Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation™Music – elérhető a Spotify

[I][B]Pezsdítsd fel a játékaidat zenével A PlayStation™Musicon elérhető a Spotify A PlayStation Musicon megtalálható Spotify 41 országban érhető el[/B] A Spotify és a Sony Network Entertainment International LLC (SNEI) útjára indította a zenei élményt nyújtó szolgáltatását, melynek köszönhetően a felhasználók játék közben a kedvenc zenéiket hallgathatják.Szóljon a legjobb zene a legjobb játék közben! Mászd meg Párizs háztetőit, küzdj a gonosz Crota ellen, vagy játssz a Barcelona-val a Camp Nou-ban, tedd mindezt olyan zenére, amit te választottál. [B]Zenésítsd meg a játékodat.[/B] A PlayStation®4 (PS4™) használata közben, a háttérben hallgathatod kedvenc zenéidet. Akár többször is meghalhatsz az elismert RPG stílusú Bloodborne™ felejthetetlen és rémisztő szörnyeinek kezei (vagy karmai) által, akkor már miért ne tennéd a legjobb zenéidre? Ütemes pop, dübörgő hip-hop, nyugtató klasszikus… közel 30 millió számot biztosítunk neked.[B]On-demand, az igényeidre szabva – a zene mindenkié.[/B] Élvezd a kedvenc dallamaidat on-demand módban. Válassz egyet a Your Music kedvenceidből, vagy keress rá egy dalra, hogy összeállíthasd a hangulatodhoz és a pillanathoz legjobban illő lejátszási listádat. Eközben feldobjuk a legújabb játéklistákat.[B]Nem szükséges a Pause gomb.[/B] A Spotify kapcsolat lehetővé teszi, hogy számot válts, vagy lekapcsold a zenét az okostelefonod, vagy tableted segítségével, miközben a játékot nem kell félretenned.„A zene mindig meghatározó része volt a játéknak és az is marad”- mondta Gustav Söderström, a Spotify vezető termékmenedzsere. „Emlékszem, amikor a Quake, vagy a Counter-Strike számítógépes játék alatt a kedvenc számom csendült fel – biztosította az alaphangulatot minden új pályán. Ezzel a lehetőséggel vissza fogjuk hozni azt a varázslatot, amit a játék közbeni dallamok adtak – mindez egy gyönyörűen megtervezett és letisztult felületen, mely jól néz ki nagy képernyőn is.”„A PlayStation Network a digitális szórakoztatás első állomása. Figyelmet érdemel, hogy felhasználók milliói fogják élvezni a zenei szolgáltatást a saját PlayStation 4 és PlayStation 3-as konzoljukon.” – mondta John Kodera, a Sony Network Entertainment International igazgatója. Hozzátette – „a Spotify-jal – mely a PlayStation Music alatt érhető el – tovább fejlesztettük szolgáltatásaink repertoárját, hogy nagyobb élménnyel gazdagítsuk játékosainkat.”A Spotify és a SNEI azon dolgoznak, hogy teljesen új zenei élményt biztosítsanak, ami nem csak kiváló hangzást garantál, de a tévén is jól néz ki, és csatlakoztatható a DUALSHOCK® vezeték nélküli vezérlőhöz.A PlayStation Music alatt elérhető Spotify a mai nappal értesíti felhasználóit, hogy PS4 és PS3-nál megtalálható a szolgáltatás, később pedig bevezetésre kerül az Xperia™ okostelefonokra és tabletekre is.Készen állsz a játékra?[/I][I](sajtóköztlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Ma eszembe jutott a gép előtt, hogy “”tényleg olvastam, hogy lehet zenét hallgatni játék közben. Gyorsan próbáljuk is ki!””Aztán rájöttem, hogy nekem csak egy szaros 8 magos PS3am van, az nem képes arra mint a 10k-s telefonom, játék közben zenét lejátszani!? Ahhoz legalább egy PS4 kell….”

 2. Most regisztráltam, úgyhogy pont kapóra jön néhány szám, amíg kipottyantom a következő Platinumot. Nem vagyok meglepődve, hogy fizetős lesz egy idő után.

 3. Kár,hogy max 2 hónapig van ingyen,utána fizetős a szolgáltatás…

 4. Unalmas farmolásnál mindig saját zenét hallgatok.

 5. ps3 rol is álithatok trak listet ?

 6. Faxa.

 7. Nem minden játék közben hasznos, de azért akadnak bőven.

 8. Áháááá… tehát ide mennek el a PS4 erőforrásai!

 9. Most nem azért, de ezt egy sima mp3 lejátszással meg lehetett volna oldani…De legalább ez is van már. 🙂

  • Szerintem sokkal kényelmesebb így felhőből, mint évente új kütyüre felmásolgatni a sok ezer albumot :PMég sokat nem teszteltem, de nálam mintha lett volna egy kis alapzaja, másnál ez nem jelentkezett?

 10. ha nincs aza’ .. baj, ha van aza’ .. baj

 11. Mi a francnak hallgassak zenét játék közben? Ilyen baromságot.

  • Hidd el vannak azok a pillanatok (na jó percek vagy órák) amikor nincsen jobb saját zenére darálni, legyen az single vagy multi móka.

  • Hidd el, h nem baromság. Pl. mikor egy RPG-ben órákat kell farmolnod, h megfelelő szintre léphes. Vagy mikor pl. a felszedhető cuccokat keresgéled egy játékban a trófea miatt. Sok sok unalmas és monoton perc és óra lehet egy játékban, ami könnyebben telik el, ha kedvenc zenéidet hallgatod.

 12. Kérdezni is akartam, hogy : ebben mi a pénz ? Vagy ez egy reklám ?

 13. végre ilyenis van

 14. dying light henteléshez egy jó slayer priceless

 15. GTA V közben pedig nagyon jó a saját összeállított zenelistát hallgatni nem a játékét. Nyilván egy BF-ben nincs haszna. De egy DC-ben megint értelmet nyer mert ott kb van 2 zene az is ugyan az csak más mix. XD Szóval autós meg GTA stílusú játékoknál kúvva jó.

 16. Én játék közben inkább a játékra szoktam koncentrálni mintsem külső zenékre. Azért egy Dead space mamma mia-ára elég hülyén nézne ki 😀

 17. lehet maradi vagyok, de konzolon játszani szoktam, nem zenét hallgatni vagy filmezni 😀

 18. “””Nem szükséges a Pause gomb. A Spotify kapcsolat lehetővé teszi, hogy számot válts, vagy lekapcsold a zenét az okostelefonod, vagy tableted segítségével, miközben a játékot nem kell félretenned.””Ezt hogy csinálom meg, a harmadik kezemmel? Hogy nem teszem félre a játékot? Ha rossz fordítás, akkor semmi.”

 19. Hát erre kíváncsi leszek.Már úgyis gondolkodtam, hogy hogyan kéne megoldanom a saját zene lejátszását játék közben.Mivel a Final Fantasy X-es tápoláshoz nem árt valami jó kis zene a sok századik játékóra után. 😀