Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation TV – nincs többé

A 2014-ben megjelent [B]PlayStation TV[/B]-ből már nem fognak többet gyártani. Kezdetben Japánra vonatkozóan jelentették be, majd hivatalossá vált, hogy sem Észak-Amerikában, sem Európában nem lesz már kapható a PS TV. Az ázsiai régióban továbbra is fogják árulni, illetve a tulajdonosok még hozzáférhetnek a PlayStation Store-hoz. A Sony Computer Entertainment a következő módon indokolta döntését a Japánban való beszüntetéssel kapcsolatban:„A PlayStation Vita TV szerepe az volt, hogy az emberek könnyen játszhassanak TV-n hordozható játékaikkal, és hogy lehetőség legyen a játékoktól magukat elhatároló emberekkel való kapcsolat létrehozásához. A jelenlegi helyzetben, a PS4 magas eladásainak, valamint a PS Vita japán sikereinek köszönhetően, a PS Vita TV teljesítette feladatát.”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Ezt a sz@r dumát,hogy a “”Vita sikereinek köszönhetően”””

 2. Van egy zsír újam eladó, nem kell valakinek? Lassan ritkaság lesz! 😀

 3. Karira akciósan megvettem. 1X nem raktam rá a monitorra, a letölthető játékokat sem néztem meg.De még jó lesz ez is valamire szerintem. Pl ha kiadnak egy maxicsúcs vitás játékot.

 4. tényleg, a sonynál megoldhatnák a linuxra nyitást, elvégre ps3-on is ment egy ideig

 5. a vita tv-t az ouya riválisának szánták, de mivel amaz csúfosan elbukott (és nincs másik épkézláb mikrokonzolos projekt), nincs rá szükség. pláne, hogy ebben az indie tépázta időkben bőven elég a teljesítménye, nem akartak házon belüli konkurenciát a ps4-nek. ja és persze most jelentették be a pc-re sztrímelhetőségetnagyon jó kütyü, de az eddigi suta támogatással nem sokat ér. lehet csúnya ilyet írni, de majd egy teljeskörű törés hozza el a tutiságot, linux, android, médiacenter szoftver

 6. Sony. Megcsinálják, megveszed, aztán felteheted a polcra. Idióták úgy ahogy vannak. Attól mert más gyárt hasonló terméket és sikeres, nem kellene mindenáron rámozdulni, mert bukta lehet belőle. Majd elcserélhetik a tulajok move controllerre. Az is vastagon támogatva van.

  • igazából minden vita tv-s tudta mit vesz, számítani lehetett rá. ettől még persze vicc, de a legnagyobb gáz, hogy a kb egy tucat húzócímet nem tudták/akarták kompatibilissé tenni

 7. Az addig rendben van, hogy japánban szárnyal a PS Vita eladása, de USA/EU-ban is ilyen jó a helyzet? Ha már ezekben a régiókban is megszűnik a gyártás és terjesztés.

 8. Kár, remélem azért a támogatását nem szüntetik meg. Én nagyon szeretem az enyémet, bárhova el lehet vinni, csak bedobod a tatyóba szerintem egész jó volt de hát ez van.

 9. Ez gáz, pedig jó cucc.

 10. Ez van . Egy VITA még kelleni fog . 🙂