Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – mit adhat a videojátékok világának…

Friss játékélményt![YOUTUBE]GKbpFMBQEr0[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. a picsába de jól néz ki, alig vártam hogy vegye le azt a kramancot a fejéről.

 2. 2:48-nál elég látványos, hogy kamu az egész. Egyáltalán nem arra mozog a csaj feje, mint ahogy a képernyőn látszik. Mind1 ettől függetlenül érdekel majd a dolog, de majd csak ha tényleg olyan játék is jön rá ami miatt érdemes. Remélem nem jut a vita-move-ps kamera sorsára…

  • Az végig úgy van, de szerintem nem a reakció kamu csak vagy rosszul vagy nem is az van alá vágva amit a csaj lát. Occulus riftel elég sokat hulyeskedtunk es tud para lenni ( pl 2 billentyűt nyomva kellett tartani a virtuális világban is egy billentyűzetet lattal amin két kez van es mászott oda egy nagy ronda pók stb)

 3. na, evvel a hosszú combú lánykával pont elterelték a lényegről a figyelmet…:))) btw a látott kép köszönő viszonyba sincs a fejmozgásával, de a hatás így is hihető.

 4. Ahogy remegteti a kiscsaj a seggét ijedtségében…. még 1x jó háziasszony lesz 🙂 Csak gyaka gyaka…. 🙂 🙂 🙂

 5. ez a csaj kiakasztott csak annyi jutott róla eszembe hogy szerintem nála élmény lehet a sötétbe cuccolás is, banyek….

 6. Hogy mit adhat? Virtuális melleket, nőket, és minden ehhez hasonlót. Majd a japánok csinálnak egy szex játékot, mellé egy kis robotkát, aminek kéz formája lesz, és elvégzi a feladatot. Ja nem, egy kéz ami fogja az ilyen mű p…nikat és azt húzogatja. Ez lesz hamarosan! És persze mellékesen játékok is lesznek, amik majd olyanok lesznek amilyen. 😀

 7. A szűk pénztárcám miatt szeretném magamnak bemagyarázni, hogy ez nem olyan nagy szám, csak egy múló trend lesz, de nem igazán sikerül. Remélem nem lépi majd át a 100 ezres határt, vagy legalábbis nem sokkal.

  • Ez a VR inkább PC-n fog nagyot durrantani.Haverral az elmúlt héten kisérletezgettünk a parasztvr-t (google cardbox) beizzítani, ami egyébkènt nem is olyan rossz. A jó benne az, hogy szinte minden játékkal tudsz valamit kezdeni.Elméletileg az egyik parasztvr tamogatná a mostani konzolokat is, de ez eddig csak elméletben létezik.Ha es az a ha szerintem fontos: szóval ha a PSVR minden fps-t támogatná, akkor lenne értelme megvenni, mert kell ennek is pár év mire legyen hozzá bőven tartalom is.

  • Ha 130-150 ezer Ft. környékén lesz, már összeteszem a két kezemet ! Ehhez képest az Oculus Rift brutál drága !

   • Az Occulus nem kaphato kereskedelmi forgalomban, mint ahogy a PSVR sem.Mi alapjan brutal draga az Occulus ?A fantaziad alapjan ?

    • Alapja csak annyi, amit neten olvasok róla különféle games oldalakon. 150-200 ezer a headset + 250-300 ezer ft értékű PC hozzá !

     • Pc árát ne vedd már a vr árához, a vr nem lesz 150 fölött ez tuti, az, h kell mellé egy 100 ezres ps4 meg egy 150-200 ezres pc nem tartozik ehhez.

     • 350 dollar volt hivatalosan a dev kit 2.Miutan elfogyott, termeszetesen felszaladtak az arak a nyereszkedok miatt.A PC az kb annyiba van, amit irtal, de ez legyen azoknak a problemaja, akiknek nincs meg ez a szint 😀

  • Múló trendy, csak a Fallout 4 ne kapjon egy VR patch-t ! 😀 De nyugi, nem kap, hisz már a ps alap verza is beteg, mert nem a konzolok-királynője szülte ! 🙂

 8. Ha egy full kocka gamer ember reakcióját látnám, jobban meggyőzne, de egy olyan hölgy aki valószínű más fajta joysticket szokott szorongatni mint a DS4 nem túl hiteles. Ettől függetlenül nagyon várom a VR, tuti vétel lesz nekem.

  • Hát igen, nem véletlen, hogy a legtöbb prezentáción ilyen kis botkormányosokra rakják fel a cuccost, aztán élvezkednek rajta, hogy sikongatnak. 🙂 Az már megint más kérdés, hogy ez így reális-e !?

 9. ugylatom el kell adni par butort csillart felrakni a plafonra vagy inkabb leszedni hogy ne legyen utba 😀

 10. Ja mint a MOVE meg a Kinect, aztán 2 hónap se és ott fog porosodni a polcon ezek mellett!

  • Move-ot még a mai napig előkapjuk öcsémmel Sharshooter és a arcade lövöldözős gamek utánozhatatlan hangulatot varázsolnak még mindig .