Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – hivatalos technikai infók

[65775]A Game Developers Conference nevű San Francisco-i rendezvényen a Sony Computer Entertainment tegnap éjjel bejelentette, hogy jelenleg 230 fejlesztő dolgozik [B]PlayStation VR[/B] játékon, vagy játéktámogatáson.Íme a végleges hardver-specifikációk:[B]Terméknév: PlayStation®VRTermékkód: CUH-ZVR1 szériaMegjelenés: 2016 októberAjánlott fogyár: 44,980 jen, $399 / 399 / £349Méretek:- VR headset: 187×185×277mm (széles × magas × hossz)- Processzor egység: 143×36×143mm (széles × magas × hossz) Súly:- VR headset: 610g- Processzor egység: 365gKépernyő: OLEDPanelméret: 5.7inchPanelfelbontás: 1920×RGB×1080 (960×RGB×1080 szemenként)Frissítési ráta: 120Hz, 90HzLátómező: kb. 100 fokSzenzorok: Six-axis (három-tengelyű giroszkóp, három-tengelyű gyorsulásmérő)Kapcsolat: – VR headset: HDMI, AUX, Stereo Headphone Jack- Processzor egység: HDMI TV, HDMI PS4, USB, HDMI, AUXProcesszor egység funkciók: 3D audio, Társképernyő (tükörmód, másodlagos mód), Mozis módA csomag tartalma:- VR headset × 1- Processzor egység × 1- VR headset csatlakozó kábel × 1- HDMI kábel × 1- USB kábel × 1- Stereo fejhallgató × 1- AC hálózati kábel × 1- AC hálózati adapter × 1[/B] [65774]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A proci egység teljesítménye azért még érdekelne, csak úgy érdekességképpen.

  • A proci egység csak a 3D hangért, meg a látvány külső képernyőre rakásáért felel. A PS4 azért nem olyan gyík, hogy külön 3D csipet kelljen belerakni.Kicsit reklámízű megoldás viszont, hogy a kamerát nem számolták bele a csomagba, az +10-15 ezer Ft lesz. Mondjuk én 150-re gondoltam caklipakli, és a move-val kb annyira is jön majd ki.Az eddigi versenyzők közül ezzel az árral bestbuy. Ha a VR nem jut a 3D TV-k sorsára, akkor ez lesz a köv dolog, ami miatt a Sony neve vésődik az agyba.

   • Nem egy helyen olvastam, hogy ennél azért többről van szó, majdnem annyi a kakaó az egységben mint maga a PS4. Ami a mai viszont között már nem túl nagy eresztés, valljuk be. Ennek ellenére azért elég ferde szemmel olvastam ezeket a pletyókat, de belegondolva, hogy PC-n 12GB RAM/3GB GPU fölött kezdődik a VR élet lehet van benne valami. Elite Dangerous-nek cirka 16GB Ram kell alaphangon VR-en, és ez csak a kezdet ugyebár. Egyébként tényleg csak érdekességként kérdeztem, nem akarok ezen lovagolni, csak ha már technikai részletek akkor fejtsünk ki mindent.

 2. Egyébként értem, hogy csak a PS4-gyel működik, de mondjuk csak megjelenítőként rá lehet majd kötni HDMI-vel pl. média lejátszóra? Az mondjuk nem lenne rossz.(lehet, hogy már volt róla szó, de eddig nem nagyon követtem nyomon a híreket)

 3. Örülök ennek a mozis módnak. Ha jó lesz, akkor veszek inkább ezt tv helyett.

  • Várd ki a végét, nehogy aztán ez is fejfájós legyen, vagy belehülyülős.

   • A fejfájós/rosszullétes dolog szerintem csak ott jelentkezhet ahol követi a fejmozgást a játék.Ha csak ülsz egy moziban pl és nézed a vásznon a játékot az nem hiszem, hogy akkora gond lenne. Persze sok játék után lehet megfájdulna a szem/fej a közeli kijelző végett, de biztos tesztelték a dolgot. Majd meglátjuk, mindenképpen ki akarom próbálni majd vétel előtt.Csak ez így azért nagyobb ösztönzőerő, hogy lesz ilyen lehetőség is, mert így semmiképpen nem fog porosodni, még ha játék nincs rá annyi.

  • Ezt én is így gondolok, persze jó lenne tudni mekkora vászonhatást tud összehozni a kütyü.

 4. Egesz jo aron nyitott.

 5. Kell !! 🙂

 6. Most lesz csak igazam n kiaknazva a move… pl egy franko star wars jatek, amiben lezerkarddal lehet hadonaszni 🙂

 7. Mindenki temette anno a nyalókát erre tessék, Move kompatibilitást kapott a kütyü.

 8. Konkurenciához képest jó az ár: minőségi gamma hegyeket indulásra és beleugrok.

 9. Azoknak ajanlatos elsosorban akiknek nagy homlokuk van. xD