Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Vita – kártyaárak, nagyjából

A világ legnagyobb videojátékos webáruházának mondott GameStop nyilvánosságra hozta a Sony új hordozható konzoljának, a [B]PlayStation Vita[/B]-nak memóriakártya árait.[B]4GB – $29.998GB – $44.9916GB – $69.9932GB – $119.99[/B]Források szerint a megjelenéskor rendelkezésre álló szoftverek többsége a 4-8GB-os tartományba esik majd, de a későbbi, fejlettebb játékokhoz mindenképpen kell a nagyobb tárhely. Ezek az árak nagyjából megfelelnek a már korábban bejelentett ázsiai árszabásnak, tehát nem légből kapottak, ugyanakkor az ismert euróváltás miatt Európában nem tudjuk még, mire számíthatunk…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem tudom sokan, miért dőlnek a kardjukba a hírtől.Dobozos játékhoz nem kell kártya, csak majd a letöltött játékokhoz, és azt sem tudjuk a géphez megjelenéskor mekkora kártya jár majd, hiszen menteni valamire csak kell. Nagyobb kártyára igény esetleg akkor léphet fel, ha már a ps3hoz megjelenő bizonyos játékokat ingyen letölthetjük Vitára is, ahogy ígérték korábban.Aki meg psp címeket szeretne letölteni, annak pedig legyen elég kezdetben a 4-8 GB. Nem kell mindjárt 32GB-al vagánykodni. Ráér akkor beszerezni mikor már lejjebb megy az ára. De gondolom akkor meg majd az 512 GB-os kártyák ára miatt megy majd a rinya.

 2. Kb. én most tettem le a Vitáról.

 3. Nem akarok gonosz lenni, de meghalni küldik a Vitát a piacra.

  • Én már nem emlékszem mennyi volt a psp megjelenésekor, de annak is borsos ára volt akkor.Vagy pl. a Kinect a 360-nál. Kijött 42ért, rá 3-4 hónapra meg 27ért dobálták.Reménykedjünk, hogy csökken annyit az ára, hogy többen megvehessük 🙂

 4. nem lesz olcsó

 5. Hát ezekkel az árakkal + a játék ára egyelőre számomra halott, de valszeg nemcsak az én számomra.

 6. A 4-8-as kategória rendben van, a többi felejtős, majd esetleg használtan.

 7. Majd a kínaiak! Micro sd- to psp vita adapter. 🙂

 8. Rettenetesen kíváncsi vagyok erre a cumóra miket tud hogyantudja, de egyáltalán nem érzek késztetést arra, hogy vegyek majda közeljövőben egy ilyet és persze ennyiért. Ez egy költséges szórakozás ezt eddig is tudtuk a kérdés meg éri e, és nem magáraa készülékre és árára gondolok hanem a kenyérre amit elvon az ember a saját szájából, hogy tudja majd nyomkodni a gombokat…

 9. Ehez én még mindig keveset keresek.:(

 10. Egy komolyabb címért simán kifizetném a 70EUR-t. De akkor az legyen nagyon komoly. Pl. egy FF tele hd filmmel, japán + angol szinkronnal. Nyámm. 🙂

 11. Ha jön a DJ MAX technika akkor megveszem.Előbb nem.

 12. Elképesztő árak… A gép is, meg a hozzá való cuccok is. Én kicsiben nyomom, a 3DS-t választottam, nem akartam várni a Vitára. 🙂 Úgy vagyok vele, hogy egy gép elég, és még azt sem használom ki teljesen.

 13. A dobozos játékokhoz nem kellenek ezek a kártyák, mert azok eleve kártyán vannak ugye. A store ról szedhető játékokhoz látom értelmét, az meg még ráér. Vita t én is csak kb 2 év múlva fogok venni, addigra lemegy az ára(memkártyáknak is) és kiforrnak a játékok is, elvagyok a PSP vel még, főleg PSX játékokkal játszom azon is….

 14. vhogy éreztem, hogy ha saját kártyaformátum lesz, akkor ezt meg kell fizetni sajnos. ez van, sajnos alap kártyaformátumoknál kb 1 hét múlva már mindenki másolgatná a cuccokat. a psp ebbe majdnem belebukott.viszont ez így tényleg sok(k).

 15. Felejtős, ez így nagyon drága. Ráadásul elnézve a launch címeket, továbbra is a nagygépes átiratokkal/spin-offokkal próbálják eladni a gépet, nekem az egyszer elég volt a PSP-vel. Ha egyszer mégis beruháznék rá, az legkorábban 2-3 év múlva lesz, addigra már lesz kiforrott játékkínálata és talán Custom Firmware is lesz rá.

 16. Hú az sok… pedig arra gondoltam mikor először láttam mire képes a masina, hogy kell… de egyre kevesebb a pénzem:) Szal. lehet álom marad, persze így is szerencsés vagyok, mert vagy egy nagyon fasza ps3-konzolom!!!!!!!!!!

 17. Luxuscikk lesz, ez nem vitás. Válság van vazzeg, és lesz még hosszú évekig.

  • Mondjuk ehhez tegyük hozzá, hogy ennél 20-30 ropival drágább telóval is rohangálnak emberek, és a teló tudásának a felét ki se használják.Marad a jó magyar módszer. Hitel. Jó esetben 0% thm.

 18. Most mondanám, hogy legalább a memory stick pro duo miért nem jó bele, de az is méregdrága, ha nagyban gondolkodunk. Bár a régi 4gb-os eleinte jó volna bele.Ha nem akarnának mindig így lehúzni minket, bőven mehetne sd vagy sdhc kártyával, háááá’ csak mááá’ nehogy jó legyen nekünk….Amúgy akkor kis kártyákon érkeznek majd rá a játékok, nagy vonalakban mint gameboy-on?

 19. “120 Euró lesz a 32gb-s , ami olyan 40 e Ft körül lesz ( addigra lehet lesz az 48000 is – 400-as árfolyamon [ mit csinálnak ezek ?! “” Drága “” Pénzügyminiszterúr”” -és a többiek ? ] .”

 20. De most, hogy lesznek rá a játékok?A nagyobb premier címek lesznek gyárilag memókártyán, a többit meg csak a store-ról lehet majd leszedni? Vagy minek a +kártyák?1 foglalat lesz benne?Ez kicsit zavaros. Nyakunkon a premier, de alig tudok valamit a gépről. Mondjuk ps3-at is akkor láttam először, mikor megrendeltem. :DEddig premier vételnek tartottam az Uncharted miatt, hát nem tudom 80-ért+játék, hát. Csak az a nyamvadt Golden Abyss miatt. :SMajd meglátom, minden esetre ilyen vagy, olyan formában átélem a játékot, max megnézem videon. :DDAmúgy teljesen hidegen hagy a vita, psp-t is csak idén szereztem be, egy makulátlan fehér, fat-ot, magyar menüvel :D, hogy pótoljam azt a 10 címet ami érdekelt psp-n.

  • Előbb-utóbb a VITA-s címeket is áthajítják majd PS3 -ra ( ahogy a PS2-es és PSP-s gamékat is – mondjuk valszeg erre azért még várni kell vagy 2-3 évet:] ) .

  • Nekem az Uncharted, LBP és a Stardust volt, ami érdekelt volna kezdésnek. Két asztali gépem van, 360 és PS3. Gondolkodtam eladom a boxot és veszek egy Vita-t. de inkább nem. Meg aztán játékok nagy része úgy is kijön majd nagy gépre. Stardust meg már most is van.

 21. Újra tokozzák a meglévő kártyákat és 3x árcetlivel kiteszik a boltok polcaira…

 22. Jejzusom! Asszem megvárom a PSV Slim E4000 modellt. 😀 Addigra talán normális árban lesz a buli. XD

 23. … vagy 5 év múlva veszek egy vitát 😀

 24. LOL

 25. Asszem marad a Slim :(Ez így kezd megfizethetetlen lenni 🙁

 26. Jól van akkor 16gigás szerintem eleg is lesz nem lesz olcsosag a februar:):):):)

 27. Eldölt,nemkell! kössz 249$ Vita…ja mindennel+EGY játék menyi is lenne forintban? erös 600-700 $ körül

  • áááá annyi nem, de biztos vagyok benne egy 150e ft (ha még lesz ft) befog kóstolni a 1 játék+gép . Azt biztos le a kalappal, akik a mai fizetések mellet betudnak vállalni egy vitát ! (Ha nem adja el a fél konzolos ereklyéit )

   • Na ja ez reálisabb 🙂 De ÚRISTEN hát mi pénz ez?! Inkább veszek végre egy 75W os Marshall kombó erösítöt ebböl az árból

 28. Szép,akciós árak……

 29. Orbánék legközelebb már konzoladót is kivetnek.

 30. Ez a Vitás-móka a Magyaroknak megfizethetetlenül drága lesz!

 31. A wifi-s modell ajánlott fogyasztói ára itthon 80 000ft lesz (ez szerintem az 576-os, Media Marktes stb árakat takarja), a 3G-sbe már bele se akarok gondolni mennyi lesz, ha egyáltalán kapható lesz. Nem magyar pénztárcának találták ezt ki. Még a 26 000ft-os PSP-n is elég erősen gondolkodom, hogy megvegyem-e.

 32. tök mindegy, úgyse lesz már sokáig euro…

 33. Nem lesz benne alapban mondjuk 16 giga memória mint a Go-ban? komolyan kérdezem mert nem tudom.

 34. Tökmindegy, ha jól állna az euró, akkor is drágábban adnák.

 35. Húzós,már a pendrive-ok is fele ennyibe kerülnek,nem ,hogy a memó karik!Bekaphatják!Ja és erre még jönnek az adóink!!:D