Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation Store – mi lesz a frissítés?

Minden jel arra mutat, hogy rövidesen végre újraindul a PSN [B]PlayStation Store[/B] szolgáltatása. Bár pontos listánk még nincs az aktuális frissítésekről, egy hozzávetőleges csomagot tudok mutatni a pletykált tartalomról – mely adag a “Welcome Back” program ingyenes kárpótlás-cuccai mellé érkezhet.[B]Biztosnak mondott frissítések:- Red Faction: Armageddon Demo- MotorStorm: Apocalypse Demo- LEGO Pirates of the Caribbean Demo- Beyond Good & Evil HD- Dungeons & Dragons: Daggerdale- Under Siege- Red Johnson’s Chronicles- Outland- Gatling Gears- Crysis 2 – Retaliation DLC- Fallout: New Vegas DLC – Honest Hearts- Shift 2: Unleashed DLC – Legends Pack- Moon Diver DLC- Zen Pinball DLC – Sorcerer’s LairBizonytalannak mondott frissítések:- Mortal Kombat DLC- BloodRayne Betrayal- Trine 2- Oddworld: Stranger’s Wrath- Machinarium- Burger Time HD- Shoot Many Robots- Retro/Grade- Okabu- Journey[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem ez az egész egy VICC.Minek ígérgetnek olyan dolgokat amit nem tudnak vagy nem akarnak betartani.Ekkor + akkor lesz Store,hát semmi se ekkor se akkor.Én úgy vagyok vele,hogy ha valaki ígér valamit akkor azt tartsa be.Vagy pedig ne ígérjen semmit (értem ezalatt azt,hogy pontos dátumokat adtak a store indulására és a frissítésekre) nem kellet volna dátumokkal dobálózni és akkor a játékosok nem csalódnak.

  • Amúgy már arra is kitalálták a megoldást, hogyan csábítsák vissza a cod függőket xboxról, 300 dollár az usában egy black ops bundle. 57000 ft :O

  • Bocsi, de nem így volt. A dátum amit közöltek, egy állítólagos bennfentestől jött, nem a sony-tól. Ők mindig ( legalábbis jó idekeje konzisztensen) azt mondják, hogy a céljuk az a store május 31-ig történő beindítása. Az hogy sajnos sokan elhittük a pletykát, hogy kedden lesz store, nekünk szomorú, de sajnos ezt benéztük :). Store lesz amikor lesz, a sony meg egyre kevésbé szimpi, legalább mondhatták volna hogy kamu a pletyka, ne higgyétek el, habár a sony híres arról hogy általa pletykának tartott dolgokra nem reagál. Lehet hogy ezen a hozzáállásán jelen estben érdemes lett volna változtatnia…

 2. Nyugodt ember vagyok és eddig sem ajvékoltam a PSN és a Store leállás miatt, de most már nálam is fogy a cérna. Mindig csak tolódik az időpont. A tegnapi nap volt belőve, de még ma sem lesz az egészből semmi. Fasz kivan.

 3. az is lehet, hogy szombat este kapcsolják vissza, a BL döntő alatt. :Dlegalább nem lenne annyira túlterhelve a rendszer.

 4. Jó lenne már azért ha lenne, újra kiakarom játszani az InFamous első részét 4-edjére, 2.rész előtt (nyál)

 5. visszakapcsolhaták már igazàn!

 6. a dirt 3 kér ilyen vip pass-t azt azért meg fizetni kell..online akarja nyomni az emebr azt fizenti kell érte? a kurva anyjukat

 7. Ma van a gyerek szüéinapja, meglephetnének minket egy store-ral 🙂

 8. Nem, nincsen. Mondjuk annyira nem hiányzik, csak gondoltam rákérdezek. Csak nemrég óta van ps3-am, és nem akartam emiatt regisztrálni egy külföldi accountot is. Egyébként meg röhej, hogy még nem elérhető itthonról (igaz nem vagyunk valami nagy piac, de akkor is)

 9. Lassan már azért illene visszakapcsolni….

 10. Gondolom azoknak nem jár ez a kompenzáció, akik magyarországi accounttal rendelkeznek ugye?

 11. szánalmas hogy még nincs store ! Írhatják, hogy a FF16 demoját is feltöltjük, de ha nincs store …..

 12. Bocs, ez másik hirre ment, itt a STORE várom .)

 13. várom a postaládámba 🙂

 14. “Hivatalos forrásoknak higgyetek inkább…:””The latest information I have on PlayStation Store is that we are aiming to have it live by the end of May. Contrary to popular rumours, it will not be reopening tomorrow but we will let you know here as soon as the date is confirmed.””http://blog.eu.playstation.com/2011/05/24/playstation-network-maintenance-later-today/”

  • “Itt talán hazudnak? De legalább lettél volna annyira korrekt és hiteles gyerek, hogy a sok “”félrevezetett birkának”” lefordítod a hírt.”

  • ez miért is mond ellent az itteni hírnek? rövidesen vagy május végén nem ugyanaz? május 24.-én leírni az, hogy rövidesen akár május végét is jelenthet

   • Ez igaz, szerintem májusban elindítják, mert mondták hogy 24.-én frissítenek és meg is történt, még mondták a 27.-ét is, hogy akkor is lesz valami frissítés, és szerintem csak majd utána indul a Store.

   • “Nem az itteni hírnek mond ellent, és nem EZT az oldalt fikázom, még mielőtt a torkomnak estek. Azoknak szólt, akik a sok pletykát ami kering a neten komolyan veszik, és itt kérdezgetik, hogy “”most akkor nem úgy volt hogy ma már lesz??”” Jah, és azért nem fordítottam, mert így hiteles a hír, aki nem érti beírja 1 fordítóba és csá. Segíteni akartam, de akkor kattogjatok csak.. pf, nevetséges 1 brigád.”

 15. Azért is kivárom! 🙂

 16. Remél inFamous 2 demó is benne lesz a frissítésben. 🙂

 17. még mindig maintenance… 🙁

 18. Összekaphatnák már magukat!

 19. MIKOR IS INDUL A STORE ? NEM MA KELLET VOLNA …..

 20. Gatling Gearst nagyon várom! 🙂

 21. Most akkor végül is mikor lesz Store? Nem a mai napra volt kiírva várhatólagosan? 😀

 22. bazd hol van Cod Mappack?

 23. Trine 2 biztos hogy nem lesz mostanában. Az egyik Frozenbyte-os arc pont ma írta a neten egy kérdésre válaszolva, hogy a játék nyár végén jelenik meg.

 24. Outlandet senki ki ne hagyja ám!Na meg a Trine 2-t, de azzal úgy látom, nem lesz gond.

 25. Egyik játék sincs meg amihez DLC jön.Ezekből a Beyond Good & Evil HD érdekel + a Trine 2.

 26. induljon már el 🙂

 27. Lesz mit beszerezni 🙂

 28. “Tényleg.., amúgy akartam is kérdezni, hogy a “”Welcome Back”” keretében lehet választani két-két játékot PSP-re illetve Ps3-ra – itt ez azt jelenti, hogy egy accounttal csak 2játékot lehet kapni – azaz választhatok 2 db. PSP-s gammát és akkor a 2 db. PS3-asat elfelejthetem, vagy ez ettől független, tehát a kérdés , hogy jár-e egy acc.-hoz rendszerenként a két-két játék? Mert a Ps3-as fő acc.-om az magyar lokalizációjú (ahhoz persze nincs Store), de mivel PSP GO-m van így ahhoz UK-s acc.-ot használok ami aktiválva van a PS3-on is (tehát két system id. tartozik hozzá, persze ezen szoktam Ps3-hoz DLC-ket, Miniket is venni) – szerintetek hogy lesz…?”

 29. A motorstorm minek? Már rég fent volt……….

 30. mikor lesz store???

 31. tudja valaki mikor lesz store? :O nem mára igérték? :O

  • Nem igérték mára az csak pletyka volt.A Sony azt mondta hogy a hónap végéig oldják meg a dolgot.

   • Ja hogy ez csak pletyka volt, akkor kezeljük is így a dolgot, ma tuti, hogy nem lesz, majd hasonlóan a PSN-hez ez is meglepetésszerűen egyszer csak visszatér. 😀

 32. Miután megint behekkelték őket, nem hisze, hogy egyhamar:S

 33. Beyond Good & Evil HD kell!!!

 34. Daggerdale és Under Siege? Noozi, kell ez nekünk? 🙂

 35. nem tudtam bejelentkezni a multiplayerbe de a PSNbe igen most meg újrainditottam és már a PSNbe se :(((

 36. Alapjában véve, viszont minden hiszti nélkül is már vicc számba megy, hogy ma is maintance van du. 5-től hajnal egyig…. Dühítő, mert megint nem tudunk játszani co-opban, mert haver nem ért haza időben a munkából, hogy még a maintance előtt bejelentkezzen.. -copás’ :(…

 37. Háát’ – ma biztosan nem lesz Store.., se holnap…, pedig 24.-ére (azaz a mai napra) mondták korábban…http://www.computerandvideogames.com/302842/playstation-store-not-back-online-tonight-or-tomorrow-sony/

 38. trine 2?az nem nyáron?

 39. Motorstorm: Apocalypse DemoEz minek? Már rég fent volt a storeon

 40. nekem már mind1 a frissítés, csak induljon el a store

 41. Basszus holnap jár le a Tactics Ogre-hoz kapott redeem code amivel fél áron meg tudom venni a Vargant Story-t de ma még mindig nincs STORE :S Pedig már feltöltőkártyát is vettem….

 42. Beyond nálam is tuti vétel.Azt hittem ma már beindul a store, nagyon vártam ezt a napot.De ha nem is ma, legalább a héten történhetne valami.

 43. Mennyibe fog kerülni a Beyond Good & Evil HD?

 44. Oddworld kötelező!

 45. Csak győzze az ember kivárni… 😀

 46. Beyond Good & Evil HD azonnali vétel, remélem Plus-szal olcsóbb lesz. Mortal Kombat DLC? Ez vajon mi lehet?

  • 2 új karakter. Kenshi és Scarlet asszem.

  • De minek a hd? Én már megjelenés után nem sokkal is HD-ban játszottam vele vagy itt az effektek és a textúrák is fellesznek húzva?

   • Szerintem igen, plusz a felbontás is HD lesz.

   • Nem a HD érdekel, főleg, hogy megvan PC-re első (ma már nagyon ritka) angol dobozos kiadásban. Engem inkább azért érdekel, mert nagyon jó game, szívesen végigtolnám újra és mivel van benne mit gyűjtögetni (állatok fotózása, 88 pearl összegyűjtése) jó kis trófeákkal érdemes lenne újra nekiállni. Szóval ennyit szívesen kiadnék újra egy ilyen zseniális játékért.

 47. a rövidesen mit jelent? 🙂