Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – 900 ezer eladott példány eddig

A [B]Sony PlayStation VR[/B] nevű, videojátékos virtuális valóságot prezentáló fejegysége 2016 októberében került a boltokba. Az immár hazánkban is hivatalosan is kapható PlayStation 4 kiegészítővel kapcsolatban eddig nem közöltek eladási adatokat, most azonban a The New York Times magazin hasábjain megjelent egy interjú Andrew House-zal, aki a Sony Interactive Entertainment Chief Executive Officer posztját tölti be.House elmondta, hogy 2017. február 19-ig bezárólag 915,000 darab hardver kelt el. Ez némileg magasabb mennyiség, mint amit a SIE eredetileg várt: a tervek szerint 2017 áprilisáig 1 millió darab PSVR-t szerettek volna értékesíteni, amit a fenti adat alapján biztosan túl is lépnek.A PlayStation VR megvásárolható támogatónk, a Konzolok Szervize szaküzletében, ára [A http://www.konzolokszervize.hu/playstation4/sony-playstation-vr]133.990Ft[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Majd 1c’ beszerzünk egyet.

 2. ideje volna már kipróbálnom

 3. Megvenném szívesen, kipróbáltam Driveclubbal, bejött, de tényleg nincs rá játék…Fura, hogy pl az MLB the Show is 12-ben még támogatta a move-ot, a 17 már nemhogy nem vr-es, de a kamera + fagyi kombót sem támogatja…

  • “Jelenleg ezek a játékok “”nincsenek rá””:Ace BananaArkham VRBattlezoneDRIVECLUB VREve: ValkyrieEve: GunjackHarmonix Music VRHeadmasterHere They LieHustle Kings VRJob SimulatorKeep Talking and Nobody ExplodesLoading Human: Chapter 1Nebulous VRPlayStation VR WorldsRigsSkip ItSuper HyperCubeSuper Stardust Ultra VRThe AssemblyThe Brookhaven ExperimentThe Playroom VRTumble VRUntil Dawn: Rush of BloodVolume: CodaWaddle HomeWayward SkyCarnival GamesEagle FlightMoto Racer 4Pixel GearPsychonauts in the Rhombus of RuinRadial GRobinson: The JourneySpace Rift VRSports Bar VRTetheredThe Brookhaven ExperimentTime Machine VRTrackmania VRVirZOOMViva Ex VivoWeeping DollWerewolves WithinÉs ezek a “”nem létező”” kompatibilis játékok:100ft Robot GolfBoundCatlateral DamageHatsune Miku: Project DIVA XResident Evil 7: BiohazardRez InfiniteRise of the Tomb Raider: 20 Year CelebrationThumperVEV: Viva Ex VivoVolumeWorld War Toons…úgy nagyjából.”

  • És mind 1 kalap szar…

 4. Jó ez, de marha drága. PS4 ára ezért, az nagyon sok.

 5. Szerintem is a move sorsára jut……

  • Nem fog a move sorsára jutni, mert ez nagyobb élmény, és ha elfogadható áron lesz, akkor indul be a szekér.

 6. Kipróbáltam barátomnal….hatalmas élmény. De nem kell rohanni venni….. olcsóbb is lesz és nagyobb a választék a programokra. Boven az év vége felé kell ezen gondolkodni.

 7. (a summer lesson külön érdekes, a japán bejelentéskor minden nagyobb híroldal hírezett róla, az angol bejelentéskor valahogy nem érzem ugyanazt a hypeot mint annó a doax3nál … hoppá már az is támogatja a VRt az angol változat is : )

 8. “Nekem továbbra is az a véleményem, h ugyan úgy fog járni mint a Move. Tök jó meg minden, de a Sony megöli a “”szokásos nem támogatom a saját technológiám”” hozzállásával, mint ahogy tette azt a Move, az Eyecam és más kiegészítőkkel, vagy ahogy a Vita járt a nyugati piacon.”

 9. “Ó hát persze, pont belefér az “”előzetesen”” várt eladási számokba.Állítom ha megjelenés előtt kérdezel meg egy Sony fejest, 2-3 milliót mond alaphangon, mert forradalmian új technika és élmény, és vinni fogják mint a cukrot.Csak hát ugye játékok is kellenének rá, de ez megint más tészta.”

  • “Vakvágányon vagy az állításaiddal. 2016-ban a Sony fejesek “”több százezer”” eladott példányt vártak megjelenéskor (ezt is nyilatkozták), és valóban több százezer fogyott – most már majdnem egy millió.”

 10. Resi7-en kívül nincs rá semmi érdemleges cím. Azt meg lehet vr nélkül is játszani. Ennyiért jelenleg pénzkidobás a cucc.

 11. “Várható volt szerintem mint újdonság varázsa, kíváncsi lennék majd a későbbiekben tudnak-e vásárlókat “”ilyen”” arányban bevonzani, örülnék neki ha életképes lenne ez a részleg, de nekem már a tavalyi megjelenés óta olyan érzetem van hogy a Vita sorsára fog jutni.(de ne legyen igazam)”

 12. Iparagi elemzok az elso evre vartak 30millio vr sisak vasarlot(oculus,psvr,vive). Csoppet tullottek a becslesben. De ez a 900ezer szep teljesitmeny. Realis,de szep.