Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation VR – 375 ezer darab csak ebben az évben

Az eladási adatokkal foglalkozó SuperData felfedte, hogy jelenlegi felmérései szerint a Sony [b]PlayStation VR[/b] készülékéből 2017 első negyedében 375000 darab fogyott. Már korábban kiderült, hogy február 19-éig 915000 példányt adtak el, így nagy eséllyel már egy millió fölött jár a gép. A SuperData becslései szerint 2,6 millió lel még gazdára az év során.Ezzel szemben az első negyedévben 95000 HTC Vive és 64000 Oculus Rift kelt el, ami azt jelenti, hogy a PSVR a kettő együttes eladásainak kétszeresét is felülmúlta.A [i]PlayStation VR[/i] október óta kapható és a PlayStation 4 konzollal kompatibilis.[i]Forrás: [a http://www.gamesindustry.biz/articles/2017-05-09-gear-vr-far-and-away-the-leader-with-almost-7m-expected-to-be-sold-in-2017]GamesIndustry.biz[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. már csak játék kéne rá 😀

 2. Én is hozzájárultam egy példánnyal.

 3. Ha tényleg kijön a Fallout VR, megszűnik a való világ 😀

 4. A 915 ezer nagy része már a második kazdáját várja a neten. Egy sikeres perifériának meg kéne vagy tízmilliós eladás.

 5. Ennyire nem megy a megváltóként és bezzeg példaként emlegetett Oculus? Ez meglepett.

 6. MEGNYERNÉM

 7. Micsoda szakértés.

 8. Minden kiegészítőt játéktámogatással lehet eladni. A MOVE-ra is mindenki dobott ilyen kezdetleges vackokat. Kis összegráfordítás, talán kijönnek nullára vele. Aztán látják, hogy nem megy a cucc, nem veszik az emberek, így további támogatás fejlesztésre nem költenek, mert nem térül meg a bele fektetett munka. (Pedig az is egy jó kiegészítő most már a jobb kamerával, de a fejlesztők fantáziája vagy tudása a kihasználásához kevésnek bizonyul.)De miért nem veszik? Mert nem támogatják.Szerintem, ha a játék eladási adatokat néznénk nagy eséllyel a Resident Evil 7 vezetne (bár nem láttam adatokat, de szerintem akinek van a többség befizetett rá.) Szóval ha lennének címek rá akkor vennék az emberek, de amíg nincs olyan játék, ami meg is éri a pénzét hogy toljam vele addig felesleges. Techdemo szintű cuccokat toljak egy 130ezres kiegészítőn?? Kellenek a címek.Az AC7 és a GTSPORT még tolhat rajta.Akkor talán feleszmélnek… vagy ennyi volt.

  • Erről van szó.

  • és 18+ tartalmakkal.

  • Egyrészt pont az a lényeg, hogy veszik. Japánban nem vették annyian, ott taktikát váltanak. A világ többi részén fogy. A Sony épp ezért húz bele a gyártásba, mert már ott tart, hogy akarnak venni az emberek PSVR-t, de nem találnak.Másrészt, itt pont, hogy nem csak a játékokról szól. Ha tetszik, ha nem, az élmények meglepően sok embert érdekelnek, ahogy a különcségek is. A Sony komolyan támaszkodik a mindenféle filmes extrára, rövidfilmre, nézegetős élményre, stb. Többször is kihangsúlyozta, hogy a PSVR nem csak a játékokról szól.

 9. Ja csak játék nincs rá, már az elején mondtam, hogy ez is a MOVE sorsára fog jutni! Használtan már 70000-ért utánad dobják, vicc!

  • Egyet értek veled… hamarosan szerintem az egész VR piac ki fog pukkanni….Bár a sony elég jól tolja az tény… most csordogálnak majd át az ex címeik.Amik lesznek rá-ace comber 7 Vr- Gt Sport Vr- meg valami idegenes lövöldözős….

 10. Project cars az elsők között lett bejelentve, hogy támogatni fogja… le se szarják azóta. XD