Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – infó a várható árról

Andrew House, a Sony PlayStation üzletágának vezetője a Bloombergnek adott interjú során utalt arra, hogy a jövőre piacra kerülő, korábban Project Morpheus néven futó, de mára [B]PlayStation VR[/B]-nak hívott virtuális szemüveg ára nagyjából annyi lesz, mint általában egy vadiúj játékplatformé. Mivel konkrét összeget nem említett meg, a találgatások szerint ez vélhetően 400 dollár körüli fogyasztói árat jelenthet majd. House továbbá azt is elmondta, hogy az új eszköz iránt erőteljes az érdeklődés a fejlesztők részéről is, így már jövőre több mint 10 darab PlayStation VR játékot szeretnének piacra dobni. A PlayStation VR a jelenlegi tervek szerint 2016 első felében érkezik a boltok polcaira.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mert viccnek is rossz!!!

 2. fáj olvasnom a rengeteg idióta hsz-t. ez a cucc egy 65colos tv-t vált ki. kb 10 éve várom, hogy végre a sok baszakodás után piacra dobják. volt a sony-nak egy ilyen próbálkozása, de az 1000!!!!!, majd a következő 1200!!!!!!!! $/ euro/ font -volt…. nos ez meg 400 dodó…. pffffff ne vitceljetek már!!!

 3. Ez még a kinectnél is nagyobb bukta lesz.

 4. “””jövőre több mint 10 darab PlayStation VR játékot szeretnének piacra dobni.””Ez valami rohadt szegény nyitó kínálat.Steamen a lista szerint már 186, ha nem több VR supportos cím van, de ha nem is mind játék, legyen akkor csak a fele és már ez is önmagában földbe döngöli ezt a 1x valahányos címet. Lehet nem professionális alkotásról van szó, de már létezik.Kiváncsi vagyok hogy fog megbírkózni ezzel a Ps4, ha még a 60fps-t se képes kipréselni egyes címeknél, már pedig ide igen csak kell legalább a 60 ha nem több.”

  • Lehet ez csak a külön VR-ra fejlesztett játékok száma, és ezen kívül sok kap majd támogatást

  • Én is keveslem. Ha mondjuk megtámogatják a fejlesztők a már korábban megjelent játékaik kompatibilitásával, akkor nem lesz gond, csak ez sztem nem fog bekövetkezni, pusztán a technikai okok miatt.

  • Majd a hozzáértők kijavitanak de sztem a sebesseghez eleg a visszafogottabb graf es kesz. Nem?

  • Mikor kijött a PC VR sem volt rá több játék, de a támogatás már más dolog 🙂 arról nem tudhatnak hogy melyik játék lesz képes támogatni a Ps VR

  • Én ezt a 10 db-t úgy értettem, hogy 10 belsős fejlesztés, amiben nincs benne a már megjelent project cars vr támogatása, valószínűleg a jövőre megjelenő asetto corsa is kap vr-t, és még ki tudja milyen játékok még. Aztán majd elválik, hogy mi is lesz a valóság.

 5. Drága lesz de megéri az árát. Ha azt csinálják vele, amire számítok.

 6. A vicc az, hogy nehany railshooter kedveert veszik majd meg.

  • Mirror edge bemutató vr szemuvegen eleg meggyőző volt. Csak azzal tuti ellennek hónapokig. De max 50ezret ha kiadnak egy szemuvegert.

 7. Talán majd kapok egyet 1c’ ajándékba a lányomtól…..:)

 8. Mikor 130000 megveszi az ember hazaviszi és több órás játék után rájön,hogy ettől össze is hányhatja magát. Én a 3D nél voltam így! 20 perc nem volt gáz. De egy óra és fájt a fejem mint állat. Pedig.jó a szemem.

 9. 400$… Itt az ideje feltölteni a patronokat a nyomtatóban…

 10. Várható volt hogy ez is luxuscucc lesz.Sok sikert neki,tomegcucc majd ps5-6nal várható. Vagy megy inkabb a 3D sorsára.

 11. Sztem az a Move, Wonderbook és társai sorsára fog jutni. Marha jó cucc lesz, gyak 0 támogatással és így a Sony megöli a saját kiegészítőjét úgy ahogy van.

 12. remélem a fagyi nem kötelező!

 13. Egyelőre szkeptikus vagyok vele. Az árai is elég borsos elsőre, bár a többi vr cucc is ekörül mozog.

 14. jo majd kivarok vele, de ettol fuggetlenul johet.

 15. Köszi foxhound 🙂

 16. “Nem csoda, várható volt egy 400$ körüli ár. Ha lehetőségem lesz rá, tuti megveszem, nagyon várom. Mondjuk egyik játék sem volt igazán érdekes idáig, de ez fejlődni fog, nem fogják hagyni “”meghalni”” a VR, főleg mert mindenhol most kezd igazán elterjedni”

 17. “Ha tudja majd “”helyettesíteni”” a hagyományos megjelenítőket, akkor beruházok rá.”

 18. A periféria az helyes szo volt oda ahova írtam ?

 19. Hát én kíváncsi leszek, hogy lesznek-e normális tartalmak is mert azért 400 dollár nem kevés pénz. Könnyen a Vita sorsára juthat, vagy még azt sem éri el.

  • A Vita most fog majd szárnyalni. Rengeteg olyan játék kap lokalizálást, ami eddig el sem hagyta Japánt.

  • Vr rengeteg ember álltál nagyon várt periféria, sztem nem lesz bukás, ha a játékok minősége nem minus kettes lesz, en pl az új everybody golfot imadnam ugy játszani, vagy autós játékot.

 20. En majd talán az első arsokkentes után rámegyek

 21. Mi lesz itt te jó ég 🙂