PlayStation VR – júliusban három játék érkezik

Vasember, Pistol Whip, Dreams.

A PlayStation Magyarország egy sajtóközleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy a PlayStation VR tulajok júliusban három új élménnyel gazdagodhatnak, amelyek közül az egyik – Vasember kalandja – már kapható is. A közlemény a következő infókat tartalmazza:

“Az elkövetkező hetekben két izgalmas PlayStation VR játék érkezik a boltokba: a Marvel’s Iron Man VR, valamint a Pistol Whip. Ezeken felül a folyamatosan bővülő PS4 exkluzív univerzum, a Dreams egy ingyenes, PS VR frissítéssel nyit meg újabb utakat a játékkészítők számára. 

A Marvel’s Iron Man VR egy különleges PlayStation VR exkluzív kaland, melyet a SIE, a Camouflaj és a Marvel közösen alkotott meg. Ragadd meg PlayStation Move kontrollered, öltsd magadra Vasember jelmezét és használd Tony Stark ikonikus fegyverarzenálját, amely egy érintéssel elérhető! Harcolj epikus, akciódús csatákban a Vasember legnagyobb ellenségeivel! Fejleszd technológiádat Tony Stark garázsában, és szabd személyre a páncélzatod és egyéb képességeidet! Te vagy a levegő, a technológia és a csaták ura. Te vagy Vasember.

A különleges, kreatív digitális alkotóműhelyben új távlatok nyíltak a Dreams PS VR frissítésével. Az ingyenes kiegészítőben új bemutatópályák, útmutatók, eszközök és a Media Molecule gondozásában készített tartalmak várják a játékosokat.

A Pistol Whip egy pörgős és izgalmas VR belső nézetes akciójáték, melyben egy elképesztő golyózáporban kell helyt állnod, hogy végül te legyél a legnagyobb akciósztár legenda!

Marvel’s Iron Man VR (Camouflaj)

Elérhető július 3-tól, kizárólag PlayStation VR platformon.

https://www.playstation.com/hu-hu/games/marvels-iron-man-vr-ps4/

Dreams – PS VR Update (Media Molecule)

Elérhető július 22-től, kizárólag PlayStation VR platformon.

https://www.playstation.com/hu-hu/games/dreams-ps4/

Pistol Whip (Cloudhead Games)

2020. július 28-tól elérhető PlayStation VR platformon

http://www.pistolwhipvr.com

2 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Pistol Whip érdekel egyedül.

  2. Pistol Whip az a “John Wick” game… az nagyon tetszetős. Kemény.

    Dreams érdekelne milyen tartalmak lesznek. Arra külön kell pályákat szerkeszteni? Gondolom nem minden pálya lesz azonnal VR-ban IS játszható.

    Ironmantől elbizonytalanodtam. A repülős rész baromi komoly volt, de a többi gameplayt valahogy nem találom olyan ütősnek.