Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Store – restart

A közelmúltban bekövetkezett hackertámadások következtében leállított PlayStation Network online játékot biztosító szegmensét ugyan a napokban már helyreállította a Sony, ám a rendszer Store felülete sajnos a mai napig elérhetetlen a felhasználók számára. A japán vállalat mai ígérete szerint a bolt már jövő héten kinyit, ráadásul a hosszú kihagyás miatt két frissítést is fog kapni. A tartalmi bővítés első hulláma május 24-én, míg a második 27-én fog megérkezni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem értem megint a sok picsogó/ hisztiző embert. – Nem lesz előbb store attól hogy itt vered a nyálad . – Ma még elindulhat, de lehet hogy csak az USAban indul el ez a hírekben nem volt benne. – Közbe is jöhet valami probléma , amit orvosolni kell . Ha megvan a megoldás , dolgozhat a marketing gépezet addig mit jelentsenek be ? Látom itt sok embernek nem erénye a türelem. Én is nyomnám a Dirt 3mat ( ami vip kódot kér a multihoz) de nem lehet , ezért nem dőlök egyből a kardomba .

  • Mi van veled ember?! Múlthéten közzétettek egy dátumot, a mait. Megy? Nem. Ha nem voltak biztosak benne, hogy el tudják indítani, akkor minek hirdették ki? Ugyan ezt eljátszották, a május 1-i bejelentéssel… Személy szerint én leszarom a store-t, csak amit a Sony csinál ezzel a sok hitegetéssel, már kezd vicces lenni.

 2. Nagy szeretettel … !!!

 3. Engem ami kicsit zavar az a ps blogokon nyomuló reklám. Értem én hogy marketing meg minden, de azért komolyan, amikor a cég a vállalt szolgáltatásait nem tudja teljesíteni, akkor ne a reklámot nyomassa ezerrel, hanem ültesse le a marketinges okosojást, és főzessen vele kávét, ha másban nem tud segíteni a szoftverfejlesztőnek… 🙂 Persze lehet hogy csak én gondolom így:)

  • Mit tud segíteni egy marketinges ? Neki más a feladata , és azt meg kell csinálnia. Attól nem lesz hamarabb Store hogy oda küldik lábatlankodni .

  • Hát ezt kicsit benéztem, ez PSP-re jön. Ezt teszi az idegesség. 😀 A Sony hülyíti az embereket a fals dátumokkal.

 4. Rohadtul nem értem, akkor mi a fasznak prédikálták szét, hogy ma fog indulni? Hogy mindenki anyázhasson megint…

 5. store csak majus vegen lesz gyerekek 🙁 ott a hir twitter-en ….

 6. Mondtam én…

 7. Május végéig akarják kinyitni, ma tuti nem nyit a store, se holnap!

 8. PlayStation Network Maintenance Later Todayhttp://blog.eu.playstation.com/2011/05/24/playstation-network-maintenance-later-today/

 9. De azért az is nézzétek h Amerika 6-11 órával hamarabb van szoval ott csak most ébredeznek meg mennek munkába

  • Usa konkrétan 5-8 (6-7-et takintheted jó átlagnak). De amúgy ez általános kérdés: eu-store-ra nem ma ígérték a frissítést?

 10. este 7 köröl szokott frissulni a cucc, asszem…

 11. Bár az USA-ban még most lendülnek munkába az emberek…

  • van benne igazság de amúgy ez hülyeség.. megvettük a playstationt, játékaikat meg mindent és most 1 hónapig szüneteltetett sok ember nem tudott játszani mert online mániások.. ilyen esetekben alap a kárpotlás.. és mi lett a kárpotlásból? szar játékok.. én nagy ps fan vagyok megvolt minden konzola de ettől tényleg ideges lettem.. meg az hogy nem tudtak soha semmilyen hirt irni .. bármit.. ugy hogy most ez a psn store ügy csak hab a tortán :s

 12. Mindenki nyavalyog, hogy ilyen játék meg olyan játék, régi, megvan…Valaki írt alá szerződést, hogy amennyiben a PSN szünetel, úgy a Sony Computer Entertainment köteles számára kárpótlást biztosítani?Őket baszták meg, és még ők adnak ajándékot, csak azért mert fontosak a felhasználók (belőlük élnek)! Akinek nem tetszik, kérjen a hekkerektől kárpótlást…

  • Én személy szerint örülök az ingyen játéknak, de ha valaki cégre te rábízol személyes adatokat, bankkártya,stb, akkor a minimum amit elvársz tőlük, hogy nem fog gondatlanul eljárni. Márpedig ha valakihez betürnek, kb 2 hétig nem szól róla, utána nagy nehezen bevallja, az nem kicsit gáz. Egy ilyen cégnek mint a sony ez nagyon nagy szégyen, mondom ezt úgy, hogy van ps2-psp-ps3-am, és más konzolt nem is szeretnék!

 13. háát a sony asszem hazudott egy pöppet a mai bolt nyitásról

 14. Ahogy elnézem ez a hullám sem sodor ma partra semmit! 🙁

 15. Lófityula lesz itt ma nem store.

 16. szentem holnap.. mindig szerdán van a frissítés. szentem csak elnézték a dátumot 😀

 17. Hát igen, neten is próbáltam híreket keresni, de sehol semmi sajnos… Pedig jó lenne ha már lenne store, és kapnánk pár gammát , meg demót 🙂

 18. esetleg vmi hir a store rol mert nalam semmi, ugyan az van mint eddig :S

 19. Eddig sehun sámli…

 20. Mindenkinek sikerült az UK profil visszaállítása?! Gépen megváltoztattam a profil e-mailemet is meg a jelszavamat, azóta se a régi se az új e-maillel nem enged be 🙁 Próbáltam jelszó emlékeztetőt de mindkét email címnél kiadja, hogy nem korrekt vmi…..Vkinek ötlete?!

 21. zsir!!!

 22. várom már bár azok az ingyen játékok… azért egy kicsit ujabbakat is tolhattak volna fel mint LBP 1 meg infamous.. ráadásul az 5 ből 2 megvan a többi meg nem kell mert nem szeretem max a dead nation :S

  • ja ez kb olyan hogy nesztek barmok szegjétek le úgy se vette le idáig senki

   • Szuvenír nyihaha nyekukucsku protku ! :DAmúgy meg szerintem korrekt dolog az ajándék játék, habár ha bankkártya infoimat lenyúlták volna lehet, hogy nem lennék ennyire elnéző :).

  • orulj inkább neki,hogy adnak valamit…ingyen van!még mit akarsz hozzá?én még akkor is toltenék le valamit ha nem tetszik.

 23. Érdekelne mit gondoltok: neten mindenhol azt olvastam hogy kedden nyit a store. Az rendben van hogy első update kedden lesz, tehát már nyitva kell legyen kedden, de nem lehet hogy már hétfőn nyit? Konkrétan minden hírben az volt hogy a sony azt mondta hogy mikor lesznek frissítések, de nem azt hogy mikor nyitja meg a store-t… Szóval: szerintetek lehetséges hogy hétfőn nyit?

 24. Nekem 2 külföldi profilomnál simán ment a jelszócsere (be voltak aktiválva a profilok és egyből kérte az új jelszót, majd nyugtázta az egészet), a magyar azonban e-mail cserére vár még 🙁

 25. Kíváncsi vagyok, hogy az InFamous milyen terjedelmű lesz, nem túl gyors sajna a netem. 🙁

 26. Szarok a kibas…t Store-ra a jelszavam tudjam már kicserélni!

 27. Ez az!Végre letölthetem az infamoust!!!:D

 28. Ezt a szart kapom az arcomba minden 1es próbálkozásnál,ha le akarom cserélni a jelszavam!https://store.playstation.com/countryNotSupportedLogout.action

 29. Csak halkan megjegyezném, hogy már működnek a password reset linkek.

 30. na végre ! Lehet majd MK9-ezni 1000el

 31. Alig várom már.

 32. Juhéjj 😛

 33. ideje volt már

 34. Hip-hip-hurrá!

 35. Aztlehet tudni, hogy milyen ajándékokat kapunk a leállás miatt? Ugye arról volt szó, hogy majd 5 játék közül lehet választani 2-t!

 36. Dead Nation és LBP jöhet is :9

 37. jó hír, már csak azt kéne eldöntenem, hogy melyik játékot töltsem le az Infamous mellett

 38. Ez az! 😀 Boldog vagyok most! :DKorrekt dolog ez a frissítés + játékok. Amúgy a kárpótló játékok is tölthetőek lesznek, rögtön az indulás után?

 39. PS+ hogy működik pontosan? minden store-os játék olcsóbb vagy csak néhány?

 40. az ingyen játékok meg az ingyen PS+ akkor csak a jövőhéttől lesznek majd elérhetőek ugye?Tehát akkor kezdődik majd a 30 nap amíg le lehet őket tölteni?

 41. PSN és a stor után remélem fog vlamit csinálni a sony, hogy a konkurenciát utol érje . Mert a mostani psn, store szolgáltatás elég gyenge .

 42. Na végre!:D Vizsgaidőszak VS Little Big Planet rangadó:D:D

 43. “Nekem megint nem megy karbantartás miatt a PSN. Ez már kezd nagyon idegesítő lenni… A Store visszatérése jó hír, feltéve, hogy folyamatosan elérhető lesz, nem három naponta “”karbantartják””.”

  • Amit te karbantartásnak nevezel az a hálózat fejlesztése. Elmondták világosan, hogy részleges helyreállítás történt meg (online game működjön). A teljes helyreállítás (store, egyéb kapcsolódó biztonsági modulok) folyamatban van, amihez bizony néha le kell kapcsolni a szervereket. Legyél türelemmel.

   • Lassan egy hónapja türelemmel vagyunk. 🙂 Azért hőzöngöm, mert mindig akkor szívok amikor ráérnék PS-ezni. mai nap, erre bumm, persze, hogy nincs. 🙂 Remélem hamarosan flottul megy majd, mint rég.

 44. örülünk.

 45. Ha elérhető lenne Magyarországon ps store, akkor még érdekelne is ez a hír, de így…

 46. Na remélem tényleg lesz… de jó h szabin leszek 😀

 47. Kíváncsi vagyok lesz-e a beigért kártalanításból valami, vagy jó multi céghez méltóan csak egy elnézés kérésre számíthatunk.

 48. Reménykedtem benne, hogy tegnap visszakapcsolják de sebaj 🙂 Várjuk!

 49. hála Isten

 50. Végre, egy jó hír.

 51. Végre!!!!! Nem is a multit hanem a store-t hiányoltam mindig is. Nah mos happy vagyok 😀

 52. jeee végre már, nagyon várom már 🙂

 53. Na ezt nagyon várom 🙂

 54. Egyenlőre beérném azzal ha a jelszavamat meg tudnám változtatni.Tegnap karbantartás,ma szerver hiba .Holnap?

 55. Remélem lesz sok olcsóság és újdonság a free játékok mellett. 🙂

 56. Yuppííí, végre teljes lesz az élmény! ^___^

 57. Na királyság, gondolom rengeteg új tartalom lesz.

 58. Hurrá, jöhet az esztelen vásárlás! 😀

 59. Én várom már. 😀 Meg az InFamoust is szeretném már letölteni

 60. igen, végre lesz már store is 🙂

 61. naaaaaaa végre

 62. A kártyám mar varja nagyon:)

 63. Jó hír ez.Már vártam.

 64. Nagyon örülök ennek a hírnek,csak legalább a PSN-t raknák már rendbe először is.!!!Most BFBC2 multiztam az előbb és nem csak a játék laggolt,de még a hang is szaggatott mint a rosseb,azt hitem beáll a gép,mint a gerely! :DDe csak fél percig tartott,utána csak a lagg maradt! :(Szal ez nem ilyen volt ez előtt!A régit akarom!

 65. Remélhetőleg a 10 fontom ott van ahol hagytam. Le is vásárolom rögvest mihelyt beindul. Meg lehet megtoldom még egy 25 fontos kártyával, majd még meglátom…

 66. Amúgy aki ingyen akar lottózni az kajak írhat be random kódokat? 😀 Mármint megpróbál kitalálni PSN card kódokat. xD

  • “Szerintem ilyenen ne nagyon törd a fejed. :)Ha találsz is egy érvényes kódot az azt jelenti, hogy azzal a kóddal legyártottak egy kártyát és valaki meg fogja venni. Aki megveszi egész biztos nem úgy lesz vele mintha lottózna (beüti a kódot azt ha “”nem nyer”” vesz egy másikat), elképzelhető hogy nem hagyja annyiban a dolgot és akár csúnyán megütheted a bokád emiatt. :)”

 67. Remélem az elején a nagy terhelés miatt nem omlik össze a rendszer.

 68. Cool

 69. Ha lesz store, rákötöm a PS-t a modemre és leszedem a R&C QfB-t.

 70. Szuper:)

 71. Örülünk. Remélem mostantól atombiztos a rendszer.

 72. végre, már nagyon hiányzott egy kis kockashoppingolás

 73. szuper!az ingyen játékokat mikortól lehet tölteni?

 74. Na épp most írtam be egy másik hírhez. 😀

 75. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 76. Ezaz, látszik már a fény az alagút végén. 😀

 77. Még 5 nap 🙁

 78. Na végre, szétkúrok egy vadiúj 25 fontos kártyát, amit az égiek küldtek!

 79. Na végre!

 80. Márt alig várom.

 81. “Végre! Habár gondolom az első napokban túl lesz terhelve a “”Welcome back!”” játékok letöltése miatt.”

 82. na végre