól értelmeztem pont a szarrá fikázott, ostoba shooter előző részhez képest akarják újragondolni… de lehet félreértettem.

 40. “Tuti az eksön lesz benne több -pedig HORROR-t és egy “”kis”” gondolkodást akarunk . Nem “”Gears of Evil”” -t . Azért kiváncsian várom .”

 41. Ne gondoljanak újra semmit, csináljanak egy olyan gamet mint amit a 3ds tulajok kapnak.Kicsit kezd a tököm tele lenni, hogy a régi néven valamilyen teljesen új dolgot csinálnak a kiadók. Nincs kedvük új nevet kitalálni?

 42. én nagyon várom már hogy milyen lesz

 43. Nem igazán látok ellentmondást a kijelentésben. Gondolom egy zombis-szörnyes game lesz, aminek új / újszerű lesz az alapja – már a játékmenetet illetően.