Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation.Community – megkaptuk a PlayStation 4-et!

2013. december 13-án kis hazánkban, Magyarországon is megjelenik a PlayStation konzolok új generációja, melyet a [B]PlayStation 4[/B] képvisel. Partnerünk, a Sony Computer Entertainment Europe megajándékozott minket egy vadonatúj, friss, bontatlan géppel, amit azonnal birtokba vettünk.A következőkben beszámolunk tapasztalatainkról, méghozzá egy kötetlen hangvételű videoteszt formájában. Mivel a géppel kapcsolatban első körben felmerülő kérdésekről korábban [URL]http://playstationcommunity.hu/note/9913]már minden választ megírtunk[/A], ezúttal a gyakorlati tapasztalatokra helyeztük a hangsúlyt. A főszerepben a PS4, Berci, Onimushaman, Jesus és gugello.Nem mellesleg ez a világ első PlayStation 4-es [I]becsomagoló[/I] videója!

[YOUTUBE]l2fC2kVawKM[/YOUTUBE]

109 hozzászólás

Hozzászólás

 1. “Szerintem sem sok vizet zavart a macska (bár a fb-on tényleg hülyét lehet tőlük kapni) a tesztbe, ami teljesen korrekt lett. Számomra sokkal hitelesebb lett, mint a GS hasonló videója (na ott kiköptem a reggelimet az “”analóg karok egy vonalba kerültek”” mondaton).Resogun nagyon bejövős lesz, de most kedvet kaptam a Super Stardust HD-hoz is!PS4 csak pár év múlva lesz beszerzős. :(Háttérképnek macskásat is lehet… majd akkor?!”

 2. Szuuuper. 🙂 Csudásan becsomagoltátok. :)Amúgy télleg nagyon fain a menü…egy kérdés…hátteret lehet berakni?

 3. Elég lesz.

 4. “92# 93# hsz . gugello -Ilyen beszólásokkal csak magadat járatod le, “”mr szakértő”” (hogy Onimushaman 8-dik hsz idézzem.)”

  • “el vagy “”macskásodva”” és úgy fröcskölsz mint egy pornósztár.Boldog Karácsonyt! :)”

   • Megállt a tudomány, ugye? Sebaj.Menj és folytasd az erotikus kalandjaidat az új dualshock-kal. Mindenki jobban jár.

    • na látod, van humorérzéked! Ezzel kellett volna kezdeni a belépőd és és nem a macsekra akadni. Komolyan ez tetszett! ( ment a jelölés 🙂

 5. És csak azért sem mutatják meg a böngészőt xDMost komolyan azon az 5mp Bercin vannak egyesek kiakadva? =D

 6. Annyit beszéltetek itt a macskáról, hogy most tökre hiányzik.. kimennék hozzá, de hideg van és tuti el is bújt valahová 😀

 7. Azért tartom viccesnek ezt az egészet, mert a Martinnak van/volt macskája anno megírta. Azóta mindenki majmolja. Ez full gáz szerintem.

  • Elég gyakori házi állat a macska. Szerintem.

   • Lehet igazad van, félre ne érts nem vagyok állatgyűlölő, de egy macska szemében nincs gazdi. Nem fogad el falkavezérnek, szabad akaratú állat.

    • Nálunk család tag. Tisztában vagyok a macskák természetével. Amúgy 22 órát alszik, a maradék 2 órában had csináljon már azt, amit akar szegény.

     • Ha családtag akkor meg ismered a mondást, munkát ne keverd a magánélettel.

     • Valahogy így néz ki ha valaki saját ízlésére szeretné az közízlést faragni. Reklamál a cica miatt, mert nagyon tréé… Mindegy, ha szeretitek az állotokat, akkor szeressétek a Gege gyereket is. Úgy tűnik neki is csak egy kis szeretetre lenne szüksége…, csak dorombolás helyett varnyogni és karmát élesíteni nézett be hozzátok 🙂

     • “Legközelebb valaki a szoba tisztasága miatt fogja felemelni a szavát. Hiszen egy nagyszerű eszközt hogy lehet steril / rendetlen szobában bemutatni. “”Az a baj…”””

     • “Te mágus, honnan találtad ki hogy szeretetre van szükségem?!?! Azta…. van összefüggés a mondandómmal.””megasuti”” : Azt már meg se említettem, de azért összerámolhatott volna egy kicsit.”

     • Ez már az összerámolás utáni állapot. Ennyit lehet kihozni Jesus munka állomásából. Kivihettem volna a nappaliba is akár, és akkor mehetett volna egy (tőlünk) hiteltelen műsör.

     • Tudom, ilyen embereknél kár feszíteni a húrt, de én is leírom véleményem. Én itt úgy látom csak te nyeltél karót, ezzel a steril tökéletességre való törekvéssel, amit megpróbálsz beállítani alapvető erkölcsi igénnyé mások számára is, csak ez itt a PSC, nem egy IGN. Nekem pont az a tetszik benne, hogy emberközeli az egész, úgy muttatták be , ahogy te vagy én tudtuk volna, rendetlenségeltül, macskástól, sarlangmentesen, csillogásmentesen a való világból. Téged meg megmérgezett a sok Tv nézés, ha műnyagvilág műanyagelődását várod még itt is. Üdv a való életben (ha nem tetszik meg feküdj be mátrixba). És tök aranyos a cicus, szivesen hallunk róla máskor is.

     • Köszi.

  • az emberek nem azért szereti a macskájukat.Oni sem más miatt szereti a SAJÁT cicáját, háziállatát.de teljesen felesleges ezt az egészet magyarázni, az alapján, ahogy ki vagy akadva és amilyen stílusban írod.más stílusú videókat lehet nézni máshol ami hozzád illik, számodra elfogadható. nézd azokat. vagy nézz öltönyben tesztelést ha az hivatalos. vagy komolyabb hangvételűt ha jobban szereted. ez egy egyszerű kedvesség, móka. egy jóindulatú és jópofa gesztus részükről. ami itt nagyon sok embernek tetszett, mert szintén van macskájuk, vagy más állatuk, imádják őket. vagy vevők a poénra. ennyi.

   • “Kritikát írtam a videóval kapcsolatban. Elnézést is kértem előre a hangnem miatt…De akkor is ez a macskázás valahogy bélyeg az oldalon. Kapásból nálam itt a szövegbox mellett ez látható:””Generációváltás előtt – a jelen éra legalja (2. rész)””És a kis képen mi van? Vajon mi?”

 8. Bárki írhat bármit. Nincs harag.

 9. “Előre is elnézést. De…. ezektől a macskás faszságoktól már hányingert kapok. Mi a fasznak kell egy Playstation oldalon a macskás buziságot ennyire erőltetni. Berci telibeszar mindent, nem csak a PS4-et, de többek között a gazdit is. Komolyan mondom tiszta röhej. Az SCEE “”küldött”” ( már ha igaz ) egy gépet és akkor így kell lejáratni magunkat? A közösséget? Pfff… röhej.”

  • Berci 5 éve a PSC celeb macskája. Mellesleg dorombolt, tetszett neki. PS3-on alszik. Szerinted ki küldte a gépet, a jó Isten?

   • Mióta tag vagyok nem igazán hallottam hírét. Ne haragudj, de lehet téged hülyére vesz egy macska a dorombolásával, de ez akkor is tök gáz. Azért valami színvonalt kéne hozni, 2014 hajnalán. A gépet vagy a Sony Magyar képviselete, vagy a Magnew Kft ajánlotta fel próbára. Tudom, tudom jobban hangzik ha kintről jött egyenesen a nappalitokba… de mindegy.De most komolyan mire jó ez macskázás? Egyáltalán kit érdekel a macska?

    • “Ilyenkor sajnálom, hogy szerkesztő vagyok. Azóta a “”Mégse válaszolok!”” opciót gyakrabban használom. :/”

     • “hát nemcsodálom.szerintem jó páran sok mindent írnánk most ennek a tagnak, de senki nem akarja bannoltatni magát. na de a rosszindulatú emberektől eltekintve…tökre hiányoznak a vidik! épp “”tanulok””, a könyvet jegyzetelem és tök frankó volt múltkor is, hogy háttérben ment a psc tv. :)hiányzik. 😀 meg a Berci baba is! :)múltkor mikor a nóziját láttam épp a kamerában, akkor visongtam. :D”

  • Mi a gond? Rossz napunk van? Szegenykem,menj es vezesd le az asszonyon. 🙂

   • Hagyjuk nagyfiú. Te már csak tudod.

    • Sajnalom ha belegazoltam a kis lelkivilagodba,de minek feltunoskodsz itt? Ha nem tetszik,ne nezd! ennyire egyszeru. senkinek semmi baja nincs ezzel,csak neked. A masik dolog meg h miert bant,vagy gond az,h honnan kaptak a gepet? A cel az volt,h fent legyen a teszt ido elott.

     • Feltűnősködni? Kicsit már kevered a dolgokat. Leírtam a véleményem a videóval kapcsolatban… ha nem vagy biztos magadban akkor inkább olvasd el még egyszer az első hsz-em., és értelmezd újra.De segítek, ha ilyen szinten van az oldal hogy támogatja a SCEE akkor nem ilyen macskás buziságokat kellene mutogatni nekik se. Hidd el nem csak engem zavar, de most én jegyeztem meg a sok közül.

  • hah bakker eszem megáll.

  • a Final Fantasy 7-ben is vannak macsek karakterek! 🙂

 10. “Köszi srácok, ügyesek voltatok! Nagyon tetszett. “”Sajnos”” a gép is tetszik, előbb vagy utóbb, de kell. :)Berci igazi médiasztár lett, remélem azért nem száll majd a fejébe a hirtelen jött népszerűség. :)”

 11. Végre egy bemutató játékosoktól játékosoknak. Kissé talán meg voltatok ijedve a szövegeléskényszertől, de annál közelebbinek érezzük. Szuper volt!(azért remélem a 11:12-nél a Killzone Shadow Fail csak poén volt 🙂

 12. kicsit lemaradtatok ezzel,de nem gáz 🙂

 13. baró video volt…. nem lett koszos a zongoralakk? XDDDD

 14. Köszönjük a hozzászólásokat, jól esett.

 15. Kamerátok nem volt? Megnéztem volna azt is, mivel azt is előrendeltem. :)A Flower melyik store-ból van?

  • USA store. A kamera az a hosszú fekete genyó a gép mellett, ha látszik.

   • És milyen használat közben? Gondolom később több játék is használja majd. Persze, a hangutasításhoz kell is, azt elfelejtettem… 🙂 Milyen a játékkal?

    • Szép képet ad, TWITCH-en keresztül bemutattuk a kamerás játékot többek közt. Ízléses jószág.Hangvezérlés nekem bejött, főleg a screen shotok opció.

     • Köszi! Arról lemaradtam, mondjuk nem baj, nagyobb élmény lesz nekem megtapasztalni. :)gugello: 😀 Akkor felkészültél.

 16. Durvajó volt ez vid! Köszi! (Az uccsó bakin beröhögtem! 😀 )

 17. végignéztem a vidit.nagyon szupik vagytok srácok, le a kalappal. :)a twitch okosságon is jól nyomjátok.Berciért meg külön köszönet! :Dés zsír, a világ első PS4 becsomagoló vidije. xD 😀 🙂

 18. istenem,hogy irigylem őket,nem mintha nagyon akarnák 4-t egyenlöre,majd 1-2 év múlva addig el leszek ha már lesz a 3-sal is.

 19. dij nyertes zene 🙂

 20. A zene telitalálat lett az elején. Fasza volt srácok!

 21. zene címét légyszi valaki

 22. 3ast bocsánat

 23. A media servert próbáltátok már? Működik? Remélem igen…

 24. Basszus megjelenés előtti nap aludni se fogok tudni! E z hihetetlen!

 25. Köszi srácok,klassz volt.

 26. Jól sikerült, grat! 🙂

 27. Like a zenére az intróban. 🙂

 28. De jó nektek, 5 nap és nekem is jó lesz. 😀 Legalábbis nagyon remélem. 🙂

 29. “””Végre egy síkba kerültek az analóg karok ezt emeljük ki. “”Ez ütött! Örülök hogy ez a mondat itt is elhangzott! Besírtam rajta XD”

 30. Azért a Halo poszter befigyel 😀

 31. nagyon jo lett gratula 🙂 lehet nem varok a futarra felmegyek kocsival ejfelkor a kzhez 😀

 32. Némi irigységgel, de amúgy tiszta lelkiismerettel kijelentem, hogy mázlisták vagytok! Jó a videó, köszi srácok! 🙂 majd meglesem élőben 12-én… talán :/

 33. Érdekes, hogy nem streameltetek, meg nem nagy arcoztatok, játékokat sem sorsoltatok ki, nem nyomtatok buzis vicceket, az OtherWorldösök tanulhatnának tőletek !

 34. Remek videó, köszi! Végre valaki a menüt is megmutatta 🙂

 35. Nagyszerü!! Màr julius 7-èn elörendeltem az 576-nàl,màr nagyon vàrom a pènteket.Szabit vettem ki 13-ra!!

  • Mindenki emlegeti a grafikat, jönni fog a csoda csak egy picit mèg vàrni kell rà. A Resistance is nextgen játèk volt a maga idejèben, és mik jöttek utána…:)

   • Jha igaz!!! Destiny, the Division,Uncharted4,Watch Dogs,ès mèg sok minden amiröl mèg nem tudunk.Van olyan is amiröl tudunk csak szìvatnak mindenkit mèg egy kicsit a fejlesztök (Fallout4) mert biztosan kèszülget az tuti. Ès ez mèg csak a konzol elsö ève!!

 36. Ki az a guszti?! 🙂

 37. Guszti te mázlista 😀