Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Vita – hivatalos az új név

A Sony Computer Entertainment éjjeli bejelentése értelmében [B]PlayStation Vita[/B] lesz a végleges neve a cég következő hordozható konzoljának, mely NEM egy PSP2, hanem egy teljesen új, félelmetesen komoly tudású konzol… kvázi egy kis hordozható PS3.- A hardver két verzióban kerül piacra idén karácsony magasságában. A csak wifi kapcsolattal operáló, olcsóbb modell ára $249/249 euró, a fullos 3G+wifi változat $299/299 eurót kóstál.- A gép többek között 2 analóg kart, érintőképernyőt, hátsó masszírpadot, első és hátsó kamerát, OLED képernyőt kínál.- A rendszerre több mint 80 játék fejlesztése folyik jelenleg. Ami várható: Uncharted: Golden Abyss, LittleBigPlanet, ModNation Racers, Reality Fighter, Super Stardust Delta, Ruin. A Street Fighter x Tekken Vita verziójában ott lesz vendégszereplőként az inFAMOUS 2 sztárja, Cole McGrath, mint játszható karakter.- A Vita cross-game voice chat funkcióval érkezik![GT]715022[/GT][GT]714998[/GT][GT]715020[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Bár nagyon keveset játszok a PSP-vel (többnyire otthon van időm játszani akkor meg inkább a PS3-at tolom), de ezt kénytelen leszek beszerezni. Túl szép és jó ahhoz, hogy ne legyen nekem ilyen. 🙂

 2. Valaki mondja már meg mit tud az a 3G? Miért jó az? Minek kell olyan az embernek? Telefonban is ezt reklámozzák, de én még nem jöttem rá mit kezdjek vele.

  • Én sem értem pontosan, de azt hiszem az a mobilinternet-hez szükséges.Tehát ha van 3G a készülékben, akkor nem csak wifi mellett tudsz netre menni. (De persze ha minden igaz, ez még plusz pénz havonta, mint ahogy mobilnál is van.)

 3. Én elsőnek azt hittem, hogy vita volt a nevével. A végén jöttem rá, hogy maga a neve Vita 🙂

 4. Két érdekel a neve? Nagyszerű masina lesz óriási teljesítménnyel. A játék címekről meg nem is beszélve. Ennyi bőven elég!

 5. “Jó szar neve van.De kit érdekel mikor 1 “”PS3″” lapul a zsebedben.:)Kéne.”

 6. Elég hülye nevet kapott. :SAmikor először megláttam, egyből PlayStation Vistának olvastam… Mondom, he??

 7. ps3 cross game cset?

 8. Nekem kell majd egy ilyen.

 9. Ez nagyot fog ütni, nekem kell!

 10. Jó kis gép lesz, de nem fog miatta fájni a szívem. A PSP-vel megtanultam a leckét, nem nekem való.

 11. mért vok ennyire csóró ? 🙁

 12. Akkor itt átszámítva kb 80 ezer lesz? Annyiért nagyon jó lenne. 🙂

 13. Első ránézésre hibátlan ez a gép.

 14. De nagyon kéne már egy 🙂

 15. Én úgy tudom, hogy az eredeti DS is kb így kezdett, aztán…Az meg, hogy azért nem lesz jó a Vita, mert nincs benne 3D kijelző és a mobilokban már lesz akkor…Én eddig egy játékért sem futottam emgvenni csak azért, mert 3D-s. Ugyanígy a 3DS se tudott lázba hozni azért, mert 3D-s a kijelzője.Szerintem jó kis gép ez a Vita, engem meggyőzött.

  • Egyelőre az eredeti DS veri a 3 DS-t japánban, és az is sokat elmond, hogy még az Xbox 360-at is jobban veszik a japánok, ami jó nagy pofon a nintendonak.

 16. Ezek szerint mostanában konzolos körökben folyton VITA lesz a téma.:)

 17. tehát a gép nevét illetően nincs több VITA 😀

 18. Mi volt az a morajlás/gúnyos kacaj az AT&T-s résznél?

 19. “Az “”1$=1€”” árazással az őrületbe tudnak kergetni, ezt büntetni kéne.”

 20. Úgy kell a világnak még egy Game Gear, mint egy falat kenyér. Mi a nagy újdonság, a hátsó tapipad? Mikor fogják már fel, hogy nem csak az erő a lényeg, de ha már az, akkor az odab@sszon…Amikor ez megjelenik ,akkor már a mobilok nagy részében is 3D-s kijelző lesz. Most már egyre több helyen kilehet próbálni a 3DS-t, érdemes megnézni, mielőtt látatlanul írkálna valami hülyeséget az ember.

  • A 3DS 2011 legnagyobb bukása.

   • Ahogyan ez a bukás sikerült a PSP-GO nak korábban.Nekem tetszik a Vita, biztosan veszek majd egyet a PSP-m mellé.

    • A PSPgo nem egy új konzol volt, hanem egy sokadik modell-revízió, amit a digitális terjesztésre hegyeztek ki. A 3DS egy új konzol. Kevered a szezont a fazonnal.

     • A 3DS-t én csak azért nem tartom bukásnak, mert ha kipróbálja az ember, akkor belátja, hogy egy olyan játékélményt kap, amit talán gyerekkorában élt át utoljára. 2011 bukása címet meg elvitte az Xperia Play.

     • Hogy te minek tartod, az egy dolog, de a kereskedők nem tudják eladni a készleteiket, és az eredetileg 70 ezres gépet most 5-6 játékkal vesztegetik 60-ért. Kutyának nem kell. A 3D-t mindenki lekapcsolja 5 perc után, mert behülyülsz tőle. Ezek a fájó tények.

    • A PSP GO azért lett bukás, mert a Sony tévesen ítélte meg a játékosokokat, a többség dobozban akarja venni a játékokat és a polcra tenni, ahogy én is, és a kisebbség töltöget. Viszont a GO bukásának semmi köze a PSP sikeréhez, amiből elment már vagy 70 millió.

  • Mobil hiába erősebb hardver mondjuk a sima PSP-nél, ha hulladomb játszani rajta, és a játékok a grafikán kívül nem sokra jók. Komoly játékot nem tolnék telefonon, egyrészt ne sugározza a mikrohullámot a órákon át a fejembe, másrészt a csak érintőképernyős irányítástól vagy gombos megoldástól szeppukut követek el.Nekem PSP-m is van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele a játékokkal és úgy magával a géppel is. A 3DS szerintem parasztvakítás a 3D-vel, ahogy tudom nem is sokan kapokodnak érte.

   • Én nem arra gondoltam, hogy a mobillal kell játszani, mert én is a fizikai irányítás híve vagyok, hanem arra, hogy addigra legtöbb felsőközép-felső kategóriájú mobil 3D-s kijelzővel lesz ellátva.

    • Az, hogy a mobil már 3D-s lesz, az egy dolog, és mit fogsz kezdeni a 3D-vel mobilon? Játszani nem nagyon fogsz rajta, mert arra jobb egy kézi konzol, marad az, hogy 3D-ben nézed, ahogy a csajod éppen furulyázik valakinek a tőled 300 kilóméterre lévő lakásban.(utóbbin nem megsértődni, valódi furulyára gondoltam:)

 21. Vagyis a kettő köötti különbség csak a 3G ??A képernyő nagysága, amit még korábban pletykálltak ?Akkor tehát mind két gép ugyanaz, kivéve a 3G opciót ?

  • A képernyőről is beszélt Hirai 5 hüvelyk, az majdnem 13 centiméter. Tehát nagyobb kijelzője lesz, mint a PSP változatoknak.