Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PlayStation – PS Store krediteket érnek a trófeáid

Hírforrások jelentése szerint végre elindult PlayStation vonalon az a program, melyről igazából már évek óta pletykálnak videojátékos berkekben – mi itt a PSC-n is foglalkozunk az akkor még fantazmagória-szerű lehetőséggel, [I]ezer évvel ezelőtt[/I], még valamikor a PS3-as idők hajnalán.A dolog lényege, hogy a Sony lehetőséget ad rá, hogy a PlayStation játékosok – elvileg előre meghatározott – digitális termékekre elkölthető PS Store kreditekre váltsák megszerzett trófeáikat. A [A http://www.sonyrewards.com/en/earn/pass]Sony Rewards[/A] program keretein belül – mely egyelőre kizárólag csak az amerikai felhasználók számára elérhető – a playerek 10 dolláros voucherre cserélhetik Silver, Gold, és persze Platinum serlegeiket.A jelenlegi információk szerint a rendszerben 100 ezüst trofi 100 pont, 25 arany trofi 250 pont, 10 platinum trofi pedig 1000 pontot ér. Minden egész 1000 pontért jár a 10 dolláros kód.A jelentkezési felület már nyitott. A program kizárólag a jelentkezéstől számítva fogadja el a serlegeket, azaz a már meglévő trófeákat nem számolja.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem USA regisztrációm van de gondolom IP cím alapján nézi a rendszer, az meg magyarországi. Ha így van és nálam nem fog működni akkor csak ezért nem fogok egy új regisztrációt csinálni, maradok ezen és annyi. Amúgy sem vagyok egy óriási trófea vadász… 🙂

 2. És csak napi 8 kupát számol el. 😀

 3. Birom, amikor hasít az intelligencia.

 4. Szerintem is késő már…

  • Miért késő? Jönnek mindig új játékok, új trófeákkal.

   • Majd 10 év eltelt már… jókor találják már ki. Én is gyüjtögettem a platinákat, de ma már ott tartunk hogy kezd kikopni az egész, egy két elvetemült biztos gyűjti még, de sokan szarnak már rá.Pont ezt láthatják a Sonynál is… a sok hulladék 10 dollaros játék nem úgy fogy már mint ahogy szeretnék, mert korábban a sok trófea buzi csak a serlegekért vette meg a jatékot. Ezért kapkodnak!

    • LOÁL nagyon kapkodnak, tényleg.

    • Egyébként szerintem ez nem így van, én legalábbis nem azért gyűjtöm a platkót mert vártam hogy majd be lehet váltani. Azért mert motivál hogy kapok valamit mutatóba ha valamit megcsinálok a játékban és marad nyoma, ennek semmi köze a kedvezményekhez. Aki mondjuk kiszedi ugyanazt a szop**ós trofit az ugyanúgy átérzi hogy mit éltél át közben ennyi. Bár ez egy olyan dolog amin az emberek 98%-a mosolyog, pláne hogy 36 leszek és játszok de kit érdekel, ez kapcsol ki, ez ad élményt……….nem lehet mindig csak normálisnak lenni a társadalmi elvárások szerint, ki kell tudni kapcsolni. Erre nekem megfelelnek a serlegek…..és persze a játékok:))))

 5. “Kicsit későn jutott eszükbe…””előre meghatározott – digitális termékekre”” – Na elmennek az anyjukba…”

 6. Xboxon összekapartam 45K G-t 2006 és 2011 között. Milyen jó lett volna, ha akkor be lehetett volna váltani, mert sok értelme nem volt a G gyűjtésnek, az egy elbacott rendszer, főleg a Trófeák mellett.

 7. Jó lesz ez EU-ba is . 🙂

 8. Kipörgetek minden játékot úgy hogy csak egy trófea válasszon el a platinától, ha jön EU-ba minden utolsó trófeát teljesítek. 😀 😀 😀 😀 Ja tényleg EUba mi lesz? 10 Euró???Magyarországon 10 Forint? 😀

 9. Jó ötlet, de szerintem nem fog hosszú távon működni ez.

 10. Végre Remélem itt is lesz

 11. Akkó faxa akkó.

 12. Nem vagyok xbox fan, de mint ha nekik ez már a 360 óta működne, csak náluk G van nem pedig trophy. Szóval nem giga meg ötlet 😀 Egy olyan avatarnak jobban örülnék pl mint ami a boxosoknak van.

 13. Azért az ge**ség hogy visszafelé nem válthatóak be……..miért is?Egyébként meg üdvözlendő hogy értékelik ha valaki kimaxolja a játékokat……végre.

  • Mit nem értesz cicám? Nem azt akarják díjazni, amit eddig lenyomtál, hanem amit ezután fogsz. Ösztönzés. Újdonság. Új vonal.

   • Tisztellek Főnök de nem vagyok a cicád, értem de fa**ság. Aki eddig is trofizott, enélkül is csak a saját maga szórakoztatására vagy digitális bréméregetés miatt azt le**arják, de aki ez után mondjuk csak emiatt kezdi el azt nem. Tehetne egy gesztust a Sony, hogy a régiek limitált pontig beválthatóak vagy valami mert ez így a régi motorosok megszégyenítése. Értsd aki eddig maximalista(vagy mazohista stb.) volt azt nem díjazzuk na de majd az új maximalistákat igen, ez milyen már. Egyébként az ötlet jó de így kicsit felemás feelingje van………

    • Mackóm? Asse?

    • Amióta működik a trófea intézménye a Sony gépein egy alsó-közepes képességekkel megáldott gémer (mint pl én) is összeszedett már jó pár ezret, a ribancokról már ne is beszéljünk. Tehát ha most visszafelé is megkapnád az összeget az eddigi trófeáidért kis barokkos túlzással csúnyán rámenne a gatyája a Sony-nak, gondolom ezt akarják elkerülni. Meg ahogy martin is írta ösztönzőleg hat ezután aki jelentkezik rá. Jó ötlet ez.

     • Így van. Most néztem, nem vagyok gyűjtő és így is tudnék venni egy full gamet mert annyi pontom lenne. Olyan gamer mint én, rengeteg van (persze nem olyan jók.. 🙂 ) szóval Sony lehet kissé lesápadna a végére

 14. Csóró maradok…Oni, megveszed nekem majd a Dead Rising 4-et? Te úgy is gennyesre keresed majd magad.

 15. Giga-mega ötlet!