Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – 2010-ben jöhet az első PS3-as Bungie játék

Elég régen, 2008 októberében beszéltünk itt a PSC-n arról, hogy a Microsoftról levált Bungie – a Halo sorozat fejlesztője – [A http://playstationcommunity.hu/note/119]merre mozdul el a jövőben[/A]. Azóta ez a téma téli álmát aludta… egészen mostanáig.A szokásostól merőben eltérő stílusú HipHopGamerShow hebrencs műsorvezetője – aki valamilyen misztikus oknál fogva gyakran jut olyan gaming információk birtokába, amik még nem kerültek bejelentésre – szellőztette meg a [U]spekulációt[/U], miszerint a Bungie első Playstation 3-as játéka 2010-ben debütálhat. A program biztosan nem lesz Halo cím, hisz a franchise a Microsoft birtokában van, valamint az sem valószínű, hogy a stúdió ismét egy FPS-t tesz le az asztalra.De akkor mi lehet a Bungie tarsolyában? A rapper fazonú [A http://www.hiphopgamershow.com/2009/11/bungies-first-ps3-game-to-debut-in-2010-hiphopgamershow-112209/]műsorvezető szerint[/A] (9:38-nál) a csapat valami igazán nagy durranásra készül, amely legalább akkorát szól majd a szoftverpiacon, mint annak idején a GTA. Így aztán könnyen lehet, hogy külső nézetes game érkezik: mondjuk egy nyitott világban játszódó TPS?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez már majdnem izgalmas.

 2. “ennek ellenére sztem az “”első”” külön játékok nem hiszen hogy nagy durranás lesz”

 3. Ja és ha netalántán még multiplayer is lesz benne, akkor odaverem a seggem a földhöz örömömben, mert ahhoz nagyon értenek. 🙂

  • sztem meg bolondok lennének – már elnézést – ha nem multis alapú játékot csinálnánakmindenki tudja az iparban, hogy a Bungie ahhoz nagyon ért, sőt annak a császára

 4. “Ha csak megközelítik a Halo játékok színvonalát, már mindenki ujjonghat. Mondjuk ne a közepes ODST-ből induljunk ki. Meg felvehetnének pár grafikust, akik tudnak normális emberi arcot csinálni és nagynéha élhetnének a mocap nyújtotta lehetőségekkel is. No meg egy olyan zeneszerzővel, mint Martin “”Marty”” O’Donnell , biztos nem lesz hangulattalan a cucc. :)”

 5. Csak fps ne legyen.

 6. attól mert akkora durranás lesz, mint a GTA, nem biztos, hogy egy olyasmi játék lesz

 7. Épp a hétvégén vittem végig az ODST-t, meglepően jó volt.(sosem volt szimpatikus a Halo)Így nekiláttam a harmadik résznek is, aztán annak is mindjárt vége lesz.Ha más nem lenne mögötte, a zene is elvinné a hátán a sorozatot.Mindenesetre egy Oni stílusú cucc nagyon király lenne.

 8. Meglátjuk mi lesz.

 9. Olah ádvencsőrz.

 10. Ha a Halo játékok profizmusával és szakértelmével készítik majd a játékot, akkor abban biztos vagyok, hogy senki sem fog csalódni. A bungie az egyik legnagyobb és legjobb fejlesztő stúdió, eddig jónál rossabbat nem adtak ki a kezükből. (a halo első része óta :P)

 11. csak fps legyen

 12. Ha tényleg nagy durranás lesz,akkor jöhet. Meglátjuk. De az biztos,hogy 2010 durva év lesz játékos szempontból.

 13. érdekes

 14. “Ismerve a Halo sorozatot sokat várok tőlük, nagyon sokat, de hogy “”akkorát szól majd a szoftverpiacon, mint annak idején a GTA”” na ilyesmiben nem reménykedek, mindenesetre jó lenne az biztos. Meglátjuk, azt viszont remélem hogy nem Oni 2 mert nekem az első rész nagyon nem tetszett.”

 15. Oni 2? 😛

 16. Bundzsi jöhet. Jó a bundzsi, szóval jöhet a bundzsi. A bundzsi jöhet.

 17. Nem értem, hogy egy tökéletesen működő franchise esetében miért kell továbbálni. Egyáltalán nem biztos, hogy más platformon működni fog ez.

  • Mert mást is akarnak csinálni, azért.Te sem szeretnél reggel-délben-este csak és kizárólag mákos tésztát enni, nem?

   • “””Te sem szeretnél reggel-délben-este csak és kizárólag mákos tésztát enni, nem? “”Valamilyen szinten ezt teszi Ő most is. XD. (nagyon gonosz voltam, ne tessék túl komolyan venni.)”

 18. Vicces, hogy eddig (a PlayStation közösség szemében) a Halo egy sz*r volt, most meg hogy multiplatform (neadjisten PS3-exkluzív) játékot csinál a Bungie, rögtön ők a királyok, és mindenki várja a játékukat…

  • “Abszolút igaz. Legalább annyira szánalmas, mint “”az MGS senkit se érdekel””, aztán a mulitplatformosodás után, hirtelen a kedvenc játékukká avanzsáló majmok.:)”

  • Engem személy szerint a Halo eddig sem érdekelt, és eztán sem fog 🙂 Bőven elég volt az 1 annó…

  • “Jómagam azt írtam, hogy tudnak programozni… A TPS műfaj az picit más, mint a “”Halo””…Ugyanez megy túloldalt – FF? Elvont unalmas Japán *** nem is kéne… most meg: hűű mikor jön már az FF13??? :)”

  • Most akkor te kevered a két dolgot.Attól,hogy a HALO nem volt a Ps társadalom kedvence,attól még nem biztos,hogy a BUNGIE tagjaival,mint emberekkel,vagy mint fejlesztőkkel is bajuk kellett hogy legyen.

  • “Kétlem ,hogy a Bungie-val lett volna “”bajuk””.Talán csak tényleg nem feküdt nekik a Halo,erre nem is gondoltál?Persze vannak elvakult fanboy-ok,ez már egy másik történet.A Bungie-s srácok értik a dolgukat,jó fejek .Ha jól emlékszem ők (is) segítettek a az Uncharted 2 multi felépítésében,és szeretik is a játékot,szóval nyitottak szinte bármire.”

 19. Hmm…örülhetünk, ha a Reach megjelenik 2010-ben, nemhogy egy másik játék…Emlékszem, már a H3 után felröppent a pletyó, miszerint a Bungie végzett a halo sorozattal, meg úgy en bloc a microsofta, de nagyon úgy fest, hogy Gates bácsiék alaposan teletömték a zsebüket…

  • “Igen, aztán le is nyilatkozták, hogy az ODST és a Reach után tényleg vége, ezért alakult meg az MS külön Halo divíziója, ami szállítani fogja a Bungie “”kiszállása”” után a Halo epizódokat. A Reach pedig egészen biztosan jövőre jön, ez tény, nem pedig lehetséges opció. Az már más kérdés, hogy épp ezért nem látom én sem fikarcnyi esélyét annak, hogy más játékot is piacra dobjanak jövőre. Azért remélem, hogy minél hamarabb látjuk az új Bungie produkciót, mert én a Halot is nagyon szeretem, de látnék már valami újat is tőlük.”

 20. Én jobban örülnék egy FPS-nek. Vagy stratégiának.

 21. ha Halo beütésű lesz a játék, kösz, kihagyom.

 22. Érdekes.

 23. Holo még jöhet. Vagy Hello. Netán Hoho. 🙂 Nem kell nekünk a konyhafőnök! A srácok tudnak programozni, ez a lényeg.

  • Valami azt súgja, hogy multiplatform játék lesz, ami 360-on fut majd simábban.

   • Ez jó gondolat! 🙂 Csak talán azért nem csinálják, mert addigra egész mások lesznek a piaci viszonyok … Amúgy a MS-nél maradtak volna – gondolom nem kevés pénzt kaptak. Mint ahogy az EA egyik vezére (korábban SEGA-s, később MS)… tudni kell mikor kell úgy lépni, hogy még ne tűnjön menekülésnek. 🙂

 24. Kiváncsian várom. Szerintem, jó hogy ledobták magukról a Halo-t, lehet belefáradtak már. Az új dolgok meg amúgy is, mindig izgalmasabbak.

 25. Kár hogy Halo MSnél van, jó lett volna egy Halo collection, vagy valami.:D