Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – ismerkedj a játékokkal

Szerintem a Sony Computer Entertainment [B]PlayStation VR[/B] nevű virtuális valóságot mutató fejegysége függőséget fog okozni, sőt, ahogy lemegy az ára (vagy kijön belőle a második, tuningolt széria 5 év múlva) és egyre több játék lesz rá, tömegfüggőséget. Szoftverek vegyesen jönnek majd rá: lesznek direkt erre a rendszerre írt cuccok és olyanok is, melyek a hagyományos megjelenítés mellett ezt a 3D verziót is támogatják.Lássunk 15 érdekességet a több mint 40 készülő cím közül! (A megjelenési időket vedd fikciónak.)[B]Atom UniverseFejlesztő: Atom RepublicStílus: Interaktív időtöltésPlatformok: PC, PS4Megjelenés: 2016 tavasz[/B][YOUTUBE]dotm516hjC0[/YOUTUBE][B]AdriftFejlesztő: Three Zero OneStílus: Interaktív kalandPlatformok: PC, PS4, Xbox OneMegjelenés: 2016 tavasz[/B][YOUTUBE]gwOktjpMbdI[/YOUTUBE][B]Albino LullabyFejlesztő: Ape LawStílus: Horror kalandPlatformok: PC, PS4Megjelenés: 2016 ősz[/B][YOUTUBE]mS3qhoRW3ZY[/YOUTUBE][B]Allison RoadFejlesztő: Lilith Ltd.Stílus: Túlélő horrorPlatformok: PC, PS4Megjelenés: 2016[/B][YOUTUBE]62RSLsURrCM[/YOUTUBE][B]ARK: Survival EvolvedFejlesztő: Studio WildcardStílus: Túlélő akcióPlatfromok: PC, PS4, Xbox OneMegjelenés: 2016 június[/B][YOUTUBE]aQM8yWoiy5s[/YOUTUBE][B]The AssemblyFejlesztő: nDreamsStílus: KalandPlatfromok: PC, PS4Megjelenés: 2016[/B][YOUTUBE]e0XVkP6lXOU[/YOUTUBE][B]HeadmasterFejlesztő: Frame InteractiveStílus: SportPlatformok: PS4Megjelenés: 2016 első félév[/B][YOUTUBE]mSWotJ_-zgU[/YOUTUBE][B]Crystal RiftFejlesztő: Psytec GamesStílus: Labirintus akcióPlatformok: PC, PS4Megjelenés: 2016 ősz[/B][YOUTUBE]TNhguBsuXmQ[/YOUTUBE][B]GodlingFejlesztő: Solfar StudiosStílus: KalandPlatformok: PS4Megjelenés: 2016[/B][YOUTUBE]58ZnEp0A93Q[/YOUTUBE][B]Dead SecretFejlesztő: Robot InvaderStílus: Misztikus nyomozásPlatfromok: PC, PS4, PS3Megjelenés: 2016 tavasz[/B][YOUTUBE]vVSgugMV9Ws[/YOUTUBE][B]The DeepFejlesztő: SCE London StudioStílus: KalandPlatfromok: PS4Megjelenés: 2016[/B][YOUTUBE]_WzpLtCw9r0[/YOUTUBE][B]The Earthlight ProjectFejlesztő: Opaque MediaStílus: KalandPlatfromok: PC, PS4Megjelenés: 2016 tavasz[/B][YOUTUBE]gj1uD1uUugI[/YOUTUBE][B]EVE: ValkyrieFejlesztő: CCP GamesStílus: LövöldePlatformok: PC, PS4Megjelenés: 2016 első félév[/B][YOUTUBE]Eic4gyZ0PDc[/YOUTUBE][B]The Gallery: Six ElementsFejlesztő: Cloudhead GamesStílus: Akció-kalandPlatfromok: PC, PS4Megjelenés: 2016 eleje[/B][YOUTUBE]sX1cum0vyWk[/YOUTUBE][B]Get EvenFejlesztő: The Farm 51 (Reality 51)Stílus: LövöldePlatformok: PC, PS4, Xbox OneMegjelenés: 2016[/B][YOUTUBE]nZ1-BLhYocg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Van itt jópár finomság. És ha csak 4 órás lesz egy ilyen játék? Most is megveszik az emberek a 4 órás fps játékokat 🙂

 2. van egy-két jó játék közte 🙂

 3. Kb. csak a felét néztem meg, de a legtöbb nem keltette fel az érdeklődésemet. Az egyedüli, ami nagyon tetszett, az Adrift. Hangulat, látvány szuper.

 4. Virtual Boy 2.0

 5. Allison Road nagyon várós.

 6. Ha nem teszik hozzá ezt a funkciót a híres nagy FPS-ekbe és autószimulátorokba, akkor szarok bele.

 7. “Nekem az a bajom, hogy amiket mutattak eddig a legtöbből egy 5 perces demópályát tudok elképzelni, nem egy 8-10 órás játékidővel kecsegtető cuccot.- ARK: Survival Evolved: Ez nagyon bejön. Leginkább azért tetszik, mert nem egy 5perces játék hangulata van, van mögötte tartalom.- Adrift: Gyönyörű és elképesztően beszippantós valósághűség, legyen minimum egy Beyond Tso Souls hosszúság és nincs gond.- EVE: Valkyrie: Király kis űrcsaták lehetnek. ha már a SW nem adja.———————————- Atom Universe: Max ingyen mint a HOME. – Albino Lullaby: nem tetszik, felejtős- Allison Road: Horror… ilyen horror arra épít, hogy tuti szívinfarktust kapj minden sarkon, én meg élvezni és élni akarok, nem meghalni. 😀 – The Assembly: Semmi nem jött le belőle.- Headmaster: öt perces demo, ingyen.- Crystal Rift: pfff… inkább nem mondok semmit. – Godling: Gyönyörű, de de semmi nem jött le mi akar lenni.- Dead Secret: Nem tűnik rossznak, de … nem tudna lekötni. – The Deep: öt perces demo, ingyen.- The Earthlight Project: öt perces demo, ingyen.- The Gallery: Six Elements: Nem tűnik rossznak. ez egy olyan “”INDIE GYÖNGYSZEM”” ritkaságnak tudom elképzelni. Jó ár érték arányos store cucc. 🙂 – Get Even: Semmi nem jött le belőle mi akar lenni.”

 8. És a japán randiszimulátor hol van?

 9. lesznek rá jó cuccok.

 10. Vajon lehet használni ezt a szemüveget a TV helyett? Arra gondolok, hogy a TV képernyőjét helyettesíteni vele. Vagy csak kifejezetten erre a szemüvegre írt játékok fognak működni?

 11. Van pár jónak tűnő gém, remélem azért nem lesz csillagászati ára.

 12. Na, pl egy repülő szimulátor nagy élmény lehet így. Egy horrort viszont nem biztos, hogy bevállalnék vele. :DÉn várom, csak félek, hogy ezzel majd nem lehet túl sokat játszani egyszerre.

 13. “martin, nem csináltok “”mennyire várod a VR-t”” szavazást?”