Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Vita – játékméretek

A Sony Computer Entertainment új hordozható konzolja, a [B]PlayStation Vita[/B] 2012. február 22-én debütál Magyarországon (+/- 1-2 nap, szokás szerint). A hozzá tartozó játékszoftverek dobozosan (miniatűr Blu-ray-szerű tokban vannak, szupercukiság!) és PlayStation Network letöltős verzióban is kaphatók lesznek. A géphez a leszedett stuffoknak memóriakártyát kell venni, mely többféle méretben, 4GB-tól 32GB tárkapacitásig kerül forgalomba.Íme néhány Vita játék file-mértet, hogy tudd, mire készülj kártyaügyben, ha a letöltős beszerzést választod:- WipEout 2048: 1.6GB- Reality Fighters: 670MB- Uncharted: Golden Abyss: 3.3GB- Everybody’s Golf 6: 1.2GB- ModNation Racers: 1.4GB- Little Deviants: 1GB

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Komooly… de úgyse lenne időm még a ps3 mellett ezen is nyomni..majd esetleg, ha olcsóbb lesz

 2. “a címről a híres magna cum laude jutott eszembe: “”nekem 5 gigabyte, neked 5 libamáj…””xD”

 3. “Ha már kiadok ennyi pénzt valamiért, akkor szeretnék rajta zenéthalgatni meg filmetnézni, valahogy nem érzem szükségesnek hogy még egy kütyüt cipeljek magammal. Most gondolom jön az “”okostelefooon”” szöveg. Telefon arra való hogy telefonálj vele, egy PSV pedig minden másra. 16-os kártya a minimum kb.”

 4. de ha eredetibe vesszi valaki akkor mekora helyet foglal?

 5. És még nincs benne, hogy a memokártyára teszek zenét, filmet, képeket, fotózok, kamerázok, pornó, stb. 🙂 szal ezeket is bele kell kalkulálni.

 6. Hát én 32-sel fogok indítani, ha persze lesz még rá pénzem, mert azért maga a konzol és hozzá a játékok is elég húzósak lesznek.

 7. 32 Gigás kell. Azalatt igencsak helyszűke lesz. Én speciel nagyon varom az indulas napjat. Foleg hogy olyan hirek repkednek hogy valamelyik konzolgyarto bedobja a torulkozot iden. Ha igy igaz a sony lesz az szal meg egy vita vasarlassal hozzajarulok az amugysem kicsi bevetelukhoz:D

  • “Tökéletesen hiteles infónak tűnik, főleg a “”valamelyik”” kifejezés tetszik. Micsoda kiváló előrejelzés. :DEgyébként nem tudom feltűnt e, de 2012 van. Remélem a konzolgyártó, csak a világvége után dobja be a törölközőt.”

 8. Meglepően kicsik 😀 De így is min egy 32-es kártya kell bele 😀

 9. Alapból mekkora tárhelye van ?

 10. Èrdemes meghallgatni a 8-4 play dec 17-èn rögzìtett epik 4 òràs podcastjèt ha èrdekel a Vita. Totàl kivesèzik a japàn Vita premiert, melyikük hol, hogyan jutott hozzà, beszèlnek a nyitò játékkìnàlatròl, s arról is, hogy milyen memòria kàrtyàt èrdemes venni. A 32 gigàs kàrtya gyakorlatilag hiànycikk volt Tokiòban. Elèrhető az iTunesról vagy innen is http://8-4.jp/blog/?p=949

 11. 32gb-os alap, még az a szerencse, hogy most már elérhető/10k/ árban is vannak!

 12. Remélem az elkövetkező 1-2 évben fognak változtatni ezen az egy gép, egy felhasználó dolgon, mert ha jól tévedek, akkor a PS3-as PSN ID használható Vita-val is és nem szívesen áldoznám be a magyar trófeás accountomat a Store-ért cserébe (és fordítva). Vagy a másik lehetőség a magyar Store ugye…

 13. ez se kell

 14. “””és PlayStation Network letöltős verzióban is kaphatók lesznek””Ja majd, február 22-ére csinálnak gyorsan egy magyar storet?Legalabb ne marketingoljuk mar, ha kocsog banda.”

  • Magyar Store-tól függetlenül kaphatók lesznek letöltősben is.

  • Pontosan ez a pletyka. Állítólag a magyar ps vita-ra fellövik a magyar store-t. Mint írtam ez pletyka….. de ha erre sem csinálják meg akkor tuti nem kapunk ak övi generációig.Ennek csak az a szépséghibája ,hogy a X360-an tulajok meg bírtak kapni magyar live-ot pedig hazánkban szerintem simán 50% feletti a warez gépek száma…..

   • Ja, gondol ms-nek se a magyar piac a legjövedelmezőbb még is támogatják rendszeresen, azért a Sony ilyen szempontból tanulhatna tőlük, nem egyszer van olyan, h előrendelés melle ingyen játék stb Sonynál ilyet pl egyszer nem láttam, nem, h itthon de külföldön se nagyon.

   • az az 50% lehet kevés is 😀

 15. hee:)kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a gép sorsa

 16. drága mulatság lesz 🙁

 17. Nintendo 3ds-t vettem helyette. Ennyiért nem kell.

 18. ahogy elnézem ezt se idén veszem meg 100.000ért meg a kártya is elég huzós

 19. felejtős.

 20. 32 gigás mem stick húzos lesz.

 21. Arról lehet tudni valamit, hogy mennyibe kerülnek a Storeról leszedett játékok a dobozossal szemben?

  • A megjelenés után láttam egy összehasonlítást a bolti és a Store-ról letölthető játékok árai között, és ott 500-1000 yen között volt az eltérés a Store javára, vagyis ennyivel voltak olcsobbak a letölthető játékok.

 22. Bocs hogy ide írom le, de nagyon fontos lenne. szóval: Kanadából hozta nekem meg egyik ismerősöm a Resistance 3, és az Uncharted 2 játékokat, de nem működik a ps pass egyik játéknál sem, többször is kipróbáltam, olyasmit ír ki, hogy rossz kódot ütöttem be, vagy idejétmúlt a kód… vagy valami hasonlót. Valaki tudna segíteni mi ilyenkor a teendő? Fontos lenne. Előre is köszönöm!

 23. Hát,én alsó hangon egy 8GB-sal indítanék,de ettől egyenlőre nem kell félnem,mert nincs rá szükségem….

 24. Óh, ha lemegy ennek az ára de megfogom én ezt venni! Uncharted, WipEout ááá kell!

 25. Egy kártyára gondolom több game-t is lehet rakni .

 26. És a Vitának nem lesz 32-64 sokkal több belső Flash memóriája? (a PSP Go!nak is volt, anélkül még ennyit sem érne…)