Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Vita – FFX, Monster Hunter, Metal Gear

Pletyka vagy félhivatalos formában már eddig is tudtunk létezésükről, de most egy szóróanyagnak köszönhetően ismét egy lépéssel biztosabb lett, hogy a Capcom a [B]Monster Hunter Portable 3[/B]-mal, a Square Enix pedig a [B]Final Fantasy X[/B] remake-kel készül a PlayStation Vita amerikai premierjére.A lapon további érdekes és izgalmas franchise-ok is láthatók: Metal Gear Solid, Silent Hill, Call of Duty, BioShock…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Látom haladnak a kijelölt úton,és bevált címeket tolják.

 2. még jó hogy nem érdekel a VITA

 3. FFX ha kész lesz az EU/USA premierre akkor megeszem a kalapom.

  • Bár én is kétlem, hogy kész lesz, de egy PS2-es portnak nem látom akadályát. A PS3-as az meg ugye remake lesz, az más tészta.

 4. FFX-el már el is adta magát a gép, nekem kimaradt. Bioshock is ? 😮 istenkém csak ne egy port legyen.. MGS mondjuk már egyértelmű hogy lesz, szerencsére.

 5. FFX remake??sztem a hülye is tudja,hogy a 7. remakre vár minden rajongó

  • Isten óvja az FFVII-et attól, hogy remake készüljön belőle…

   • ez is egy vélemény persze(meg az egyetlen cirka 6-7 éve,hogy ne legyen remake belőle)

    • Szét kell nézni külföldi fórumokon, nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel…De most komolyan, én pl. nagyon pipa lennék, ha az FFVII-ből egy Crisis Core-szintű akció-RPG-t csinálnának. Mivel már két generáció szállt el az eredeti felett, ezért nagyon nagyon sok mindent kéne változtatni ahhoz, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak, és egyensúlyozni kell aközött is, hogy a régi rajongótábor is elégedett legyen a módosításokkal. Ezt nem fogja bevállalni a Square szerintem sosem… Reálisan nézve az FFX az, ami könnyen remakelhető, mert kisebb a szakadék közte és mondjuk az új nextgen JRPG-k között (játékmenetre, grafikára).Az FFVII pedig máig a sorozat leghúzósabb darabja, grafika ide vagy oda, nem kell hozzányúlni, pont ez a szép benne.

     • igazbár a ps2es FF7 demózgatása után sztem sokan csak grafikai tuningra gondoltakpersze a squarenek fel kéne vállalnia az eredeti játékmenetet ehhezazt tény,hogy már nem olyan a mai jrpg mint régende nem is olyan sikeres sztem

  • Minden ami PS2es cím (FFX és HD Coll. ) az szerintem mind a PS3-verzió átmásolva. Legalábbis azt mondták sok cím átportolhatjuk otthon mi magunk PS3ról VITA-ra.. szóval gondolom itt ez lesz.Viszont az érdekes, hogy az FFX már most ott szerepel… én is kétlem, hogy elkészülne akkora, ismerve a Square Enix gyorsaságát.(Max akkor ez tényleg csak a sima port lesz és nem a PS3ra is készülő átdolgozás.)Annyi biztos én premierkor nem veszek gépet. Drága lesz ez most nekem. Majd talán ősszel… karácsonyi akcióban.(Addig majd veszem hozzá olcsón a Zavviról a játékokat. 🙂 )

   • en most kezdek ujra ps2es cimeket jatszanips3 80%a is tuti kimaradt (online partik miatt tovabb vagyok 1 jateknal)ps4 meg nem is izgat

 6. A Monster Hunter Portable 3-ról még hány bőrt akarnak lehúzni?

 7. 70k – 80k rohadt sok egy handheldért, várok vele még jó pár hónapot.

 8. 60-70 adok érte max, nekem többet nem ér, gondolom ehhez kell még memókártya.

 9. Hivatalosan mennyi lesz az ára a gépnek?

  • az 576-ban 80k lesz a wifis, tehat gondolom annyi. ettol fuggetlenul a kisebb boltokban biztosan megkapod par ezerrel olcsobban, mar most is van, ahol 70-ert rendelheto.

   • Öcsém eskü, hogy nem láttam a hsz-od addig, míg el nem küldtem az enyém. :DÚgy látszik egy rugóra jár az agyunk 🙂

    • ugy latszik. : )bar azt el kell ismerni, hogy csak az 576-ban lattam eddig pre-order csomagot, tehat ha valakinek kell egy vita-s borpenztarca, ill. nehany digitalis nyalanksag, akkor ott erdemes venni. legalabbis magambol indulok ki, csak sajnos jelenleg nem erdekel a gep.

  • Az 576 80K-ért hirdeti a Wi-fis változatot, úgyhogy szerintem 70K-ért már megvásárolható lesz az értelmesebb helyeken, de persze addig még romolhat a Forint is (meg erősödhet is, csak ez valószínűtlenebb). Szóval az árat a megjelenés előtti pár nap Forint-Euro árfolyama fogja meghatározni, ami ugyebár manapság elég ingadozóan romlik 🙁

 10. Nincs semmi különleges számomra, ami meg érdekel az meg van PS3-on……….

 11. Miért van nekem olyan érzésem, hogy eddig azért nem jelent meg EU – USA verzióban a Monster Hunter Portable 3, mert a Sony elintézte, hogy késsen és inkább VITA cím lesz belőle. Magyarul PSPre nálunk nem jön soha… Köszönjük… ne mondjak csúnyát.

  • Ez van sajna. Hátha most premier követően jobban fog fogyni.Egyébként gondolom a HD ver. fog jönni, de az kap egy ps3 portot letölthető formában, arról van valami hír? (hisz te nagy monster hunter szakértő vagy 🙂 )

 12. Pár Ps2-es és PS3-as port miatt sztem még nem veszek gépet. Akkor ezt a száz ropit inkább költöm majd PS4-re, vagy WiiU-ra…ha idén nem jönnek akkor meg 3DS-re vagy 5 játékkal 😛

 13. JÓÓóóó 🙂

 14. Tetszik a lista 😀