Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PlayStation.Community Flipperverseny

2009. augusztus 2-án, vasárnap, délután 4 órai kezdettel tartjuk első [B]Zen Pinball[/B] online flipperversenyünket.Bárki jelentkezhet, akinek van internetkapcsolata, rendelkezik a játékkal és regisztrált felhasználója a PSC-nek.[9974]A jelentkezéshez fontos, hogy az indulók vegyenek fel PSN barátlistájukra és a játék fordulói alatt szükséges kommunikáció könnyebbé tétele érdekében Messengeren.[B]PSN ID: PixeljunkerMSN: antaruPSC@hotmail.com[/B][B]Játékszabályok[/B]:A Zen Pinball mind a négy flipperasztalán külön verseny kerül lebonyolításra. A jelentkezők számától függően a játékosok 2-4 fős selejtező csoportokba kerülnek és az lesz a csoportgyőztes, aki egymás után két győzelmet ér el, vagyis csoportjában kétszer is először éri el a 10 milliós ponthatárt, golyóvesztésnél 10%-os pontlevonás mellet.A mindenki felett álló bajnok kinevezéséhez szuperdöntőt tartunk, melynek szabályai (asztal, ponthatár, egyéb feltételek) közös megegyezéssel, a chat-szobában kerülnek lekommunikálásra.[B]PlayStation.Community nyeremények[/B]:- bajnoki cím a győztes neve mellé- PlayStation.Community trófea (!)- kitüntetés a Hall of Fame dicsőségteremben (PSC aloldal, melyre a jövőben tartott versenyek eredményei kerülnek fel)- az első, második és harmadik helyezett részére 3000, 1250 és 500 kreditpont bónusz jóváírás.*UPDATE*[b]Módosítások a jutalmazásban:[/b]A játék kiesős rendszere, illetve amiatt, hogy bárki indulhat több asztalon is, a döntő résztvevőinek száma 1-4-ig változhat. A verseny szempontjából legrosszabb esetben megtörténhet az is, hogy egy profi végignyeri az összes asztalt és nem kell döntőt kiírni. Továbbá mindezek miatt biztos az is, hogy nem lehet majd első három helyezettet hírdetni, hanem csak egy bajnokot és 0-3 döntőbe jutottat.A fent leírtak és a hamarosan bevezetésre kerülő PSC Trófeákhoz való igazodás miatt a kreditpont bónuszok módosultak.A győztes a továbbiakban is biztos, hogy legalább 3000 kredittel lesz gazdagabb, de a második és harmadik hely kreditjutalmai szétosztásra kerültek a trófeák mellé.[10314]A lista csak tájékoztató jellegű, esetleges finomítások még történhetnek. A trófeák csak akkor fognak megjelenni a játékosok profiljában, amikor az oldalon aktiválásra kerül a trófea rendszer, tehát nem azonnal a verseny után. Kérem, hogy legyetek türelmesek és vegyétek figyelembe, hogy a rendszer még béta előtti állapotban van, illetve ez az első PlayStation.Community játékverseny.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Srácok, bocs, hogy nem írtam ki az eredményeket.Egyszerűen sok a munkám és ha minden igaz, akkor napokon belül beindul a trófearendszer és azzal együtt is kihírdethetjük a dolgot.Mondjuk mindenki tudhatja, aki olvasta a hsz-eket, hogy meta és makker 1-1, én pedig 2 asztalon nyertem.Remélem minél hamarabb megtarthatjuk a következő versenyt is.Jövő hét végétől lesz egy kis szabadidőm, rágyúrok arra a két asztalra, amelyiken béna vagyok.:)

 2. Valaki nem rögzítette a menetét? Egy gyorsabb kört, vagy egy ügyes vágást szívesen sasolnék!

 3. eredmenyhirdetes holnap keso este, a trofeak/kreditek jovairasa pedig durvan egy het mulva varhato.elobbi azert, mert hirtelen elszolitott a munka videkre es telefonrol hirt szerkeszteni eleg nehez lenne, utobbi pedig azert, mert kell meg par nap a psc trophy rendszer debutaltatasahoz.koszi a turelmet.

 4. Az én javaslataim, így hirtelenjében:1, Szerintem már volt említve, de jó lenne, hogy ha lenne jelentkezési határidő. Mondjuk szigorúan a verseny előtti nap. És akkor lehetne egy cikk, vagy blog, ahova fel van téve a sorsolás, és azt lehet frissíteni is közben, ahogy halad előre a verseny. (Azt, csak zárójelben jegyzem meg, hogy persze ilyen létszámnál nem kell, annyira szigorúan venni a határidőt, de, ha azt látják az emberek, hogy muszáj előre jelentkezni, csak jobban kapkodják magukat :))2, Én értem, hogy a jelentkezők szintkülönbsége problémákat vet fel és ezért az ötlet, hogy ne egységesek legyenek a szabályok. Viszont ezt akkor sem tartom járható útnak. Véleményem szerint egy stabilan működő versenyhez egységes, előre meghatározott és kőbe vésett szabályok kellenek. Persze ezzel nem a tegnapi versenyt akarom kritizálni, tudom, hogy ez részben tesztként is funkcionált.

  • Igazad van, de..Meg lehet csinálni a sorsolást előre és akkor legfeljebb az történik, hogy ha nem jön valaki, akkor abban a csoportban kevesebben játszanak és kész.Elsőre nem mertem ilyet csinálni, mert féltem, hogy esetleg alig jelenik meg valakisenki és vicces lett volna, ha van négy csoport, mindegyikben 1-1 játékossal. Vagy az egyikben 1 a másikban 4. :)Illetve az lett volna az igazi, ha a döntőket is komoly ponthatárral nyomjuk.Amit az 1. pontban leírtál teljesen jó, kitalálunk erre valami formátumot, ami akár más versenyeknél is használható és gyorsan áttekinthető, frissíthető.(Hogy mondjuk nekem se kelljen html-t szerkesztenem verseny közben, meg akkor már beépítunk egy random generátort, mert tegnap dobtam vagy hetven fej vagy írást).A 2. pontban is igazad van, de még mindig kérdés az, hogy oldjuk meg az idő-problémát?Ha összejön egy kezdő csapat, akkor elképyelhető, hogy soha nem fejezik be még a 10M/10%-os menetet sem.Persze bízom abban, hogy a következő alkalomra mindenki készül majd valamelyest, de ez nem biztosíték. :/

   • Lehet aki tudja, (vagy tegnap rájött) hogy valamelyik asztalon nagyon nem megy neki a játék, az nem fog nevezni az adott asztal(ok)ra.

    • Nem biztos, mert valaki gondolhatja azt is (jogosan), hogy hasonló tudásúakkal kerül össze és esetleg nyerhet egy selejtezőt, amivel már kap egy bronzot az oldalon. 🙂

 5. Szivesen látnék egy ranglistát így a végén, hogy összeálljon a kép, de ez csak egy kósza ötlet.

 6. Köszi, Antaru, király volt, a végére már nekem is fájt a szemem meg a fejem is, de így is patent volt.

 7. Én ott voltam a feléig mert ez a net ledobott este 11 ig de azért köszönöm hogy részt vehetem benne

 8. Köszönjük a szervezest Antarunak. En nagyon elveztem.

  • Hát még én!Bevallom, attól féltem, hogy egy ember végignyeri az egészet majd, de sok jó játékos volt, még úgy is, hogy a legtöbbünknek egyik-másik asztal totál ismeretlen.Legközelebbre meg már mindenki gyakorlottabb lesz, azok is, akiknek most nem ment annyira. (ennek érdekében csinálunk majd pár guide-ot. Meta csinált az El Doradohoz, én bevállalom a Teslát, bár még nem ismertem ki teljesen).Flipperverseny lesz a jövőben is, mert szeretem.más versenyeket is csinálunk majd, ehhez persze az kell, hogy legyen mondjuk egy szerkesztő, aki részt venne benne és legzen meg neki a játék.Én szívesen nyomnék egy pókercsatát vagy ha már többet játszottam vele, akár bowlingot is.Ha lesz Tekken, azon ott leszek.De focihoz mást kell találni, mert azt sem tudom eszik-e vagy isszák, talán PS1-en toltam. Autóverseny dettó.Mondjuk ha lenne ember meg hely (akár egy Tekken bajnokság árnyékában) szívesen csinálnék valami régi kultjátékkal versenyt, mint mondjuk a Ridge Racer 4 vagy hasonló. 🙂 Persze ehhez külön kaland lenne játékosokat találni.

   • Pont ezt a guide dolgot vetettem fel a fórumon én is. Szóval hajrá!Tesla-ba besegítek szívesen, ha tudok, (azt vágom talán a legjkobban) ill. bármelyik másikban is, ha szükséges.

 9. Köszi minden résztvevőnek még egyszer.Nagyon hosszú volt és felmerült pár probléma, ezekből tanulva lesz meghírdetve a következő verseny.Majd kanyarítok egy velősebb beszámolt is, de voltak komoly pillanatok, amikor – nálam legalábbis – már mentális próbatétel volt a játék. Olyan célpontokat nem találtam el, amiket máskor csukott szemmel bármikor… mintha lelassult volna az idő és egy perc fél órának tűnt.Arra is kíváncsi lennék, hogy El Dorado döntőben, amikor a másodikat nyertem mi történhetett.Metadata kb. egy milliméterre volt a győzelemtől, amikor sikerült megcsinálnom a kígyós modot.El Dorado-n látszik, hogy legnépszerűbb, ezen mindenképp nyomunk majd pár komolyabb meccset. 🙂

 10. Gratuláció a győzteseknek és köszönjünk a szervezést antaru!

 11. Volt 2 selejtező győzelmem de jó vagyok:PD:Remélem az elkövetkező versenyeken a lebonyolítás zökkenőmentesebb lesz, azért bazi élvezetes volt:P

 12. Király volt.Most megy az uuccsó döntő a V12 asztalon.

 13. Na mi lett a vége, ki nyert? 🙂

 14. Én is jelentkezem. Ha más nem legalább egy bronz trófeáért 😀

 15. jövök figyelj

 16. Jól hangzik, meg a nyeremény se egyszerű.De sajna nem rajongok a flipperért. 🙂

 17. Neveznék én is:Pmsn-en felkaptam Antarut:D

 18. Hányan neveztünk eddig?

 19. Ha lenne gépem :S

 20. jelentkezem XD

 21. Na faxa, hnap megyek nyaralni egy hétre :DKéne az összes trófea xDSok sikert mindenkinek!

 22. nekem nincs meg a game . :[ (pedig flipperben király vagyok – sovány vígasz! )

 23. Jó szervezés a trófeákkal.

 24. Holnap indúl a mandula!=)

 25. Valaki nem tudná esetleg megosztani velem a játékot? 🙂

 26. Sajnos én most nem tudok részt venni 🙁

 27. Nem rossz.

 28. Nagyon jól hangzik az egész,köszi a belefektetett munkát.Akkor holnap!

 29. No ez így már igazán érdekesnek ígérkezik. 😀

 30. Találóak a trófea nevek! XD Várjuk a holnapot!

 31. Jelentkezem.Remélem nem jön közbe semmi.

 32. Az a cikk nem kerül ki már a versenyig?

 33. Mikor és hol lehet bővebb infórmációkhoz jutni a bajnoksággal kapcsolatban?

  • Bár neked már megírtam személyesen, a többieknek:Nem kell külön jelentkezni, aki mondjuk nem írja be ide, hogy jelentkezik, az is jöhet a versenyre, csak vegyen fel a barátlistájára PSN-en és legyen online vasárnap délután, lehetőleg már kezdés előtt.Ha viszont kérhetek ilyet, akkor mindenki írja meg valamilyen módon, hogy mi a PSC-s neve és mi a PSN-es avatarja, mert vannak eltérések.Aki itt beírta, hogy jelentkezik, annak meg tudom nézni az adatlapján a PSN id-jét, de aki csak felvett PSN-en (és nem egyezik az id-je az itteni nevével) annál nem valószínű, hogy rájövök, kiről is van szó………..Még mindig az MSN tetszik jobban, mint a PSN-es chat, mert nincs mindenkinek usb billentyűzete, mellesleg az MSN akkor is működik a pc-den, amikor éppen játszol, megmaradnak az infók.

   • hulyeseget irtam. nem kell psn/es avatar, csak nev. ay is csak akkor, ha elter a psc/stol.vettem egy olcso usbs billentzuyetet, de szar vele irni, mert a gepem nem ismeri a magyar kiosytast. *usa gep, lehet, hogy azert. meg mindig az msn mellett vagyok, egzsyerubb lenne, mint ki be lepegetni a ps3as chatbe. de megoldhatjuk ugy is.

    • A ki be lépegetés azért túlzás, mert csak a PS gombot kell megnyomni és egyből a chatbe (vagy fordított helyzetben a játékba) dob. Én nem ragaszkodom egyébként egyikhez vagy másikhoz, majd megszavazzuk, vagy nem tudom. X)

 34. Meg kell venni ezt a játékojt vagy lelehet tölteni?

 35. sok sikert mindenkinek,addigra lehet hogy nekem is meglessz. ha megosszàk velem, gyözzön a jobbik

 36. Minden résztvevő kapni fog egy bronz PSC trófeát a részvételért.:) A győztes persze ezen felül is kap.

 37. Na hamarosan kint lesz a rövid leírás, amit ígértem.Ha valaki szombatra várta volna, akkor bocs, de beteg voltam és tényleg. 😀

 38. Örülök, hogy mégis lesz a versenyből valami. Én mindenképpen ott leszek, ha Isten is úgy akarja.Addig egy kis olvasni való:http://playstationcommunity.hu/blog/13851

 39. Hé! A PSC trófeáknál fizettetek nekem a jogokért? 😛 😀

 40. Megvan a játék, de korántsem vagyok olyan penge benne, hogy megmérettessem magam. A kezdeményezés viszont tetszik. Szívesen látnám más játékkal is.

 41. Na, nem dolgozom az adott időpontban, úgyhogy +1.

 42. Motorstorm verseny nem lesz? Mert ha a Zen-es arcok kicsikarták maguknak akkor a Motorstorm-osoknak is járhatna egy balynokság!!

 43. De jó ötlet, kár, hogy nem tudok nevezni. Valamint biztos a többi verseny is PSN játékokkal lesz.

 44. Milyen jó ötlet, ügyi vagy, antaru! 🙂

  • Én csak írtam a blogban arról, hogy de jó a játék, erre megjelent pár flipper rajongó, akik szintén nyakig benne vannak és ők találták ki, hogy csinálhatnánk versenyt.

 45. Jó kezdeményezés!

 46. Király, benevezek.

 47. Ja , a verseny joo ötlet , köszönöm azok nevében akiknek meg van a game.

 48. Nincs meg sajna a game , de mindenképp meglesz . Előbb vagy utóbb , ( Sajna vszeg utóbb )

 49. Kreditre hívás. Kár, hogy nem leszek. http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4 Akkor flippereztem utoljára, amikor ez menő volt. Mondanom sem kell – nem ps-en. 🙂

 50. kár hogy nincs meg a játék….komolyak a díjak! 🙂

 51. Ez egy király őtlet!! A továbbiakban kb. miféle balynokságokra lehet számítani? Én indulnék ezen is, de nem tok letőlteni a PS store-ról a bankártyám miatt:[

 52. Tegnapelött saját csúcsot döntöttem a Tesla pályán. 45milla és ezzel a 75 körül vagyok a ranglistán. 🙂

 53. kár,hogy nincs meg nekem… valaki nem osztaná meg velem???

 54. A szívem szakad meg. Pont nyaralni leszek,pedig imádom a Zen Pinball-t.:(No,majd legközelebb.

 55. Pompás ötlet!Már keresek is valakit a tradecenteren keresztül, aki megosztaná velem a játékot akár pénzért is, hogy indulni tudjak a bajnokságban.

 56. Kíváncsi leszek hogy milyen bajnokságok lesznek a jövőben….=)

 57. Addigra remélem megveszem a játékot :S Gyakorlás nuku, full-noob leszek xD

 58. Nagyszerű, az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezéseket mindig örömmel látom. Maga a flipper ugyan nem mozgat de ezzel a bajnoksággal egy új, izgalmas dolog veszi kezdetét.

 59. meg egy dolog, de ezt korabban mar jeleztem: a fent leirt szabalyok modosulhatnak meg, hozza fogjuk igazitani a mezonyhoz.ha a mezony gyenge, akkor lejjebb visszuk a ponthatart, ha eros feljebb)de azert holnap leirom az alapveto trukkoket, hogy nemi gyakorlas aran a kezdok is kepesek legyenek elerni valami eredmenyt.

 60. bizom benne, hogy lesznek egyeb versenyek is, nem csak online.annak, hogy most flipper lesz, egy oka van: kozuletek jeleztek paran, hogy jo lenne, mellesleg en is imadom a jatekot.s bar ez flipper es ezert nem olyan szeles korben rajongott dolog, mint a foci erdemes tenni vele egy probat, mert aki egyszer rakap, annal orokre megmarad hobbikent.

 61. Én szívesen jövök, legyen Dragonken-nek ellenfele xd 😀

 62. I love pinball.

 63. awawaw.:)oke, hetvegen kiprobalom ezeket a dolgokat. tenyleg csak telorol netezem itthon, kimaradok ezekbol a tapasztalatokbol.azt is egy hete vettem eszre, hogy milyen jol felfejlodott s ps3 browsere copy/paste-eles teren.:)a verseny erdekeben viszont kibereltem arra a vasarnapra tesomek lakasat (nem lesznek otthon) es meg a tv-t is atviszem.30 utan bolondul meg az ember igazan..:)

 64. heheh, ezt nem tudtam, mert ritkan van neten a gep.hasznalhatjuk ezt is, ha mindenkinek jobban tetszik.:)

 65. Nagy ötlet ez a játékbajnokság. És külön öröm, hogy egy magyar címmel indítunk!Köszönjük antaru mester!

 66. Van chat is vagy lassan fél éve. Csináltok egy szobát, és ott lehet beszélgetni :)Mármint PS3-on van már ilyen funkció a videó/hang chat mellett.

 67. Indulok rajta mindenképp.A versenyek megrendezése váljon jó szokásotokká! 🙂

 68. de kár, h nincs még meg a ps és 2.-áig se vsz, h meglesz 🙁

 69. Ilyet FIFA-ból nem akartok csinálni?:D Arra beneveznék.

 70. Ha nem dolgozom megyek, jó móka a multi benne.

  • Ha kevesen jönnek, akkor is megtartjuk. :)Egy dolgot megtanultam a multinacionális cégeknél dolgozva:Ha rá akarjuk venni az embereket valamire, szokássá akarunk tenni valamit (legyen szó egyszerűen csak a rendrakásról), akkor bele kell vágni és rendszeresen csinálni kell, hogy megszokják és lássák annak pozitívumait.Most pedig hazamegyek gyakorolni, hogy legalább az egyik asztalon ne legyek nagyon gyenge. 😀

 71. Ez jó ötlet, csak nincs meg a gamemajd legközelebb beszállok

 72. Nagyon tetszik de sajnos felejtős számomra.

 73. király ötlet! a gáz! Dolgozom! ÁÁÁ! pedig a 98 millámmal jó vagyok!

 74. Üdvözlöm a kezdeményezést! Bár megvan a játék, sajnos nem leszek itthon az adott időpontban, de szívesen részt vettem volna benne.

 75. Tehát 4 asztalon egyszer?

 76. ja télleg jó ötlet de nekem sincs meg

 77. “””aki egymás után két győzelmet ér el, vagyis csoportjában kétszer is először éri el a 10 milliós ponthatárt””Akkor végül is nem egymás után kell, ugye?Valamint mind a négy asztalra lehet nevezni?”

  • Remélem nem volt nagyon félreérthető, ha igen, akkor itt a magyarázat:Kiesős a rendszer, egyszerre max 4-en játszhatnak. Kétszer is kell nyerni, ugyanúgy, mint mondjuk egy verekedős játékban.Tehát ha A játékos megnyeri az első és második kört, akkor nem kell tovább játszani. Ha az első kört A nyeri, a másodikat B, a harmadikat újra pedig szintén A vagy B, akkor a két győzelemmel megnyerte a kört.Mind a négy asztalon játszani fogunk, a nevezés mindegyikre szól, de természetesen nem muszáj mindegyiken játszani.A végső sorrend viszont az asztalok győztesei közt fog lezajlani, kivéve ha minden asztalt ugyanaz a személy nyer meg (azért reménykedem, hogy ilyen csak nem lesz). Ha mégis akad valami gubanc, akkor chaten megbeszéljük, hogy mi legyen vagy eldöntöm én.Az MSN-re azért van szükség, hogy gyorsabban megoldjuk a megbeszélnivalókat, de ha nincs otthon pc, akkor megcsináljuk anélkül is, csak tovább fog tartani a dolog. (gondolom a legtöbben nem haszánlnak billentyűzetet PS3-hoz és köremaileket sem nagyon lehet a friendlistre írni, ha jól tudom)Aki pedig nem tud játszani, annak ajánlom, hogy holnap nézzen fel az oldalra, mert feldobok egy cikket a Zen Pinballról és úgy általában a hatékony flipperezéshez szükséges tudnivalókról.

 78. Nekem sincs meg a játék,de jó ötlet

 79. Mennék…..ha lenne gépem :S

 80. Remélem lesz még, hogy majd be tudjak nevezni.

 81. Ez baromi jó 5-let!Csak sajna nekem nincs meg ez a game!De előre sok sikert kívánok a résztvevőknek!Ebből lehetne hagyományt is csinálni esetleg más játékokkal is.Gondolok itt első sorban sport vagy bunyós játékokra.

 82. Ezt nem értem.Egyszerre legyen a versenyzö online PSN-en és MSN-en?