Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Vita TV – információk az új hardverről

A Sony Computer Entertainment E3 2014-es bejelentése értelmében Nyugaton, tehát Amerikában és Európában is megjelenik a Japánban már kapható, állítólag jól fogyó [B]PlayStation Vita TV[/B], immár [B]PlayStation TV[/B] nevű kiegészítő. Az ősszel boltokba kerülő kütyü ára $99 / €99 lesz, a [I]szokásos[/I] árfolyam szerint. (Ma már volt egy gyors hírünk és videónk róla itt [A http://playstationcommunity.hu/note/11085]KLIKK[/A].Lesz belőle bundle is, ebben van egy DualShock 3 wireless kontroller, egy 8GB-os memókártya, valamint a The LEGO Movie Videogame. Ára $139 Észak-Amerikában.A PlayStation Vita TV tehát a PS Vita “tévésített” megfelelője. A képernyőre kötött konzol a legtöbb PS Vita játékot kezeli, értelemszerűen pár olyat – Egyelőre? DualShock 4? – nem, amihez kötelező az érintőképernyő. A készülék másik funkciója a PlayStation 4 Remote Play “távműködtetéssel” való használata, de ezen felül mást is tud.- PlayStation 4 (PS4) Remote PlayA PS Vitához hasonlóan a PS TV is támogatja a PS4 Remote Play funkciót és támogatja a Wireless kontrollereket (DUALSHOCK 3 vagy DUALSHOCK 4). Amikor valakinek bármi okból fel kell függesztenie a PS4 játékot az adott helyiségben, a PS TV rendszerrel egy másik szobában egy másik tévén folytathatja azt.- PlayStation 3 (PS3) játékok a PlayStation Now szolgáltatásávalA PS TV felhasználok a hardverrel elérhetik a PlayStation™Now open béta rendszerét, mely Észak-Amerikában 2014 végétől, a PAL régióban pedig ez után indul. PS3 címeket játszhatnak streaming formában, Wireless irányítóval (DUALSHOCK 3 vagy DUALSHOCK 4).- Rengeteg játék letölthető vagy kártyás változatbanA PS TV több mint 1,000 játékot kínál PS Vita, PSP (PlayStation Portable), PSone rendszerekről is. Ezek pl.: Disney Infinity: Marvel Super Heroes (Disney Interactive), Minecraft (Mojang/4J Studios), God of War: Collection (SCE WWS), Killzone Mercenary (SCE WWS). A játékok mindegyikét DS3 vagy DS4-gyel vezérelheted. Direktben is tölthetsz szoftvereket a memóriakártyákra a PlayStation Store-ból, vagy használhatsz hagyományos PS Vita game cardot a konzolba dugva.- Egyéb PS TV kényelmi szolgáltatásokA PS TV userek PS Vita felhasználókkal helyi wireless Ad Hoc módban multizhatnak, két DUALSHOCK 3 vagy DUALSHOCK 4 kontrollerrel a PS TV-hez csatlakozva. A PS TV-vel filmeket és tévésorozatokat lehet nézni a PlayStation Store-on keresztül. A PlayStation Plus ezen a készüléken is él. A saját készítésű képek és videók könnyen megoszthatók a két rendszer között (PS Vita / PS TV).

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Csak a játékokat felejtették bejelenteni. 😀

 2. Ezt siman belerakhatnak a TV-be,es nem kellene meg egy doboz,kabel,stb.

  • Abban hol lenne az üzlet?

   • Drágábban adják a tv-t.

    • És még kevesebben vennék őket :DEz olyan lenne mint az MS kötelező Kinectje. Annak is meg kellene vennie akinek nem kell.

     • Te valami Sony reszvenyes vagy?Neha szetheznetnel a kis dobozodon kivul is.

     • Nem, csak én tudom nézni a cégek szemével a dolgokat, nem pedig csak játékosként:)A Sony nem fog olyat csinálni ami végett kevesebb lenne a bevételük.Ha pedig kevesebb TV-t adnak el, akkor kevesebb a bevétel. Ennyi.Egy vállalatot profitszerzés céljából hoznak létre, nem pedig szórakozásból. Minden cég elsődleges célja a profit termelése. Nem fognak hülyeséget csinálni azért mert néhányan örülnének neki.

     • Szerintem meg ezek ilyen utolso vergodesek a felho alapu jatekokra valo atteres elott.En pl vartam volna mar egy bemutatot toluk ez ugyben is.

 3. De érintő felületre tervezett játékokkal (ami nem is olyan kevés) hogyan játszol DS3-al vagy akár DS4-el?

  • “Elolvastad a cikket?””A képernyőre kötött konzol a legtöbb PS Vita játékot kezeli, értelemszerűen pár olyat nem, amihez kötelező az érintőképernyő. “””