Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – az előrendelhető egységek percek alatt elfogytak

Pár hónapon belül jelenik meg a Sony VR munkálatainak gyümölcse, ugyanis piacra kerül a [b]PlayStation VR[/b]. Óriási az érdeklődés és a konzolvilág első virtuális valóság készülékéből elfogyott az előrendelői példányok utolsó adagja is – pár perc alatt.Ez volt az előrendelés utolsó lehetősége, és a rajongók le is csaptak rá. Innentől kezdve mindenki beszerezheti a boltokból a megjelenés napjától, október 13-ától.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem tudom megmondom őszintén követem a vr híreket de annyira nem tud megfogni eddig amit láttam hogy az hihetetlen de legyen az oculus HTC vive meg ez egyszerűen kiforratlanannak érzem és gagyinak a játékokat. És amíg nem változik ez az érzés a Sony spórol nekem 130.000 e Ft. Még az sem érdekel hogy ha lehet játszani rajta sima játékkal mintha tvn játszanál mert inkább játszok a tvn mintsem egy bilivel a fejemen. Ráadásul kiváncsi leszek hányan fognak behányni tőle. Sok ember szenved úgymond útazási betegségben. Hát nem tudom részemről hálistennek felejtős (egyenlőre)

 2. Az a baj a Sony-val, hogy az épp aktuális konzoljukat nyomatják évekig, azzal nincs is gond, viszont a többi ilyen ,,mellékes” terméket mint ez is vagy a PS Vita, a Move stb. kb. egy év után elkezdik hanyagolni és megy a süllyesztőbe.

  • Még mindig jobban csinálják, mint a microsoft, akik a 360 megjelenésekor rögtön kinyírták az előző generációs gépüket. A PS2-re még évekig jelentek meg játékok, PS3-ra szintén.

 3. Én meghagyom másnak,inkább veszek helyette egy Neo-t

 4. A nintendo csinalta a konzolvilag elso VR cuccat, szerintem.

 5. 3d tévék meg már le vannak tojva.

  • Ha széles körben elterjed a VR akkor a 4K is. 🙂

   • A kettő nem függ egymástól. A 4K akkor is el fog terjedni, ha a a VR mizéria megbukik. Japánba már a 8K megy TV adás!!! szinten tesztüzemben. A 4K ugyan olyan standard lesz 1-2 éven belül, mint a 720p vagy az 1080p(csak nem idehaza xD).

    • Azért reméljük idehaza is. Egyébként utólag belegondolva tényleg hülyeséget mondtam. 🙂 Arra gondoltam hogy mivel a VR is egy kivetítő és ha általánosságban elterjed a gémereknél akkor az a 4K rovására megy mert akkor minek TV-t venni. De ez hülyeség mert VR-n nem tudsz minden játékkal játszani, konzolon meg pláne. Szóval ott a pont. 🙂

     • Ha nagyon gonosz és unintelligens akarok lenni, akkor a nagy áttörés a képminőség/felbontás terén csak akkor lesz idehaza, ha a mostani nyugdíjas(70+) korosztály kihal. Ők azok akik relatív visszafogják a fejlődés e téren, mert nekik a 32cm-es, 40 kilós doboz is elég TV-t nézni. Tegnap voltam bent set top boxot cseréltetni a UPC-nél és az egyik vén nyugger azon hisztizett, hogy miért kell neki ez a mágikus doboz(szó szerint) ahhoz, hogy a Muzsika TV-t nézhesse. A nagyszüleimnél már le lettek cserélve a TVk, de ők is sokszor csak meredten bámulják a távirányítót, hogy most mit nyomtak félre.

     • Ez jo nagy baromság amit irtál xD

     • Baromira nem. Szerinted miért osztogatták tavaly állami támogatással a MindigTV set top boxokat + antennákat ingyen a rászorulóknak(főleg a hozzá nem értő nyugdíjasoknak). Azért, hogy felmérjék, mennyire van igény a komolyabb minőségi változásra. Azt nem tehetik meg, hogy bumm átállunk az FHD-re egyik napról a másikra és a TV nézők 40%át kizárjuk a szolgáltatási körből. Eu előírás van a digitális átállás menetéről. Mo. eleget tett neki a szolgáltatók és az ingyenes felszerelés biztosítása által, az viszont más kérdés, hogy ténylegesen javult-e a szolgáltatás minősége. Addig, amíg az emberek nem tudnak normális TV-t venni vagy nem érdekli őket a HD szolgáltatás(lásd nyuggerek), addig nem fog változni semmi. És sajnos pont az idősek miatt nem fog még egy darabig komolyabb változás történni. Én személy szerint igényelném a 4K tartalmat, de az 1080p-nek örülni tudnék. Jelenleg Magyarországon a 720p/50(System 1) és az 1080i/25(System 2) van használatban.

     • Épp ezaz, hogy a PSVR-on lehet majd minden játékot játszani, nem csak azokat amik támogatják a VR-t.Sima kijelzőként is fog szolgálni, olyan lesz mint egy virtuális mozi ahol egy 5 méteres kijelzőt nézel 2 méter távolságból

     • Kb, mint a HTC Vive.

     • “Biztos vagy benne, hogy tudok majd Battlefield 1-el játszani vele standard PS4-en? Természetesen ugyanolyan felbontásban és képfrissítéssel. Ha tényleg “”mindent visz”” akkor miért nem PS VR-el nyomatják a triplaA-s játékokat? Mert eddig csak külön VR-re fejlesztett (amik meg messze elmaradnak ettől a színvonaltól) játékokkal promózta a Sony, fura ez így nekem. Már ha valóban úgy van ahogy te gondolod.”

     • Mert nem VR játékok lesznek, csak használhatod kijelzőnek. Volt hír is.

 6. Ha ez is olyan szédülős lesz, akkor jót fogunk szórakozni.

 7. A szorgos kis kínai ujjacskák meg gyártó szalagok éppen eleget gyártanak le, senkinek sem kell félnie attól, hogy nem lesz készüléke.

 8. Egy ev mulva meg eladhatatlan lesz mint a fagyi. Vagy lehet meg majd varjatok, hogy legyen hozza normalis jatek, akkor legyen ketto.

  • Akkora hájp van a VR körül már szinte évek óta, hogy kizártnak tartom a Move féle hanyatlást. Ezt bizony zabálni fogja a nép!

   • “Vegignyomtam a Killzonet move-al, hat az se adott sokat. Az meg hogy lehetsz egy voros versejt az “”Egyszer volt az elet”” ben VR szemuvegben hat az tok jo, foleg ennyiert. Akar kurva jo is lehetne, de nem lesz. Szerintem.”

    • Sok primitív baromságot jelentette be eddig hozzá, de lesznek jó játékok is, nem kell parázni. Ha úgy nézzük PS4-re is milyen sok ilyen játék van, mégis érdemes megvenni mert vannak ezek mellett jók is.Az igazat megvallva a PS VR marketing részét kicsit elkúrta a Sony, eleinte csak ilyen PS2 szintű játékokat mutogattak hozzá, persze hogy sokakat nem győzött meg. Ha mondjuk a Resident Evil 7 szintű játékokkal promózták máris másként látnánk a jövőjét. Nem lesz első napos anyagi okok miatt, de ha bejön a többségnek akkor karácsonyra meglepem vele magam. Csak jöjjön addig rá pár játék ami engem is érdekel…Jah, meg még az is tisztázva, hogy a standard PS4 mennyire fog boldogulni vele. Volt már nem egy hír (itt a PSC-n is) hogy azért is kell a Neo, hogy a VR-t kiszolgálja.

     • Legyen így. Jó hogy így hisztek benne 😀 Engem amúgy nem mozgat, csak meg vagyok lepődve, én komolyan nem hiszem hogy lesznek rá játékok. Vagy majd mindenki örül a re-re-remasterednek mert végignyomhatja VR-el ? Lesz 4-5 játék talán, de sztem az kevés.

 9. Még idejében előrendeltem. Ahogy kikerült aznap. 🙂