Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Vita – accountok vs. memókártyák

Nagyjából egy hete terjedt el egy pletyka, miszerint a Sony rövidesen debütáló új kézi konzolja, a PlayStation Vita készülékenként csak egy PlayStation Network accountot tud majd kezelni. Az SCE megcáfolta ezt a hírt és elárulta a valós helyzetet.A Vitán létrehozott minden PSN account egy PS vita memóriakártyához lesz “láncolva”. Ez azt jelenti, hogy ha egy családban egy gépet többen akarnak online használni saját PSN ID-vel, akkor minden usernek saját memókártyára lesz szüksége. Egy felhasználó természetesen több kártyát is regisztrálhat majd.Abban az esetben, ha egy memókártyához új ID-t akarsz esetleg kapcsolni, “resetelni” kell.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. És 1 account több kártyán is aktív lehet? Bár hülye kérdés mert akkor többen játszhatnák ugyan azt a játékot több gépen.

 2. Mennyibe fog kerülni a gép megjelenéskor?

 3. A sötét huszadik század ez a rendszer kábé, de hát a Sony meg a szolgáltatásai. Nem vagyok meglepve.

 4. “Basszus utánanéztem:Itt nem a gépet kell aktiválni, hanem a kártyát.Már csak egy kérdés maradt:””So if you wanted to change different PSN users but use the same memory card, you would need to go factory reset.””Akkor az USA/UK accountos játékokat soha nem fogom tudni használni a magyar accounttal??Ha ezt meglépik, k*rva nagy botrány lesz.”

  • Pedig könnyen meglehet,h megfog történni. Nemrég olvastam egy másik konzolos oldalon,h Vitát hivatalosan csak olyan országban lehet árusítani ahol store is van..nos kezdhetünk reménykedni vagy sírn? 🙂

   • Hivatalosan ? 🙂 mi aztan torodunk vele, afat se fogok fizetni a kintrol rendelt utan kb …. Egy ilyen miatt nem fogok Vitat venni azt nem gondoltam 🙁

  • Az lesz :DMilyen boldog is vagyok, hogy én mindent az UK acc-om alatt csinálok 😀

 5. Na ezt most én sem értem…PSP-n is magyar account alatt játszottam online, de USA / EU Store cuccokkal.Ott ugye úgy működött, hogy egy account lehetett, azzal aktiváltam a gépet, majd utána bejelentkeztem a magyarral és játszottam a játékkal. Hátránya az volt hogy egyszerre nem tudtam USA és EU játékokat futtatni, hanem mindig aktiválni kellett a régiót, majd vissza a magyarra – a magyart meg ugyebár nem is lehetett aktiválni, mivel nincs Store, de ha lenne akkor sem aktiváltam volna mert akkor elszáll az USA/EU aktiválás.Most a Vita elég érdekes lesz akkor – mert fogom letöltöm az USA játékot a kártyára – eddig ok – NA DE utána hogyan tovább, hogy a magyar accounttal nyomjam?? Remélem úgy lesz megoldva, hogy itt nem a Vita gépet kell aktiválni, hanem a kártyát – és akkor mondjuk aktiválom az USA accountot, letöltöm a játékot, váltok magyarra és játszok a tartalommal. Mondjuk az egész egy nagy hülyeség – f*szért nem lehet többfelhasználósra csinálni, mint a PS3-at. Nagyon utálom, hogy néha visszafelé haladnak!

 6. Ez így már jobban hangzik azért, már csak a kártyák árcsökkentésére kell várni majd….Meg a Vita árcsökkentésére és sok jó játékra. A PSP t hamar megvettem drágán, alig volt rá játék. Még egyszer nem követem el ezt a hibát mert sokat lehet megtakarítani ha kicsit vár az ember, és kiforrja magát a gép is(FW), meg a játékok is.

 7. Akkor vszeg speciális memkártyák lesznek :(Így cseszhetjük a PSP-n jól működő microSD+átalakító megoldást, marad a méregdrága eredeti :(Picsába.

 8. “és sonys memokártya kell majd bele vagy jó bele a “”sima”” SD card ???”

 9. Na most már tényleg nem vágom, vagyis akkor amit PS3-on hoztam létre magyar accountot azt Vitán nem használhatom? Mert akkor szerintem semmi értelme. 🙁